kiemelt partnerek :   |  MLSZ.hu | foci24.com  |  nb1.hu | 
KEZDŐLAP · A honlap dolgai · U15
A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !
U15
2/6. oldal « « 1[2] 3 4 »  »
Papamaci
regisztrált
2008. június 04. 02:25:27    
Tisztelt Mindenki!
Hosszas tipródás után arra az elhatározásra jutottam, hogy billentyűzetet ragadok, mert ezt a sok hazugságot ami mostanában erre az oldalra felkerült már nem bírtam tovább elviselni. (persze joggal mondhatjátok, hogy akkor miért olvasom?)Elöljáróban annyit, hogy nem régóta forgolódom a női labdarúgás berkein belül. Természetesen, amióta a lányom a Fradiban rúgja a bőrt. Ezzel el is árultam hovatartozásomat, de ez a későbbiekben úgyis kiderült volna. Érdeklődve szoktam böngészni a beírásokat, nagyon tetszenek Cowboy gondolatai (talán mert ő is egy apuka szemével látja az egészet), Siska Urat tárgyilagossága miatt ismeretlenül is tiszteletem veszi körül. Hozzá kell tennem, hogy Barcán kívül a fórumozók közül senkit sem ismerek.
Első meghatározó élményem a tavalyi országos döntő volt, ahol szerintem nagyon sokan ott voltunk az itt jelenlévők közül. Nem is az eredmények miatt eleveníteném fel az akkori eseményeket, hanem a döntőt követő történések miatt. Történt ugyanis, hogy a győztesek önfeledt ünneplésének elcsitulása után, a győztesek és vesztesek összeölelkezve a pálya szélén együtt hullajtották könnyeiket, jelezvén ezzel a Fradi és Nagykutas közötti szoros köteléket. Akkor ott a pálya szélén szinte felkiáltottam: ez az, ezt a sportot akarom szeretni, ahol győztesek és vesztesek együtt tudnak sírni, és valószínűleg más körülmények között nevetni is együtt szoktak. Milyen szép is lett volna, ha a tavalyi döntő párosítása megismétlődik, komolyan mondom, ha olyan vége lett volna, mint akkor, nem biztos, hogy érdekelne melyik oldalon állok. Persze azért ebben van némi torzítás, utalva Jeferi beírására: melyik szülő szereti a gyerekét sírni látni, főleg úgy, hogy tisztában van vele: ott, abban a pillanatban az égvilágon semmit sem tud tenni annak érdekében, hogy ezt az érzést visszájára fordítsa.
Akkor úgy gondoltam, hogy ez a barátságot, ha egy ilyen kiélezettt döntő után is megmarad, nem rombolhatja le semmi és senki. Be kell látnom: óriásit tévedtem, de erről később.
A mostani döntőre visszatérve, azt hiszem a körülményeket már elég alaposan kiveséztétek, egyetértek mindenkivel, aki a "szánalmas", "megalázó"... (és még sorolhatnám) kifejezéseket használta.
Ami számomra hihetetlen, hogy szinte még haza sem érkeztünk, máris olvashattunk egy jó kis beírást, ha jól emlékszem Királysanyi tollából (ha nem Ő volt akkor bocs!), amit Andrew még jól megtoldott a Tőle megszokott stílusában. Ne értsetek félre, próbálok nem bántóan fogalmazni, és távol álljon tőlem, hogy bárkit is megbántsak, hiszen mindenkinek joga van itt bármit leírni. De. A másik fél meghallgatása nélkül látatlanban elítélni valakit, vagy valakiket, szerintem nem fair dolog. Rengeteg beírást olvashattunk már a vesztes oldaláról, a másik féltől ma délutánig ha jól emlékszem, csak Barca írt egy pár gondolatot. Ha jól tudom, őt erős szálak fűzik Nagykutashoz, ezért nem várható Tőle, hogy mindenben kimondja az általunk igaznak vélt dolgokat.
Sajnálom, hogy nem azok a beírások érkeztek, amelyek arról áradoznak, hogy milyen jó kis meccseket láthattunk, mennyi tehetséges lány kergette a labdát, és milyen jó, hogy a legjobb, legegységesebb benyomást keltő csapat vihette haza a kupát. Megragadva az alkalmat még egyszer gratulálunk az MTK csapatának amit egyébként a meccs után meg is tettünk, mi szülők, vezetők és játékosok egyaránt, és Ők úgy érzem igazi úriemberekként viselkedve, kellő szerénységgel el is fogadtak tőlünk. Még egyszer gratula nekik, hajrá MTK!
Ilyen hozzászólást nem sokat olvastam. Higgyétek el Nagykutasiak, nagyon sajnáltuk, hogy egy csoportba kerültünk, kizárva ezzel a tavalyi döntő visszavágóját. Mennyivel más szájízzel távozott volna mindenki egy hasonló megmérettetés után? Kit érdekelt volna, hogy nem volt melegvíz, 100 lányra jutott egy öltöző, pusztán segíteniakaró alkalmi játékvezetők néha nem jól fújták a sípot:SENKIT!
Nem értjük, hogy a bíráskodás mellett miért mi vagyunk most a szemetekben a bűnbakok akik miatt nem jutottatok a döntőbe? Ha valaki nem ismerné az eredményeket (bár aki idekeveredik az szerintem igen) annak leírom, hogy az első meccsen a Viktória csapata 3:0-ra győzött a Nagykutas ellen és mivel nekik csak egy vereségük volt, ők jutottak volna a döntőbe. Aki nem volt jelen, annak leírom, aki jelen volt, annak felevenítem az általam tapasztalt eseményeket.
A meccs nagyon jó iramú, küzdelmes derbi volt, egészen az ominózus jelenetig, amikor kapusunk a büntetőterületen belül kifutott egy beadásra és kiöklözte a labdát a mezőnybe, ütközve ekkor az ellenfél csatárával. Természetesen mind a két csapat szurkolói másként ítélik meg ezt a szituációt, de szerintem ha egy kapus kiöklöz egy labdát és közben ütközik, a világon sehol sem fújják le. Más kérdés, hogyha emberre megy, vagy nem találja el a labdát, de itt egyik eset sem állt fenn. Természetesen a támadó csapat szurkolói hetest és kiállítást reklamáltak. A következő szituációnál egy Nagykutasi lány kapura rúgta a labdát, ami az egyik hátvédünkön megpattanva, a tőle kb 1 méterre álló csapattársa kezére pattant. Ez már valóban vitatható szituáció volt, mivel kéz volt ugyan, de nem szándékos, meg is lehetett volna adni (szerintem), itt tényleg jogosnak érzem a reklamálást. A baj abból adódott viszont, hogy a kipattanó labdára a Fradisták rárajtoltak, és berúgták a győztes góljukat. Azt hiszem itt szabadult el a pokol. Úgy gondolom, hogy eddig a pontig nagyon sokan egyetértenek velem, mind a két szurkolói oldalról. Elnézést, hogy ilyen részletesen leírom, de azok aki nem látták , talán jobban megértik az utána kialakult helyzetet. Ettől a ponttól kezdve azt hiszem sok haragost szerzek magamnak, de megpróbálom leírni a történet folyamatát.
A már igen sokat emlegetett, igen tisztelt (mint utóbb kiderült) ügyvéd úrnál itt szakadt el cérna, de mielőtt tovább mennék, még egy pár gondolatot hozzá kell fűznöm a fórumon leírtakhoz, kihangsúlyozva, hogy ezek az én saját tapasztalataim. Vita volt abban, hogy a szurkolók beléptek-e a pályára. Királysanyinak igaza van, én is úgy láttam, hogy még az ügyvéd úr sem lépett be a pályára. Valaki azt írta, hogy a szurkolók szidták egymást, vagy fújoltak. Én ilyet sem Fradi, sem Nagykutas részről nem hallottam, lehet, hogy rossz helyen álltam?
Visszatérve a Fradi gól utáni történésekre, az egész balhét kirobbantó úr, folyamatosan, nyomdafestéket nem tűrő módon pocskondiázta a bírót a meg nem adott büntető miatt (erről leírtam, hogy szerintem is megadható lett volna, tehát elfogultsággal nem vádolhattok), ő felkérte az illetőt, hogy hagyja el a pályát, és mivel erre a legkisebb esély sem látszott, lefújta a mérkőzést. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a felkérés és lefújás között szerintem is kevés idő telt el, (kb fél perc), de abszolút nem látszott a szándék a pálya elhagyására. A spori meggondolatlan volt, mert ebben a helyzetben csak olaj volt a tűzre, hogy véget vetett a meccsnek, ráadásul kb. 2-3 perc lehetett hátra (javítsatok ki, ha tévedek!) Mikor kezdtek elcsitulni a kedélyek, lányaink megbeszélték, hogy odamennek a Kutasi lányokhoz és mindenféle hátsó szándék nélkül megtapsolják a játékosokat, folytatva azt a barátságot, ami a tavalyi döntő után is érezhető volt a játékosok között. Nem tudom, hogy egyes emberek ezt provokációnak vélték, de élükön az ügyvéd úrral, amit mi ott kaptunk...
Most szeretnék egy pár gondolatot Cis Apától idézni:
-A meccset követően váratlanul odajött egy alak és MINDEN ELŐZMÉNY nélkül pofon vágott! (id. Cis Apa)
szeretnék egy pár szösszenetet feleleveníteni az ügyvéd úrnak, ami elhagyta a száját, persze a pikánsabb részeket kipontozva: mocskos Fradisták, elmentek a k..va a...tokba, szemétládák, mennyit fizettetek a bírónak, nb2-es f....szopók stb, stb.,
Mindezeken felbuzdulva a 16-os számú játékos hullámozni kezdett karlendítéssel megspékelve és elkezdte énekelni a felnőtt férfi meccsekről régóta jól bevált f...szopó Fradi nótácskát. Ezt senki ne mondja nekem, hogy hazugság, mert a saját szememmel láttam és hallottam. Nem mellesleg ő volt az aki a meccs alatt kiszólt az edzőnknek, és ő volt az aki állítólag hátba köpte levonuláskor az egyik játékosunkat, de ezt nem láttam, úgyhogy megerősíteni nem tudom.
-Az biztos, hogy a Fradit nem szidtam (id.Cis Apa)
Amiket én föntebb leírtam és kipontoztam, azt hiszem bőven cáfolja ezt a két kiragadott részt, és arra kérném a józan gondolkodású nagykutasi szülőket, világosítsák már fel a mélyen tisztelt ügyvéd urat milyen alpári módon viselkedett.
Azt írta Királysanyi, hogy ez az úr egy köztiszteletben álló jogi doktor és egy NBIII-as csapat elnöke. Távol álljon tőlem, hogy bárkit is megbántsak, de ha ilyen, magukból ennyire kivetkőzni tudó egyének köztiszteletben állók lehetnek, sajnálom ezt a k..va böszme országot (id. Gyurcsány).
A "minden előzmény nélkül"-ről csak ennyit szerettem volna mondani.
Hozzáteszem, a lerendezés módjával, mármint a pofonnal én sem értek egyet, de tisztelt Nagykutasiak! Gondoljátok már el fordított helyzetben Ti mit csináltatok volna? Idézzétek fel az ügyvéd úr száját elhagyó tűrhetetlen szavakat, miket mondott ránk, Fradistákra, a 13-15 éves lányainkra, (mivel ők is Fradisták). Én elképzelhetőnek tartom, hogy az addig inkognitóban tartózkodó, hirtelen magát szolgálatba helyező (ezt is a fórumon olvastam valakitől) biztos úr is előbb közbelép.
Egyetlen ember volt köztetek, aki megpróbálta leállítani ezt az ámokfutót: Erzsi, de egyedül ő sem bírt a túlerővel (így ismeretlenül is minden tiszteletem az övé).
Egyetlen mentsége lehet az ügyvéd úrnak arra, hogy így lejáratta magát, a Nagykutasi sportbarátainkat, a lányokat, és az egész döntőt, hogy többször fordult a pálya és a büfé között, mint kellett volna. Ha ez így van, akkor az ébredés után esetleg másként ítéli meg az ember a cselekedeteit, és elnézést kér azoktól akiket megbántott, de a fórumon tett megnyilvánulása számomra nem ezt sugallta. A sörözésről pár szót.
-Csipőke írta: "ennyi bepiált embert és felnőtt játékost még nem láttam, mint az U15-ön az egyik csapat körül". Nem ismerem csipőkét, de szerintetek kikre gondolt?
-Királysanyi írta: "mutassál 10 embert aki egész nap vizet ivott". Tisztelt Királysanyi, én tudtam volna mutatni tízszer tizet, játszottunk a Csepellel, Viktóriával, a Bonyháddal rajtatok kívül. Egyik szülő, vagy kisérő kezében sem láttam sörösüveget a pálya szélén, nálunk sem láttam senki kezében, úgyhogy lassan összejön azn a száz ember. Ja, még az MTK-nál sem láttam, a többi csapatot csak azért nem említem, mert nem játszottunk velük. Remélem nem veszed sértésnek, de benneteket nem véletlenül hagytalak ki. Egyébként semmi baj nem lenne vele addig, míg nincs belőle balhé, de szerintem, hogy idáig fajultak a dolgok ez is közrejátszhatott. Egyébként arról is meg vagyok győződve, hogy ha nálunk történne ilyen, hogy valaki ennyire kivetkőzne magából, mint azt az ügyvéd úr tette, azt vagy én verném pofán, vagy valaki, az általam ismert szülők közül, de ha mégsem, akkor a mi nagyrabecsült edzőnk a pálya közelébe sem engedné többet, erre a nyakamat tenném. Még egy pár mondattal visszatérnék az ügyvéd úrhoz.
Sajnálom, hogy a benne felgyülemlett sérelmek miatt lepocskondiázza azt a nagyszerű színvonalú döntőt, amit az MTK-val vívtunk, megsértve ezzel döntőbeli ellenfelünket is.Azt írja:"sérült játékos volt a pályán, ezért az MTK kirúgta a labdát, a bíró pedig szabadrúgást adott a Fradinak amiből gól lett". Ez egy újabb hazugság! Ha már vette a fáradságot a köztiszteletben álló ügyvéd úr, hogy megtekinti a számára oly utálatos FTC mérkőzését, azt is láthatta volna, hogy a Fradi szabadrúgása, amiből a gól született nem a sérülés miatt megállított játék után született, hanem egy csatárunk ellen elkövetett szabadrúgásból, de úgy érzem, a semlegesek előtt nem kell mentegetőznöm, ha csak a felét elhiszik annak amit itt leírtam, már sínen vagyunk az ügyvéd úr vádaskodásaival szemben. Egyáltalán nem értem, miért kellett ezt a tiszta döntőt bemocskolni. Vesztettünk, de mi emelt fővel jöttünk le a pályáról, meghajolva a nagyobb tudású, rutinosabb csapat előtt.
Még egy dolog: azt mondja az ügyvéd úr:"Hevesi úr, aki megvédte,(mármint gondolom a pofozkodót) felém fordulva közölte: megkaptad, amit megérdemeltél!" Megnyugtatom kedves ügyvéd úr, hogy öntől kb 3 méterre álló nagykutasi szurkolók szájából is elhangzott ez a mondat, a saját fülemmel hallottam. Lehet, hogy ők nem köztiszteletben állók?
Még egy apróság: Királysanyi írja: "40 évig voltam Fradi szimpatizáns, nem sajnálomn ezek után, hogy ez a dolog megszakad" Kedves Királysanyi! Mi nagyon sajnáljuk, de majd csak túléljük valahogy!
Még azt szeretném mondani, hogy azt hallottam, valaki felvette videóra az egész pofozkodás előtti jelenetsort, csak nem tudom ki. Ha esetleg valaki tud róla kinek van meg, az szóljon.Azt végignézve minden turpisság kiderülni, de úgy gondolom nem nekünk kellene pironkodnunk.
Andrew! Két kérdésem lenne: 1. Az Andrewtv honlap meg van még, mert innen lekerült és nem találom. 2. Ha meg lesz a videó, lehet róla szó, hogy oda felkerüljön (persze szigorúan 18-as felirattal?
Kicsit hosszúra sikeredett ez a beszámoló, de úgy gondoltam, hogy amennyi mocskolódást ránk mértek az utóbbi két napban, nem hagyhatom szó nélkül. Akiket akaratomon kívül megbántottam, azoktól bocs! Én valójában nem akarok ezzel többet foglalkozni, de biztos vagyok benne, hogy holnap szerzek magamnak egy pár haragost, de én csak azt írtam le amit láttam és hallottam, tiszta a lelkiismeretem.

Csatlakozott:2008. június 03. 13:22:32 
aydin
regisztrált
2008. június 03. 21:59:03    
Bociaero....a csapat nevében VISSZAUTASITOM hogy valaki leköpdöste a Fradis lányok bármelyikét....ez aljas egy hazugság... Rem a kitalálóját gyötri a lelkiismeret majd... 15éves lányok nem köpködnek...ezt egyik csapat,mindegy melyik, nem feltételezném. Nem tudom elképzelni!
Az meg nem hazugság, h bizony a szurkolásunkra fujjogtak...én néztem szemközt a fujjogóval..aki volt szives az arcomba nevetni... A szememet senki ne hazudtolja meg... ha kérhetem.
A Fradista lányokat nem szidtuk...a játékvezetést azt bizony igen..
Boxmeccs? lehet menni verekedni a férfi csapat meccseire...ott ugyis megszokott... de kislányok közé?? Önuralom kéne...meg megoldott valamit azzal a pofonnal??
Semmit! Részemről tényleg lezárva...ott voltam, láttam amit láttam...de ha képen hazudnak arra inkább már nem irnék...

Csatlakozott:2005. december 15. 11:33:51 
Bociaero
regisztrált
2008. június 03. 21:53:22    
Bocsánat, Nb2es.
Jaés, a rendőr meg aki ott játszotta a janit utána...ez már kész röhej volt.

Csatlakozott:2008. június 03. 21:47:39 
Bociaero
regisztrált
2008. június 03. 21:52:20    
Aki nem volt ott és most ezeket elolvassa, annak az jön le, hogy na a szemét bunkó fradisták megint mit csináltak.... szánalom ez az egész.
Egy kívülálló is láthatta és le is írhatja, hogy egy rossz szót nem szóltunk a kutasi csapathoz és a szurkolókhoz sem, ellentétben velük. Visszataszító módon hazugságok tömkelegét olvasom. Volt bizony kihívás boxmeccsre, családfa emlegetés, és szidás is bőven, amiket mind mi szenvedtük el. Aki meg megütötte az "ügyvéd urat"...hát lehet, hogy nem kellett volna, de vérlázító volt hallgatni azokat az ocsmányságokat. Mielőtt ebbe a fórumba megsértve írogatnának, előbb magukba kéne nézni mind a szurkolóknak, mind azoknak az édes lányoknak, akik leköpdösték a fradista lányokat, vagy éppen a fradi Nb1es tagságán élcelődve minket minősítettek le.

Csatlakozott:2008. június 03. 21:47:39 
jeferi
regisztrált
2008. június 03. 17:07:21    
Mint szülő szeretnék hozzászólni a hétvégi eseményekhez.Én is azon a véleményen vagyok,hogy kritikán aluli volt az U15-ös döntö lebonyolitása.Kb 6 éve vagyunk érdekeltek a női/lány/ labdarugásban,de ilyen sérelem még soha nem ért bennünket,mint amit a kutasi lányoknak kellett elszenvedniük Király Gábor Úr botrányos játékvezetésétől.Láttam én már sirni lányainkat/lányaimat/ azért mert a Fox Kids kupán egy gól miatt nem mehettek Párizsba a Világkupára,mert az országos diákolimpián éveken át lecsusztak az első helyről,tavaly amikor a kutasi lányok másodikak lettek az U 15-ös tornán.Nekem mint szülő majdnem megszakadt a szivem ,amikor sirni láttam a lányokat.De az a sirás,ami a FTC mérkőzés után volt,az nem ilyen sirás volt.Ezek a kislányok azt érezték,hogy teljesen megalázta a játékvezető őket,pedig ők ezt nem érdemelték volna meg.Csak egy "bünük"volt,hogy éppen a fradival kellett megküzdenük a továbbjutásért.Őket nézve megfordult a fejemben,hogy van -e egyeltalán értelme annak,hogy egész éven át küzdenek a lányok és a cél elött pedig ezt a fájdalmat és megalázást kelljen elviselniük.
Szeretném megkérdezni,hogy a szervezők évek óta direkt szerveznek rá a III-IV.korcsoportos diákolimpiára?Vagy elötte tartják egy nappal,vagy utána egy nappal,vagy éppen ugyanakkor,mint ahogy az idén is.Ujfehértó csapata valószinüleg,emiatt nem jött el Fehérvárra,viszont Salgótarjánban megnyerték a tornát.A nagykutasi csapatból is négyen/szentgotthárdi,gelsei/ ezért nem tudtak résztvenni az U 15 döntőn.Tanácsolnám a szervezőknek,hogy vegyék fel a kapcsolatot az MDSZ szervezőivel,mert ők már több hónappal előre tudják,hogy mikor lesz a diákolimpia.Esetleg még tanácsot is kérhetnek,hogyan kell egy olyan döntőt megrendezni,ahol emberi körülményeket,normális játékvezetést, tudnak biztositani.
Lehet,hogy jó lenne,ha a döntő helyszinének és időpontjának kiválasztásakor összehivnák a csapatok vezetőit és ők szavaznák meg ezeket a dolgokat.
Bizzunk benne,hogy az illetékesek levonják a hibákat és tanulnak ezekből.Hisz nekünk felnötteknek az a dolgunk,hogy a gyerekeinknek a legjobbat adjuk és megvédjük őket minden rossz dologból.Sajnos az utobbiból a kutasi lányok bőven kaptak a hétvégén.

honlapCsatlakozott:2007. augusztus 27. 08:08:10 
Kalózpapa
regisztrált
2008. június 03. 15:23:01    
cowboy írta:

Én másként tudom ,de talán jobb lenne ,ha az érintet mondaná el !
Minden esetre az MLSZ kivizsgálja az ügyet ! És ez jó hir !

e-mailCsatlakozott:2007. február 12. 17:13:02 
andrew
regisztrált
2008. június 03. 15:22:42    
Ha az Mlsz utasitotta el akkor ők a hibásak! Mondjuk a Fehérvárt nem lehet hibáztatni mert ha ők nem vállalták volna nem lett volna megrendezve! Hiszen a csapatok többsége már elintézte gondolom a buszrendelést muszály volt megrendezni! Mindenesetre várom Dénes András összefoglaló irását a döntőről,hátha ő ir valamit és akkor hiteles infóhoz jutunk!

e-mailCsatlakozott:2008. április 13. 21:05:59 
andrew
regisztrált
2008. június 03. 15:13:09    
Móni válaszolj Cowboy kérdésére!

e-mailCsatlakozott:2008. április 13. 21:05:59 
cowboy
regisztrált
2008. június 03. 15:09:05    
"Neked Fehérvár nem vidék??? Épp most derült ki, hogy nem hogy VIDÉK---de TANYAKÖZPONT!"

Elnézést kell kérnem a Fehérvári rendezőktől, mivel tájékoztattak, hogy azért nem tudtak sok mindent biztosítani,mert más rendezvények is voltak a helyszínen és ezt csak tűzoltásként (hogy ne maradjon el) vállalták, de csak ennyit tudtak nyújtani!
Rendben! Ezt nem tudtam, de ettől függetlenül, talán ha nincs rá kapacitás...jobb nemet mondani....mert ez lesz belőle!

honlape-mailCsatlakozott:2004. október 14. 07:08:45 
KassaiMóni
regisztrált
2008. június 03. 15:08:03    
andrew írta:

Andrew ne keverd a sz.......rt!

Csatlakozott:2008. március 16. 19:20:09 
andrew
regisztrált
2008. június 03. 14:41:49    
Zsolti szerintem a női bizi utasitotta el a Szombathely rendezési kérelmét,mint ahogy tavaly egy másik vidéki csapatét is akinek nevét nem szabad leirnom..Miután elutasitották azután gyakorlatilag az Mlsz kezébe adták a rendezést akik szartak az egészbe! Siketek pálya ki lett adva másnak igy 5-6 nappal a torna elött nem volt meg a helyszin!Emiatt kellett vészmegoldásként Dénesnek pályát szereznie-hogy ezt magánemberként tette,női bizi szimpátiából,mlsz megbizásból azt nem tudom-és úgy látszik neki akkora befolyása van,hogy egyből ráálltak tervére! Lehet,hogy ha Te felajánlod,hogy a kertedben meg akarod rendezni az u15-ös döntőt abba is belementek volna! De az egész abból indult ki,hogy szerintem a női bizi elutasitotta a Szombathelyi rendezést! Akkor tehát kik a felelősek a Fehérváron történtekért? Női bizi mert Szombathelynem nem adta oda! Aztán meg az Mlsz mert beleszart az egészbe!

e-mailCsatlakozott:2008. április 13. 21:05:59 
cowboy
regisztrált
2008. június 03. 14:23:25    
KassaiMóni írta:
remy írta:
Miért nem engedik végre, hogy valamelyik vidéki városban rendezhessék az U15 döntőjét? Fogadjunk, hogy Szeged, Veszprém, Pécs, Paks stb.. sokkal jobban és színvonalasabban megrendezné! Vagy csak jelentkező nincs?
A NŐI UTÁNPÓTLÁS JOBBAT ÉRDEMEL!!!!


Remy, a Viktória FC is megrendezte volna, de azzal utasitották el, hogy csak 4 öltözőnk van. Szerintem sok csapat lett volna, aki megrendezi, és ünneppé varázsolta volna a döntőt.

Móni! Meg lehet tudni, konkrétan ki vagy mi utasította el a ti rendezési terveteket? Vagy örökre homály fedi, mert 10 évre titkosították? Mert aki elutasította, na az szervezte meg aztán a siketek pályára, aztán meg tűzoltásból a fehérvári pályára...azaz, hogy nem szervezte meg, az aki elutasított benneteket! mert ez nem szervezés! MÓKUSÖRS (bocsánat a Mókus Örs jut eszembe nagyon is jól működött, azaz visszavonom!)

honlape-mailCsatlakozott:2004. október 14. 07:08:45 
cowboy
regisztrált
2008. június 03. 14:18:23    
remy írta:
Miért nem engedik végre, hogy valamelyik vidéki városban rendezhessék az U15 döntőjét? Fogadjunk, hogy Szeged, Veszprém, Pécs, Paks stb.. sokkal jobban és színvonalasabban megrendezné! Vagy csak jelentkező nincs?
A NŐI UTÁNPÓTLÁS JOBBAT ÉRDEMEL!!!!


Neked Fehérvár nem vidék??? Épp most derült ki, hogy nem hogy VIDÉK---de TANYAKÖZPONT!

honlape-mailCsatlakozott:2004. október 14. 07:08:45 
Kicsi vagyok és hülye
regisztrált
2008. június 03. 14:16:39    
barnamaci! Nem mondtam h ti tehettek róla h nem fújta be a jv azt az egyértelmű kezezést, amikor szoros volt a meccs... Ti rúgtátok a gólokat..Mi lett volna ha lemegy a meccs végig és befújja a kezet? Lehet h egyenlítünk és megfordítjuk a meccset, lehet h ti húztok el még 2vel, de ezt már nem fogjuk megtudni.. Ha minden szabályos volt, akkor miért fogadták el az óvásunk? és arról miért nem írsz h a 12 éves kislány miért nem tudja h mikor született ja... meg írni is elfelejtett??? Vagy az is csak valami nagy félreértés és rossz igazoláshoz lapoztak? Nem csak az edző nem hitte el a kinézete alapján nem lehetett tudni, de nem is ez a lényeg, ha lett volna diákja ami ugye nem volt...és esetleg tudja a saját adatait amit egy 6 éves tud akkor nincs ez az egész dolog... arról meg h mit kértek tőle én nem tok semmit sajnos szal nem is tudok róla írni mivel csak játékos vagyok...

e-mailCsatlakozott:2006. április 06. 16:25:31 
andrew
regisztrált
2008. június 03. 13:50:48    
Újfehértó csapata nyerte a diákolimpiát a több nagykutasi játékossal felálló Szentgotthárd csapata elött! Gratuláció jár nekik is!

e-mailCsatlakozott:2008. április 13. 21:05:59 
fruuu11
regisztrált
2008. június 03. 13:14:09    

e-mailCsatlakozott:2008. május 25. 20:03:06 
andrew
regisztrált
2008. június 03. 13:05:25    
Móni az Mlsz vagy a női bizottság utasitotta el a rendezéseteket?

e-mailCsatlakozott:2008. április 13. 21:05:59 
KassaiMóni
regisztrált
2008. június 03. 13:02:45    
remy írta:
Miért nem engedik végre, hogy valamelyik vidéki városban rendezhessék az U15 döntőjét? Fogadjunk, hogy Szeged, Veszprém, Pécs, Paks stb.. sokkal jobban és színvonalasabban megrendezné! Vagy csak jelentkező nincs?
A NŐI UTÁNPÓTLÁS JOBBAT ÉRDEMEL!!!!


Remy, a Viktória FC is megrendezte volna, de azzal utasitották el, hogy csak 4 öltözőnk van. Szerintem sok csapat lett volna, aki megrendezi, és ünneppé varázsolta volna a döntőt.

Csatlakozott:2008. március 16. 19:20:09 
remy
regisztrált
2008. június 03. 12:58:50    
Miért nem engedik végre, hogy valamelyik vidéki városban rendezhessék az U15 döntőjét? Fogadjunk, hogy Szeged, Veszprém, Pécs, Paks stb.. sokkal jobban és színvonalasabban megrendezné! Vagy csak jelentkező nincs?
A NŐI UTÁNPÓTLÁS JOBBAT ÉRDEMEL!!!!

honlapCsatlakozott:2007. szeptember 08. 16:22:39 
buszos89
regisztrált
2008. június 03. 08:48:59    
Maugli se tudta a nevét...

Csatlakozott:2007. május 23. 23:15:55 
mano14
regisztrált
2008. június 03. 08:46:43    
tudod 5 perc a sportban nagyon hosszú idő,és a Veszprém lépes lett volna megforditani simán meccset
arról nem írsz h miért nem tudta a születési dátumát,vagy a többit?

Csatlakozott:2006. május 06. 20:21:43 
barnamaci
regisztrált
2008. június 02. 22:45:34    
kedves ,,kicsi vagyok és hülye"!! Arról, amit a játékvezető befújt-vagy nem- a mérkőzésünkön enyhén szólva nem mi tehetünk!!!Mivel mi nem mértük az időt, ezért nem tudunk mit hozzáfűzni ahhoz a dologhoz, h mikor fújta le a jv. a meccset!!!!!Mi szereztük a gólokat, a foci erről szól!!!Ha tegyük fel ti vezettetek volna, és nektek lett volna kezezés, fogtad volna magad és odamentél volna a jv-hez h ne adja meg mert kéz volt??????!!!Gondolom nem most kezdted a focit h ezt magyaráznom kéne!!!Lehet h fordult volna a kocka az 5 perc alatt, de lehet h mi rugtunk volna még gólt!!!Ilyen a foci, amit ,,sajnos" gólokra játszanak!!! És azt már nem írod le h a kedves edzőtök nem hitte el a csapattársamról h kislány?? és hogy mit kértetek tőle?? inkább nem írom le.... Mi úgyis tudjuk h a pályán mi nyertünk, az más kérdés h ti ehhez a módszerhez folyamodva jutottatok be a bronzmeccsre!!!Mi tudjuk h akkor,abban a ,,15" percben mi álltunk továbbjutónak!!!!Amivel ti tovább jutottatok, az csak egyfajta kapaszkodás volt!!Mi győztünk!!!és gratulálok a megérdemelt 3:0-ás győzelemhez ellenünk!!amit persze a pályán szereztetek!!!no mind1!!!csáó
ui: Jah és ahhoz képest h 96-os kicsit szivadta szét a védősorotokat kb 2 percig? Nektek ez fájt a legjobban én sztem!! De persze ez sem lényeg, h ki hogyan játszott,hisz a pályán ti nyertetek nem???? szánalom! Gratulálok a ,,megérdemelt" 3.helyezéshez!!! Amugy én naon jól éreztem magam a meccsek alatt, legalább egy élménnyel gazdagabb lettem!!!Hajrá NŐI FOCI ÉS GYULAI AMAZONOK!!!!!!

e-mailCsatlakozott:2005. november 22. 14:48:39 
dödöle
regisztrált
2008. június 02. 22:11:07    
whitch jobb!

Csatlakozott:2007. augusztus 15. 08:12:54 
whitch
regisztrált
2008. június 02. 22:03:54    
Alex köszi a választ.
Jesszusom- talán mégis jobb, hogy a Szeged ebben az évben kimaradt az "egészből".

Csatlakozott:2005. november 27. 21:34:47 
Cis Apa
regisztrált
2008. június 02. 19:17:43    
A tegnapi U15-ös tornához szólnék hozzá.

Elsősorban a " játékvezetéssel'' foglalkoznék, és a ''szurkolói rendbontással''. Megkérdezném,_ költői a kérdés- hogy a mérkőzéseket dirigáló- különböző beosztásban lévő- vezetőknek van-e játékvezetői vizsgájuk ? Amennyiben nincs- nem vezethettek volna mérkőzést, illetve csak akkor, ha a kiküldött játékvezetők nem érkeznek meg !!! Kérdem én, a szervezők gondoskodtak-e játékvezetők küldéséről, vagy ahogy esik úgy puffan alapon az éppen arra járó vezetők levezették a meccseket, gondolván, hogy ezek " csak lányok''. Ezt a viselkedést nyugodtan ki is kérhették volna a csapatok vezetői, és szurkolói, mert ez mérhetetlen lenézése a női focinak, és csapatoknak. Most akkor ne beszéljünk az egyéb hiányosságokról !!! Kérdés, hogy volt -e más választásuk a csapatoknak, mint hogy elfogadták az alkalmi " játékvezetőket'' , és nem mentek haza. Megjeyzem, hogy a kutasi lányok mindenese Erzsi rendelkezik játékvezetői vizsgával, le is vezetett egy mérkőzést, utána azonban nem vállalta, hogy egész nap őt szidják. Megjegyzem, hogy a " játékvezetőknek'' nem volt bírói sípjuk, azt is Erzsi adott nekik kölcsön Röhej !!! Uraim ! Önöknek le kelltt volna vonniuk a konzekvenciákat, amikor kiderült, hogy nem birkóznak meg a feladattal !!!

A nap alatt nem volt verekedés, és szurkolói rendbontás sem, hanem egy jól irányzott pofon csattant el, amelynek elszenvedője én voltam.

A Fradi elleni mérkőzésen a Kutasi lányok a nap mérkőzését vívták, és az egyetlen gólt úgy kapták, hogy nyilvánvaló kezezést nem fújt le a " bíró"" majd az ellentámadásból a Fradi gólt rúgott. A "bírót '' fenyegetés nem érte, kétségtelen, hogy töben is szóvá tettük a kezezés megtorlás nélkül hagyását, és azt is elismerem, hogy nem irodalmi stílusban, azonban ehhez semmi köze a napközbeni sörözésnek, mert akik ismernek, tudják, hogy sör nélkül is szóvá tettem volna a nyilvánvaló tévedést.Amikor felszólított a pályáról való távozásra, meg mertem kérdezni, hogy milyen alapon küld ki. Erre- nem várva meg, hogy esetleg elmegyek- lefújta a mérkőzést. Meggyőződésem, hogy a "" spori ''rossz döntést hozott, mert nyugodtan folytathatta volna a mérkőzést. Nem kellett volna ennyire a kutasi drukkerekkel foglalkoznia. Utólag azzal magyaráztéák a mérkőzés lefújását, hogy veszélyben volt a játékvezető, és ilyenkor a szabály előírja, hogy félbe kell szakítani a mérkőzést. Jó lett volna, ha a szabálykönyv más passzusainak betartásakor is ilyen finnyásak lettek volna !!! Egyébként tudoméásom szerint- és erre magyar NB-I-ből is tudok példát- folytani kellett volna a mérkőzést, ha a "bírót ''szidókat a rendezők eltávolítják. Apropó: voltak rendezők a tornán ? Volt orvos a közelben ?

Ha a " játékvezetőt'' véletlenül felkérnék egy komolyabb nézőszámmal rendelkező meccs levezetésére, és netalántán több száz ember szidná, akkor is lefújná a mecset ? Ha így tenne, megnézhetné magát !!!

Meglep, hogy a Fradi vezetői nem kérték a folytatást, a sportszerűség ezt diktálta volna. Nem beszélve arról, hogy a meccs akkori állása alapján mindenképpen döntőt játszhattak volna,. még akkor is, ha döntetlen lett volna a vége ! Ha annyival jobbak voltak, mint mi, gondolom ez nekik nem lehetett volna probléma. A meccset követően teljesen váratlanul odajött egy zöld-fehér mezbe öltözött alak, és minden előzmény nélkül pofon vágott. Később valóban bocsánatot kért, és kapott, de nem tudta megmondani, hogy mi háborította fel ! Az biztos, hogy a fradit nem szidtam, és a lányokat pláne nem. A meccs alatt a pálya másik szélén volt, tehát a " bíróval'' történt párbeszédet nem hallhatta.Az más kérdés, hogy ezek után a kutasi tábor egy része az MTK-nak szurkolt. Ez miért bűn ? Annak drukkolunk, akinek akarunk !
Sajnos a meccseken- mint ahogy több hozzászóló is írta- elég sok volt a sérülés, és a " bírók'' nem szakították meg meccset, hanem megvárták a támadást, illetve szólni kellett, hogy fújják le. Kérdezem én, ha sérült játékos van a pályán, nem kellene félbeszakítani a meccset ? Ez még akkor is igaz, ha az a csapat támad, amelyikkel a " bíró'' szimpatizál.A lányok még túl fiatalok ahhoz, hogy kirúgják a páyáról a labdát, még sokat kell őket erre inspirálni, hogy a vérükké váljon.Ez egy esetben történt egyébként meg, mégpedig a döntő mérkőzésen, amikor 1:0- ra vezetett az MTK, és sokkal jobb is volt.A pálya szélén, de még a játéktéren feküdt egy játékos, ezért kirúgta az MTK a labdát. A " bíró"" pedig - az ápolás után -szabadrúgást adott a Fradinak, amelyből kiegyenlítettek a zöldek. Kérdem én, ekkora hibát hogyan lehet elkövetni. Maximum labda ejtés következhetett volna, ha a " bíró'' nem emlékezett esetleg, hogy az ápolás előtt hogy került játékon kívülre a labda. Semleges nézőként írom, és minden indulat nélkül, ui. végül is nekem teljesen mindegy lett volna, hogy ki nyeri a tornát a két csapat közül.

A " fradista'' ökölvívó egyébként minden meccsen a a pálya széléről biztatta a lányokat, és a döntő előtt ő melegítette be a kapusokat, de ez teljesen mindegy szerintem .

A legnagyobb meglepetéssel Hevesi úr szolgált, aki gyakorlatilag megvédta az " ökölvívóját'' famikor elém fordulva közölte : " megkaptad, amit megérdemeltél !!'' Azért ez egy vezetőtől talán nem sportszerű megjegyzés, vagy talán az ő erkölcsi értékrendjébe belefér a pofonosztás ?

Barca ! Nem szidtuk a lányokat, és edzőjüket, különösenj nem a felmenőjüket, ez hazugság, nem tudom honnan veszi ? Egy biztos : a Fradi elleni csoportrangadón és az egész tornán a csapatok jobb " játékvezetést '' és jobb körülményeket érdemeltek volna !!! Persze hogy alkalmazkodtak a körülményekhez, de ez nem jelenti azt, hogy a jövőben tartható ez az állapot.Akinek van ráhatása, tegyen érte, hogy jövőre ne ismétlődhessen meg a tegnapi rendezés !!!

e-mailCsatlakozott:2008. április 06. 13:25:21 
cowboy
regisztrált
2008. június 02. 18:54:57    
Sajnos tapasztalat, hogy általában nem a lányokkal (fiúkkal) van a baj, a pályákon, hanem az őket kísérő edzőkkel, szimpatizánsokkal...stb...."szurkolókkal" ez mindenhol így van! Nem nagyon szoktak mérkőzést lefújni azért, mert a közönség (az 1000 fejű cézár---nálunk magyarországon át kell változtatni a szólást 100 vagy inkább 50 fejűre) bekiabálja a bíróról alkotott véleményét! Az ne vállaljon ilyet, aki nem bírja, ha szidják! Általában a bírók: vakok,bénák,töketlenek,simán hugyagyuak, és sokszor csalnak! Ez így van mindenütt! Ezt meg a sportolóknak kell elviselniük! Szóval egy valami biztos! Ha nincsenek jelen a szülők-kísérők-stb...---akkor ugyan az a két csapat sima normális meccset játszik, a sportszerűség keretein belül maradva! Csak mi felnőttek, elrontjuk a gyerekek munkáját,kedvét, az egészet...mindent! A legtöbb edző is analfabéta és bunkó! Valahogy saját magát akarja megvalósítani a pályán! Ez a focink rákfenéje! Ezen változtatni nagyon nehéz! Nagyon!
Ismerek csapatokat ahol ez másképp van! Ritka!
Ott az edző, megkéri a szülőket, hogy viselkedjenek a pálya szélén! És ha nem teszik, akkor sajnos elköszönnek a csemetétől (azaz ismét a gyerek issza meg a levét) legyen bármekkora tehetség! Sajnos nem csak itt van ez a helyzet, a pedagógusaink se állnak a helyzet magaslatán! Hát még az edzőink ( akiknek egyben pedagógusnak is kéne lenniük) Kívánok minden csapatnak felkészült,pedagógiai érzékkel megáldott hozzáértő edzőt! (beírásomban ha valakik magukra ismernek az a véletlenek összjátéka lehet! A beíró fenntartja magának a tévedés lehetőségét és természetesen mindíg tisztelet a kivételeknek!)

honlape-mailCsatlakozott:2004. október 14. 07:08:45 
barca
regisztrált
2008. június 02. 18:06:27    
Ezzel a témát én lezárom és többet erről nem írok .

e-mailCsatlakozott:2005. augusztus 24. 19:06:12 
barca
regisztrált
2008. június 02. 17:58:09    
Kedves Aydin !

Én nem Rátok-játékosokra- gondoltam ,amikor beírtam. Titeket ismerlek annyira,hogy nem csináltok ilyet.
De azért a szülőktől érkezett egy -két bekiabálás.
Sajnos ezt Te nem hallhattad,hogy az egyik u-15 lány a meccsen többször is kiszólt. Én nem hallottam a fújjolásokat,de természetesen elhiszem. Az az igazság,hogy mindenki eléggé felfokozott idegállapotban volt.
A pofonra írtakkal pedig egyetértek

e-mailCsatlakozott:2005. augusztus 24. 19:06:12 
aydin
regisztrált
2008. június 02. 17:31:49    
Hozzáfűznék Barca irásához,mert pár dologgal erősen nem értek egyet....előljáróban annyit, h a Kutas nagycsapatában játszom,és ha tehetem, bizony ottvagyok az U15ös csapatnak szurkolni... Szóval,mint lejjebb olvasható, hogy "bekiabálások, most már a lányokat is szidni kezdték..." Teljes mértékben cáfolom,hogy közlünk bárki is a lányokat szidta volna....Barca az a szomorú hogy ezt Te is yol tudod, hogy mi nem szidunk vétlen játékost....az más kérdés,hogy a meccset vezetőt bizony igen. Erősen biztos vagyok benne,hogy Te/Ti sem maradtatok volna ellenkező esetben hang nélkül.. De azt hiszem ez a fociban bennvan....
A másik: amikor elkezdődőtt a Fradi- Kutas meccs, mi a csapatunkat buzditottuk....erre bizony megkaptunk pár Fradi szimpatizánstól a "magunkét" fujjogások egyebek formájában,amit nem egészen értettünk,mert a mi szánkból a Kutas hangzott csak el....de nem törödtünk velük...minek?? Önmagukról egy bizonyitvány....ennyi! Az sem mellékes, hogy a mi lányaink is kaptak szép szavakat a meccs alatt...fülünk azért van.. Szal ne legyünk ennnyire egyoldalúak már...
A harmadik: szerintem egy döntőben mindenki annak szurkol akinek akar....legyen ez magánügy
attól függetlenül én még köszönni fogok Neked...mert szerintem egy barátság NEM egy meccsen múlik...meg hogy ki kinek szurkol..

P.S: ....szerintem egy pofonra nem lehet mentség...önuralomról is lehetne beszélni. Pofonnal semmit nem lehet megoldani...

Csatlakozott:2005. december 15. 11:33:51 
barca
regisztrált
2008. június 02. 17:22:05    
Tegnap a találkozó jv-i ott lettek felkérve,hogy ne kelljen elhalasztani a tornát.(én is fújtam nektek a Dózsa ellen),
természetesen gratulálok a harmadik helyhez

e-mailCsatlakozott:2005. augusztus 24. 19:06:12 
2007/08 NBI.
1. 1. FC Femina\\\'9375
2. Viktória FC-Szombathely59
3. MTK Hungária FC44
4. Ferencváros39
5. Győri ETO FC24
6. Pécsi VSK15
7. Újpesti TE-Top Ut (- 3 pont)13
8. Íris-Olimpia NFK12
részletes     
2007/08 NB II.
1. Győri Dózsa SE70
2. Nagykutas-Filinger Trans69
3. XII. Ker. Hegyvidék SE57
4. Szuperinfó-Veszprém56
5. Pécsi MFC (-24 pont)53
6. Bonyhád-Völgység NSE (-4 pont)50
7. Szegedi AK-Amazonok46
8. Csepel FC (- 4 pont)41
9. Gyulai Amazonok37
10. Ferro Öntöde-Nyíregyháza34
11. FC Váti-Sopron34
12. Fészek Csempebolt (-1 pont)31
13. Somogyjád SZKKSE25
14. Agrospeciál SE-Pálhalma16
15. Nyíregyháza Spartacus6
16. Budapest Honvéd: visszalépett!0
részletes     
2007/2008., Futsal NB I
1. Univerzum48
2. Villár-Pí Plusz-Tolna-Mözs43
3. Vesta-City Line37
4. Miskolci Szabadidőközp.-Vénusz34
5. HK-Gödöllő-City Line33
6. Berettyóújfalu22
7. Szentesi FSE22
8. Skorpió SE-Salgótarján16
9. Salgótarjáni Vadmacskák6
10. Vesta-HEFA Sport: kizárva!0
részletes     
2007/08, Leány U17
1. 1. FC Femina\'9346
2. MTK Hungária FC37
3. Íris-Olimpia NFK35
4. Szegedi AK31
5. Kecskeméti NLE16
6. Viktória FC-Szombathely11
részletes     
NB I. góllövőlista :
Pádár Anita (1. FC Femina '93)49
Dörömbözi Csilla (Ferencváros)26
Szuh Erika (Viktória FC-Szombathely)23
Sümegi Éva (1. FC Femina '93)21
Jakabfi Zsanett (MTK Hungária FC)19
Tóth Gabriella (Viktória FC-Szombathely)19
Jakab Réka (1. FC Femina '93)19
Méry Rita (MTK Hungária FC)18
Deli Anikó (Ferencváros)14
Ferencsik Evelin (Győri ETO FC)13

teljes lista >>
Futsal NB I. góllövőlista >>
NB II. góllövőlista >>
további képek
fórum

· Fészek Csempebolt Fan Club
· Szerintem
· ONLINE-Rész- és végeredmények, infók
· Kutasi lányok!!!
· Szegedi AK
· Somogyjád SZKKSE
· Gyulai Amazonok
· Sopron Fan Club
· Veszprémi nöi foci
· BNFK Berettyóújfalu
· DRUKKERPRESSZÓ
· U15
· Góltippp!
· Győri Dózsa Fan Club
· Futsal
hozzászólások

· Négy helyet rontottak a lányok a FIFA ranglistáján.
· Romániában játszik Eb-selejtezőt a válogatott
· A májusi GÓLTIPP végeredménye
· Női labdarúgó mérkőzés a Eurosport-on
· Női UEFA Kupa döntő
· A gólkirálynő
· Női NB II, Futsal: teljes hétvégi (05.01-04.) összefoglaló
· Eb-selejtező: Svédország ellen játszik a válogatott
· Az április GÓLTIPP végeredménye
· Komárom-Esztergom megyei bajnokság
név:
jelszó:
sporthir.com - a legtöbb, a legfrissebb Góltippp játék nb1.hu
partnerek
Viktória FC Szombathely MTK női foci FTC UTE női csapat ETO FC GYŐR ASI DSE Olimpia kattints !!! PVSK Női focicsapat Kölyök SC PMFC
utolsó frissítés:
2008. június 07. 20:29:21