kiemelt partnerek :   |  MLSZ.hu | foci24.com  |  nb1.hu |  AndrewTV | 
KEZDŐLAP · NB II. · Somogyjád SZKKSE
A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !
Somogyjád SZKKSE
1/10. oldal[1] 2 3 »  »
EszTER
regisztrált
2007. október 29. 07:48:42    
Kedeves dzsonzon!

Mivel kitartóan érdeklődtél az edzés időpontjai iránt és eddig senki nem válaszolt, az edzések a következő időpontokban vannak:

Kedd fél6-7-ig
Csütörtök fél6-tól fél8-ig.
Helyszín: Somogyjádi sportcsarnok

e-mailCsatlakozott:2007. január 30. 09:40:01 
csepad
regisztrált
2007. október 28. 20:34:31    
Gratulálok az U15-ös csapatunk eredményeihez!

Szép volt lányok csak így tovább!!!

e-mailCsatlakozott:2006. szeptember 12. 14:55:59 
BB
regisztrált
2007. október 28. 19:17:40    
Lányok! Akkor ahogy kértétek, egy kis U-15-ös értékelés:

Veszprém - Somogyjád: 1-0

Mezőnyben teljesen egyenrangú ellenfelek voltunk, de sajnos egy könnyen elkerülhető gólt kaptunk. Kevés idő maradt a bemelegítésre, meg valahogy nem igazán éreztük a játék ritmusát. Sajnos pontatlanok is voltunk és a passzok sem sikerültek. Ennek ellenére a döntetlent könnyen elérhettük volna, kár ezért a meccsért, ebben több volt.

Somogyjád - Győri ETO: 2-1

Szinte végigtámadtuk az egész mérkőzést és a kapujához szorítottuk ellenfelünket. Ennek ellenére mégis ők szerezték meg a vezetést. Már jobban játszottunk mint az ezt megelőző alkalmommal, de a támadás befejezéssel problémák voltak. Szerencsére az utolsó két percben lőtt két góllal sikerült a magunk javára fordítani az eredményt. Úgy érzem győzelmünkhöz nem férhet kétség.

Viktória Szombathely - Somogyjád: 0 - 0

Egy nagyon jó, izgalmas mérkőzést sikerült vívnunk a szombathelyi csapattal. A nap folyamán most nyújtottuk a legjobb teljesítményt. Itt már látszott, hogy "akarunk játszani" is, de sajnos a góllövéssel ezúttal is hadilábon álltunk.

Németh Heni a gólokról nem tehetett, sőt egy nagyon nagy bravúrt is bemutatott a kapuban. Regina a második és a harmadik meccsen hozta azt amit tud, az elsőn többet vártam tőle. Evelin az egész nap során egyenletes, jó teljesítményt nyújtott, az egyik legjobb volt. Enikő néha túl sokat akar vállalni, ennek ellenére nem volt rossz, de sokkal, de sokkal több van benne. Szimi és a Vivien a védekezésben tett hozzá sokat elsősorban fizikai adottságaiknak köszönhetően, támadásban több kell, nem szabad annyi labdát elszórniuk, meg kell becsülni azt. Nóri "előre játékát" lehet dícsérni, nagyon jó teljesítményt nyújtott, főleg az utolsó mérkőzésen focizott nagyot. Szandi ma elmaradt a várakozástól, bár volt egy röpke tíz perc amikor megmutatta mit is tud, így kellett volna végig. Linának ma sajnos nem jutott sok játéklehetőség, de amikor a pályán volt végig igyekezett.

Összességében tartalékos csapatunk tisztességgel helyt ált. Védekezésünkre az első kapott gól kivételével egyáltalán nem lehet panasz. Támadásainkban még nagyon sok a pontatlanság. Sokkal több mozgásra és összjátékra van szükség az egyénieskedés helyett, de ezt tanulni, gyakorolni kell. Ha ezt sikerülne megvalósítani, akkor még eredményesebbek tudnánk lenni.

Végül szeretnék gratulálni az egész csapatnak, mert valamennyien megérdemlitek! Csak így tovább, féljenek csak a felnőtt csapat játékosai, hogy majd kiszorítjátok őket!

Más:

Kedves "Sörpatikus" Vivien!

Azért a telefonomat kéretik nem lemeríteni, ha már engem sikerült szellemileg a buszban. Gondolhatod, hogy mennyire várom már a soproni utat, hogy ismét egy jót tudjunk beszélgetni!

e-mailCsatlakozott:2006. december 27. 15:19:41 
szkkse
regisztrált
2007. október 28. 17:49:47    
Az ETO stadion műfüves pályáján került sor a Somogyjád SZKKSE. U-15 utolsó őszi fordulójára. A bátortalan kezdést követően fokozatosan magára találtak a jádi ifjú amazonok, és a végére már a tudásukhoz megfelelően határozottan jól játszottak, aminek meg is lett az eredménye. Első alkalommal sikerült a Viktóriától pontot szerezni, sőt, ha a Nórinak az utolsó másodpercekben........
Eredmények:
Szuperinfó Veszprém - Somogyjád SZKKSE: 1 - 0
Viktória Szombathely - Somogyjád SZKKSE: 0 - 0
Somogyjád SZKKSE - Győri ETO: 2 - 1

Gratulálunk, és jó pihenést a januári folytatásig!

e-mailCsatlakozott:2006. november 05. 17:10:07 
mfc
regisztrált
2007. október 28. 11:09:57    
Tisztelt Hölgyeim!

Köszönöm annak a pár embernek, a telefonos megkeresését, akik még nem felejtettek el!
Köszönöm kérdéseteket, jól vagyok és van véleményem is.....Azért, nem védekeztem,mert Ti tudjátok a legjobban, hogy amit írtak az hazugságnak is gyenge!( Én mint egoista?)
Ezért, úgy döntöttem akkor, hogy nem írogatok tovább erről akérdésről ide....
Akit érdekel [email protected] címen megtalál, de csak az őszinte, tenni akaró emberek érdekelnek...
Nektek további sikeres sportpályfutást kívánok!
Baráti üdvözlettel mfc, azaz Mayer Ferenc az egoista,sikertelen, IFA licences, csapatszétverő edző!
u.i. A meccsekre azért kimegyek ha megtehetem!

Csatlakozott:2007. szeptember 04. 12:29:54 
BB
regisztrált
2007. október 27. 01:14:03    
Ballábas!

Egy ember nem tud kibújni a bőréből, ahogy te sem. Már tudom ki vagy, rád ismertem, hiszen utolsó hozzászólásoddal elárultad magad! Beszélgettünk mi már sokat és tudom nem is foglak meggyőzni téged soha. Azért, mert nem lehet és teljesen meg tudom érteni, hogy miért. Ezt nagyon őszintén mondom neked, elhiheted. Ha én lennék hasonló helyzetben mint te, akkor talán bennem is hasonló érzések kavarognának és tenni próbálnék valamit. De nem ezt és nem így!

.......! Ezt így nem lehet! Sok mindenről tudsz, de nincsenek pontos információid. Olyanokat állítasz, melyek nem felelnek meg a valóságnak. Azt fogadod el igazságnak másoktól és mondod, írod tovább, amit hallani szeretnél. Igazságtalanul megbántasz, megvádolsz, támadsz egy olyan embert, aki nem tehet a problémádról és nem ezt érdemli. Láthatod, mennyire kiállnak érte közösségünk tagjai és ez nem lehet véletlen. Csak kinevetteted magad ha ennek ellenére továbbra is benne keresed a hibát, az ellenséget. Már korábban írtam teljesen hiteltelenné válsz ezzel.

Nagyot csalódtam és sajnálom, hogy állításod szerint közel 40 éves sportmúlttal, nem érted meg azokat a szükségszerű, de sokak számára kellemetlen, nehéz és tényleg fájó döntéseket, amiket meg kellett hozni, az arra illetékes személyeknek. De mindegy, mert neked igazából egyetlen egy nagy problémád van, ami kiváltotta belőled ezt a korrektnek nem nevezhető reakciót. Sajnos ezen (főleg ezek után) már nem lehet segíteni, csak méltósággal tudomásul venni.

Nem hiszem, hogy hozzá kellene még fűznöm valamit a történtekhez. Úgy gondolom, hogy csapatunk néhány tagjának korábban olvasható véleménye önmagáért beszél. Bizonyítottátok lányok, hogy egy nagyon jó közösség vagytok és szerintem mindenki büszke lehet erre. Eredményekkel ugyan még nem büszkélkedhetünk, de majd jönnek azok is csak sok munka, kitartás és lelkesedés kell hozzá. Csak ismételni tudom önmagam, így már nagyon sokadszor mondom el, hogy jó úton járunk és nem fogjuk feladni.

e-mailCsatlakozott:2006. december 27. 15:19:41 
csepad
regisztrált
2007. október 26. 22:06:24    
Ballábas!

Megint csak szólnék pár "kioktató" szóval...
Nevedet nem felvállalva okoskodsz, jössz itt nekem mindenféle baromsággal, értelmetlen és érthetetlen ürügyekkel. Ne haragudj Drágaszág hogy ezt mondom de ne ha már egyszer férfiakkal foglalkoztál eddig maradj is mellettük ás ne szólj bele a nők dolgába!!!
Mégis milyen igazságról beszélsz??? Egyszer azt írod hogy a foci csapatjáték és hogy nem 1 emberről szól, aztán most meg jössz azzal hogy egy általad "kiemelt" játékostól vársz csodát, Ő hoz szerinted "megváltást? Most vagy én vagyok hülye és nem jól olvasom a hozzászólásaidat, vagy ennyire nagy marhaságokat írsz. A futball CSAPATJÁTÉK! A pályán 11 ember képviseli a csapatot. Ha netán valaki elrontja a helyzetét vagy hibázik azért csapat a csapat hogy ilyenkor összefogjanak és segítsék, támogassák a társát.
Tehát szerinted CSAK az általad felsorolt 3 ember az aki tudásának megfelelően hozta ki magából a maximumot. Érdekes megállapítás...
Amióta létezik ez a csapat nem értesültem még olyan információkról hogy mi játékosok akartunk volna elküldeni bárkit is - legfőképpen gondolok itt a kapusunkra, ahogy azt Te is írtad-.
Lehet hogy Neked kellene itt irányítani mindent, hiszen nagy tudással bírsz, sok a tapasztalatod, vezetőként dolgozol és ahogy látom nagyon okos és jól informált vagy!

e-mailCsatlakozott:2006. szeptember 12. 14:55:59 
dzsonzon
regisztrált
2007. október 26. 21:08:33    
Mikor lesz edzés?

Csatlakozott:2007. október 18. 19:46:54 
ballábas
regisztrált
2007. október 26. 21:00:45    
Először is szeretném megköszönni minden kioktató embernek a véleményét! Nagyon örülök neki, hogy végre sikerült a somogyjádi fórumot is lendületbe hoznom! Bárcsak a csapatnak is ilyen lendülete lenne, mint amilyen lendülettel az elmúlt órákban az írások jöttek! Nagyon sajnálom, hogy az igazságot nem mindenki tudja elfogadni, hogy közel 40 éve a sportban tevékenykedem, (játszottam több csapatban alacsonyabb és magasabb osztályban) és több, mint 10 éve vezetőként dolgozom. Igaz lehet, hogy néha bántóan szólok játékosokhoz környezetemben, de az élet már csak ilyen! Tökéletesen igaza van azoknak, akik azt írták, hogy nem csak M. Zsuzsát kellett volna kiemelnem! Kiemelhettem volna mást is, dehát mindenki tőle várta a megváltást. Én is! Szeretnék bocsánatot kérni mindazoktól akik képességeikhez mérten remek teljesítményt nyújtottak! Itt gondolok a kapusra (akit a vezetőség és több játékos is az előző idényben el akart zavarni) a védelem utolsó emberére, H. E.-re illetve F. H.-re és a már elküldött G. N.-ra, akik minden mérkőzésen próbáltak 100 %-ot nyújtani! Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy ezektől az emberektől bocsánatot kérjek! A többiektől azért nem is kérek bocsánatot, mert sem játékosként sem vezetőként nem nyújtottak jó teljesítményt! Ja még valami! Utána érdeklődtem és sajnálattal kell közölnöm, hogy a női csapatból SENKIT még véletlenül sem invitáltak NBI-es klubhoz, legalábbis kiemelkedő klubhoz!

e-mailCsatlakozott:2007. október 25. 13:30:07 
dodi21
regisztrált
2007. október 26. 15:59:41    
Ballábas "jóakarónk"!

Nem tudom milyen ok vezérelt téged, akkor mikor ezt a kritikán aluli förmedvényt fogalmaztad meg, és tártad elénk olvasásra! Egyszerűen nem hiszem el, hogy egy sportban "jártas és "tapasztalt" ember, hogyan irhat ilyeneket, mint Te!Szerinted minden csapat tökéletes, minden egyesület konliktusok nélkül működik? Hát fel kell hogy világositsalak, ez nem így megy! Sajnos a mi csapatunk élete sem tökéletes, de nem is azok a gondjaink, amiket te itt felsoroltál!
Sajnos a Somogyjádi fiú foci részében nem vagyok jártas, de azt hiszem ha fiú lennék,ami nem vagyok, akkor szivesen tagja lennék egy feljutó csapatnak!De a fiúkról ennyit!
De térjünk át a lányokra! Azt írtad nincs a női foci terén tapasztalatod, akkor miért szólsz bele, ha nem tartozol szervesen a csapatunkhoz, akkor nincs is hozzá semmi közöd és nekünk biztató és építő kritikára van szükségünk nem pedig egy ilyen ember ocsmány kritikájára! Ha probléma van,majd az edző és a vezetőség megoldja, Lehet hogy nem mindig jól sül el a dolog, de mindig arra törekednek, hogy számunkra a legjobb megoldást találják! Az hogy vannak távozó játékosok ez minden csapat életében előfordul.Az pedig hogy ki megy el magától, vagy kit küldenek el, az csak a csapatra-edzőre és vezetőségre tartozik! De az biztos, hogy nem a M. Zsu miatt küldik el a játékosokat. Véleményem szerint nem ártana senkinek! Remek focistának tartom és mivel ő is ember, neki is lehetnek gyengébb napjai, de én meghajolok előtte és azokat előt, akik annyit küzdenek és hajtanak a pályán mint ő!
És ha annyira önző lenne, mint amennyire te tartod őt, akkor miért adott mégis annyi gólpasszt?! Én úgy tudom az önző emberek nem passzolnak!
Nem értünk egyet abban sem, hogy hozzánk gyerekeket igazoltak minden mondvacsinált ürüggyel (21 éves létemre néha én is gyereknek érzem magam).Igen is a csapatunknak szüksége van a fiatalos, lendületes erejükre, és győzni akarási vágyaikkal nekünk is új, már elveszettnek hitt lendületet adnak, és úgy érzem ez a csapat olyan mint még eddig soha!
Bár sokkal kevesebbet edzünk mint több éve működő, tapasztalatokkal rendelkező ellenfeleink, de mégis látok fejlődést a csapatban, és még van bennük, talán egyszer ez mind a felszínre kerül, és akkor biztosan tudom minden meccsen meg fogjuk állni a helyünket (még ha nem is mindig fogunk győzni). Én sem rögtön így kezdtem az egészet, de sok munkával, akaraterővel értem el azt ahol most tartok. Nekem is meg kellett küzdenem azért hogy játszhassak. Néha én is hibázom, de meber vagyok én is és nem tökéletes , de arra törekszem, hogy ennél is jobb legyek, és többet segíthessem a csapatomat! Büszke vagyok rá, hogy ehhez a közösséghez tartozom és örülök ha tehetek valamit, amivel örömet szerezhetek nekik!

Ha valaki nem jött rá, Szita Ágnes vagyok, egy nagyszerű közösség, csapat egyik kapusa!!!

Hajrá Somogyjád!!!!!!!!!!!!!

Csatlakozott:2006. október 24. 19:24:37 
szkkse
regisztrált
2007. október 26. 15:58:15    
Szia Ballábas, Helló Spanok!

Úgy éreztem, hogy nekem is kell valamit válaszolnom, kedves régi ismerösömnek, ballábas sportársnak, mert sérelmezem azt, hogy engem ennyire kihagyott a női labdarúgásért aggódó, minden áron tenni akaró írományából.
Örülök, hogy népszerűségünk folymatosan nő, hiszen a negatív híreknek is reklám értéke van. Úgyszíntén öröm, hogy Ő mennyire szívén viseli sorsunkat, és olyan dolgokról informálódik, mintha csak tagja lenne, vagy lett volna csapatunknak. Írásai építő jelleggel bírnak, hiszen még jobban összekovácsolja közösségünket, ami összetartásunkat és összetartozásunkat erősíti.

De úgy is felfoghatjuk, hogy egy idióta irományozó akinek "mellesleges tudomására, hallomására" alapozva bármiben is választ kellene adnunk, igazolnunk vagy egyáltalán komolyra is vennünk azokat a rágalmakat amiket itt megfogalmazott!
Aki olyan embereket próbál a maga irigy, összeférhetetlen stilusában áztatni, akiknek szívügye ez az egyesület, és pontosan az Ő szavuk volt a döntő, hogy e közösség létre jött, működik, és tovább fog működni. Erről biztosan lemaradt, vagy nem hallotta még. Igen - M.Zsu-val is barátkozni kell, úgy mint a csapat többi tagjával, ami most már egyre jellemzőbb a közösségre.

Az elmentekre, elküldöttekre viszont a továbbiakban sem kivánunk számítani semmilyen szinten. Ha esetleg öt játékos voksát adja rá, az azt jelenti, hogy 16 számára még mindig nem kívánatos személy. De ha a 15 is a szívébe zárná, akkor még mindig vissza van az edző, akinek egyszemélyes döntése végleges, és meghatározó!

Köszönöm a megtisztelő figyelmet, és kérem ballábas sporttársat, ha már a fiúk-lányok focijával teljesen elvégzett, térjen át az asztalitenisz és kosárlabda szakosztályunk tisztázott és tisztázatlan szituációi elemzésére építő szándéku irásaival! Jó munkát!

Sporttársi üdvözlettel: R.A.

e-mailCsatlakozott:2006. november 05. 17:10:07 
csepad
regisztrált
2007. október 26. 14:00:30    
Ballábas!

Szeretnénk tisztelettel megkérni, hogy gondolkozz, mielőtt cselekszel! Meggondolatlanul írsz ide a fórumra olyan dolgokat, melyekkel olyan embereket is megbánthatsz akinek semmi köze az "egészhez".Azért így írtam mert lényegében Te hoztál létre most egy nagy káoszt!

Érzékeim szerint a férfi focit teljesen feleslegesen emlegeted. Nekünk lányoknak semmi közünk hozzá. Ha pedig már felhoztad: Azt írtad hogy nincs 3 játékos aki megüti a megyei másodosztályt. Hát tudod ez a másodosztályt el nem érő, 10 játékos igazolását plusz 1 HOZZÁÉRTŐ edző személyét igénylő csapat most vezeti a tabellát! Sőt ha jól tudom talán 1 vereséggel rendelkeznek. Erről ennyit...

A női részleget úgy gondolom ismerem, hiszen a megalakulás óta tagja vagyok a csapatnak. Mindannyian azért vagyunk e csapat tagjai hogy közös munkával, minden erőnk hozzáadásával, csapatépítő szellemmel tartsuk meg ezt a közösséget. Nagy dolog ez itt Somogy megyében, hisz ez volt az első ilyen lehetőségünk. Úgy gondolom nem az a lényeg a csajok számára hogy ki vezet illetve irányít minket, hanem az hogy egymásért dolgozunk, küzdünk fáradságos munkával, magunk mögött hagyva a családot, a barátot, gyermeket, férjet. Kedves ballábas szerinted mindezt miért???
Te azt gondolod hogy egy olyan csapattal fel vehetjük a versenyt akinek heti 4-5 edzése van, akik ifista koruk óta egymással játszanak. Jól gondolod, felvehetjük a versenyt, de nem az élen állókkal. Sajnos jó munkához idő kell és kitartás. Ezzel tisztában van mindenki -ezalól kivétel vagy Te- .

Nem értem mi okod volt valakit kiragadni a csapatból és rá nem illő, gusztustalan és undorító mocskos jelzőket használni. Neked szerintem orvosra lenne szükséged, hogy kigyógyulj ebből a betegségből. Tudod az agybaj nagy baj! Ez olyan betegség hogy azt akarod kimondatni amit Te szeretnél hallani. Ilyen lelkiismerettel boldogan élhetsz! Kíváncsi lennék hogy tudsz ennyi rosszindulattal élni és létezni???

Hallomásból én is sokmindent megtudtam. De tudod "hiszem ha látom"!!!

Szeretnék még köszönetet mondani mindazért amit elkövetsz a csapatépítésünk érdekében. Tudod Te azt szeretnéd hogy vége legyen, de pont az ellenkezője fog történni. MI EGY CSAPAT VAGYUNK ÉS EGY MINDENKIÉRT, MINDENKI EGYÉRT!!!!

Ja és el ne felejtsem kihírdetni:
Mint a 2. számú "span"én is irányítom a vezetőséget, tehát aki kezdő szeretne lenni az nálam jelentkezzen!!! Biztosan el tudom intézni.

Aki nem tudná Csepregi Adél vagyok. Ennek a siralmas és egyre gyengébben teljesítő, játékot nem ismerő csapatnak a középpályása!

e-mailCsatlakozott:2006. szeptember 12. 14:55:59 
nati05
regisztrált
2007. október 26. 13:45:23    
Köszönöm amit írtál Eszter! A hazai meccsetekre lehetőség szerint el fogok menni, mert engem továbbra is érdekel a csapat! Gratulálok a két győzelmetekhez!

Csatlakozott:2007. október 25. 23:14:15 
EszTER
regisztrált
2007. október 26. 10:45:50    
Nati! Ne foglalkozz az olyan emberek véleményével, akiknek semmi közük az egészhez! A legendák is megszülettek, a népmesék is szájról szájra terjedtek, mégis van aki elhiszi, van aki nem.
Nem kell védekezned senkivel szemben sem, aki az egyik oldalon áll, az a védekezés ellenére sem fog átállni a másikra. Tudod, okos enged...

e-mailCsatlakozott:2007. január 30. 09:40:01 
nati05
regisztrált
2007. október 26. 10:28:34    
Most már én is nagyon kíváncsi vagyok ki a ballábas, ugyanis eszébe sem jut az, hogy engem hoz ennyire rossz helyzetbe???
Ballábas! Légyszíves gondolkodj mielőtt írsz a fórumra!

Gastroyal!
Azért védekezem, mert ha jobban átnézed az írásokat látni fogod, hogy igenis megvádoltak, de ami ennél jobban bánt, hogy olyan dolgokkal mocskolnak be, amik nem is igazak! Holott semmi közöm az egészhez! Nem hiszem el, hogy nem volt még elég az ok nélküli vádaskodásból!
A maradék 3 játékos pedig nem az én fejemben született meg,sőt név szerint is tudom kik ők!

Szeretnék megkérni mindenkit, hogy végre hagyjatok békén, ne szúrkáljatok,vádoltatok már épp eleget OK NÉLKÜL!

Csatlakozott:2007. október 25. 23:14:15 
EszTER
regisztrált
2007. október 26. 10:16:53    
Ja, és mégegy dolog, ballábas pajtás!

Korábbi hozzászólásod szerint Te csak onnan tudod, hogy a Zsu "iszonyatosan kétszínű", mert több embertől HALLOTTAD. Hát, ez érdekes logikára utal... (Én meg LÁTOM a hozzászólásaidra írt válaszokat...) A saját véleményeddé formáltad a másoktól hallottakat. Végülis ez is egy megoldás... Szerintem, ha már nem vállalod a nevedet, ne is ballábas legyen a fedőneved, hanem okoska...

e-mailCsatlakozott:2007. január 30. 09:40:01 
EszTER
regisztrált
2007. október 26. 09:53:12    
Kedves ballábas!


A somogyjádi férfi fociról nem írok, mert nem ismerem, viszont a nőit igen, ugyanis az NBII-ben elkezdett munka legelejétől tagja vagyok a csapatnak és azon dolgozom a többi csapattársammal együtt, hogy fejlődjünk, előre haladjunk, függetelnül attól, hogy ki az edző, kik a vezetőség tagjai, stb. Természetesen mindig vannak buzdító, építő jellegű, motiváló vélemények, amelyek egyikére reagálnék.
A somogyjádi női foci "siralmas"??!Mit értesz az alatt, hogy siralmas, Aranybogár? Egyáltalán mit vársz el attól a csapattól, amelyik nincs 2 éve, hogy elkezdte a munkát olyan csajokkal, akik közül max 3 játszott már valaha is nagypályán, akiknek heti 2 edzésük van? Ráadásul egy olyan mezőnyben, ahol a csapatok többsége évek óta együtt játszik, heti 4 edzéssel készül a mérkőzésekre? Mit gondoltál, elindulunk NBII-ben a megye minen sarkából összeverbuvált csapattal és mindjárt az élen leszünk? Ez egy hosszú folyamat, egy kitartó munka. Igen, sajnos vannak olyan dolgok, amiket egyesek nehezen fogadnak el és nem mindenki ért egyet a vezetőség döntéseivel (pl. edzőcsere, N.ügye, keretösszeállítás, stb.), voltak számunkra sem pozitív élmények, de ez is hozzátartozik. A lemaradásunkat be kell hoznunk.
2. "A M. Zsu miatt küldenek el embereket a csapattól?!!Nem csapatember és játéka pocsék?!!!"Te honnan veszel ilyen baromságokat?A M.Zsu soha nem hozta nyilvánosságra a N.val fennálló konfliktust. Játéka pocsék? Nézd meg, hogy a rúgott góljainkból hány volt az ő pocsék játékának következménye? Hány gólpasszt adott? Igen, voltak kihagyott helyzetei, gyengébb játéka (és lesz is mindenkinek), de kinek nincs? Ki az, aki nem hibázik? Csak az, aki nem is játszik. Miért élezed ki rá a játékot és a hibákat? Hány gólt kaptunk abból, hogy a védők leblokkoltak, eladták a labdát, a középpálya lemaradt vagy a kapus lepkézett?Azért vagyunk, hogy ezeket a hibákat kiküszöböljük. Neked ez tök jó, mert kaptál egy támadási felületet, örülhetsz magadnak.Te nem ismered a Zsuzsit és a csapat többi játékosát sem igazán és gusztustalannak tartom, hogy egy játékosra akarsz kenni szinte mindent. A csapat attól csapat, hogy minden egyes játékosa egy cél érdekében küzd. Hangsúlyozom küzd, mégha ez neked nem is úgy tűnik. Mindenki igyekszik magából a legjobbat kihozni, mégha ez nem is mindig sikerül.

Hideg Eszter vagyok, a "siralmas" csapat jelenlegi söprögetője.

UI: És nem a Te hozzászólásod lesz az, ami miatt bizonyítani akarunk, és nehogy tévedésbe ess, nem is fogja mindenki a te "motiváló" kinyomtatott hozzászólásodat olvasgatni, van jobb dolgunk is. Habár lehet, hogy jót röhögnénk, mint CSAPAT...e-mailCsatlakozott:2007. január 30. 09:40:01 
gastroyal
regisztrált
2007. október 26. 08:31:53    
nati05!

Én azért vitatkoznék azon az öt emberen aki szerinted jelezte az edző felé a szavazatát. Tudomásom szerint két fő volt aki jelezte szándékát. A másik három fő csak a Te tudatodban született meg.
De mindegy, én nem kívánok többet foglalkozni ezzel a témával, ez egyszer s mindenkorra le van zárva!

Nem tudom miért véded magad annyira hogy nem Te írtál ballábas néven. SENKI nem vádolt meg ezzel! Akkor meg miért védekezel????

De tudod akár Te voltál akár nem, NEM SZÁMÍT! Ha tiszta a lelkiismereted ...

Szeretnék nagyon sok sikert kívánni Neked az életben és a sportban is!

Csatlakozott:2007. október 16. 15:11:21 
BB
regisztrált
2007. október 26. 01:03:40    
Tisztelt Csapatunk Szétverésén Fáradozók!

Dolgoztok rendesen az utóbbi időben, amit megértek, mert a jó munkához idő kell... "Ballábas" barátunk hozzászólásában talán van némi igazság. Arra gondolok, hogy mi vezetők talán tényleg alkalmatlanok vagyunk. Alkalmatlanok mert egy éven át tűrtük, hagytuk azt a rombolást ami csapatainknál folyt, alkalmatlanok mert hagytuk elmenni azt a hozzá nem értő embert, aki feljuttatta, majd stabil középcsapatot csinált a fiúkból, alkalmatlanok mert nem bíztunk a kiöregedett, futballozni nem tudó, a "hozzá nem értő" edző haverjaiból álló társaságban. Bizony önkrtitkát kell gyakorolnunk ezek után. De nincs gond, mert éppen tisztújító közgyűlés előtt állunk és ha gondolod kedves ballábas "tiéd a pálya". Ha felvállalnád önmagad talán javasolni is tudnálak valamelyik vezetői poszt betöltésére, hogy rendbe tedd a somogyjádi futballban tapasztalható óriási káoszt. Akkor hozhatsz egy hozzáértő edzőt és 10 új játékost a jelenleg feljutó helyen álló, mindössze egy vereséget elszenvedő, de csak három megfelelő tudású játékossal rendelkező férfi csapatunk számára. Biztos örülnek majd az önkormányzatunknál, hogy végre sikerül leváltani ezt a Somogyjádért semmit sem tevő, pénzt szóró korábbi vezetést és adják majd a sok-sok támogatást, az alkalmatlan személyektől megtisztított, hozzáértő, Somogyjád sportjának felvirágoztatásán dolgozó új vezetés számára. Ne felejtsd, decemberben eljön a te időd, én biztosan rád szavazok! Ha addig még esetleg tönkreteszünk valamit (mondjuk kirúgunk valakit) akkor azért már most előre elnézést kérek. Ennyit a hozzászólásod férfi csapatunkkal kapcsolatos részéhez.
A lányokra vonatkozó förmedvényeddel kapcsolatban pedig az a szó jut eszembe, hogy undorító. Ha lenne benned valamennyi becsület, akkor egy ilyen vélemény után mernéd vállalni önmagad. Ehhez is gyáva vagy! Nyílvánosan, igaztalanul támadod azt az embert, aki ennek a csapatnak a lelke, aki az egyik legtöbb áldozatot hozza. Fogalmad sincs sok mindenről és vádaskodsz! Kivételezett helyzetben lenne? Ha annak nevezzük azt, hogy a legnagyobb elvárás vele szemben fogalmazódik meg, akkor igen! Vajon miért? Ja, hogy mert véletlenül tud focizni, véletlenül egy igazi közösségi, jószándékú, segítőkész ember, akire mindig számíthatunk, mert számára az egyik legfontosabb a somogyjádi csapat, mert véletlenül fel tud már mutatni eredményeket korábbról! Biztos a Feminánál is jóban volt a vezetőséggel.... Kedves "spanunk" hogy te milyen vagy! Talán még a szövetségi kapitányt is irányítottad annak idején?
"Ballábas"! Nagyon melléfogtál most, mert véleményed lehet ez, de hiteltelenné válsz ezzel mindazok szemében, akik valamennyire is ismerik csapatunkat, az itt folyó történéseket, és ezt a közösséget. Ne akard te az észt osztani, mert semmi közöd ehhez a csapathoz, de gyanítom, hogy községünkhöz sem. Gondolkodj el azokon a dolgokon amiket itt összehordtál és számolj el a lelkiismereteddel (ha van)! Talán az is eszedbe juthatna, hogy önmagadat nem vállalva, hány embert hozol kellemetlen helyzetbe azzal, mert miattad esetleg meggyanúsíthatják őket. Legyél már annyira bátor és gerinces, hogy legalább rájuk való tekintettel felvállalod amiket írsz!
Aztán meg gondolsz amit akarsz, mert ez egy jó közösség, tele nagyszerű és értékes emberekkel, akik nem fogják feladni, bármennyire is szeretnék ezt jóakaróink.

Birkás Béla
az egyik alkalmatlan vezető

e-mailCsatlakozott:2006. december 27. 15:19:41 
dzsonzon
regisztrált
2007. október 25. 23:50:35    
mikor van edzés?

Csatlakozott:2007. október 18. 19:46:54 
nati05
regisztrált
2007. október 25. 23:39:00    
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot,én eddig nem voltam bejelentkezve,de most már muszáj volt!Döbbentem olvasom ezeket az írásokat,és csak mereven nézek magam elé! Nem én írtam be ballábas néven, és azt sem tudom,hogy ki volt (nem hiszem,hogy Feri,szerintem tudnék róla, ha ő írta volna)! Semmi közöm az egészhez, ahhoz képest döbbenetes, hogy egyes emberek mivel mocskolnak be (persze név nélkül)!!! Nem elég, hogy ezt tettétek velem,muszáj még mindig ok nélkül szúrkálnotok??? Miért nem hagytok békén? Miért egyből rám kell gondolni?Az eszetekbe sem jut, hogy ezek szerint valóban vannak olyanok,akik ezt így látják,és aki nem én vagyok??? Ne higgyétek azt, hogy mindenkinek egyforma véleménye van a csapatról! Emberek vagyunk, különbözőek! Nem hiszem, hogy megérdemeltem, ugyanis ÉN NEM vagyok bosszúéhes!!!

Kedves Mösz!
Egyáltalán nem igaz, hogy az előző kluboktól távoznom kellett, ÉN döntöttem úgy, hogy eljövök (nem hiszem, hogy Rád tartozna, hogy miért), tehát NEM lettem kirúgva! Somogyjádon pedig volt 5 ember aki kiállt mellettem,de érdekes módon Gábor erre azt mondta, hogy lejárt a határidő! Érdekes, nem emlékszem rá, hogy határidőt szabott volna...

De tudjátok mit? Már nem foglalkozom vele! Csak azt akarom, hogy ne szúrkáljatok többet, és FŐLEG NE igazságtalanul! Még mindig le vagyok döbbenve!

Csatlakozott:2007. október 25. 23:14:15 
tappancs21
regisztrált
2007. október 25. 21:48:55    
"Kedves" ballábas!

Véleményem szerint csak egy megbántódott, megsértődött ember ír ilyen valótlan kritikát a Somogyjádi női csapatról! Minden csapatban vannak konfliktusok, nehézségek,de igenis ez a Csapat,most is bebizonyította,hogy tud küzdeni a másikért, és kiállnak egymásért (persze az aki megérdemli)! Az hogy játékosok elmennek,az benne van a pakliban,az meg hogy valaki el lett küldve?? Biztos megvoltak az edzőnek a JÓ okai hogy ezt tette,teszem hozzá, jobb is így! Az pedig hogy fiatalokat (nem gyerekeket) igazolt a csapat? Mert kell az utánpótlás,sajnos az idő nem áll meg és nem marad mindenki huszon éves,és igenis kell az új fiatalos erejük, lendületük és pimasz - szemtelen játékuk a csapatnak! A másik dolog egyet értenék az előttem szóló gastroyal-lal,hogy M. Zsu igenis is egy remekül focizó játékos, passzoló csapatember,és közösségi ember a pályán és a pályán kívül is! Az hogy kétszínű? Ezt a jelzőt már használta rá valaki! Vajon ki lehet az?Nem megbántani akarom az illetőt aki pocskondiázta a női csapatot, de nem gondol arra,hogyha ennyien felszólaltak és fel fognak szólalni az ellen amit írt,akkor lehet hogy nincsen igaza!Ja és egy jó tanács, félre kellene tenni a sértődöttséget és tisztán kellene látni a helyzetet, és akkor rájönne,hogy mekkora baromságot irt le ide egy focit szerető honlapra!

Csatlakozott:2007. október 25. 21:27:55 
gastroyal
regisztrált
2007. október 25. 21:19:55    
ballábas írta:
Tisztelt Hozzászólok!
Először is: a több éves tapasztalat nem a női csapatra, hanem a férfira vonatkozott!
Az a játékos akiről beszélünk éppenséggel NEM csapatépítő,hanem csapatromboló,ugyanis már hallottam néhány dolgot a viselkedéséről,és arról is mennyire kiváltságos a csapatban... Tévedsz! Ha már azt mondjuk, hogy ő tud játszani (bár szerintem a játék nem arról szól, hogy rátekeredek a labdára, és csak örökölni lehet tőlem), akkor nem ő az egyetlen, bár lehet, hogy most már csak ő az... Ja és ha azt mondod, hogy összhangban van mindenkivel az azért van, mert iszonyatosan kétszínű! Ezt csak onnan tudom,mert több embertől hallottam.
Azért lett ő kiemelve,mert ő áll a középpontban és mindenki azt csinálja,amit ő akar,még a vezetőség is hozzá igazodik! Úgyhogy lányok: ha valaki biztos helyet akar a csapatban akkor barátkozzon vele,de nagyon!!!
Azt pedig nem tudom mire céloztál a veszprémi műfüves pályával, ugyanis én akkor nem voltam ott.


Kedves ballábas!

Nagyon kiváncsi lennék arra hogy miért ragadtál ki egy embert a csapatból? Ha problémád van miért nem a vezetőséget támadod vagy azt akivel igazából problémád van?!
Mi az hogy "hallottál egy két dolgot" ???? Te hallomásból ítélsz el másokat?Olyan embert akit szerintem egyáltalán nem is ismersz?
Ja és hogy "Már csak ő az egyedüli" játékos??? MIÉRT? Eddig ki volt még? Talán a G. Natália aki idestova 1-2 év alatt több csapatot megjárt mint egy pályafutását befejező sportoló?
Tudod benned annyi rosszindulat van hogy Dunát lehetne veled rekeszteni! Ha már ennyire fasza csávó vagy (ha netán nem találtam volna el a nemed akkor bocsánat) miért nem mered felvállalni a neved????

Csatlakozott:2007. október 16. 15:11:21 
Mösz
regisztrált
2007. október 25. 20:46:58    
Kedves Somogyjádi Futballért Aggódó Sporttárs!
Az építő jellegű, igazságos kritikákból mindig lehet /és kell is/ tanulni. Amit azonban itt előadtál, szánalmas és kicsinyes /netán személyes bosszú által vezérelt?!/ próbálkozás, az NB2-es női csapat lejáratására. Bár igyekeztél ezt leplezni a férficsapat emlegetésével, túl átlátszó a szándékod! Ugye azt te sem gondoltad komolyan, hogy egy egyesületnél semmi jó nem történik??
Vajon miért felejtetted el megemlíteni, hogy ez a női csapat sokéves múlttal rendelkező nagyvárosi csapatok csoportjában sem volt a legutolsók között??Hogy más csapatok heti 4-5 edzésével szemben, heti 2 edzés mellett teljesítenek így a megye minden szegletéből érkező lányok??Ha akkora szakember vagy, hogy-hogy nem tudod: a fiatalokat nem "mondvacsinált" ürüggyel szokás igazolni-az épeszű sportvezetők tudják, hogy jövőt csak az utánpótlásra lehet építeni!

Arra, hogy egyes játékosoknak vagy vezetőknek távoznia kell a csapattól, talán nem is kellene reagálni, ha nem említettél volna név szerint is egy játékost. Minden józan ésszel bíró szakember tudja, hogy egy éppen alakuló,építkező csapatból /sajnos/ távoznia kell azoknak, akik nem tudnak az elvárásoknak megfelelni. Ezek fájdalmas, de szükségszerű /és úgy látszik, bosszút gerjesztő/ döntések. Tudtommal az őszi idényben már csak egy ilyen játékostól vált meg az edző, G. Natáliától. De neki ez már igazán nem lehetett furcsa,hiszen a Somogyjád volt a HARMADIK NB-s csapat, melytől távoznia kellett minősíthetetlen viselkedése miatt, sőt, Siófok kispályás csapattagjai is miatta hagyták ki a mérkőzéseket. Somogyjádon sem talált 3 olyan embert, aki kiállt volna mellette.

Egyébként pedig hogy kerülte el a figyelmedet,hogy a lányok utolsó 3, idegenben játszott meccsük közül kettőt megnyertek??Ugye így néz ki egy bomlófélben lévő csapat?!Ja, és M.Zsuzsa valóban pocsékul játszik! Jelenleg CSAK 2 NB1-es csapat szeretné, ha náluk bomlasztaná pocsék játékával a csapatot....S tudtommal a referenciái a múltjából csak pozitívak.
Gyenge próbálkozás ez Kiscsillag, szóval inkább bújj vissza a csigaházadba és nyalogasd tovább a sebeidet!!!

Egy, somogyjádi focit tényleg szerető....

Csatlakozott:2007. október 25. 20:19:05 
ballábas
regisztrált
2007. október 25. 19:38:53    
Tisztelt Hozzászólok!
Először is: a több éves tapasztalat nem a női csapatra, hanem a férfira vonatkozott!
Az a játékos akiről beszélünk éppenséggel NEM csapatépítő,hanem csapatromboló,ugyanis már hallottam néhány dolgot a viselkedéséről,és arról is mennyire kiváltságos a csapatban... Tévedsz! Ha már azt mondjuk, hogy ő tud játszani (bár szerintem a játék nem arról szól, hogy rátekeredek a labdára, és csak örökölni lehet tőlem), akkor nem ő az egyetlen, bár lehet, hogy most már csak ő az... Ja és ha azt mondod, hogy összhangban van mindenkivel az azért van, mert iszonyatosan kétszínű! Ezt csak onnan tudom,mert több embertől hallottam.
Azért lett ő kiemelve,mert ő áll a középpontban és mindenki azt csinálja,amit ő akar,még a vezetőség is hozzá igazodik! Úgyhogy lányok: ha valaki biztos helyet akar a csapatban akkor barátkozzon vele,de nagyon!!!
Azt pedig nem tudom mire céloztál a veszprémi műfüves pályával, ugyanis én akkor nem voltam ott.

e-mailCsatlakozott:2007. október 25. 13:30:07 
gastroyal
regisztrált
2007. október 25. 17:11:19    
Tisztelt "ballábas" !

Ballábbal kelhettél fel hogy ilyeneket írtál egy közösségi oldalra!!!

1. " óriási probléma van néhány embernél (vezető és játékos), hisz ők azt hiszik, hogy ezt a játékot csak ők vívhatják meg! " Ezt Te írtad!
Vélemény: Szerinted ha nem az edző és nem a játékos vívhatja meg a játékot akkor ki???? Hisz az edző és a játékos is a csapathoz tartozik. Vagy nem? Csapatjátékról beszélsz és közben azt sem tudod ki tartozik a csapathoz!!!!

2. "Sajnos a vezetőségben is váltásokra lenne szükség,ami az elmúlt évek tapasztalatai alapján nem lehetséges! "
Vélemény:
Elmúlt évek tapasztalatai??? Vajon hány éve működik a női csapat??? Gondolkozz!!!

3. "Női csapatuk pedig (ami még NBII-es) siralmas és sajnos egyre gyengébb,hisz a mindig jók között feltűntetett,de igazából JÓ teljesítményt az elmúlt időben nem mutatott M. Zsuzsára építik (mellesleg tudomásom szerint miatta játékosokat küldenek el,és a pályán illetve a pályán kívül mutatott viselkedése NEM csapatemberhez méltó, és ráadásul kissé " elnehezedett"), pedig lendülete már nem a régi, játéka ezáltal pocsék! Jó lenne ha valaki felvilágosítaná őt és több játékost a csapatból (köztük az edzőt),hogy a csapatjáték az több emberről szól!!! Ezért nem tudnak elérni sikereket,hisz tudjuk,hogy ez a játék 11,nem pedig 1 emberről szól! "
Vélemény:
-A csapat játékáról csak annyit hogy szerintem egyáltalán nem siralmas. SŐT egyre jobban játszik mindenki és végre nem az látaszik a pálya széléről hogy rúgd amerre látsz (illetve állsz) aztán majd lesz valami, hanem vannak szakmailag "jónak" mondható támadás, labda felvezetés.
- Ha már így kiragadtál valakit a csapatból, szeretném megkérdezni Tőled hogy az a több éves tapasztalat amit a sportban megszereztél nem döbbentett rá még arra hogy ebben a csapatban Ő az egyedüli ember aki tud játszani! Tud közösséget képviselni, tud összhangban lenni mindenkivel, -és a legfontosabbat el ne felejtsem- TUD VISELKEDNI A PÁLYÁN IS ÉS A CSAPATON KÍVÜL IS!!!!! Téged lehet hogy nem tanítottak meg viselkedni gyerekkorodban, mert nem látod a különbséget közte és más ember között. De mit is várhatnék Tőled... Mindenki magából indul ki.....

3 a magyar igazság és 1 a ráadás! Ezért még egy dolog!

4. "a csapatjáték az több emberről szól!!! Ezért nem tudnak elérni sikereket,hisz tudjuk,hogy ez a játék 11,nem pedig 1 emberről szól!"
Vélemény:
Ez valahonnan nagyon ismerős! Mintha már hallottam volna valahol...Hmmmm, talán Veszprém, műfüves pálya? Lehet hogy tévedek....

Hát kívánok neked az életben nagyon nagy sikereket és nagyon sok szerencsét!!! És elmehetsz egy szennylaphoz újságírónak, mert nagyon sok "kacsát" ki tudsz találni!!!

Csatlakozott:2007. október 16. 15:11:21 
kennydalglish
regisztrált
2007. október 25. 15:01:25    
Kedves ballábas "jóakaró"!

Kösz a tippeket! Most már tudja mindenki, hogy mit, hogyan kell csinálni. A jövőben is kérnénk a segítséged, jó lenne , ha Te igazolnál, Te neveznéd ki az edzőt, választanád a vezetőséget!

De vigyázz, ahhoz oda kell tolni a pofácskádat!

Intelmeid mindenkinek meg lesz mutatva, és ha ez sem rázza fel Őket, ha ezek után sem akarnak bizonyítani, akkor valóban alkalmatlanok.

honlape-mailCsatlakozott:2007. szeptember 09. 08:43:36 
ballábas
regisztrált
2007. október 25. 14:17:24    
Hosszú ideje figyelem azt a káoszt, ami a somogyjádi labdarúgásban folyik. Ezt értem a férfi és a női csapat körüli tisztázatlan szituációkra. Edzőket váltanak le és neveznek ki újakat, játékosokat küldenek el és gyerekeket szerződtetnek mindenféle mondva csinált ürüggyel. Mivel több mérkőzést megtekinthettem mind a női mind a férfi oldalról, ezért állíthatom (hisz hosszú ideje foglakozom sporttal), hogy óriási probléma van néhány embernél (vezető és játékos), hisz ők azt hiszik, hogy ezt a játékot csak ők vívhatják meg! Márpedig ez csapatsport,amiben ők tevékenykednek (szerintem nagyon rosszul!),hisz egyik csapatuk se jutott előrébb,sőt a látottak alapján jobb lenne azt a pénzt másra költeni! A férfi csapatban maximum 3 játékos aki megüti a megyei másodosztályt,tehát legalább 10 játékos igazolására lenne szükség,plusz 1 HOZZÁÉRTŐ edző személyére ahhoz,hogy esetlegesen felkerülő csapat a megyei másodosztályban bent tudjon maradni. Sajnos a vezetőségben is váltásokra lenne szükség,ami az elmúlt évek tapasztalatai alapján nem lehetséges!
Női csapatuk pedig (ami még NBII-es) siralmas és sajnos egyre gyengébb,hisz a mindig jók között feltűntetett,de igazából JÓ teljesítményt az elmúlt időben nem mutatott M. Zsuzsára építik (mellesleg tudomásom szerint miatta játékosokat küldenek el,és a pályán illetve a pályán kívül mutatott viselkedése NEM csapatemberhez méltó, és ráadásul kissé " elnehezedett"), pedig lendülete már nem a régi, játéka ezáltal pocsék! Jó lenne ha valaki felvilágosítaná őt és több játékost a csapatból (köztük az edzőt),hogy a csapatjáték az több emberről szól!!! Ezért nem tudnak elérni sikereket,hisz tudjuk,hogy ez a játék 11,nem pedig 1 emberről szól! Már előre tudom a válaszokat,amiket olvasni fogok, hisz az elmúlt SZKKSE fórumból kiindulva engem is leszólnak, vagy pedig nagyon gyorsan leveszik a levelemet, pedig a véleményem az, hogy jobb lenne kinyomtatni és odaadni minden játékosnak!
Várom azt a jó játékot, amit B.B. Úr az elmúlt hetekben leírt, hisz egyik mérkőzés sem volt még az átlaghoz közel se, főleg az edző és vezetőség által kiemelt játékosok teljesítménye!

e-mailCsatlakozott:2007. október 25. 13:30:07 
BB
regisztrált
2007. október 24. 12:36:38    
fernando6 írta:
Nagyban vitatkoznék azon, hogy megérdemeltetek volna egy pontot. Igazi helyzetik el se jutottatok. Tény, hogy vannak ügyés játékosok, de azért messze voltatok attól, hogy gólt szerezzetek.


Tiszteletben tartom a véleményed, de én másként láttam. Sajnos ez az eredményen semmit sem változtat. Nyertetek és gratulálok hozzá!

e-mailCsatlakozott:2006. december 27. 15:19:41 
fernando6
regisztrált
2007. október 24. 12:12:15    
Nagyban vitatkoznék azon, hogy megérdemeltetek volna egy pontot. Igazi helyzetik el se jutottatok. Tény, hogy vannak ügyés játékosok, de azért messze voltatok attól, hogy gólt szerezzetek.

e-mailCsatlakozott:2005. június 05. 18:40:14 
2007/08 NBI.
1. 1. FC Femina '9321
2. Viktória FC-Szombathely18
3. Ferencváros16
4. MTK Hungária FC13
5. Győri ETO FC7
6. Olimpia NFK-Nagytétény4
7. Pécsi VSK4
8. Újpesti TE-Top Ut3
részletes     
2007/08 NB II.
1. Pécsi MFC33
2. Győri Dózsa SE27
3. XII. Ker. Hegyvidék SE26
4. Szuperinfó-Veszprém21
5. Budapest Honvéd21
6. Szegedi AK-Amazonok19
7. Nagykutas-Filinger Trans18
8. Bonyhád-Völgység NSE16
9. Ferro Öntöde-Nyíregyháza13
10. Fészek Csempebolt NFK12
11. Csepel FC (- 4 pont)10
12. FC Váti-Sopron7
13. Gyulai Amazonok6
14. Somogyjád SZKKSE6
15. Agrospeciál SE-Pálhalma3
16. Nyíregyháza Spartacus0
részletes     
2007/2008., Futsal NB I
1. Univerzum12
2. Gold Color-Miskolci Vénusz12
3. Tolna-Mözs10
4. Vesta-City Line7
5. Szentesi FSE7
6. Hungaro-Kábel-Kia Újpest-Gödöllő3
7. Bihari Olimpia NFK3
8. Skorpió SE-Salgótarján1
9. Salgótarjáni Vadmacskák0
10. Vesta HEFA Sport0
részletes     
2007/08, Leány U17
1. Olimpia NFK-Nagytétény10
2. 1. FC Femina '9310
3. MTK Hungária FC7
4. Viktória FC-Szombathely4
5. Szegedi AK4
6. Kecskeméti NLE1
részletes     
NB I. góllövőlista :
Pádár Anita (1. FC Femina '93)14
Sümegi Éva (1. FC Femina '93)10
Dörömbözi Csilla (Ferencváros)9
Jakab Réka (1. FC Femina '93)7
Méry Rita (MTK Hungária FC)6
Szuh Erika (Viktória FC-Szombathely)6
Tóth Gabriella (Viktória FC-Szombathely)6
Schumi Dorottya (MTK Hungária FC)5
Jakabfi Zsanett (MTK Hungária FC)5
Staar Gabriella (Olimpia NFK-Nagytétény)4

teljes lista >>
Futsal NB I. góllövőlista >>
NB II. góllövőlista >>
további képek
fórum

· Andrew fóruma
· Gyulai Amazonok
· Sopron Fan Club
· KUTASI LÁNYOK!!!
· U 15
· Somogyjád SZKKSE
· Futsal
· Szegedi AK
· PMFC-és csajok
· Hungaro-Kábel-Kia Újpest-Gödöllő Fan Club
· BNFK Berettyóújfalu
· Csepel FC
· Veszprémi nöi foci
· Fészek Csempebolt Fan Club
· Vélemények a honlapról
hozzászólások

· U19-U17 válogatott edzőtábor
· Női NB II, Futsal: Teljes hétvégi (09.29-30.) összefoglaló
· Olaszország ellen játszik a válogatott
· U17: Lányaink másodikak lettek csoportjukban
· Ismét győzött az U17-es válogatott
· Magyar-Szlovén összefoglaló az AndrewTV-n.
· Nem sikerült legyőzni Szlovéniát
· U17-es válogatott: Horvátország - Magyarország 0:6
· Szlovénia ellen játszik az A-válogatott
· Női U17: Első tornáján szerepel a csapat
név:
jelszó:
Góltippp játék nb1.hu
Andrew TV
partnerek
Viktória FC Szombathely FTC UTE női csapat ETO FC GYŐR ASI DSE Olimpia kattints !!! PVSK Női focicsapat Kölyök SC PMFC
utolsó frissítés:
2007. október 28. 18:14:20