kiemelt partnerek :   |  MLSZ.hu | foci24.com  |  nb1.hu |  AndrewTV | 
KEZDŐLAP · NB II. · Somogyjád SZKKSE
A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !
Somogyjád SZKKSE
1/15. oldal[1] 2 3 »  »
szkkse
regisztrált
2007. november 30. 10:29:06    
Hiányosságok valóban vannak, főleg a gondolatokban, az elképzelésekben és esetenként a hozáállásokban. Azt viszont nem igazán tudom, hogy mik lennének azok a feltételek amelyek a gyors fejlődést szolgálnák. Ahol biztosan minden feltétel megvan teremtve, azt úgy hívják, hogy Ajax, stb...
Abban, hogy utolsó percekben elvesztünk egy nyerésre álló mérkőzést, ahhoz azok a feltételek szükségesek, hogy szellemében és testben is ott legyen az a játékos!

e-mailCsatlakozott:2006. november 05. 17:10:07 
EszTER
regisztrált
2007. november 30. 08:40:54    
A fejlődés lassú mondatomon azt értem, hogy ahhoz képest lassú, hogy milyen lehetne, ha minden feltétel meglenne. Fejlődtünk játékban, ez egyértelmű, de több kell ahhoz, hogy a nyerhető meccseket meg is nyerjük. És remélem ez így is lesz. Pótolni kell azokat a hiányosságokat, amik kellettek volna a reálisan nyerhető meccsek megnyeréséhez. A cél közös.

e-mailCsatlakozott:2007. január 30. 09:40:01 
kennydalglish
regisztrált
2007. november 29. 08:18:30    
...néha azér láccik az az egy év a kommunikációs szakon...

honlape-mailCsatlakozott:2007. szeptember 09. 08:43:36 
BB
regisztrált
2007. november 28. 22:55:09    
Kedves Eszter!

Abban egyetértek, hogy az eredmények a legfontosabbak. Ez egyértelmű, én is ezt írtam korábban. Másban viszont vitatkoznék veled. Játékban egyáltalán nem vagyunk lemaradva a mezőny nagy százalékához képest. Az első hat-hét csapatra azt merem mondani, hogy bizony jobbak, de a többiekkel kapcsolatban ezt nem jelenteném ki. Gondold csak át, hogy milyen mérkőzéseket játszottunk velük.....
Az sem helytálló szerintem, hogy a mi csapatunknál a fejlődés lassú. Nézd csak meg hova jutottunk játékban augusztustól novemberre. Aki a bajnokság elején látta ezt a csapatot játszani, az rá sem ismert volna a szezon végén. Óriási a különbség, pozitív irányban! (Csak az a szomorú, hogy az eredményeken kellett volna jobban látszania.)
Persze, hogy nem vagytok profik. A mai magyar női (talán a férfire is mondhatjuk) labdarúgásban talán nincsenek is profik a szó szoros értelmében. Amiről mi itt korábban írogattunk az bizony a szemléletre, a labdarúgáshoz való alázatra, a csapatunkhoz való mindennemű elkötelezettségre vonatkozott. Remélem nem bántok meg senkit és tisztelet a kivételnek, de ebben a tekintetben bizony jópáran az amatőröknél is amatőrebbek, hogy finoman és ne sértően fejezzem ki magam.

Annak meg kifejezetten örülök, ha tényleg érted, amit értened kell, mert akkor tökéletesen tisztában vagy vele, hogy milyen dolgokon múlik ennek a csapatnak a jövője és talán az is világos számodra, hogy hogyan tudnál ebben segíteni.....

e-mailCsatlakozott:2006. december 27. 15:19:41 
csepad
regisztrált
2007. november 28. 12:34:29    
Drága Kennydalglish és BB !

Azt hiszem nehéz lenne jobban megfogalmazni a tényeket, mint ahogy azt pár sorral lejjebb, M.Zsu illetve EszTER soraiban olvashatjuk.

A "lényeg" tömören és röviden elhangzott. Nem lehet olyan embert "jó útra" téríteni - gondolok itt alázatra, tiszteletre, önkritika gyakorlására, és még sorolhatnám... - aki egyszerűen csak egy bulinak veszi a sportot. A sport egy szent dolog. Aki nem hiszi hogy szívvel és lélekkel kell ezt csinálni nem méltó rá, hogy - nézhetünk bármilyen sportágat - egy csapat tagja legyen. Tudni kell tiszteletben tartani a vezetők szavait (mégha ez sokszor fájó és bántó szavak), hiszen Ő(k) azok a személyek akiknek sokat köszönhetünk. Ha Ők nem lennének... mi sem lennénk egy nagyszerű csapat tagjai. Tudni kell küzdeni egymásért, elviselni a kritikákat -hisz abból csak tanulhatunk-, odatenni magunkat ha szükség van rá, és ami a legfontosabb ki kell tartani jóban és rosszban egyaránt!


Kedves Csapattársaim!

Ahogy azt már olvashattuk…

„Kitartásra, kevés dumára meccs közben, sípszóig tartó játékra, harcos és megnyert összecsapásokra, egészséges és pontos passzokra, megfeszített lábfejekre, egymás bátorítására, a labda helyes megtámadására, szükséges faultokra” VAN SZÜKSÉG!
Mutassuk már meg hogy fasza csajok vagyunk és benn tudunk maradni az NBII-ben. Itt kezdtük, na nehogy má ne tudjuk itt folytatni??!!

Nem szabad leállnunk, kemény és kitartó munka vár most ránk. A téli alapozásra nagy szükségünk lenne.

Csajok! Aki csak tudja oldja meg hogy az edzésekre el tudjon jönni!

e-mailCsatlakozott:2006. szeptember 12. 14:55:59 
EszTER
regisztrált
2007. november 28. 11:45:52    
Én is értem, amit érteni kell vagy kellene. De összességében véve az eredmény a lényeg. Bentmaradni csak eredmények, győzelmek alapján lehet. Ehhez pedig fejlődni kell (a jelenlegi állapot szerint) mind egyéni, mind csapat szinten. Hiába játszom apait-anyait beleadva, szívvel-lélekkel, stb., ha ez kevés. Több kellene. A mi csapatunkban a fejlődés lassú, le vagyunk maradva a mezőny nagy %-ához képest. Ennek alapvető oka szerintem az edzések száma, és azok látogatottsága. Persze vannak érthető okok:anyagi okok, munka, távolság, stb. (Úgyis kiderül, hogy mik a valódi okok és esetleg kik sunnyognak, mert sajnos ilyenek is vannak). A másik ok az edzésen elvégzett munka. Ezekből látszik, hogy kik azok, akik a csapathoz akarnak tartozni, és fejlődni szeretnének, nemcsak "úgy elvannak".A fejlődés látszik már most a játékban. OK, de kevés, ez egy hosszú folyamat, kitartó munka, más csapatok évek óta játszanak együtt, persze, hogy el vagyunk maradva.
Az pedig, hogy profik vagyunk vagy nem, teljesen egyértelmű. Hogy vagy mitől lennénk profik? Azért mert NB áll a bajnokság nevében? Ne már...Majd ha el tudjuk rúgni a labdát normálisan 30-40 méterre, ha tudunk egészséges passzokat adni, labdát levenni, átlátni a játékot a pályán, az adott posztnak megfelelően játszani és még sorolhatnám, akkor sem vagyunk profik, csak ahhoz közelítenénk. Ehhez még persze hozzátartozik a szemlélet is, amiről írtatok többen.
Én azt szeretném, ha most nem lenne leállás azért, mert vége a bajnokságnak. Legyen egy kemény téli alapozás. Nekem nagyon kellett és hasznos is volt tavaly. Most is ezt szeretném.

e-mailCsatlakozott:2007. január 30. 09:40:01 
M.Zsu
regisztrált
2007. november 28. 11:05:20    

e-mailCsatlakozott:2007. január 01. 22:32:27 
BB
regisztrált
2007. november 27. 22:17:15    
Kedves Adél és Zsuzsi!

Titeket ismerve csodálkoztam volna, ha más véleményen lennétek! Mondhatom azt is, hogy nagyon meglepődtem volna ha nem ezt, vagy ehhez hasonlót írtok. Azért Ti "tudtok a sorok közt olvasni" és megértitek miről is van szó. Ennek kifejezetten örülök és csak remélni tudom, hogy lassan mások is értik, amit érteni kell, kellene.

e-mailCsatlakozott:2006. december 27. 15:19:41 
M.Zsu
regisztrált
2007. november 27. 19:53:30    
Kedves Kennydalglish és BB!
Az ok-okozat fejtegetéseitekre, kutatásaitokra eme kellemes levelemben felelgetek meg...
Szóval ahogy én gondolom:
Teljesen mindegy, hogy ezt a sportot nő játsza, avagy férfi, mindegy, hogy egy eldugott falucskában a "mező" szélén teszi ezt, vagy egy nagyvárosban a rendszeresen gondozott stadion gyepén,vagy éppen egy iskola udvarának aszfaltozott pályáján.... mindegy, hogy NB-s játékosról, vagy megye x osztályban szereplő sportolóról beszélünk...
A LÉNYEG: Ha ezek az emberek nem érzik át ennek a sportnak a szeretetét,ha nem tudnak a labdarúgás iránt alázattal lenni, ha felmennek a pályára és nem szívvel-lélekkel rúgják a bőrt,ha nem hoznak áldozatot azért, hogy azzá váljanak a pályán amivé a "civil" életben soha,ha nem teszik saját maguknak a mércét mindig magasabbra és magasabbra és nem próbálják ezt meg fegyelmezetten,rengeteg kitartással,alázattal és odaadással elérni/edzőtől, vezetőtől függetlenül/,túlteljesíteni majd még feljebb emelni, ha EZEK a dolgok eleve NEM léteznek az egyénekben,akkor hiába minden jó szó és bíztatás....Hiába a kritika, aminek fejlesztőleg kellene hatni az egyénekre...mert szerintem ettől, ezektől a dolgoktól lesz,lenne egy sportoló "profi",ha mindezek eleve,ösztönösen élnének benne.....

Hát, az én véleményem tömören ennyi.Mondjuk szóban biztosan más lett volna.
Sajnálom az utolsó mérkőzést!
Én bízom a jövőben!!!
Szeretnék még 10 év múlva is a Somogyjád SZKKSE játékosa lenni...

Üdv: Zsuzsi


e-mailCsatlakozott:2007. január 01. 22:32:27 
csepad
regisztrált
2007. november 27. 15:56:46    
Anti!

Ahogy ígértem írok neked valami szépet...

Köszönjük, hogy ennyi év után Te megteremtetted a helyet, ahol egy szép narancssárga-fekete (néha zöld, esetleg fekete vagy fehér) mezbe bújva léphetünk pályára mint női NB-s játékosok. Hálásak lehetünk Neked azért hogy gondoltál egyet és eltervezve, jól megggondolva és megfontolva, minden apró részletet átrágva és kidolgozva belevágtál Somogy megyében elsőként egy női NB-s csapat létrehozásába.
Én úgy gondolom hogy ezt a munkát -mely sokszor vérrel és verejtékkel jött létre- "csak úgy" NEM SZABAD FELADNI!!! Tudod egy karriert a csúcson kell feladni és nem ott ahol mi most ...

A többi gondolatomról majd később, most éppen szervező munkám kellős közepében vagyok...

e-mailCsatlakozott:2006. szeptember 12. 14:55:59 
kennydalglish
regisztrált
2007. november 27. 00:10:59    
sajnos nem tud.
pontosan azér, mer nem olyan közegben nőtt fel.
nem kellett versenyeznie,ezér nincs tudása.
és sajnos most sem kell,ezér nem tud fejlődni.

az emberi tényezők is ezzel kapcsolatosak...
nem volt kivel küzdenie, nincs mit értékelnie...

honlape-mailCsatlakozott:2007. szeptember 09. 08:43:36 
kennydalglish
regisztrált
2007. november 26. 23:50:05    
tudok olcsó lábteniszhálót...

honlape-mailCsatlakozott:2007. szeptember 09. 08:43:36 
BB
regisztrált
2007. november 26. 23:40:18    
Ha az egyén értelmes, akkor igenis tehet róla!

Szerintem mindenki tud különbséget tenni, hogy mivel segít és mivel árt ennek a közösségnek. Ha mégis az utóbbit teszi, akkor nem ide való és el kell köszönni tőle.

e-mailCsatlakozott:2006. december 27. 15:19:41 
kennydalglish
regisztrált
2007. november 26. 23:04:59    
megidézve venyige szellemiségét : amit kicsi lali nem tanult meg, azt már a nagy lajos sem fogja tudni.

lassan egy szociológiai tanulmány kerekedik ki ebből a fórumból...

amelynek a lényege, hogy sohasem az egyén, hanem a közeg tehet mindenről...

honlape-mailCsatlakozott:2007. szeptember 09. 08:43:36 
BB
regisztrált
2007. november 26. 22:26:07    
Úgy látom meglehetősen hülyén fogalmazok. Még szerencse, hogy csak egy évet végeztem el a kommunikáció szakon, mert nem lett volna belőlem jó újságíró.

Lehet, hogy senki sem érti amiket itt írogatok?

Most megpróbálok rövid és lényegretörő lenni.

Amit kennydalglish írt azzal egyetértek, de mondanivalóm lényege, hogy ez a minimum, ez az alap, a sportág szeretete itt kezdődne, itt kezdődik. Ez kellene, hogy a természetes legyen mindenki számára, mert az a lehetőség valamennyiünk számára adott, hogy kimenjen a térre játszani akár "vérre menően", akár "minden mindegy" alapon.

DE!!!!

Ha már valakinek, ilyen vagy olyan okoknál fogva (megérdemelten vagy érdemtelenül) az ölébe hullik az a lehetőség, hogy NB-s játékosnak mondhatja magát, beutazhatja így az országot, felöltheti egy futballcsapat mezét, akkor az legalább érezze azt, hogy egy kicsit több, mint a másik ott a téren. Ennek egy megtiszteltetésnek kellene lennie! Legyen egy kicsit hálás azért, hogy kapott egy ekkora lehetőséget és talán értékelje azt. Nem megköszönni kell ezt, mert ezt nem várja el senki, hanem valamit visszaadni ebből az ajándékból, legalább a hozzáállással, a gondolkodásmóddal és a csapathoz való elkötelezettséggel, melynek jó lenne már végre tettekben is megnyílvánulnia ha már a játékkal nem is mindig sikerülhet.

Ez az ami többek közt nagyon hiányzik a csapatunkból és bármennyire is szeretnénk, ezt nem lehet senkibe sem "beleverni", mert ha jól emlékszem te is mondtad (bár lehet tévedek)kennydalglish, hogy ezt ott a téren, a grundon kell megtanulni.

Talán valamivel már érthetőbb voltam....

e-mailCsatlakozott:2006. december 27. 15:19:41 
kennydalglish
regisztrált
2007. november 26. 21:23:29    
na itten van a nagy differencia kettőnk között...

én a téren nőttem fel - ahol most maximum csak
kosarasokat látsz, akik majmolják fekete testvéreinket, 25 centis súlypontemelkedéssel- régen csak kihalással lehetett bekerülni bármelyik focicsapatba is, ottan nagyon nem volt mindegy a mindegy...

na most ha feltűnnek a régi arcok a gyerekeikkel, persze jóval kisebb létszámban, már indul is a lábtenisz, naná, hogy életre-halálra...

ezzel szemben beszélünk csajokról, akik zakó után elviccelődnek és kurva jól elbulizgatnak és még kérkednek is vele...

na akkor, melyik a versenysport, kedves bébé?


U.i. : Vegyünk példát a térről, ha nem vagyunk elegen, játsszunk futsalt, ha annyian se vagyunk, játsszunk lábteniszt, és ha ez is gond, rúgdossuk a falnak a labdát. Csak egy-két plusz szakosztály megteremtésén múlik...

honlape-mailCsatlakozott:2007. szeptember 09. 08:43:36 
BB
regisztrált
2007. november 26. 20:32:22    
kennydalglish!

Az előző hozzászólásodban többek közt az általam leírtakra is reagáltál. Először úgy gondoltam, hogy válaszolok neked, aztán rájöttem, hogy minek....

Személyesen, telefonon rengeteg alkalommal átbeszéltünk már szinte mindent ezzel a csapattal kapcsolatban. Mégha nem mindig és nem is mindenben értünk egyet, azért elmondhatjuk, hogy Te is és én is közel hasonlóan vélekedünk a labdarúgásról, és erről a csapatról is. Ugyanúgy a megszállottja vagy ennek a sportágnak, ahogy én és ugyanúgy tisztában vagy azzal, hogy mit jelent egy közösséghez tartozni, milyen kötelezettségekkel jár ez, mekkora alázatot igényel és tökéletesen ismered azokat az írott és íratlan szabályokat is, melyek nélkül nem csapat egy CSAPAT.

Szóval nem hiszem, hogy neked kelljen magyaráznom, hogy mit és miért írtam, hiszen úgyis tudod.

Másnak meg minek? Szerinted pár emberen kívül érdekel is valakit, hogy mi itt miket is írogatunk? Egy kis túlzással szerintem még a kutyát sem! (Tisztelet és bocsánat a néhány kivételtől......) Foglalkoztat érdemben valakit is ennek a csapatnak a jövője? Vajon hány embert bánt az őszi szereplés? Hányan gondolkodnak azon, hogy mit kellett volna, kellene másként csinálnunk, hogyan tudnánk előre lépni? Hányan próbálják kesresni a magyarázatot, hogy miért is nincs legalább 5-6 ponttal több? Hányan teszik fel a kérdést önmaguknak, hogy személy szerint, minden egyes alkalommal mindent megtett azért, hogy jobbak legyünk?

Remélem nem ért félre senki, mert eszem ágában sincs bárkit hibáztatni és igyekszem túl megértő is lenni. Csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy ezt érdektelenül nem lehet csinálni!!! Ha valakit nem érdekel, nem a CSAPAT szereplése és eredményessége motiválja, akkor annak valamilyen más elfoglaltság után kellene néznie.

Én erre gondoltam, amikor úgy fogalmaztam, hogy versenysport. Egy NB II-es női futballcsapatot többnek tartom annál, mint amikor kimegyünk a "térre" a barátokkal focizgati, minden mindegy alapon és utána egy sör vagy üdítő társaágában elviccelődünk, elbeszélgetünk, elbulizgatunk egymással.

e-mailCsatlakozott:2006. december 27. 15:19:41 
kennydalglish
regisztrált
2007. november 26. 14:43:28    
Szerintem szükség lenne magyarázatra, főleg azért, mert mindenkinek részt kellene vállalni ebből a szereplésből.
Lehet,hogy egyedül vagyok ezzel,de nem érzem kudarcnak ezt az őszt. Távol álljon tőlem, hogy személyeskedjek és pár játékos nyakába varrjam a kevés pontunkat, de tisztában kell lenni azzal, hogy vannak olyan posztok,amelyeket a jelenlegi keretből nem tudtunk megnyugtatóan megoldani. Ráadásul egyáltalán nem tudunk pótolni egy-egy hiányzó embert, vagy tehermentesíteni egy-egy gyengébben játszó kulcsembert. Kíváncsi lennék mindezek tudatában mi volt az elvárás, mert azt hiszem amikről beszélek, azoknak már tavaly is látszaniuk kellett.

Most ott tartunk, hogy mindenki tisztában van a szerepkörével, arra törekedtem augusztustól, hogy ne a 11 legjobb játsszon, hanem a legjobb 11, mégha az kellemetlen döntésekkel is járt együtt.

Úgy gondolom, hogy a női NB II. nagyon távol áll attól, hogy versenysportnak nevezzük, sokkal inkább amatőr, kevés embert megmozgató, bázis nélküli tömegsportnak.

Az emberi dolgokat tekintve meggyőződésem, hogy a fiúk jobban összetartanak, persze az rájuk is igaz, hogy nem mindig célravezető egy játékosnak csak az értelmére hatni.

Egyetlen útban hiszek, ez a munka, állandóan korrigálva az előjött hibákat, alkotó partnerként kezelve a játékost,nem utolsósorban versenyhelyzetet teremteni, a bratyizást pedig meghagyva másnak.

Szükség lenne szélesíteni a szurkolói bázist is, mert ez a cirkusz sem képzelhető el nézők nélkül.

SOMOGYJÁD FOREVER !!!

honlape-mailCsatlakozott:2007. szeptember 09. 08:43:36 
szkkse
regisztrált
2007. november 26. 10:27:01    
Önköltséges alapon a csarnok csütörtökönként rendelkezésre áll!

e-mailCsatlakozott:2006. november 05. 17:10:07 
EszTER
regisztrált
2007. november 26. 08:56:16    
Akkor csütörtökön van edzés?

e-mailCsatlakozott:2007. január 30. 09:40:01 
BB
regisztrált
2007. november 25. 20:28:52    
Én meg ezt gondolom:

Sajnos gondoktól, problémáktól nem mentes, balszerencsés, ellentmondásokkal teli őszi szezonon vagyunk túl, a pályán és azon kívül egyaránt. A tabellára, az eredményekre nézve ki kell jelentenünk, hogy ez bizony kudarc és óriási csalódás a javából, amin nincs mit szépíteni. Ezt az eredményt, eredménytelenséget nem kell és nem is lehet megmagyarázni. Lehet itt mindenki nagyszerű ember, a közösség kitűnő, de ez keveseket érdekel, mert ez versenysport, ahol csak és kizárólag az eredmények számítanak, mert erről szól a sport, erre adja a támogató a pénzét és ez kell, hogy motiváljon mindenkit, aki bármilyen feladatot is vállal a csapat körül.

Aki a korábbi hozzászólásaimat elolvasta, most biztos csodálkozik és furcsálja, hogy e kritikus mondatok pont tőlem, ez a én számból hangzanak el, de ezek a tények, amit egy kicsit jobbra tekintve sajnos a tabella is igazol. Abban igaza van "kedves barátunknak okoskának", hogy most már a tetteknek kellene jönniük és nem a fogadkozásoknak - hogy majd lesz jobb is - mert abból már tele a padlás. Lehet szorgalmasnak, kedvesnek, aranyosnak, baráti társaságnak lenni, helyenként jól játszani, de sajnos erre nem adnak pontot, ezzel nem maradunk bent.

Remélem senki nem sértődött meg az előző mondataimon, de nem szabad elkövetni azt a hibát, hogy "homokba dugjuk a fejünket" és azt hisszük minden nagyon szép és jó. Élesen és meglehetősen kritikusan fogalmaztam, de természetesen a véleményem nem változott a korábban mondottakhoz képest, és hiszem, hogy van fantázia ebben a csapatban. Van, mert csak a vak nem látja azt a fejlődést amin ez a csapat keresztűl ment fél év alatt. Kezd megtanulni játszani, kezd futballozni a szó szoros értelmében, ami nem igazán volt korábban jellemző. Utolsó mérkőzéseinken teljesen egyenrangú ellenfélnek bizonyultunk a tabellán jóval előttünk álló csapatoknak úgy, hogy sokkal több gólszerzési lehetőséget dolgoztunk ki mint ők. Tehát lenne jövőnk, csak élni kellene a lehetőségekkel.

És hogyan kellene ezt kezdeni?

- Talán jobban bízni abban az emberben, aki egymaga megcsinálta, hogy Somogyban legyen női labdarúgás, aki elindította ezt a csapatot és összekalapozza rá a milliókat. Ő nem dumált, hitegetett, mellébeszélt, hanem tett valamit, amit sajnos sokan csak úgy természetesnek gondolnak. Szerintem most kellene ezen elgondolkodni, nem pedig akkor, amikor esetleg már késő lesz.

- Talán hinni a csapat edzőjében, és átvenni a jó értelemben vett elhivatottságát, fanatizmusát, mert ő az, aki példát mutat a labdarúgás iránti alázatból és már letett az asztalra valamit a somogyjádi futballban.

(Nem hiszem, hogy bármelyiküket is be kellene mutatnom azoknak, akik valamennyire is jártasak Somogy megye labdarúgásában.)

- Talán végre egy igazi csapatként kellene létezni, viselkedni, ahol az egyéni érdekek a háttérbe szorulnak azért, mert a CSAPAT, a KÖZÖSSÉG érdeke ezt kívánja meg.

- Talán tudni kellene áldozatot hozni, lemondani dolgokról (mégha nehéz is és olykor konfliktust eredményez) és néha józanul, akár személyes érdekünkkel ellentétesen is cselekedni, ha tudjuk, hogy azzal segíthetünk.

- Talán jó lenne kiállni és nyíltan, őszintén véleményt formálni, akkor amikor kell, amikor bántják, támadják egyik társunkat, illetve ezt a csapatot.

-Talán jó lenne tisztában lenni saját képességeinkkel és nem sértődni egy-egy keményebb kritika után.

Röviden ennyi, szerintem ez az alap (aztán lehet, hogy tévedek) amit el kellene érnünk ahhoz, hogy egyszer majd tényleg, már az eredményesség tekintetében is csapatról beszélhessünk. Sok munkára, tenniakarásra, alázatra van szükség. Meg persze új igazolásokra, hiszen tudomásul kell vennünk, szükség van erősítésre.

Az őszi munkáért természetesen a köszönet jár, hisz a maga módján, tudásához mérten mindenki igyekezett hozzátenni valamit. A vezetőség nevében mondhatom, hogy szerény kereteink közt, ezt a CSAPAT szezonzáró-szezonnyitó bankettjén is igyekszünk majd megköszönni úgy, ahogy illik.

e-mailCsatlakozott:2006. december 27. 15:19:41 
szkkse
regisztrált
2007. november 25. 18:11:54    
Csatlakozva edző kollégához, én is ezúton szeretnék köszönetet mondani a csapatnak, az ősz folyamán elvégzett munkáért. Én a csapat alatt egy közösséget értek, amibe beletartozik a játékos, edző, vezető, szertáros, de még az autóbusz vezető és a főrendező is, vagyis mindenki aki valamilyen színten segítő szándékkal mellettünk áll. (Támogatók külön!)
Azt hiszem az edző értékelése őszinte és korrekt, munkája, hozzáállása mindannyiunk számára pozitív irányt és szemléletet mutat a jövő felé.

A csapat fejlődése nagyfokú és folyamatos, de sajnos eredményeink ma még nem igazán jönnek, de sokszor csak hajszálon múlott a siker, ami nagyon kellenne, hiszen környezetünkből az ellenséges közegeket csak eredményeinkkel távolithatjuk el, amely azért is szükséges, hogy valóban EGY CSAPAT lehessünk!

Válaszként arra, hogy mit hoz a jövő, -számomra büszkeséggel tölt el az, hogy a jelenlegi elhívatott, áldozatkész vezetőséggel, és felkészült hozzáértő szakvezetővel dolgozhatok együtt, ami helyi szinten addig fog tartani, amig ŐK azt nem mondják, hogy tovább már tényleg nincs értelme.
De bízom benn, ami engem meghatott, és mindenki számára szívhez szóló lehet az, hogy "a futball almanachjában Nevetek örökké szerepelni fog, az első somogyi NB-s csapat úttörőiként", amihez még további úttörőket szeretnénk avatni!

A szezonzáró csapatbuli mint máskor is , most sem közvetlen mérkőzés után került megrendezésre, aminek egyszerű pedagógiai okai vannak. Nem szerencsés dolog egy nagatív eseményt követően egy mulatságot rendezni, mert hát ki is érezhetné jól magát ilyenkor.

A szezonzáró - szezonnyitó csapatbuli januárban lesz, amelyről tájékoztatunk minden érdekeltet.

A tervezetünk szerint szakosztályaink sportolói számára közös sport délutánt követően vacsorára és zenés mulatságra kerül sor. (női labdarúgás, férfi labdarúgás, kosárlabda és asztalitenisz - vegyes csapatok kiállításával)

Kívánok jó pihenést, erőt, egészséget, és békés boldog újévet CSAPATUNK számára!

Ress Antal

e-mailCsatlakozott:2006. november 05. 17:10:07 
kennydalglish
regisztrált
2007. november 25. 13:11:54    
Mottó :
Addig örülj, amíg kritizálnak. Mer ez azt
jelenti, hogy bíznak Benned, bíznak benne, hogy tudsz fejlődni. Ha már nem is kritizálnak,akkor lemondtak Rólad.

Először is szeretném megköszönni a somogyjádi női futballcsapat játékosainak az őszi szezon során tanúsított futball iránti alázatát. Nagyon sokat tanultam Tőletek; futballról, csapatról, emberi kapcsolatokról és persze magáról, a Nőről.
Ugyan győzni nem tudtalak Benneteket megtanítani, -ez természetesen mindig fájni fog -de talán vannak dolgok, amelyekben léptünk előre.

Úgy gondolom most lezárult egy fejezet a jádi, női foci életében, egy új korszak veszi kezdetét.
A futball almanachjában Nevetek örökké szerepelni
fog, az első somogyi NB-s csapat úttörőiként.

És akiket a legnagyobb elismerés illet, azok a vezetőink, Anti, aki nélkül a kutya sem ismerné Somogyjád nevét a női fociban, Béla, aki minden oldalról összefogta a társaságot.

Hogy mit hoz a jövő nem tudom, én mindig büszke leszek arra, hogy részese lehettem ennek a csapatnak!

Pár szó az egyénekről :

Szita Ági : jó csapatember, nem volt baj az igyekezetével.

Pici : abszolút sportember, a szó legnemesebb értelmében.

Hideg Eszter : klasszissá érett ezen a poszton, második az értékelésemben,ha aznap nem a malac farkát fogja, három pontunkkal több van.

Enikő : hasznos játékossá vált, a párharcokban nehezen legyőzhető.

Adél : sokszor a nagy szíve hátráltatta, így is az egyik leghasznosabb volt.

Heni : nálam az első az őszi teljesítménye alapján.

Vera : hiányérzetem van a teljesítményével kapcsolatban.

Ego : sajnos önmagában nem húzóember, voltak jó meccsei.

Móni : még tanulja a nagypályát.

Zsófi : sajnos csak a fej nem elég ehhez a játékhoz.

Balogh Zsuzsa : meghálálta a bizalmat.

Móring Zsuzsa : kiemelkedik tudásra, pár gól és pont bennmaradt a lábaiban.

Kovács Eszter : mindig próbált segíteni kissebb-nagyobb sikerekkel.

"afivérek" : ezt a játékot jobban kell szeretni.

csillag : soxor titkolta, hogy mennyire lehet számítani Rá.

Hajrá Somogyjád!

honlape-mailCsatlakozott:2007. szeptember 09. 08:43:36 
fullextra8
regisztrált
2007. november 25. 08:17:05    
Köszi az szezonzáró csapatbulit Csőrike!!!!!

e-mailCsatlakozott:2006. október 16. 09:28:25 
dödöle
regisztrált
2007. november 24. 22:56:21    
Nem baj lányok legközelebb nyertek!!!!!!!!

Csatlakozott:2007. augusztus 15. 08:12:54 
Mösz
regisztrált
2007. november 23. 15:59:17    
Okoska!
NEM szarbol->szarból
NEM épiteni->építeni
NEM ha nem-> hanem
NEM gyözelmekre->győzelmekre
NEM benmaradáshoz->bentmaradáshoz
Ha nem bánod, a stilisztikai és nyelvhelyességi hibákra nem térek ki...

Üdv:
Titkos rajongód: Mösz

Csatlakozott:2007. október 25. 20:19:05 
gastroyal
regisztrált
2007. november 23. 13:34:31    
Hajrá Somogyjád!!!

Csatlakozott:2007. október 16. 15:11:21 
csepad
regisztrált
2007. november 23. 08:32:25    
Kedves okoska!

Ahogy írtad...

Ígérjük :

- hogy felépítjük szarból a várunkat,

- hogy nem a szerencsére fogunk várni,

- hogy nem csak szeretetből fogunk játszani,

- hogy felnövünk és felébredünk az álomvilágból,

- hogy tetteket és győzelmeket produkálunk,

- hogy megoldjuk a megoldhatatlant,

és megmutatjuk hogy képesek vagyunk bennt maradni!!!


e-mailCsatlakozott:2006. szeptember 12. 14:55:59 
BB
regisztrált
2007. november 22. 20:46:46    
Ez is egy vélemény, de azért egy magyar nyelvtan könyvet a kezedbe vehetné és átlapozgathatnád mielőtt hozzászólsz....

e-mailCsatlakozott:2006. december 27. 15:19:41 
okoska
regisztrált
2007. november 22. 17:35:53    
Sziasztok! Szarbol várat nem lehet épiteni!Szerintem nem a szerencse hiányzik ha nem valami más..! Sajnos a sport iránti szeretet kevés ehhez a játékhoz! Fel kellene nőni,ébredni az álomvilágbol amiben éltek! Tettekre,gyözelmekre lenne szükség a benmaradáshoz! Mi a megoldás?!-ki tudja...talán képesek vagytok rá...bár az eddigi eredmények nem ez mutatják! A remény hal meg utoljára,de ennél több kell! NINCS BOCSÁNAT!!! Üdv:titkos rajongotok okoska

Csatlakozott:2007. november 22. 16:39:51 
2007/08 NBI.
1. 1. FC Femina \'9333
2. Viktória FC-Szombathely33
3. Ferencváros22
4. MTK Hungária FC19
5. Győri ETO FC10
6. Pécsi VSK8
7. Újpesti TE-Top Ut7
8. Olimpia NFK-Nagytétény4
részletes     
2007/08 NB II.
1. Pécsi MFC40
2. XII. Ker. Hegyvidék SE38
3. Győri Dózsa SE33
4. Nagykutas-Filinger Trans33
5. Budapest Honvéd27
6. Szegedi AK-Amazonok25
7. Szuperinfó-Veszprém25
8. Csepel FC (- 4 pont)22
9. Bonyhád-Völgység NSE22
10. Fészek Csempebolt18
11. FC Váti-Sopron16
12. Ferro Öntöde-Nyíregyháza16
13. Gyulai Amazonok9
14. Somogyjád SZKKSE9
15. Agrospeciál SE-Pálhalma3
16. Nyíregyháza Spartacus0
részletes     
2007/2008., Futsal NB I
1. Univerzum18
2. Gold Color-Miskolci Vénusz18
3. Vesta-City Line16
4. Tolna-Mözs16
5. Hungaro-Kábel-Kia Újpest-Gödöllő12
6. Szentesi FSE10
7. Bihari Olimpia NFK6
8. Skorpió SE-Salgótarján4
9. Vesta HEFA Sport3
10. Salgótarjáni Vadmacskák0
részletes     
2007/08, Leány U17
1. Olimpia NFK-Nagytétény10
2. 1. FC Femina '9310
3. MTK Hungária FC7
4. Viktória FC-Szombathely4
5. Szegedi AK4
6. Kecskeméti NLE1
részletes     
NB I. góllövőlista :
Pádár Anita (1. FC Femina '93)25
Dörömbözi Csilla (Ferencváros)14
Szuh Erika (Viktória FC-Szombathely)14
Sümegi Éva (1. FC Femina '93)14
Jakab Réka (1. FC Femina '93)11
Deli Anikó (Ferencváros)10
Tóth Gabriella (Viktória FC-Szombathely)9
Wágenhoffer Judit (Pécsi VSK)8
Jakabfi Zsanett (MTK Hungária FC)8
Méry Rita (MTK Hungária FC)7

teljes lista >>
Futsal NB I. góllövőlista >>
NB II. góllövőlista >>
további képek
fórum

· Sopron Fan Club
· A női válogatottról
· Hungaro-Kábel-Kia Újpest-Gödöllő Fan Club
· Fészek Csempebolt Fan Club
· Szegedi AK
· BNFK Berettyóújfalu
· WHC Viktória FC Fan Club
· PMFC-és csajok
· Gyulai Amazonok
· Somogyjád SZKKSE
· Csepel FC
· Veszprémi nöi foci
· KUTASI LÁNYOK!!!
· Ferencváros FAN CLUB
· MTK Fan Club
hozzászólások

· Súlyos sérülések az MTK-meccsen
· A novemberi góltipp végeredménye
· Az Andrew Tv-n a Viktória-FTC meccs összefoglalója!
· Pályáról a kórházba
· Elindult az MTK női csapatainak weboldala!
· U19-U17 válogatott edzőtábor
· Góltipp októberi végeredménye
· Női NB II, Futsal: Teljes hétvégi (09.29-30.) összefoglaló
· Olaszország ellen játszik a válogatott
név:
jelszó:
Góltippp játék nb1.hu
Andrew TV
partnerek
Viktória FC Szombathely MTK női foci FTC UTE női csapat ETO FC GYŐR ASI DSE Olimpia kattints !!! PVSK Női focicsapat Kölyök SC PMFC
utolsó frissítés:
2007. november 29. 16:26:29