kiemelt partnerek :   |  MLSZ.hu | foci24.com  |  nb1.hu |  AndrewTV | 
· Döntetlen Románia ellen
2007. május 05. 19:56:21  nyomtatási kép  cikk küldése


A Vágó Attila által vezetett női válogatott - ebben a sorozatban első - hazai mérkőzésén, Debrecenben 3-3-as döntetlent ért el Románia csapata ellen.

Jakab Réka duplázott

A magyar csapat Szvorda Melinda - Kanta Krisztina, Milassin Erzsébet, Paraoánu Aranka, Sümegi Éva - Smuczer Angéla (Gál Tímea, a 90. percben), Vágó Fanni, Jakabfi Zsanett (Fenyvesi Judit, a 70. percben) - Pádár Anita, Sebestyén Györgyi (Tóth Gabi, a 65. percben) - Jakab Réka összeállításban szerepelt az Eb-selejtezőn.

A románok kezdték jobban az Oláh Gábor utcai stadionban rendezett találkozót, hiszen a román válogatott tagjai a 31. és a 38. percben is eredményesek voltak, s kétgólos előnyre tettek szert. Válogatottunknak azonban még a szünet előtt sikerült szépítenie, a 40. percben Jakab Réka talált a vendégek kapujába. A győri támadó szerezte a második magyar gólt is a 68. percben, kiegyenlítve ezzel az eredményt. A román játékosok a magyar egyenlítés után sem adták fel, és a 87. percben már ismét ők vezettek, ám a 89. minutumban, egy szép akció végén Milassin Erzsébet beállította a 3-3-as végeredményt.


- Sajnálom, hogy az első félidőben mutatott teljesítményünk nem volt az igazi, mert ha a találkozó egészén úgy futballozunk, mint a szünet után, akkor megnyerhettük volna a selejtezőt - mondta a találkozót követően honlapunknak Vágó Attila szövetségi edző. - Egyértelmű, hogy vannak tehetséges játékosaink, most is voltak jó egyéni teljesítmények, és ez biztató a jövőre nézve.

(forrás:mlsz.hu)A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

Kalózpapa E-mail küldése a hozzászólónak
2007. május 08. 20:26:08
andersen8! engem is érdekelne a szakmai véleményed !
babbusi E-mail küldése a hozzászólónak
2007. május 08. 13:10:06
igy rendben?
andersen8 E-mail küldése a hozzászólónak
2007. május 08. 12:50:06

Babbusi!


Mivel nem voltál "pancser" (legalábbis az én szememben) sosem...és rengeteg csatát megvívtunk már...kicsit értetlenül állok beírásod előtt.


Ha valóban érdekel szakmai véleményem szivesen megosztom Veled.


 

Duracell E-mail küldése a hozzászólónak
2007. május 07. 12:28:16

Andrew nem láttam a meccset. De kicsit meglepődtem amit irtál. Ennyi erővel válasszunk csak egy meccsre kapitányt. Nem te áradoztál még a Vágó Attiláról? Nem értelek.Hagyjuk őt dolgozni. Majd meglátjuk mi lesz.


By Duracell

babbusi E-mail küldése a hozzászólónak
2007. május 07. 12:25:49
andersen 8 élőben és szakmai szemmel milyen volt Te szerencsés vagy hogy láttad érdekelne szakmai véleményed és a valódi helyzet is.Jó lenne ezt nekünk pancseroknak egy hozzáértőtől hallani.Kösz a segitséget ha leirod.Alig várom.Szia!
andersen8 E-mail küldése a hozzászólónak
2007. május 07. 08:41:42
Andrew talán ki kellett volna jönni a mérkőzésre és utána irogatni ilyen kritikát...élőben és szakmai szemmel nézve ez teljesen másként festett...írásodból az derül ki, hogy fogalmad sincs a mai női labdarúgás valódi helyzetéről...
Zsozsesz E-mail küldése a hozzászólónak
2007. május 06. 09:46:16

Szerintem nem kell sem alul, sem felül értékelni ezt a teljesítményt! Bár nem láttam a meccset, de az, hogy kétszer is hátrányból állt fel a csapat, mindenesetre biztató...


Ugyanakkor megjegyezném, hogy amatőr dolog a szövetség részéről 1 hónappal a selejtezősorozat kezdete előtt kinevezni az új szövetségi edzőt, mert így minimális idő marad a felkészülésre!

andrew E-mail küldése a hozzászólónak
2007. május 06. 00:08:46

Vágó Attila megbukott! Abból a megközelitésből mindenféleképpen,hogy mit igért-15 pont és Eb-re kijutás-és mi lett belőle! 2 mérkőzésen vagyunk túl és bár már az egyesek által indokolatlanúl túlmisztifikát Irek elleni vereség után sejteni lehetett mára már végérvényessé vált,a Magyar női labdarugóválogatott nem lesz ott az Eb-n-maximum nézőként-és nem fogja elérni a kapitány által kitűzött pontszámot sem! Nem vagyok büszke rá de jómagam az első selejtezőmeccs elött leirtam,hogy már a 7 ponthoz is csoda kellene,az Eb-re való kijutás nem reális! A kapitány sajnos teljesen járatlan (volt) a magyar és az európai női labdarugásban ezért tűzött ki a csapat elé ilyen teljesithetetlen célokat,bár az is igaz ki bizzon ebben a csapatban ha nem a kapitány?! Mégis azt gondolom Vágó Attila lehetett volna kissé óvatosabb is amikor a célokról beszélt hiszen most joggal kérheti számon mindenki tőle az eredményeket! 2 selejtezőmeccsen,igen gyenge ellenfelek ellen 1 pontot szerezni bizony nem olyan eredmény amihez kellene a Pro licenc,ezt szinte bármelyik magyar edző teljesiteni tudta volna,megkockáztatom-és ez a legnagyobb kritika a észemről amivel illethetem Vágó Attilát-még az elődje is!!! Ennek a csapatnak az egyetlen célja most már az kell legyen,hogy ne végezzen utolsó helyen a csoportjában! Most már ehhez is bravúr kellene ez az igazság!


De,hogy valami pozitiv dolgot is irjak a csapatról..Nos én úgy gondolom,hogy Vágó Attilának sikerült elérnie azt,hogy a csapat az utolsó másodpercig tud küzdeni és bizony ez a mai magyar labdarugásban óriási fegyverténynek,már-már bravúrnak számit! Én azt mondom óriási dolog 0-2 után 2-2-re egyenliteni mint ahogyan az is,hogy a 87-dik percben kapott gól után sikerült döntetlene menteni a kapitány és a közvélemény által  előzetesen amúgy kötelező győzelemnek tartott mérkőzést! Biztosan nagyon hiányzott Nagy Anett a csapatból,vele talán más lett volna a végeedmény de mindig az a legjobb magyar válogatott amelyik pályára lép! Azt gondolom az U-19-es csapatunk sikerei után elvárható lett volna a felnőttektől is,hogy ők is letegyenek valamit az asztalra! Ám csalódnunk kellett,ők még a kötelezőt sem hozták és ez mindenféleképpen csalódás a számunkra,akármilyen körülmények között harcoltuk is ki a döntetlent! Nagy kérdés,most,hogy gyakorlatilag már semmi esélyünk nincsen a továbbjutásra-legyünk realisták én azt mondom-a kapitány vajon elkezdi e végre a drasztikus fiatalitást vagy marad  az eddig sem bevállt módszer mellett azaz a mának és nem a jővőbe élés mellett?! Jól hangzik az,hogy a mai mérkőzés is bebizonyitotta,hogy vannak tehetségeink de talán illett volna neveket is mondani! Mindenesetre elgondolkodtató,hogy hazai pályán 1 csatárral,túlbiztositott védekezés mellett is 3 gólt kap a csapat egy verhető Román csapat ellen ráadásúl úgy,hogy a hiek szerint ismét Paraoanu Aranka volt a csapatunk legjobbja,igaz az M1 teletext-je Szvorda kapust emelte ki,aki állitólag ma csak 2 gólban volt ludas! El nem tudom képzelni,hogy kiket gondolt a mai mérkőzésen tehetségnek Vágó Attila mint ahogy azt sem tudom,hogy miért biztató az,hogy egy nálunk gyengébb csapat ellen voltak jó egyéni teljesitményeink hiszen az lett volna a furcsak ha nem igy történik! Nézzünk szembe a tényekkel a mai válogatott a jelent és nem a jővőt szimbolizálja igy mivel az esélyünk a kijutása egyenlő a nullával lehet éppen itt az ideje a fiatalokat előtérbe helyezni hiszen ők legalább utánpótlásszinten már bizonyittották,hogy van bennük fantázia,spiritusz! Lehet,hogy ők még nem tudnak annyit mint a ma pályára lépett játékosok de még tudhatnak és nekik nagy szükség lenne a nemzetközi mérkőzésekre! Amikor elkezdődött a seljetezőcsoport jómagam azon a véleményen voltam,hogy amig van esély addig a legjobbak játszanak-kortól függetlenül-a nemzeti 11-ben de azt is hozzátettem,hogy ha már nincs remény  akkor meg kell kezdeni a fiatalitást és néhány régi harcost el kellene felejteni! Most tehát eljött az idő a fiatalitásra,hogy ne veszitsen a magyar női labdarugás újabb éveket amiatt mert az éppen soros kapitány nem gondolt a jővőre! Számomra ez volt a mai mérkőzés legfőbb tanulsága!

NBI.2006-07.
1. 1. FC Femina '9350
2. Viktória FC-Szombathely36
3. MTK Hungária31
4. Ferencváros23
5. Győri ETO FC20
6. Újpesti TE10
7. Íris-Inárcs10
részletes     
Futsal NB I
1. Vesta40
2. Univerzum* (-4 pont)38
3. Tolna-Mözs33
4. Szentes29
5. NF-AndrewTV-Gödöllő27
6. Miskolci Vénusz24
7. Skorpió-Salgótarján12
8. Dévaványa3
részletes     
2006/2007 U17-es bajnokság
1. II Ferro-Olimpia18
2. Kecskemét17
3. Viktória-Szombathely13
4. 1. FC Femina '9313
5. Kőbányai ISE8
6. Győri Dózsa7
7. Pálhalma4
8. Szegedi Amazonok0
részletes     
NBII. Felsőházi rájátszás 2006/07.
1. Pécsi VSK18
2. Il Ferro-Olimpia NFK16
3. Pécsi MFC13
4. Nagykutas-Filinger Trans11
5. Hegyvidék SE9
6. Szegedi AK9
7. Szuperinfó-Veszprém8
8. Gyulai Amazonok4
részletes     
NBII. Alsóházi rájátszás 2006/07.
1. Bonyhád-Völgység SE17
2. Fészek-Győr-Kunsziget16
3. Csepel FC10
4. Nyíregyházi Kölyök SC7
5. Somogyjád SZKKSE7
6. FC Váti-Sopron6
7. Pálhalma SE4
részletes     
NB I. góllövőlista :
Pádár Anita (1. FC Femina '93)18
Nagy Anett (1. FC Femina '93)13
Tóth Gabriella (Viktória-Szombathely)13
Szuh Erika (Viktória-Szombathely)11
Sebestyén Györgyi (1. FC Femina '93)9
Sümegi Éva (1. FC Femina '93)9
Méry Rita (MTK Hungária FC)8
Jakabfi Zsanett (MTK Hungária FC)8
Fehér Nikolett (Viktória-Szombathely)8
Várkonyi Orsolya (MTK Hungária FC)8

teljes lista >>
további képek
fórum

· Szegedi Amazonok FC
· Veszprémi nöi foci
· PMFC-és csajok
· Hegyvidék SE
· Andrew fóruma
· Sopron Fan Club
· Somogyjád SZKKSE
· KUTASI LÁNYOK!!!
· Gyulai Amazonok
· Ferencváros FAN CLUB
· Ki lesz a bajnok az NB I-ben?
· CSAK A KISPEST
· Vélemények a honlapról
· Fészek Csempebolt Fan Club
· Szegedi AK
hozzászólások

· Komárom-Esztergom megyei bajnokság
· Döntetlen Románia ellen
· Felsőházi rájátszás: Szegedi AK - Szuper SE Veszprém 5:6
· Női Eb-selejtező: Így láttuk mi...
· Románia ellen játszik a válogatott
· Tehetségekben nincs hiány
· Az áprilisi góltipp végeredménye
· Töttősi Attila: irány Amerika!
· Speciális Női Labdarúgó Európa Bajnokság 2007 Kecskemét
· Futsalhír: edzőváltás a Vestánál
név:
jelszó:
Góltippp játék nb1.hu
Andrew TV

Ön szerint melyik csapat jut fel az élvonalba az NBII. rájátszásából?
Pécsi VSK
Pécsi MFC
IL-Ferro - Olimpia NFK
Szegedi AK
Szeperinfo-Veszprém
Hegyvidék SE
Nagykutas-Filinger Trans
Gyulai AmazonokSzavazat: 663
A szavazás állása >>
Rendelje meg naptárunkat !
partnerek
Viktória FC Szombathely FTC UTE női csapat ETO FC GYŐR ASI DSE Olimpia kattints !!! PVSK Női focicsapat Kölyök SC
utolsó frissítés:
2007. május 12. 09:20:25