kiemelt partnerek :   |  MLSZ.hu | foci24.com  |  nb1.hu |  AndrewTV | 
· Nem sikerült legyőzni Szlovéniát
2007. október 21. 17:56:01  nyomtatási kép  cikk küldése

2007. 10. 21.

A jövő szombati, Olaszország elleni Eb-selejtezőre készülő magyar női válogatott vasárnap Szlovénia gárdájával mérkőzött meg Bükön. Csapatunk 1-1-es félidő után 2-2-es döntelent ért el.

Szombatig javulni kell

Vágó Attila Szvorda Melinda (Szőcs Réka a szünetben) - Milassin Erzsébet (Kanta Krisztina a szünetben), Paraoánu Aranka, Tálosi Szabina, Sümegi Éva (Rudán Andrea a 60. percben) - Smuczer Angéla, Tóth Alexandra (Gáspár Cecília a szünetben), Szekér Anita (Fenyvesi Judit a szünetben), Pádár Anita (Tóth Gabriella a 60. percben)- Ferencsik Evelin (Godvár Katalin a szünetben), Sebestyén Györgyi (Jakab Réka a 60. percben) összeállításban szerepeltette a csapatot.

A 22. percben a vendégek szereztek vezetést, majd a 33. minutumban Ferencsik Evelin egyenlített. A második játékrészben ismét két találat született, az 56. percben ismét a szlovénok kerültek előnybe, a 2-2-es végeredményt pedig az újonc Godvár Katalin állította be a 72. percben.

- Nem vagyok elégedett - jelentette ki a mérkőzés után Vágó Attila szövetségi edző. - A mérkőzés sok tanulsággal szolgált, megmutatkoztak a hibáink, amelyeket az Olaszország elleni mérkőzésre javítanunk kell. Agresszívebb, nyerni akaró és győzni képes csapatot szeretnék a pályán látni szombaton.

Szombaton 14 órakor - szintén Bükön - kezdődik az Olaszország elleni Európa-bajnoki selejtező, amelyre a vasárnapi találkozóhoz hasonlóan ingyenes a belépés.

(forrás:mlsz.hu)A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

Almási Évi E-mail küldése a hozzászólónak
2007. október 22. 16:43:12
Én is csak gratulálni tudok volt csapattársamnak, Godvár Katinak!!!
andrew E-mail küldése a hozzászólónak
2007. október 22. 11:01:39
Szokásomhoz hiven ezen a Fórumon szeretném értékelni a Magyar válogatott játékosait egyenként:

Szvorda:3 Nagyon sajnáltam őt mivel a bajnokságban elég jó formában védett a mostani bajnokságban a Femina ellen is csapata legjobjai közé tartozott! Ehhez képest a Szlovének ellen olyan burleszkfilmbe illő jelenetet produkált amit még Chaplin sem tudott volna ilyen szinten eljátszani! Olaszok ellen remélem hozni fogja magát!
Milassin:5 A védekezőmunkáját nem érheti kritika az ő oldalán nem tudtak veszélyes támadást vezetni a Szlovénok! Sajnos a támadások épitésébe már kevesebbet tudott hozzátenni de én ezt annak tudom be,hogy még nem szokott össze teljesen a többiekkel de szerintem az Olaszok ellen amennyiben pályára lép sokkal jobban fog előre is játszani!
Paraoanu:6 Úgy érzem a második gólban benne volt és többször is bizonytalannak tünt de nem okozott csalódást a védelem egyik vezére volt és keménységével,határozottságával bizonyitotta,hogy kitűnő játékos! Mértani pontosságú inditásai élményszámba mentek! Láttam már jobban is játszani de teljesitményét nem érheti kritika!
Tálosi:6,5 Biztos pont volt a védelemben,Paraoanu védekezési hibáját ugyan jobb helyzkedéssel talán kompenzálhatta volna de ő az aki véleményem szerint a védelem legjobbja volt! Remekül szerelt,olvasta a játékot,megmondom őszintén a jővő Paraoanu Arankáját látom benne! A Magyar csapat egyik legjobbja volt a tegnapi mérközésen!
Sümegi 6,5:Megmondom őszintén a Femina mérközéseit igazából őmiatta és
Paraoanu miatt érdemes nézni igazán! Fáradhatatlanúl robotolt a bal oldalon az egész bal oldalt bejátszotta és volt ereje a támadásokhoz! Kitűnően játszott!
Tóth Alexandra 4:A jővő az övé lehet a jelen nem! Nem igazán találta helyét a csapatban,keveset futott,kiváncsi vagyok az Olaszok ellen kap e majd valamilyen szerepet! Neki még rutint kell szereznie!
Smuczer 6,5:Rengeteget futott,sokat robotolt,nagon szivósan játszott! Tartást adott csapatunknak fáradhatatlan játékának! Az egyik legbiztosabb pont szerintem a védekező középpályás poszton!
Szekér:4,5 Jó focista de ezen a mérközésen ezt ügyesen titkolta! Hajtott,küzdött de nem igazán volt emlitésre méltó momentuma! Amennyiben még jobban megérti egymást Szunyival sokkal jobb lesz neki is a játéka!
Ferencsik:5 1 gól és más semmi..Az első 20 percben aggódtam érte nehogy megfázzon a sok ácsorgásban! Miután átvészelte ezt a számára nehéz időszakot kezdett aktivabban játszani és győnyőrű gólt rugott igazolva tehetségét! Ám hiába a tehetség én úgy láttam legalább 5-6 kiló súlyfelesleg van rajta-18 évesen hizni nem kis bravúr egy női focistának-ha azt leadná szerintem kihagyhatatlan lenne! Mindenesetre Siska Attila irányitásával sokat fejlődőtt!
Pádár 4:Az örökös magyar gólkirálynő nagyon akart,talán túlságosan is és szerintem ez utobbinak is köszönheti,hogy mintha kissé görcsös lett volna! Momentuma nem volt! Fog ő ennél még jobban is játszani,remélhetőleg már az Olaszok ellen is!
Sebestyén:4 Ritka gyengén játszott,erőnlétileg nincs a toppon viszont adott egy gólpaszt Ferencsiknek ez némiképpen fogyaszthatóvá tette a fogyaszthatatlant! Kezd kikopni ebből a csapatból!
A cseréket is értékelném:
Kanta 4: Újra bizonyitási lehetőséget kapott ismét nem élt vele! Lassú volt,pontatlan és a második félidőben bizony az ő oldalán többször is mögé tudtk kerülni! Bizom benne,hogy erőnlétileg ő is javulni fog mert bizony amit az utobbi időben nyújtott az méltatlan a vimeres mezhez!
Gáspár:5 Benne legalább ott volt a tűz,sokat futott,rengeteg labdát szerzett,vállalta az ütközéseket az egyik legjobb lehetett volna,csak hát a passzai..Rengeteg labdát elszórt és ezzel lerontotta érdemjegyét,teljesitményét! Egyszerűen érthetetlen számomra,hogy miért nem stabil kezdő a Feminában hiszen látszik sokkal nagyobb ahsznát venné neki a válogatott ha játékban lenne! Nekem összességében nem okozott csalódást!
Fenyvesi:4 Nem láttam benne a tüzet és sikerült emlitésre méltó momentum nélkül befejeznie a meccset! Az ő technikai képzettségével ennél többet lehetne elvárni tőle!
Tóth Gabi 4,5:Harcolt,akart és a meccs hőse lehetett volna de kihagyta a kihagyhatatlant! Üres kapuba egy magyar válogatott játékostól elvárható,hogy betaláljon! A Viktoriában nem jástzik ugyan rosszúl,de tavalyi önmagától fényévnyire van!
Rudán 4,5:1-el növelte válogatottságának számát és sokat futott,küzdött de neki még sokat kell javulnia,hogy stabilan tagja legyen a keretnek illetve,hogy pályára léphessen a nemzeti csapatban! De van benne fantázia!
Godvár:7,5 A magyar csapat kiemelkedően legjobb játékosa volt! Újoncként káprázatos gólt szerzett,ő képes volt arra amire játékostársai nem próbálkozott átlövéssel is! Volt több kitűnő beadása is nem rajta múlott,hogy azokból nem lett gól! Az egyik legjobban felkészitett magyar labdarugó volt a pályán ami egyfelöl a Pmfc edzőinek dicsérete másrészt viszont...de ezt aki kint volt látta!Szivből gratulálok parádés bemutatkozásához!
Jakab Réka 4:Amióta elkerült az eto-tól és Kiss Lászlóval készül önmaga árnyéka és mintha sokat veszitett volna robbanékonyságából! Mintha neki is lennének erőnléti gondjai ami klubedzője munkáját minősiti! Mindenesetre győri formájával kihagyhatatlan tagja lenne a kezdőcsapatnak! Sokkal jobb formában játszott amikor Siska Mester volt az edzője de lehet ezt csak én látom igy! Azt viszont nem lehet elvitatni tőle,hogy nagyon akart!
Duracell E-mail küldése a hozzászólónak
2007. október 22. 00:05:44
Szép volt Kati:D
By Duracell
piczuri E-mail küldése a hozzászólónak
2007. október 21. 22:46:22

Gratula a fiatal pécsi lánynak!!

whitch E-mail küldése a hozzászólónak
2007. október 21. 19:47:30
Az újonc Godvár Katalinnak szeretnék gratulálni-igy kell bemutatkozni a válogatottban!!!
Tóni bá E-mail küldése a hozzászólónak
2007. október 21. 19:37:50

Teljesden egyetértek Attilával.Nekem is meglepő volt az eredmény.Semmi gáz van még mit javítani és még idő is van rá.


 


HAJRÁ MAGYAROK!!!

2007/08 NBI.
1. 1. FC Femina \'9342
2. Viktória FC-Szombathely36
3. Ferencváros28
4. MTK Hungária FC22
5. Győri ETO FC16
6. Pécsi VSK8
7. Újpesti TE-Top Ut (- 3 pont)4
8. Olimpia NFK-Nagytétény4
részletes     
2007/08 NB II.
1. Pécsi MFC40
2. XII. Ker. Hegyvidék SE38
3. Győri Dózsa SE36
4. Nagykutas-Filinger Trans33
5. Szuperinfó-Veszprém28
6. Budapest Honvéd27
7. Szegedi AK-Amazonok25
8. Bonyhád-Völgység NSE25
9. Csepel FC (- 4 pont)22
10. FC Váti-Sopron19
11. Fészek Csempebolt18
12. Ferro Öntöde-Nyíregyháza16
13. Gyulai Amazonok9
14. Somogyjád SZKKSE9
15. Agrospeciál SE-Pálhalma3
16. Nyíregyháza Spartacus0
részletes     
2007/2008., Futsal NB I
1. Univerzum24
2. Tolna-Mözs22
3. Gold Color-Miskolci Vénusz21
4. Vesta-City Line19
5. Szentesi FSE13
6. Hungaro-Kábel-Kia Újpest-Gödöllő12
7. Bihari Olimpia NFK12
8. Skorpió SE-Salgótarján7
9. Vesta HEFA Sport3
10. Salgótarjáni Vadmacskák0
részletes     
2007/08, Leány U17
1. Olimpia NFK-Nagytétény10
2. 1. FC Femina '9310
3. MTK Hungária FC7
4. Viktória FC-Szombathely4
5. Szegedi AK4
6. Kecskeméti NLE1
részletes     
NB I. góllövőlista :
Pádár Anita (1. FC Femina '93)31
Dörömbözi Csilla (Ferencváros)19
Szuh Erika (Viktória FC-Szombathely)16
Sümegi Éva (1. FC Femina '93)16
Tóth Gabriella (Viktória FC-Szombathely)12
Jakab Réka (1. FC Femina '93)12
Deli Anikó (Ferencváros)11
Jakabfi Zsanett (MTK Hungária FC)10
Wágenhoffer Judit (Pécsi VSK)9
Schumi Dorottya (MTK Hungária FC)8

teljes lista >>
Futsal NB I. góllövőlista >>
NB II. góllövőlista >>
további képek
fórum

· Veszprémi nöi foci
· Csepel FC
· Sopron Fan Club
· BNFK Berettyóújfalu
· Szegedi AK
· Somogyjád SZKKSE
· KUTASI LÁNYOK!!!
· Gyulai Amazonok
· PMFC-és csajok
· Hungaro-Kábel-Kia Újpest-Gödöllő Fan Club
· Vélemények a honlapról
· Góltippp!
· A női válogatottról
· Futsal
· Fészek Csempebolt Fan Club
hozzászólások

· A Pécsi MFC fellebez a határozat ellen
· MLSZ fegyelmi határozat:: pontlevonás az Újpesttől
· NB I, Futsal: Teljes hétvégi (12.15-16.) összefoglaló
· Nemzetközi torna Komáromban
· Kitti csodával határos gyógyulása
· Búcsú a nagypályától - Agárdi László nyílt levele
· U19 EB: 2. selejtezőkör
· Viktória FC - 1.FC Femina az Andrew TV-n
· Súlyos sérülések az MTK-meccsen
· A novemberi góltipp végeredménye
név:
jelszó:
Góltippp játék nb1.hu
Andrew TV
partnerek
Viktória FC Szombathely MTK női foci FTC UTE női csapat ETO FC GYŐR ASI DSE Olimpia kattints !!! PVSK Női focicsapat Kölyök SC PMFC
utolsó frissítés:
2007. december 19. 21:36:14