kiemelt partnerek :   |  MLSZ.hu | foci24.com  |  nb1.hu | 
· Női NB I, NB II, Futsal: teljes hétvégi (03.29-30.) összefoglaló
2008. április 02. 12:19:26  nyomtatási kép  cikk küldése

 Női NB I

 

19. FORDULÓ

 

FERENCVÁROS - 1. FC FEMINA '93 0-4 (0-2)

Üllői út, 150 néző. Vezette: Mikó B.

FTC: Horváth B. - Gál A., Krenács, Demeter, Fülep - Hegedűs N., Deli, Szarvas (Dián, 65. p.), Szabó A. (Mosolics, 70. p.) - Fábián D., Dörömbözi Cs. (Solymos, 86. p.). Edző: Hevesi Tamás

FEMINA: Kövesi - Kanta (Jakab R., 55. p.), Paraoánu, Szeitl, Pincze - Szekér, Benkő, Smuczer, Sebestyén (Krisztin, 60. p.) - Pádár, Sümegi (Nagy A., 70. p.). Edző: Kiss László

Gólszerző: Pádár (3, egyet 11-esből), Benkő.

Sárga lap: Deli.

Jó: Gál A., Fábián D., Fülep, ill. Paraoánu, Smuczer, Benkő, Pádár

Hevesi Tamás: - A játék több elemében fegyelmezettek és hatékonyak voltunk, a hiányzókban viszont az ellenfél fölénk nőtt.

Kiss László: - Utoljára tavaly voltam ilyen elégedett csapatommal, mint amit különösen a második félidőben nyújtottak.

 

MTK HUNGÁRIA FC - VIKTÓRIA FC-SZOMBATHELY 4-4 (1-2)

Rákospatak u., 150 néző. Vezette: Perepatics L.

MTK: Ágas - Endrődi (Heszberger, 75. p.), Méry, Vadas, Brunda - Szabó I., Schumi D., Garamvölgyi (Szabó Zs., a szünetben), Radics, Schumi M. - Jakabfi. Edző: Turtóczki Sándor

SZOMBATHELY: Papp E. - Kovács E., Tálosi, Horváth N., Tóth E. (Marsai N., 78. p.) - Rácz Zs., Fenyvesi, Megyeri, Czuder - Papp D., Tóth G. Edző: Markó Edina

Gólszerző: Schumi D., Jakabfi (11-esből), Fenyvesi (öngól), Méry, ill. Czuder (3), Tóth G.

Sárga lap: Fenyvesi, Megyeri.

Jó: Endrődi, Radics, Jakabfi, ill. Czuder, Papp D., Rácz Zs.

Turtóczki Sándor: - Közönségszórakoztató mérkőzést játszottunk a jobb játékerőt képviselő Szombathellyel. Jó játékkal megnehezítettük a dolgukat, sőt győzelmi esélyeink is voltak. Remélem, a jövőben képesek leszünk hasonló teljesítményre.

Markó Edina: - A két pontot már szerdai kupameccsen elveszítettük, hiszen az akkori százhúsz perc benne volt a játékosok lábában, így a szokásosnál többet hibáztunk. Amennyiben egy csapat idegenben négy gólt rúg és nem győz, akkor nem lehet elégedett.

 

GYŐRI ETO FC - PÉCSI VSK 6-0 (3-0)

Győr, 100 néző. Vezette: Szeles K.

GYŐR: Sipos H. (Horváth K., 70. p.) - Horváth E. (Csuti, 70. p.), Tell Zs., Stefán, Csonka B. - Tóth A., Csörnyei (Horváth L., 70. p.), Ferencsik - Víg V., Gyökeres B. (Csonka Á., 70. p.), Sipos L. Edző: Siska Attila.

PVSK: Varga B. - Patocskai, Iván, Pupos, Jáhn - Szűcs Á., Pécsi Á., Wágenhoffer, Hunyadi - Bánovics (Beck A., a szünetben), Kovács M. Edző: Csaba Ferenc

Gólszerző: Ferencsik (2), Gyökeres B. (2), Sipos L., Stefán.

Sárga lap: Stefán.

Jó: Horváth E., Tóth A., Ferencsik, Víg V., ill. Pécsi Á., Iván, Patocskai

Siska Attila: - Érdekes volt az első félidőben látni a két azonos felfogásban, hadrendben játszó csapat mérkőzését. A végeredmény ellenére a játék nyílt volt, de nagyon jól használtuk ki helyzeteinket. A második félidőre a Pécs elfáradt, így már csak a győzelem különbsége volt a kérdéses.

Csaba Ferenc: - Megérdemelten nyert az ETO ilyen különbséggel is. Sajnos négy kezdőjátékosom hiányát nagyon megérezte csapatom.

 

ÚJPESTI TE - ÍRIS-OLIMPIA NFK 2-0 (0-0)

Megyeri út, 200 néző. Vezette: Bartkó E.

ÚJPEST: Szőcs - Békefi, Wikidál, Sáreczné - Gálik (Barsi, 65. p.), Bura, Nagy B., Kakuk (Hajdú R., 90. p.), Trencsányi - Fogl (Polyák, 88. p.), Külüs. Edző: Farkas László

ÍRIS: Vincze A. - Barna, Sinka, Komlós, Borhi (Ország, 58. p.) - Balló, Tóth Á. (Rádi, 52. p.), Szabó Sz., Dörömbözi R. - Megyes (Kara Cs., 55. p.), Szabó B. Edző: Dombó János

Gólszerző: Fogl, Külüs.

Sárga lap: Békefi, Nagy B., Gálik.

Jó: Békefi, Fogl, Külüs, Bura, ill. Szabó B.

Farkas László: - A rutin és az egyéni képességek közötti különbség döntött, bár sokáig ikszesnek tűnt a mérkőzés. Most már saját kezünkben van a sorsunk.

Dombó János: - Most nagyon szerénynek és visszafogottnak kell lennünk, hiszen még rengeteg tanulnivalónk van ebből a játékból.

 

A bajnokság tabellája és a teljes góllövőlistája is megtalálható honlapunkon.

 

 Női NB II

 

20. FORDULÓ

 

Somogyjád - Szuperinfó-Veszprém 2-1 (2-0). Gólszerző: Deák Zs., Balogh Zs., ill. Nagy H. (11-esből)

Győri Dózsa SE - Nyíregyháza Spartacus 12-3 (5-3). Gólszerző: Finta O. (4), Tóközi T. (3), Pintér É. (2), Burányi L. (2), Szűcs A. (11-esből), ill. Tar Cs. (2), Takács M.

Gyulai Amazonok - FC Váti-Sopron 5-0 (1-0). Gólszerző: Heidt E. (3), Molnárné, Kurunczi R.

Bonyhád-Völgység - Szegedi AK-Amazonok 3-0 (0-0). Gólszerző: Forray T., Benrhardt Barbara, Bernhardt Bernadett

Csepel FC - Nagykutas-Filinger Trans 0-2 (0-2). Gólszerző: Végh R., Tihanyi F.

Ferro Öntöde-Nyíregyháza - Pécsi MFC 0-1 (0-0). Gólszerző: Somogyi S.

Fészek Csemepbolt - XII. Ker. Hegyvidék 1-7 (1-2). Gólszerző: Pusztai K., ill. Székely K. (3), Bodnár A., Molnár R., Király J., Farkas M.

A Bp. Honvéd visszalépése miatt a Agrospeciál-Pálhalma szabadnapos volt, és játék nélkül kapta meg a 3 pontot 3-0-s gólkülönbséggel.

 

29. FORDULÓ

 

Szuperinfó-Veszprém - Nyíregyháza Spartacus 14-0 (6-0). Gólszerző: Nagy H. (6), Haraszt I. (5), Zágor B. (2), Rácz Gy. (öngól)

 

A bajnokság tabellája és a teljes góllövőlistája is megtalálható honlapunkon.

 

 Női Futsal NB I

 

11. FORDULÓ

 

Berettyóújfalu - Univerzum 1-10 (1-7)

Berettyóújfalu. Vezette: Horváth R., Szabó II J.

BERETTYÓÚJFALU: Kocsisné - Füredi A., Tóth T., Lovász K. Hajós Cs. Cserék: Pozsgai M., Ugrai Cs., Góz É. Edző: Pallai Gábor.

UNIVERZUM: Oláh E. - Főfai T., Ferenczi A., E. Kovacseva, Körmöczi I. Cserék: Ganczer H., Trencsényi B., Ferbert A., Farkas K. Játékos-edző: Főfai Tímea.

Gólszerző: Füredi A., ill. Ferenczi A. (5), Kovacseva (2), Ferbert A. (2), Főfai T.

Sárga lap: Ugrai Cs., Lovász K.

Jó: Ugrai Cs., Lovász K., Tóth T., Hajós Cs., Pozsgai M., Füredi A., ill. Oláh E., Ferenczi A., Főfai T.

Pallai Gábor: - Elégedett vagyok a csapat hozzáállásával és küzdeni tudásával. Reméljük, hogy ez a mentalitás fogja jellemezni az elkövetkezendő mérkőzéseinket is.

Tóth Ferenc, az Univerzum elnöke: - Szép tavaszi időben kellemeset kirándultunk Berettyóújfalura.

 

14. FORDULÓ

 

Skorpió SE-Salgótarján - Villár-Pí Plusz-Tolna-Mözs 1-3 (0-1)

Balassagyarmat. Vezette: Mohács L., Molnár L.

SKORPIÓ: Vargáné - Tóth F., Gáspár M., Farkas Zs., Tóth E. Cserék: Szedlák A., Szklenár K., Gál V. Sz., Pásztorné. Edző: Pusnik Zoltán.

TOLNA: Malik K. - Mecseki Á., Hodován E., Varga A., Simon B. Cserék: Kovács A., Radó Sz. Edző: Wiesner József.

Gólszerző: Tóth E., ill. Kovács A., Varga A., Simon B.

Sárga lap: Radó Sz.

Jó: Vargáné, Tóth E., Gáspár M., ill. Malik K., Kovács A.

Pusnik Zoltán: - Javuló játékkal átérezték a lányok, hogy fontos mérkőzésről van szó. Sajnálom, hogy a végjátékban hibáztunk. A játék képe alapján a döntetlen reálisabb eredmény lehetett volna.

Wiesner József: - Rá lehetne fogni jó pár dologra, hogy miért nyújtottunk ilyen kritikán aluli teljesítményt, de azzal csak saját magunkat csapnánk be a jövőre nézve. A mérkőzésen csak a küzdelem dominált, amelyben a végjáték nekünk sikerült jobban.

 

A bajnokság tabellája és a teljes góllövőlistája is megtalálható honlapunkon.

 

Összállította: B. Nagy Zoltán

 A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

andrew E-mail küldése a hozzászólónak
2008. április 02. 18:14:33
Igy igaz minden edző azt nyilatkozik amit akar de úgy gondolom ez a nyilatkozat megmosolyogtató volt! Viszont nagyon jó kis meccs volt-ha szinvonalas nem is-az Mtk-Viktoria,mindkét csapat kifulladásig küzdött,voltak szép gólok is,mindkét csapat támadó szellemben játszott és igaza volt a hazaiak Mesterének valóban közönségszórakoztató meccs volt! A mezőny legjobbja nálam egyértelműen Jakabfy volt,egyszerűen tarthatatlannak bizonyult,de Czuder akarata és mezőnymunkája is kiemelkedő volt,hát még a 3 gólja! Én úgy láttam a második Viktoria gólt lesállás előzte meg! Az Mtk közeleb állt a győzelemhez de egy durva védelmi hiba után a Viktoria egyenliteni tudott!
KassaiMóni E-mail küldése a hozzászólónak
2008. április 02. 16:28:10

Andrew, én nem a mérkőzéssel foglalkoztam. Miért más néven írogatsz? Különben is minden edző a mérkőzés után az nyilatkozik amit akar, vagy hívjanak fel előtte és kérjenek tőled tanácsot?


 

andrew E-mail küldése a hozzászólónak
2008. április 02. 15:50:45
Wiesner József: - Rá lehetne fogni jó pár dologra, hogy miért nyújtottunk ilyen kritikán aluli teljesítményt, de azzal csak saját magunkat csapnánk be a jövőre nézve. A mérkőzésen csak a küzdelem dominált, amelyben a végjáték nekünk sikerült jobban
andrew E-mail küldése a hozzászólónak
2008. április 02. 15:46:38

Természetesen fel is vállalom amikor én irok és bizony ha már megkérdezted vleményem el kell mondjam maximálisan egyetértek Pumpidóval,de még kiegésziteném az általa elmondottakat!! Viszont mielött ez megtörténik szeretném ha elolvasnád és megmutatnád Markó Ednának a Tolna edzőjének nyilatkozatát aki egy győztes meccs után is nem a mentségeket kereste hanem leirta véleményét arról,hogy miért játszottak gyengébben a szokottnál!!!


 Tehát kiegésziteném Pumpidó hozzászólását! Mint gondolom az elötted is ismert Móni április 23-án magyar-Ir felnőtt mérkőzés lesz Miskolcon-az általad érthetetlen módon nem kedvelt Dvtk szurkolók elött-és másnap 24-én Románia ellen játszik az U19-es válogatott Romániában! Nos nem lebecsülve a nyilvánvalóan gyilkos iramú,vendégjátékosokat fizikailag tropáratevő Győri Dózsa-Viktoria magyar kupa mérközést meg kell jegyeznem a Magyar-Ir mérközés valószinüleg még annális jobban igénybe fogja venni azokat a Viktoria játékosokat akik pályára lépnek majd a másnapi U19-es meccsen is! Remélhetőleg ezzel is számolni fog a kezdőcsapat kijelölésekor Markó Edina hiszen amig a Győri Dózsa elleni meccs után "mindössze" 4 nap ált a rendelkezésre kipihenni a fáradalmakat most 24 óra lesz!


Személyeskedés helyett inkább a tegnapi remek eredménnyel kéne foglalkozni győzőtt a női válogatott és ahogy elnézem az összeállitást néhány Viktoria játékos nem tudott elmenni a mérközésre remélem felépülnek a hétvégi bajnokira mert a Góltipp szempontjából ez számomra fontos lenne!


 


 

KassaiMóni E-mail küldése a hozzászólónak
2008. április 02. 15:13:04
Andrew, felvállalhatnád a saját véleményedet ahelyett , hogy  "erika" " pumpido" néven írogatsz. 
Lenin E-mail küldése a hozzászólónak
2008. április 02. 14:47:42

Kedves pompido!Te még nem voltál tavasszal fáradt ?

pumpido E-mail küldése a hozzászólónak
2008. április 02. 12:46:40
 Na most tegyük rendbe a dolgokat.Ha a magyar U-válogatottak sokasága hatalmas  szakmai munka után 4-nap alatt nem bir lejátszani 2 meccset akkor itt a világvége.Mi lesz az U19-el Romániában amikor ott a csapatban szereplő Viktoria játékosoknak 1 hét alatt 3 mérközést kellene végigbirniuk?! Alig kezdődőtt meg a szezon és ilyenkor egészséges sportembereknek sok a heti 2 meccs,ami közül az egyik másodosztályú csapat ellen játszanak.Megjegyzem az Mtk is pályára lépett a magyar kupában és bár ők csak 90 percet játszottak sokkal többet utaztak mint a Viktoria játékosai az edzőjük mégsem hivatkozott arra a meccsre! Nem volt szerencsés Markó Edina nyilatkozata..
2007/08 NBI.
1. 1. FC Femina\'9375
2. Viktória FC-Szombathely62
3. MTK Hungária FC44
4. Ferencváros39
5. Győri ETO FC24
6. Pécsi VSK16
7. Újpesti TE-Top Ut (- 3 pont)14
8. Íris-Olimpia NFK12
részletes     
2007/08 NB II.
1. Győri Dózsa SE70
2. Nagykutas-Filinger Trans69
3. XII. Ker. Hegyvidék SE60
4. Szuperinfó-Veszprém59
5. Pécsi MFC (-24 pont)53
6. Bonyhád-Völgység NSE (-4 pont)53
7. Szegedi AK-Amazonok46
8. Csepel FC (-4 pont)44
9. Gyulai Amazonok37
10. Ferro Öntöde-Nyíregyháza34
11. FC Váti-Sopron34
12. Fészek Csempebolt (-1 pont)31
13. Somogyjád SZKKSE25
14. Agrospeciál SE-Pálhalma16
15. Nyíregyháza Spartacus6
16. Budapest Honvéd: visszalépett!0
részletes     
2007/2008., Futsal NB I
1. Univerzum48
2. Villár-Pí Plusz-Tolna-Mözs43
3. Vesta-City Line37
4. Miskolci Szabadidőközp.-Vénusz34
5. HK-Gödöllő-City Line33
6. Berettyóújfalu22
7. Szentesi FSE22
8. Skorpió SE-Salgótarján16
9. Salgótarjáni Vadmacskák6
10. Vesta-HEFA Sport: kizárva!0
részletes     
2007/08, Leány U17
1. 1. FC Femina\'9346
2. MTK Hungária FC37
3. Íris-Olimpia NFK35
4. Szegedi AK31
5. Kecskeméti NLE16
6. Viktória FC-Szombathely11
részletes     
NB I. góllövőlista :
Pádár Anita (1. FC Femina '93)51
Dörömbözi Csilla (Ferencváros)27
Szuh Erika (Viktória FC-Szombathely)23
Jakabfi Zsanett (MTK Hungária FC)21
Sümegi Éva (1. FC Femina '93)21
Tóth Gabriella (Viktória FC-Szombathely)19
Jakab Réka (1. FC Femina '93)19
Méry Rita (MTK Hungária FC)18
Deli Anikó (Ferencváros)14
Ferencsik Evelin (Győri ETO FC)14

teljes lista >>
Futsal NB I. góllövőlista >>
NB II. góllövőlista >>
további képek
fórum

· Szerintem
· Veszprémi nöi foci
· Kutasi lányok!!!
· Sopron Fan Club
· Gyulai Amazonok
· Somogyjád SZKKSE
· Szegedi AK
· PMFC-és csajok
· Fészek Csempebolt Fan Club
· ONLINE-Rész- és végeredmények, infók
· Futsal
· Győri Dózsa Fan Club
· BNFK Berettyóújfalu
· DRUKKERPRESSZÓ
· U15
hozzászólások

· Négy helyet rontottak a lányok a FIFA ranglistáján.
· Romániában játszik Eb-selejtezőt a válogatott
· A májusi GÓLTIPP végeredménye
· Női labdarúgó mérkőzés a Eurosport-on
· Női UEFA Kupa döntő
· A gólkirálynő
· Női NB II, Futsal: teljes hétvégi (05.01-04.) összefoglaló
· Eb-selejtező: Svédország ellen játszik a válogatott
· Az április GÓLTIPP végeredménye
· Komárom-Esztergom megyei bajnokság
név:
jelszó:
sporthir.com - a legtöbb, a legfrissebb Góltippp játék nb1.hu
partnerek
Viktória FC Szombathely MTK női foci FTC UTE női csapat ETO FC GYŐR ASI DSE Olimpia kattints !!! PVSK Női focicsapat Kölyök SC PMFC
utolsó frissítés:
2008. június 09. 11:03:30