kiemelt partnerek :   |  MLSZ.hu | foci24.com  |  nb1.hu | 
· Romániában játszik Eb-selejtezőt a válogatott
2008. május 27. 07:50:10  nyomtatási kép  cikk küldése

Közel egy hónapja lépett utoljára pályára a magyar női válogatott, de nem sok öröme volt a Székesfehérvárott megrendezett összecsapásban, hiszen a svéd profiktól 6-0-s vereséget szenvedett. Szerdán újabb Eb-selejtezőt vív az együttes, ezúttal a 2. selejtezőcsoportban közel azonos játékerőt képviselő Románia otthonában. A 15 órakor Aradon sorra kerülő összecsapás egyetlen tétje, hogy az egy ponttal sereghajtó magyar csapat megszerzi-e végre a selejtezősorozat első győzelmét.

"Háromesélyes mérkőzés előtt állunk - kezdte esélylatolgatását Vágó Attila szövetségi edző. - Tavaly Debrecenben kettő nullás hátrányból álltunk fel a románok ellen, s bár hiába játszottunk a szünet után mezőnyfölényben, góllal ajándékoztuk meg ellenfelünket, így nem sikerült akkor itthon tartani a három pontot. Úgy érzem, hogy a két ország női labdarúgása közel azonos szinten van, így bárki győzhet majd az aradi összecsapáson. Ami a mi malmunkra hajthatja a vizet: az elmúlt hétvégén a románok hazai pályán hat egyre kaptak ki Olaszországtól, így látszik, hogy ellenfelünk sincs igazán topon. Csapatomat erősebbnek ítélem meg Romániánál, amely győzelmet eredményezhet számunkra."

A válogatott keret két helyen tér el a svédek elleni meccshez képest: a több potyagólt is összeszedő Szvorda Melinda helyett Papp Eszter, míg Ferencsik Evelin helyett Tóth Alexandra készülődhet a nyári szünet előtti utolsó megmérettetésre. A kezdőcsapat a kapusposzt mellett még a baloldalon változik: a Sóstói-stadionban halvány teljesítményt nyújtó Gáspár Cecília helyett Gál Tímea kap bizonyítási lehetőséget Aradon.

A válogatott lényegében majdnem a legerősebb összeállításban szerepelhet, hiszen egyedül a sérülése után fizikálisan erősödő franciaországi idegenlégiós, Milassin Erzsébet hiányzik. Az együttes így a Papp E. - Kanta, Tálosi, Sümegi, Gál T. - Benkő, Smuczer - Jakabfi, Pádár, Szekér - Nagy A. összeállításban lép pályára, a kispadon Sipos, Gáspár, Tóth A., Stefán, Szeitl, Tóth G. és Fogl foglal helyet.

 

B. Nagy Zoltán (Nemzeti Sport)

 A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

ollé E-mail küldése a hozzászólónak
2008. június 05. 12:14:14
hátrányos helyzetűeknek
cowboy E-mail küldése a hozzászólónak
2008. június 04. 23:55:22
Ja ! Értem már! Akkor ez az Ollé program!
ollé E-mail küldése a hozzászólónak
2008. június 04. 09:47:59

óvoda... egy pöttyös ladbát ne dobjak be közétek?

andrew E-mail küldése a hozzászólónak
2008. június 01. 10:28:48

Ne zavarjon Attila nyilatkozata hiszen ő nem nagy elégedettséggel nyilatkozatot hanem megemlitette,hogy a lányok mindent megtettek a minnél jobb eredmény elérése érdekében,küzdöttek-hajtottak..Végül is ő a szakember,ő tudja mire képesek ezek a játékosok,ő van velük szóval veled ellentétben ő személyesen látta a csapat teljesitményét!


Ami Teleket illeti..Nos azt azért ne feledd el ő elképesztő hibát követett el azzal,hogy miután esélytelenek lettünk arra,hogy bárkit is megelőzzünk a csoportban nem kezdte el a fiatalitást! Vágó Attila elkezdte és lám több tehetséges u19-est beépitett az együttesbe és Godvár Kati személyében egy olyan fiatalt épitett be akit Markó edina elfelejtett behivni az U-s válogatottba! Vágó Attila tehát a fiatalaitással elkezdte azt amit Teleknek kellett volna! Különösebb eredményeket elismerem Attila sem tudott elérni de azért az angolok elleni 0-13-hoz hasonló mészárlásnak nem volt szenvedő alanya az általa vezett válogatott! És ne feledd el Paraoanu és Sebestyén visszavonulása érzékeny veszteség volt a csapatnak,főleg az utobbi!


Én továbbra is optimista vagyok a felnött válogatottat illetően,látom és érzem az erőt Vágó Attilában és kitűnő  stábjában és ha ezek a fiatalok minnél több nemzetközi meccset tudnának játszani akkor sikerülhet az előrelépés! Az világosan látszik a magyar bajnokság kevés ahhoz,hogy játékosaink megfelelően felkészüljenek a nemzetközi meccsekre ezért kellene minnél több nemzetközi felkészülési találkozó!


 

andrew E-mail küldése a hozzászólónak
2008. június 01. 10:17:22
Szia Mano!Móni több személyes adatot is kinyilvánitott ezzel bűncselekményt követett el és neki mint szerkesztőnek a véleményekkel és nem a beirók személyével kell foglalkozni!
manó E-mail küldése a hozzászólónak
2008. június 01. 09:33:16
Azon meg nem kéne vitatkozni, h a felnőtt v. az U-19-es válogatott-e a jobb. Inkább örüljünk, akár egyik v. másik sikereket ér el a nemzetközi mezőnyben is. Tény, h az utóbbi időben az U-19-es csapat eredményéeire lehetünk büszkébbek.


Engem inkább az zavar , h Vágó Attila most is, és az előző két meccs után is elégedetten nyilatkozott a csapat teljesitményéről.
Az lehet, h a lányok megpróbáltak mindent kihozni magukból, ezt lehet is pozitivan értékelni, de azért a nagy elégedettség az túlzás.

Andrew tettél egy olyan kijelentést is(persze más is), h a kapitány hozott anyagból dolgozik. Ezzel elismerted végre, h Telek András se volt rossz, v ha úgy tetszik rosszabb szöv. edző, mint Vágó Attila.
manó E-mail küldése a hozzászólónak
2008. június 01. 09:13:12
Móni nem adott ki semmilyen személyes adatot. Olvasom a hozzászólásokat, de ilyet nem láttam. Kijelentése, miszerint biztos abban , h Andrew más néven is irogat , semmivel nem bizonyitott. De azzal, h Andrew és B. Nagy Zoltán is ennyire fel van háborodva, sznte adja magát, h igaz is amit Móni állit.

Na persze ezt már eddig is mindenki tudta.
andrew E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 30. 16:00:56

Mondj egy olyan válogatottat ahol az u-s kapitány minden Fórumon szidja a felnöttkapitányt a háta mögött anélkül,hogy beszélne vele! Kettőn áll a vásár! Cowboynak amúgy igaza van elképesztő,hogy kiadják emberek személyes adatait! Ez bűncselekmény!

Kalózpapa E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 30. 15:35:35

Andrew a Jatatita Gizella is 15 pontot tervezett ,akkor Ő is isten?Mondj 1 olyan válogatottat ahol a kapitány nem beszél az U kapitánnyal .

cowboy E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 30. 15:18:38

 

cowboy E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 30. 15:18:20

 

cowboy E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 30. 15:18:11

 

cowboy E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 30. 15:10:53

Elképesztő és felháborító, ha egy oldal kiadja a regisztráltak adatait! A regisztrációkor egy szerződés születik a honlap üzemeltetője és a regisztráló között! Ezek szerint itt várható, hogy más cégeknek (reklám, spam, stb...) is kikerülnek az adataink! Mivel ez nem először fordul elő, sőt itt sportot űznek a nick nevek tulajdonosainak kiadásából, kérem a főszerkesztőt, hogy vonja le a konzekvenciákat és szüntesse meg a visszaélő kolléga (kollégák) hozzáférési jogát!


Köszönettel: jakabzsolt

Carsta Michaelis E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 30. 12:41:55
Igen komoly és regisztrációkor az jelent meg,hogy adatait rögzitettük és bizalmasan kezeljük! Ez Kassai M révén megdölt..Több ilyen ne legyen ezzel azt éri el a szerkesztőhölgy,hogy senki nem fog beirni és regisztrálni! A válogatott kapitánya nem tud sikeres lenni ha a klubbokban komolytalan szakmai munka folyik tisztelet a kivételnek.
madelutan E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 30. 12:18:33

Komoly ez az oldal?

BNagyZoltán E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 30. 11:30:52
Móni!
Neked nem az a feladatod, hogy nyilvánosságra hozd azt, ki milyen néven irogat! Nem sérthetsz személyiségi jogokat!
Köszi!
andrew E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 30. 11:29:43
Móni Te tudod a legjobban,hogy én a váltás hive vagyok az u17-u19-es kapitányi poszton!Egy komoly oldalon ha egy szerjkesztő kiadja a beiró adatait azért azonnal kirugják és még fel is jelentik! gal csinsz nem én vagyok de még ha én is lennék Neked ahhoz semmi közöd nincs! Komoly oldalon amúgy a szerkesztők nem irogatnak annyit a Fórumra mint te! Nem is értem mért tűrik ezt a bűncselekményt amit te csinálsz!
KassaiMóni E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 30. 11:25:13
Biztos nem andrew.
gal csinsz E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 30. 11:22:06
Móni tévedsz ..
KassaiMóni E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 30. 11:11:57
Kedves Andrew, vagy nevezzelek gal csinsz-nek, ugyanezt ami leírtál gal csinsz néven, leírhattad volna mint andrew. Ugyis tudjuk, hogy te írtad be más néven.
gal csinsz E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 30. 10:58:15
u19:Román-magyar 3-2,felnött. Román-Magyar 3-1,magyar-román 3-3! román női foci is elment elöttünk! Mindegy ki az edző,de maradjon mindkettő a helyén mert mindketten hisznek a fiatalokban!
énszerintem E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 30. 10:44:27
Ön Nagyda, hölgy létére mennyire tájékozott.
andrew E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 30. 10:18:03
Igy van kalózpapa jól látja a mindenkori kapitány hozott anyagból dolgozik! A hozott anyag sajna elképesztően gyenge nem nemzetközi szinntű,ami minősiti a klubedzők munkájának minőségét illetve a szövetség hozzáállását a női labdarugáshoz4 Teljesen mindegy mit igér az éppen aktuális kapitány a vége úgyis az lesz ami most van! Minnél több nemzetközi meccsre lenne szükség illetve arra,hogy legjobbjaink kiszerződjenek! Jelenleg más kiút nincsen! 3 éve nem nyertünk tétmeccsett azt hiszem ez is azt mutatja nem kapitánykérdés van!! Nem ők tehetnek róla!
Kalózpapa E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 30. 07:21:02
Kedvesem,hagy már abba a fényezést! Hol van az a 4 pont ami reális lett volna a 15 helyett ?Tudom -tudom hozott anyagból dolgozott ,de az anyagot Ő válogatta !Ha nyerünk Ő a legjobb ,ha vesztünk az edzők a hibásak !
nagyda E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 29. 19:39:40
Max akkor verné meg az u19 a felnötteket ha Vágó Attila ülne az u19 kispadján! Gyengébb az U19 a felnött szint más..
izéke E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 29. 19:10:13
Sztem is jobb az u19es válogatott.Ők többet bizonyitottak,mint a felnöttek...
andrew E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 29. 13:20:04
Dehogy jobb az u19 mint a felnőtt válogatott! Ha ez igy lenne a Viktoria már rég megverné és megelőzné a Feminát! Az persze igaz,hogy van néhány jó képességű játékos az u19-ben de ők nagyrészt már bemutatkoztak a felnőttben ! Talán még Várkonyi és Zágor az akit ki lehetne próbálni de Papp,Jakabfy,Ferencsik,Stefán,Tálosi,Tóth Alexandra most is tagja a keretnek és velük sincsen jobb eredmény!
cowboy E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 29. 12:56:01
Én az u19-et játszatnám (sztem az jobb mint a felnőtt válogatott) és egy két idősebb játékossal egészíteném azt ki.
cowboy E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 29. 12:44:27
Mindegy ki a kapitány. Az alapanyag adott. Erre mondják: "hozott anyagból dolgozom"
andrew E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 29. 12:17:54
Kalózpapa most miért a kapitányt hozod elő?
Kalózpapa E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 29. 11:57:14
-Miért ,kimenne a kapitány és megnézné a foglalkozást ?
cowboy E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 29. 11:47:00
Elnézést! Móni! az U17 mikor játszik legközelebb? Nincs nekik foglalkozás, összetartás stb...?
andrew E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 29. 11:22:37
Móni mondjál épitő jellegű hozzáállást mivel lehetne jobbá tenni a női válogatottat! Miben tudod Te segiteni őket?
Sascha Hehn E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 28. 20:18:08
Semmi baj lányok,fiatalok vagytok,tehetségesek és egyre jobban kezdtek összeállni! Jó úton jár ez a csapat ne az eredményeket nézzük majd a Vb selejtezőkre összeállunk és akkor megnyerjük az ilyen meccseket! hajrá Magyarok!
KassaiMóni E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 28. 17:08:23
Kedves Szulyak David (Kiskrapek ), nem hiszem, hogy tudod , kit takar az idegen. Nem kell személyeskedni. 
Kiskrapek E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 28. 16:07:08

 


Tudod nagyon jól mennyire nem ment az utolsó egy évben a játék.Olyan potyákat kaptál "idegen"hogy szégyen volt még nézni is.Magadba kellene nézni és utánna irogatni !!??

idegen E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 28. 15:10:19
Szvorda Melinda mondta le a válogatottságot!!
Kiskrapek E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 27. 20:15:28

 


Miután megtudta,hogy meg sem hivják,azonnal lemondta.Igy még még még szebb a történet.

ollé E-mail küldése a hozzászólónak
2008. május 27. 10:58:38
tudtommal Szvorda Melinda mondta le a válogatottságot.. persze így szebb a történet:)
2007/08 NBI.
1. 1. FC Femina\'9382
2. Viktória FC-Szombathely65
3. MTK Hungária FC49
4. Ferencváros42
5. Győri ETO FC27
6. Pécsi VSK20
7. Újpesti TE-Top Ut (- 3 pont)17
8. Íris-Olimpia NFK15
részletes     
2007/08 NB II.
1. Győri Dózsa SE70
2. Nagykutas-Filinger Trans69
3. XII. Ker. Hegyvidék SE60
4. Szuperinfó-Veszprém59
5. Pécsi MFC (-24 pont)53
6. Bonyhád-Völgység NSE (-4 pont)53
7. Szegedi AK-Amazonok46
8. Csepel FC (-4 pont)44
9. Gyulai Amazonok37
10. Ferro Öntöde-Nyíregyháza34
11. FC Váti-Sopron34
12. Fészek Csempebolt (-1 pont)31
13. Somogyjád SZKKSE25
14. Agrospeciál SE-Pálhalma16
15. Nyíregyháza Spartacus6
16. Budapest Honvéd: visszalépett!0
részletes     
2007/2008., Futsal NB I
1. Univerzum48
2. Villár-Pí Plusz-Tolna-Mözs43
3. Vesta-City Line37
4. Miskolci Szabadidőközp.-Vénusz34
5. HK-Gödöllő-City Line33
6. Berettyóújfalu22
7. Szentesi FSE22
8. Skorpió SE-Salgótarján16
9. Salgótarjáni Vadmacskák6
10. Vesta-HEFA Sport: kizárva!0
részletes     
2007/08, Leány U17
1. 1. FC Femina\'9346
2. MTK Hungária FC37
3. Íris-Olimpia NFK35
4. Szegedi AK31
5. Kecskeméti NLE16
6. Viktória FC-Szombathely11
részletes     
NB I. góllövőlista :
Pádár Anita (1. FC Femina '93)53
Dörömbözi Csilla (Ferencváros)29
Jakabfi Zsanett (MTK Hungária FC)28
Szuh Erika (Viktória FC-Szombathely)25
Sümegi Éva (1. FC Femina '93)21
Tóth Gabriella (Viktória FC-Szombathely)20
Jakab Réka (1. FC Femina '93)19
Méry Rita (MTK Hungária FC)18
Deli Anikó (Ferencváros)14
Ferencsik Evelin (Győri ETO FC)14

teljes lista >>
Futsal NB I. góllövőlista >>
NB II. góllövőlista >>
további képek
fórum

· Sopron Fan Club
· Veszprémi nöi foci
· Kutasi lányok!!!
· Szerintem
· Gyulai Amazonok
· Futsal
· ONLINE-Rész- és végeredmények, infók
· Ki lesz a bajnok az NB I-ben?
· Szegedi AK
· Ki lesz a bajnok az NB II-ben?
· Fészek Csempebolt Fan Club
· Somogyjád SZKKSE
· Góltippp!
· Átigazolási hírek
· OLIMPIA NFK FAN CLUB
hozzászólások

· Komárom-Esztergom megyei bajnokság - végeredmény!
· A júliusi góltipp végeredménye
· Egymás ellen játszottak női válogatottjaink
· Két válogatottunk is részt vesz a szombathelyi tornán
· Női U19 EB döntő: Izgalmak már az első játéknapon
· 27. Scarbantia-kupa: az Univerzum az aranyérmes
· 27. Scarbantia-kupa (Sopron): a teljes program, eredmények
· A júniusi GÓLTIPP végeredménye
· Női Magyar Kupa-döntő: győzött a Szombathely
· Olaszországba utazik az Íris
név:
jelszó:
sporthir.com - a legtöbb, a legfrissebb eredmenyek.net Góltippp játék nb1.hu
partnerek
Viktória FC Szombathely MTK női foci FTC UTE női csapat ETO FC GYŐR ASI DSE Olimpia kattints !!! PVSK Női focicsapat Kölyök SC PMFC
utolsó frissítés:
2008. július 29. 15:33:18