kiemelt partnerek :   |  MLSZ.hu | foci24.com  |  nb1.hu | 
· Godvár Katalin a Taksony elleni rangadóról és a válogatottról
2009. március 20. 12:16:49  nyomtatási kép  cikk küldése

 Aligha kétséges az NB2 nyugati csoportjának csúcsrangadójára van kilátás szombaton Taksonyban, ahol 14 óra 30-tól a Taksony-Lancast SE- Pécsi MFC mérkőzésre kerül sor. Mind a két csapat az aranyéremért hajt így óriási küzdelemre számíthatnak a mérkőzésre kilátogató szurkolók. A nagy érdeklődések várt találkozó előtt Godvár Katalint a PMFC válogatott játékosát faggattuk az esélyekről és a VB-selejtezősorsolásról.

 

Milyen eredményt vár a Taksony elleni nehéznek ígérkező mérkőzéstől és egyetért azokkal a véleményekkel miszerint ez a találkozó akár sorsdöntőnek is tekinthető?

 

Úgy gondolom, hogy csapatunk egységes így egy szép eredményt elérhetünk. Mi ezt a találkozót mindenképpen a tavasz legfontosabb mérkőzésének tekintjük, mert. egy vereséggel elbúcsúzhatunk az első helytől, de egy döntetlen vagy győzelem esetén újra nyílt lehet a bajnokság. A mérkőzés háromesélyes, tiszteljük ellenfelünket, amely kitűnően erősített az átigazolási időszakban és így még erősebb csapatot alkotnak. Mégis azt gondolom, hogy amennyiben jól játszunk ponttal, vagy pontokkal távozhatunk Taksonyból. Az ilyen találkozók alkalmasak arra, hogy megfelelően fel tudjunk készülni az NB1-re, legfontosabb célunk és közös álmunk a feljutás, amelyre nekünk és a Taksonynak jó esélyünk van.

 

Ön nem csak a PMFC meghatározó játékosa, hanem tagja a válogatott keretnek és két alkalommal be is mutatkozott Vágó Attila együttesében. Mit jelent önnek a válogatottság?

 

A válogatottság számomra mindenképpen azt jelenti, hogy volt értelme az elmúlt évek munkájának, és köszönöm Vágó Attila szövetségi edzőnek, hogy bizalmat szavazott nekem, és ígérhetem, hogy mindent megteszek azért, hogy ott maradhassak a keretben. Minden sportolónak az álma, hogy az országot képviselje, nincs annál meghatóbb érzés, amikor a himnuszt hallgatjuk.

 

A nyomi sorsoláson együttesünk Ukrajnával, Lengyelországgal, Romániával és Bosznia-Hercegovina csapatával került egy csoportba. Miként vélekedik az esélyekről és hogyan látja csapatunk jövőjét?

 

Az esélyekről annyit, hogy biztosan nehéz lesz kivívni a kijutást a Világbajnokságra, de úgy gondolom hogy megvan az esélyünk a jó szereplésre,mivel.jó és kellően motivált játékosok alkotják az együttest és nagy az összetartás a keretben.Rendkivül fiatal a csapat ám a Vágó Attila vezette szakmai stáb bízik bennünk és folyamatosan kapjuk tőlük a biztatást.Ki merem jelenteni jó útón jár a csapat és amennyiben a szurkolóink is mellénk állnak szép jövő előtt áll a válogatott. Nem szabad türelmetlennek lenni velünk, higgye el mindenki, azon vagyunk mi is, hogy sok örömet szerezzünk a bennünk bízóknak.

 

"Plexi"A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

220volt E-mail küldése a hozzászólónak
2009. március 22. 10:28:27
Esetleg ne hagyjam el az országot, vagy legyek öngyilkos?Kérésed parancs, a demokrácia nevében!Miattam áll itt a női foci, és én vagyok a gátja  az"előrevivő" beszélgetéseknek?Te jó Isten mennyi utálat lehet benned........
raszputyin E-mail küldése a hozzászólónak
2009. március 22. 10:18:15
De akkor a Fórumból is távozzál légyszi elősegitve ,hogy végre normális hangnem legyen a Fórumon és ne a személyeskedés,hanem az előrevivő beszélgetések legyenek többségben.
220volt E-mail küldése a hozzászólónak
2009. március 22. 10:15:38

Raszputyin!


Ha visszaolvasod akkori bejegyzéseimet, és tudod, mit tettem az IRIS gyenge szereplése miatt, akkor nem mondanád, hogy nem voltam önkritikus.Az, hogy én tettem tönkre a Honvédot, az IRIS-t és a Csepelt csak annyit mondok, mindenki tegye csak annyira a csapatát amennyire én ezeket tettem.De megbocsájtható ez a kritika, fogalma sincs a beírónak mit csináltam és mit nem, ezekért a csapatokért. soha nem kérkedtem a pénzemmel, de az igaz költöttem. Nem magamra játékosra szerelésre, autóbuszra kajára.Ez hiba volt?Lehet. Kedves hi!!!! Bízzuk a döntést az UTE szakosztáláyra, hidd el nem vagyok szájember ma lemondok.Sajnos folymatosan alap nélkül kötözködsz, pusztán annyit írtam a Dorog tartalékkapusára, hogy annyira ügyes azért nem leket, már csak azért sem mert utolsók a tabellán és idáig Bakó Dóri védett.Mi a sértő?

Hi!!! E-mail küldése a hozzászólónak
2009. március 22. 09:37:48
Ma megérte reggel felkelni.Hurrá!!! Elment a fociguru,aki mindenkinél többet tett a női fociért.Eddig három csapatot tett tönkre.Honvéd,Irisz,Csepel.Ezidáig mindenkibe belerúgott,néhány napja a Dorogba és szegény tartalékkapus kislányba.Örökké azt sulykolta mennyi pénze van.Ez nem jogosította fel semmire.Örüljön az Ujpest,hogy megszabadul tőle.Ne törődjetek vele pécsi lányok.Most nem jött ki,de ettől még nagyon jók vagytok.Godvár Kati ne vedd fel a kesztyűt,ne foglalkozz F. T-vel.Nokedly barátom megírta az igazat.
raszputyin E-mail küldése a hozzászólónak
2009. március 22. 07:21:47
220 volt még mindig nem érted mi a probléma etikailag beirásoddal.Ha azt irod a Taksony megérdemelten nyert a gyenge napot kifogó pécsiek ellen semmi baj nem lett volna.Mondd csak amikor a Honvéddal és az Iris csapatával szokás szerint kikaptatok akkor Katalin vagy a pécsiek beirogattak,hogy milyen lófütty volt a csapatod? Esetleg kiemeltek ők is játékosokat, hogy ez és az milyen gyenge volt? Nem tették mert nem az ő dolguk.Most majd kiderül az újpesti vezetők a gyülőletre alapuló stilust képviselik és maradásra birnak vagy a béke érdekében elfogadják lemondásodat. Szerintem neked nem távozási szándékodat kellett volna bejelenteni hanem elnézést kérni a pécsi lányoktól és Katalintól.
220volt E-mail küldése a hozzászólónak
2009. március 22. 00:14:18

Nincs szükség nyílt levélre.Holnapi nappal lemondok az UTE női csapatának technikai vezetői posztjáról.Sajnálom, hogy egy kritikus megjegyzés, amit fenntartok, ilyen hullámokat váltott ki.Valószínüleg én tényleg nem vagyok közétek való,belátom megint elkövettem a hibát, mertem mondani az általam vélt igazat.Mentségemre a mellettem álló labdarúgó szakemberek véleménye pontosan ugyanaz volt mint az enyém, válogatott játékos, nem tehet le ilyen teljesítményt.Sajnálom, hogy a mai meccsel kapcsolatban olyan hazug vélemény hagzott el, ami nem történt meg.


Minden eddigi tevékenységem a jobbítás szándékával történt.Semmiféle konfliktusom az Űjpest vezetőivel, és a lányokkal nem volt.Tudomásul veszem, ha egy közeg nem fogad be, akkor nem fogad be. Jól érzem magam Újpesten, és azt gondolom nem végeztem rossz munkát.Aki azt állítja, hogy belecsöppentem egy jó csapatba az szintén valótlant állít, mert az igzolásokhoz, és a Csepellel való egyesüléshez, csapatépítéshez azért némi kis közöm volt, bár ez nem tartozott akkor senkire.Újpesti dőszakom alatt sem játékvezetővel, sem ellenféllel konfliktusom tétmérkőzésen nem volt.Nagy hiba volt a fórumba írni, sajnos több bennem a közlésvágy, mint amennyi kellene.Talán az igazságérzetem is érzékenyebb másnál.


Most az a különbség, az IRIS SC-től történt távozásommal,hogy nagyobb anyagi kár nem ért, hiszen itt tervezett józan költségvetés volt, és bár rendesen költöttünk a csapatra, ez meg sem közelíti az előző évben engem ért kiadásokat..Döntésemet a holnapi napon közlöm a csapattal, ezért kérek mindenkit,a teljesen alaptalan és hazug vádaskodást ellenem befejezni szíveskedjenek. Engem az Újpest női csapata azt hiszem elfogadott, szeretnék úgy elmenni,hogy ne okozzak az UTE számára semmi kellemetlenséget.Kérem minden ellenségem fikarcnyi megértését.Sajnálom, ha általam nem ismert érdekkapcsolatokba ártottam magam, mentségemül. és semmiféle lobbiban és egyéb praktikában nem vettem részt.Még egyszer kérem az UTE érdekében az ellenem meglévő hecckampányt távozásommal letudni szíveskedjenek, mert ez biztosan megzavarja a lányokat és ezt a leges legkevésbé sem szeretném.Végezetül az a pár ember aki szinte egész működésem alatt legyen az IRIS, vagy Újpest gáncsoskodott és állandó negatív kritikával illetett,de a szemembe elfelejtett nézni,legyen elégedett és nyugodt,szándékuk szerint,amennyiben az UTE női csapata és annak vezetői lemondásomat elfogadja,távozom a női futball szinteréről.Ettől függetlenül soha nem lesz számomra közömbös a női foci, mert imádom megszállottan, s ha valakinek segítségre lesz szüksége telefonom, és lehetőségeim, kapcsolataim mindíg rendelkezésre fognak állni, úgy mint eddig.


Egyszer már megbuktam egy bizalmi döntésben, holnap újra eldől van e szükség rám vagy nincs. Mindkét verziót tudomásul veszem, de titkon remélem, a lányok, ellentétben ellenségeimmel, kiállnak mellettem.


 

Carsta Michaelis E-mail küldése a hozzászólónak
2009. március 21. 21:37:41
Szerintetek a Vágó Attila és a sokak által hangoztatott összefogás vagy egy másik csapat játékosainak szidalmazása segithet labdarugásunkon? 220 volt gondolkozzál!
debreceni E-mail küldése a hozzászólónak
2009. március 21. 21:01:17

Tisztelt Hölgyeim, Uraim!


Tisztelt nyílt levelet aláírni akaró játékosok!


Észrevételeiket és nemtetszésüket a következő kontaktokra tudják elküldeni!


 


Sportszervezet neve:   Újpesti TE 


Címe: 1044 Budapest, Megyeri út 13.


Levelezési címe: 1044 Budapest, Megyeri út 13.


Telefon+Fax: 272-12-72;   e-mail:  [email protected]


Sportszervezet vezetője: Őze István  272-12-72


Vezetőedző: Farkas László  70/616-89-89


Utánpótlás szakágvezető: Oroszi Sándor  20/955-75-72;  [email protected]

renova E-mail küldése a hozzászólónak
2009. március 21. 20:50:58
Megkérek mindenkit arra,hogy 220 volt beirását ne általánositsák a teljes újpesti csapatra.220 volt magánvéleményét irta le a szakosztályvezetés tudta nélkül.
Karkusch E-mail küldése a hozzászólónak
2009. március 21. 20:46:16
Én meg azt hittem az újpesti te komoly klub.. Ha az lenne akkor holnap fizetett hirdetésként adnák fel,hogy:technikai vezetőt keresünk női labdarugószakosztályunkhoz.Az a minimum,hogy bocsánatot kérsz Katitól és a pécsi csapattól.
ilonka E-mail küldése a hozzászólónak
2009. március 21. 20:38:06
Na most kapom az smst, hogy jöjjek a netre. Ezt is megértük! Egy hivatalban levő csapat alkalmazott szarozza egy másik csapat játékosát. Ez az ember beszél összefogásról? Nevetséges! Szégyelje magát az egész Újpesti egyesület vezetőstől, mindenestül! Mi focisták, pedig emeljük fel szavunkat egy nyílt levéllel az ilyen emberek ellen és küldjük el az Újpesti vezetőknek, hogy szólítsák fel az emberüket, hogy a saját csapatával foglalkozzon. Nyílván hozzávolt szokva, hogy szarozza a lányait de gondolom, mivel most egy csicska így ott nem engedik neki kiélni vágyait így kénytelen más csapatok játékosait kipécézni magának. Förtelmes. Majd nézzétek meg az iwiwén a festékes képét. Na az ő! Csodaszép Újpesti vezető!
debreceni E-mail küldése a hozzászólónak
2009. március 21. 20:30:03
Uraim. Vegyék már észre, hiába játsza meg magát 220 volt, azért mindíg kideröl előbb utóbb, hogy tahó. Ahogy a meccseken viselkedik az meg egyenesen nevetséges. De kellenek az ilyenek ide! Ez visz előre! Higgyék el nem kell sok idő és az UTE szégyellni fogja, hogy valaha is odaengedték! Majd csak emlékezzenek rá, az öreg debreceni már ezt megmondta!
alibi50 E-mail küldése a hozzászólónak
2009. március 21. 20:27:03
Érdekes amikor Godvár Kati meccseket döntött el játékával és szórta a gólokat akkor lapitott 220 volt most amikor kikapott a pécsi csapat rögtön megtalálta a játékost.Ha ilyen kritikus lesz 220 volt a dózsás lányokkal az első osztályban akkor nem irigylem Fogl-t, Nagy B-t és a többi "ászt".
Evetke E-mail küldése a hozzászólónak
2009. március 21. 20:24:39
Haggyad má cowboy ne vitázzál vele ez még egy értelmes dolgot nem csinált a nőifociba. Most asziszi hogy valaki mert végre csatlakozott egy jó csapathoz.Semmi köze az ute sikerekhez. A játékosok és az edzők csinálják jól.  Amit ő csinált az mind hihihihi semmit ért. Most meg leszervezi mikor van a meccs  de ez se mindig sikerül hihihi  . A dózsa akkor is így jáccana ha a nagymamám lenne a technikaivezető hihihi. Senkikkel nevitázzál.
mlsz E-mail küldése a hozzászólónak
2009. március 21. 20:22:23
220volt, igazából én sem értem a beírásodat. Godvár Kati személyében még nem egy teljesen kész felnőtt játékosról beszélünk, hanem egy utánpótláskorú játékosról. Aki valószinű még nem minden meccsen tudja ugyanazt a teljesítményt nyújtani, mint egy kész játékos, bár ő már így is csapata meghatározó játékosa. Játékost még soha nem piszkáltál, nem értelek.
Pécsi lány E-mail küldése a hozzászólónak
2009. március 21. 20:17:42
220 volt! Már a beirásaid alapján sem képzeltem rólad túl sokat de amit ma a pálya szélén és a fórumban műveltél azt kikérem a csapattársaim nevében is magunknak.Válogatott sértések egész özönét zúditottad ránk pedig mi nem bántottunk.Keményebbet is mondhatnánk rád de nem veszem át primitiv stilusodat.Az újpest büszke lehet arra,hogy ilyen ...ket foglalkoztat mint amilyen te vagy..Szeretnénk megkérni arra,hogy nézz magadba és szálljál le rólunk.Köszi
raszputyin E-mail küldése a hozzászólónak
2009. március 21. 19:39:15
220 volt attól nem lesz jobb a labdaruzgásunk ha kipecézel egy játékost és azt a földbe döngölöd.Neked mint vezetőnek nem az lenne a dolgod,hogy egy másik csapat játékosát kritizáld.A tieiddel azt csinálsz amit akarsz vagy amit engednek neked..Nem tudok arról, hogy a PMFC alkalmazásában állnál.
cowboy E-mail küldése a hozzászólónak
2009. március 21. 19:32:35

Ha valaki látta ma C.Ronaldót az visszavenné az aranylabdát tőle.Óvatosabban az aranylabdaátadással!


Annyira buta vagy 220-volt. A hozzáállását és az elvégzett munkát állítják példaértékűnek, nem a Taksonyi játékát!


Mindenkinek vannak rossz napjai! sőt én olyat is ismerek itt a fórumon akinek rossz ÉVEI is voltak. Igaz most jó éve van (az is igaz, hogy erről ő maga nem tehet)

220volt E-mail küldése a hozzászólónak
2009. március 21. 17:18:09

Ha valaki ma látta Godvár Katit,néhány dolgot vissszakérdezne tőle.Én káttam de nem kérdezek, jobban jövök ki.Óvatosabba a példakép állítással.

királysanyi E-mail küldése a hozzászólónak
2009. március 20. 19:09:41
Gyerünk Kati! Bízunk benned.És az egész válogatottban.
Hajrá MAGYAROK.
Duracell E-mail küldése a hozzászólónak
2009. március 20. 19:00:07
Hajrá PMFC!!!!
cowboy E-mail küldése a hozzászólónak
2009. március 20. 17:23:41
Jó dolog, hogy a Katiknál még fiatalabbaknak van és lesz kikre felnézniük!Ha ilyen példamutató és sok munkát végző játékosok alkotják a válogatottat mint Godvár, akkor hiszem, hogy lesz keresnivalónk a selejtezőkön!
focista6 E-mail küldése a hozzászólónak
2009. március 20. 15:05:34
Köszönöm szépen!:)
Kalózpapa E-mail küldése a hozzászólónak
2009. március 20. 13:14:05
Kedves Kati !
Úgy hiszem ,hogy az ilyen elhivatott hozzáállással jutunk előre !Kívánom ,hogy álmaid és a vágyaid teljesüljenek,úgy a klub csapatodban ,mint a válogatottban !
2008/09 NBI.
1. Viktória FC-Szombathely43
2. MTK Hungária FC37
3. Ferencváros32
4. Győri Dózsa SE22
5. Nagykutas-Filinger Trans22
6. Győri ETO FC21
7. 1. FC Femina\'9319
8. Pécsi VSK0
részletes     
2008/2009., NB II, Keleti csoport
1. Újpesti TE33
2. XII. Ker. Hegyvidék SE-Radisson Travel22
3. Gyulai Amazonok22
4. Nyíregyháza Kölyök SC14
5. Szegedi AK10
6. Nyíregyháza Spartacus FC3
7. Csepel FC ( törölve)0
részletes     
2008/2009., NB II, Nyugati csoport
1. Taksony-Lancast SE38
2. Pécsi MFC32
3. Bonyhád-Völgység NSE24
4. Fészek Csempebolt NFK14
5. Soproni FAC10
6. Veszprém-Gizella9
7. Dorogi Egyetértés SE-SAME6
részletes     
2008/2009., Futsal NB I
1. Univerzum36
2. Vesta-City Line K és 3S28
3. DTE-Hellotel-Hefa-Üllő25
4. Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz25
5. Tolna-Mözsi NLSE22
6. Somafone-Kiskunfélegyházi HTK14
7. Skorpió-Salgótarján11
8. Salgótarjáni Vadmacskák0
részletes     
2008/09, Futsal NB II, Felsőházi rájátszás, tavasz
1. Szentesi FSC19
2. Szegedi AK-Boszorkányok16
3. Univerzum13
4. Apci Amazon SE4
részletes     
2008/09, Futsal NB II, Alsóházi rájátszás, tavasz
1. ELTE SE14
2. Tolna-Mözs11
3. Rubeola FC-Csömör4
4. Siketek SK4
részletes     
2008/2009., Női U17
1. VNSE-Olimpia28
2. Ferencváros28
3. MTK Hungária FC27
4. Viktória FC-Szombathely20
5. Kecskeméti NLE20
6. Nagykutas NLSE18
7. 1. FC Femina\'9316
8. Győri ETO FC15
9. Győri Dózsa SE12
10. Pécsi VSK0
11. Pécsi MFC (törölve)0
részletes     
NB I. góllövőlista :
Dörömbözi Csilla (Ferencváros)22
Jakabfi Zsanett (MTK Hungária FC)21
Méry Rita (MTK Hungária FC)17
Pádár Anita (1. FC Femina '93)16
Tóth Gabriella (Viktória FC-Szombathely)12
Szuh Erika (Viktória FC-Szombathely)12
Sipos Lilla (Győri ETO FC)12
Végh Renáta (Nagykutas-Filinger Trans)9
Nagy Hedvig (Nagykutas-Filinger Trans)9
Jakab Réka (Győri Dózsa SE)7

teljes lista >>
Futsal NB I. góllövőlista >>
NB II. góllövőlista >>
további képek
fórum

· Ha ide belépsz, hagyj fel minden reménnyel!
· Vélemények a honlapról
· Kutasi lányok!!!
· ONLINE-Rész- és végeredmények
· Szegedi AK
· Gyulai Amazonok
· Futsal
· Somogyjád SZKKSE
· Veszprémi nöi foci
· U15
· Sopron Fan Club
· A női válogatottról
· DRUKKERPRESSZÓ
· Hegyvidék SE
· Fórum kizárólag vezetőknek
hozzászólások

· Változtak a VB-selejtezők időpontjai
· Csúcsrangadó a Bundesligában (videó)
· Universiade-induló a női válogatott!
· Nézze meg az Algarve kupa döntőjének összefoglalóját (videó)
· Kapitányi értékelés a Nagykutas NLSE-Győri ETO FC mérkőzésről
· Idegenbeli bravúrral jutott a legjobb négy közé a Miskolc
· Gyorshír: DTE-Hellotel-Hefa-Üllő-Salgótarjáni Vadmacskák 41-3 (16-2)
· Svédország nyerte az Algarve kupát, a mieink mikor indulnak?!
· Godvár Katalin a Taksony elleni rangadóról és a válogatottról
· Gáspár Cecília kezdett a TSV Crailsheimben
név:
jelszó:
sporthir.com - a legtöbb, a legfrissebb eredmenyek.net Góltippp játék nb1.hu

A 2008-09 bajnoki évben melyik csapat esik ki az NBI-ből ?
1.FC Femina
Győri ETO FC
Pécsi VSK
Győri Dózsa SE
Nagykutas-Filinger TransSzavazat: 240
A szavazás állása >>
partnerek
www.edzotaborok.hu
Viktória FC Szombathely MTK női foci FTC UTE női csapat ETO FC GYŐR Olimpia kattints !!! PVSK Női focicsapat Nagykutas PMFC
utolsó frissítés:
2009. március 24. 18:16:15