kiemelt partnerek :   |  MLSZ.hu | foci24.com  |  nb1.hu | 
· Füzesi Tamás válaszlevele az MTK-nak
2009. szeptember 01. 16:25:43  nyomtatási kép  cikk küldése

Az alábbiakban Füzesi Tamás válaszlevelét közöljük:

Most olvastam az MTK honlapján a női csapat vezetőinek sértődött nyilatkozatát, melyben Farkas László és az én megjegyzéseim miatt panaszt tesznek minden fórumon.
Magam részéről visszautasítom, hogy bármelyik megjegyzésem sértette volna az MTK érzékenységét, szavaim nem tápláltak sem antiszemitizmust sem rasszizmust.
Aki ismer, tudja nem vagyok ilyen beáálítottságú. Azt viszont továbbra is helytelennek tartom, hogy egy amatőr ligában egy csapat ingerlően sok kész játékost szedjen össze, most már nem is aprópénzért, azért, hogy azt tudatos csapatépítésként álítsa be, és magát, a Barcelonához hasonlitsa.
Minden tiszteletem azoké a csapatoké, ahol jó műhelymunka folyik.
Az MTK erről nem győzött meg, összevásárolt játékosai kétségtelemül ügyesek, és képzettek, de ez nem az Ő, hanem nevelőegyesületük érdeme.
Én is híve vagyok az átigazolásoknak, de nem a kész játékosok adás-vételének, hanem a nevelhető fejleszhető játékosok megszerzésének.
Nagyon sajnálom, hogy akárcsak a mindennapi politikában,úgy a sportban is az MTK előhúzza az antiszemita kártyát,nem hinném, hogy véleményemben ez bárhol fellelhető lenne, bár ezek szerint, az MTK-nál lenne rá igény.
Amit az előzőekben a liberális megengedő, és a hagyományokhoz ragaszkodó klubokról mondtam azt fenntartom.Azért dolgozunk, hogy egészséges,fiataljaink hasznosan és életre nevelten töltsék el idejüket és ebbe nem fér bele olyasmi, amit vasárnap a Salgótarjáni úton láttunk, az MTK sportolók közvetlen környezetében.
Rossz páldát hozott fel a cikk szerzője, mert ameddig én az IRIS SC vezetője voltam valóban milliókat költöttem, de azok nem sztárjátékosokra, hanem az emberi és modern sportolási körülményekre fordítódtak, nem beszélve arról, hogy mint "új belépő" jelentős tanulópénzt is fizettettek velem.
Ezért kérem az MTK vezetőségét, hogy szokásos sértődöttségükön emelkedjenek felül,és véleményemet ne kezeljék rasszista, vagy antiszemita nézetnek.
Pusztán egy a sportól másképpen gondolkodó véleményének, aki hisz az egészséges nőkben, és az egészséges női fociban.
Inkább arra kérem Őnöket, hogy Őnök is szorítsák vissza azokat a disszonáns és felháborító jelenségeket, melyek egyáltalán nem valók a futballpályák környékére, annak az utánpótlásra és a normálisan gondolkodó nézőkre, szimpatizánsokra való igen negatív és degradáló hatása miatt.
Részemről ezt a vitát lezártam, azt hiszem a felesleges érzékenység csak elmélyíti az ellentéteket, melyek ártanak úgy a sportnak, mint a közéletnek.
Füzesi Tamás
UTE technikai vezetőA hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

girlfan33 E-mail küldése a hozzászólónak
2009. szeptember 03. 12:39:07
Hát igen, Farkas egy örök vesztes. Sajnálom is....
Dinho E-mail küldése a hozzászólónak
2009. szeptember 03. 12:08:33

Szerintem  Farkas Laci miatt nem igazolt meghatártozó játékos az UTE-ba, Fogl-on kívűl nem volt jó igazolása.Most nyáron is ”futottak még” kategóriások igazoltak, akik nem ismerik Farkast...

girlfan33 E-mail küldése a hozzászólónak
2009. szeptember 03. 11:58:31
PL rudán ftc-győr-femina győrbe nem tudták megveni, ferbert-sajna hol focizik hol nem,
Dinho E-mail küldése a hozzászólónak
2009. szeptember 03. 11:42:26
Valószínűleg a társaság miatt,vagy azért mert nekik már nincs céljuk a focival,teljesen hobbiból csinálják...Aki viszont elment más csapathoz,hogy fejlődjön az azért ment el,mert komolyabban veszi a focit...;)
girlfan33 E-mail küldése a hozzászólónak
2009. szeptember 03. 11:26:35
Szerinted aki 5-8 éve ott van az miért nemakar elmenni? és csak 1-2 távozott? Annak is van valami oka.
Dinho E-mail küldése a hozzászólónak
2009. szeptember 03. 11:13:04
hát ja csak ezekközül sokaknak benne volt,hogy mindegy hogyan,hova csak el innen...de mindegy,hagyjuk;) Mindenki azt gondol amit akar,és azt tud,amit tud:)
girlfan33 E-mail küldése a hozzászólónak
2009. szeptember 03. 11:11:25
Ha jól tudom Rudánt asz Ftc akarta megvenni mindenféleképpen, Szabó ment a barátnöi, barátai után az Irisbe.
Dinho E-mail küldése a hozzászólónak
2009. szeptember 03. 11:04:13
Ferbert,Rudán,Szabó Sz. se az edző miatt ment el....á nem... ;)
girlfan33 E-mail küldése a hozzászólónak
2009. szeptember 03. 10:42:22
Szintem Fogl-on kívül bátorság a másik 3 játékosra az mondani, hogy kész játékos. Tavaly ha jól tudom Szőcsöt eladták, Békefinek elégé kiállt már a rúdja, Deák szülni ment, Külüs már nem akart komolyan szinten játszani. Ha jól látom, a csapat magja 5-8 éve együtt van. És nem vándorolnak.
Dinho E-mail küldése a hozzászólónak
2009. szeptember 03. 10:32:30
Most lehet,hogy nem...De gondolj az elmúlt 2-3évre...kapásból tudnék mondani 5-6 embert akik távoztak...és önszántukból...na akkor?Mégse minden fenékig tejfel...egyébkén meg az UTE is igazol kész játékosokat,mert szerintem Fogl,Nagy B.,Barsi,Szabó K. se náluk nevelkedett...na mindegy
girlfan33 E-mail küldése a hozzászólónak
2009. szeptember 03. 09:52:55
Csakhát igen....Tőletek is inkább távoznak a játékosok,minthogy mennének;) Ez elgondolkodtató...
AZ UTÉBÓL senki nem igazolt el, és ha jól látom 4-5 ember érkezett.
debreceni E-mail küldése a hozzászólónak
2009. szeptember 03. 09:03:20

Kedves Dinho! A számból vette ki a szavakat!Evetke Éva, kérem írjon egy emailt nekem, ígérem nem fedem fel kilétét!Lennének privát kérdéseim!


Mi meg örülünk, hogy az UTE felkerült nb1 be mert így nem kell már nekünk a hírhedt párost hallgatnunk és néznünk egy egy mérkőzésen amikor játszunk velük!Ezt mi sikernek könyveljük el, ha én is humorizálhatok itt mint annyian teszik!


Tényleg elgondolkodtató amit Ilonka ír, hogy 220volt Úr az FTC igazoláspolitikáját nem kérdőjelezi meg. Furcsa, hogy csak egy irányban nézelődik! Ki érti ezt? Esetleg Ön kedves 220 volt ezt mivel magyarázza? Az mennyiben más? Oda is ment az elmúlt 2 évben sok játékos. Oda miért? Nem szövetségi edző az edző! Akkor? Nyílván, hogy jó munka folyik ott és a várható sikerek miatt! Hisz u18 ban és a felnőtt csapatukkal az NB1 ben is sikervárományosok! Mindkettőben első vagy második helyere várhatóak!

Dinho E-mail küldése a hozzászólónak
2009. szeptember 03. 01:13:46
"Egyszerű. Ott van a szövetségi edző, ott a húsosfazék."

Gondolod ezért mennek oda annyian?Szerintem meg fejlődésük szempontjából választják a klubot.Lehet ,hogy több jót hallottak a játékosok és szülők(akik ezt a klubbot választják maguknak,vagy lányuknak)T.Sándorról,mint például Farkas Lászlóról...Én se vinném oylan közegbe a lányomat ahol tiszteletet nem megérdemlő edző dolgozik.Miért is menne egy utánpótlás válogatott játékos olyan helyre ahol nem fejlődne? Egyébként meg csak annyit,hogy többnyire ETO-s játékosok érkeztek az MTK-ba,akiknek megszűnt a klubjuk.És sokan közülük máshol folytatták.Ezt meg mindenki maga dönti el hova akar menni szerintem.
Evetkének pedig teljesen igaza van,Nektek nem sikerült igazolni másnak igen...ha valaki akart volna menni hozzátok,minden bizonnyal nem mondtátok volna neki,hogy jajj hát ne gyere ide,ne erősítsd a csapatunkat,menj inkább a Fradiba...
Csakhát igen....Tőletek is inkább távoznak a játékosok,minthogy mennének;) Ez elgondolkodtató...
hirado E-mail küldése a hozzászólónak
2009. szeptember 02. 21:04:37
ha jól látom az UTE az 5.helyen áll, az meg nem lenne kieső.
hirado E-mail küldése a hozzászólónak
2009. szeptember 02. 21:03:12
Evi
Van fotód a pénz átadásról vagy apeh vizsgálat folyik?
Ne kerges légvárakat...
Evetke E-mail küldése a hozzászólónak
2009. szeptember 02. 19:26:08
Szióka 220 volt bácsi :) kérlek mondd el őszintén hány barinőmnek tettél ajánlatot a feminában idén nyáron h menjen át hozzátok de őszintésen ám mert nekem elmonták ám. Meg hogy ki kap nálatok pénzet zsebbe a csapatból ami meg szerintem nem éppen szabályos semmiképpen seám!( segittek Fo val kezdődik és gl re végezdik Pláne ezér a fociér amivel kiesnétek ha lenne kieső de maj jövvőe estek ki mindegy
220volt E-mail küldése a hozzászólónak
2009. szeptember 02. 16:02:09

Kedves Ilonka! Nagyon szórakoztató az a hang ahogy ítsz ezekről a dolgokról.És miután sokszor írsz, érintettt lehetsz.Nincs azzal semmi baj,de azért kötelezővé ne tedd, még ha számodra szimpatikus is az a magatrtás amit anéhány "lány" vagy éppen ügyeletes "fiú" művel.


Ha a hozzászólásaimban egy darab antiszemita szót talász, akkor külön fizetek érte.Ja, és hogy ki és miért megy az MTK-ba? Egyszerű. Ott van a szövetségi edző, ott a húsosfazék. Azért.Nem olyan népszerű hely a Salgótarjáni út lepusztiult környéke, hogy a "kiváló" körülményekért tolonngjanak a lányok.


Demagógiával ezt elintézni, csak ía Te meglehetősen alacsony primitív szinteden lehet.Pusszantás.

Gazsi E-mail küldése a hozzászólónak
2009. szeptember 02. 13:51:26
..ja, az egyéb kisebbségekről pedig csak annyit, hogy tízből ötnek barátnője van, kettőnek már volt, kettőnek pedig majd lesz. Nna, maradt az az egy "egészséges", de azt meg már az oviba is mindig szatyorban hordták, az oroszlánt pedig egy évig kéne éheztetni, hogy utána végső elkeseredésében, sírva megegye...
Gazsi E-mail küldése a hozzászólónak
2009. szeptember 02. 13:37:41
...egészséges női labdarúgás? haha, miért, még milyen van, beteg? És mi baja?
Hát bizony, a női foci elkurvult, úgy 25 éve a pénzfehérítő szponzorok tartják el. Ez van. Pénz beszél, kutya ugat, liba gágog. De semmiképpen se kisebbségezzünk, meg libalakomázzunk, mert az jogosan kavar antiszemita szellőt ide, amire abszolút semmi szükség. Nekem tök mindegy, hogy zsidó vagy nem zsidó, akinek volt pénze, az eddig is vásárolta a kész játékosokat, most is vásárolja, meg ezután is vásárolni fogja. A játékosok pedig mindig oda áramlanak, ahol a pénz és a jobb körülmények, ez érthető, de az se véletlen sose, ha egy egyesülettől tömegesen vándorolnak el, dacára a "jó" körülményeknek. Azt meg tessék már nekem elmagyarázni, hogy ugyan milyen reklámértéke van ennek a nulla médialefedettségű női focinak, ahol meccsenként 5 néző van, amiből három rokon.... haha.
Nem baj, köszönjük, hálásak vagyunk, örülünk. Hát különben járhatnánk kézilabda, vizilabda, kosár, vagy erdei futó versenyekre - amikor pedig a fotball a legjobb :)))))
G.
ilonka E-mail küldése a hozzászólónak
2009. szeptember 02. 08:36:49
Jaaa és Hevesi meg a FTC az szóba se kerül 220voltnál mint igazolóművész (ott télleg pénzekér) mert gondolom széllelszemben már ugye...( nem annyira mer beszóni :) ott tetszik az igazoláspolitika meg ugye ők nem zsidók meg buzik és cigány rövidhajúak . Az más. Mások.Máshogy mások édeseim! Nekik lehet!!!!
ilonka E-mail küldése a hozzászólónak
2009. szeptember 02. 08:30:50

Minden mondat hülyeség! Ennyi baromságot egy írásban régen olvastam! Ismét az sértődik meg aki sérteget (libások, kisebbség,buzik stb) és akikre ezeket mondják azok érzékenyek!! :) Utána előadja, hogy neki nem tetszik ha valaki kész játékost igazol? Ez tényleg vicces! És?? Ki nem szarja le, hogy 220voltnak ez tetszik vagy nem?? Nekem nem tetszik hogy az UTE Lila-fehér! És? Megváltoztatják? Neki a nevelés tetszik hihihi  évek óta láccik hogy annyi gyereket nevel (név szerint?? Írisben?? Honvéd?? Senki?? jajjj...)Nem tetszik 220voltnak, hogy tőlle mindenki elmenekül édeseim és az se, hogy az MTK nál meg sorban állnak :) mert az érkező lányok 90%-ka bizony saját maga vagy apucikája kereste meg az egyesületet ...azaz oda szerettek volna menni...és ez nem tetszik...na akkor tisztázzuk édeseim....nem tetszik 220 voltnak ha valaki: buzi,zsidó,cigány,rövidhajú,farmeros és akkor az sem ha valaki nem máshova hanem az mtk-ba akar menni! Na édes focislányaim tessék már ehhez igazodni! 220 volt meg írja le mi az ami tetszik neki, hogy tudjunak igazodni hozzá!

rocket E-mail küldése a hozzászólónak
2009. szeptember 02. 08:28:00
Szégyen, hogy az Újpestnél ilyen történik a kispadon. Az antiszemitizmusra nem az MTK-nál, hanem úgy látszik Füzesi úr gondolatvilágában van szükség. Ugyanis, ha Farkas megnyilvánulásaiban ő nem lát ilyet,viszont, szerinte ezt az MTK gerjeszti, akkor ő is beállt a sorba. Ezentúl viszont nem utasíthatja vissza annak antiszemitizmusnak a vádját, cinkossága, no meg munkatársa foytán, amellyel ő meg se vádolták.
girlfan33 E-mail küldése a hozzászólónak
2009. szeptember 01. 22:40:22
várhatok
girlfan33 E-mail küldése a hozzászólónak
2009. szeptember 01. 22:39:43
Inkább ellenségeim legyenek mert attól tudom mit várhatók el.
220volt E-mail küldése a hozzászólónak
2009. szeptember 01. 21:32:53

Gondolom mindenk a saját szavaiért felelős, ha felelős.Nekem nincs miért bocsánatot kérnem. Ha ott lett volna vasárnap a helyszínen megértné, hogy miért nincs.

kicsivagyok E-mail küldése a hozzászólónak
2009. szeptember 01. 18:57:15
Gyerekes! Ahelyett, hogy azt mondaná Úram, "Bocsánat" az edzőnk rasszista szavaiért -mert Önre egy szóval nem írták, hogy az volt- előveszi a lányok hovatartozását. Szerintem sok csapatnál, sok ellenséget szerzett magának. Sajnálom, hogy ez megtörténhet ma Magyarországon!
2009/2010, Női NB I
1. MTK Hungária FC9
2. Ferencváros9
3. Viktória FC-Szombathely3
4. Győri Dózsa SE3
5. Újpesti TE3
6. 1. FC Femina \'93 SE-Hellotel2
7. Taksony-Bíró-Kert-MODEX Busz SE1
8. Pécsi MFC1
9. Győri ETO FC: visszalépett!0
részletes     
2009/2010, Női NB II, Keleti csoport
1. XII. Ker. Hegyvidék SE6
2. Gyulai Amazonok3
3. Szegedi AK-Boszorkányok3
4. Nyírség NSC3
5. Nyíregyháza Spartacus FC 3
6. Dorogi Egyetértés SE-SAME0
7. Holcim SC-Miskolc0
részletes     
2009/2010, Női NB II, Nyugati csoport
1. Nagykutas NLSE6
2. Soproni FAC6
3. Fészek Csempebolt NFK3
4. Somogyjád SZKKSE3
5. Gizella-Veszprémi SE0
6. Szigetvári Vasas0
7. Pécsi VSK0
részletes     
2009/2010, Női U18
1. 1. FC Femina\'93 SE0
2. MTK Hungária FC0
3. Ferencváros0
4. Viktória FC-Szombathely0
5. Győri Dózsa SE0
6. Győri ETO FC0
7. Pécsi MFC0
8. Taksony-Bíró-Kert-MODEX Busz SE0
9. Újpesti TE0
10. XII. Ker. Hegyvidék SE0
részletes     
2009/2010, Női Futsal NB I
1. Univerzum0
2. Vesta-City Line K és 3S0
3. Skorpió-Salgótarján0
4. Tolna-Mözs0
5. Somafone-Kiskunfélegyháza0
6. Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz0
7. Szegedi AK-Boszorkányok0
részletes     
2009/2010, Női Futsal NB II, A-csoport
1. Siketek SK0
2. ELTE0
3. Ferencváros0
4. Kiskunhalasi FC0
5. Tolna-Mözs II.0
részletes     
2009/2010, Női Futsal NB II, B-csoport
1. Galaxis NFE0
2. Salgótarjáni Vadmacskák0
3. Rubeola FC-Csömör0
4. Gyöngyösi Amazon SE0
részletes     
NB I. góllövőlista :
Méry Rita (MTK Hungária FC)7
Vágó Fanny (MTK Hungária FC)5
Pádár Anita (1. FC Femina '93 SE-Hellotel)5
Sipos Lilla (Ferencváros)5
Dörömbözi Csilla (Ferencváros)4
Tóth Gabriella (Viktória FC-Szombathely)3
Megyes Ágnes (Taksony-Bíró-Kert-MODEX Busz SE)2
Jakab Réka (Győri Dózsa SE)2
Bura Eszter (Újpesti TE)1
Nagy Lilla (Pécsi MFC)1

teljes lista >>
Futsal NB I. góllövőlista >>
NB II. góllövőlista >>
további képek
fórum

· Veszprémi nöi foci
· Ha ide belépsz, hagyj fel minden reménnyel!
· Somogyjád SZKKSE
· Szegedi AK
· Sopron Fan Club
· ONLINE-Rész- és végeredmények
· Kutasi lányok!!!
· Vélemények a honlapról
· Futsal
· U15
· Gyulai Amazonok
· CSAK A KISPEST
· U17
· MTK Fan Club
· Hegyvidék SE
hozzászólások

· Füzesi Tamás válaszlevele az MTK-nak
· Női válogatott: magabiztos győzelem
· Az MTK hivatalos levele az újpesti megnyilvánulásokra
· Barátságos válogatott meccsek előtt
· Az augusztusi góltipp végeredménye
· Elkészült a Magyar Kupa sorsolása
· NB I: rajt előtti helyzetkép
· NB I: itt a hétvége legfrissebb programja
· Szabó Erika (KNLE) levele honlapunknak
· NB I: új sorsolás készül!
név:
jelszó:
eredmenyek.net Góltippp játék nb1.hu
partnerek
www.edzotaborok.hu
Viktória FC Szombathely MTK női foci FTC UTE női csapat ETO FC GYŐR Olimpia kattints !!! PVSK Női focicsapat Nagykutas PMFC
utolsó frissítés:
2009. szeptember 02. 19:40:27