kiemelt partnerek :   |  MLSZ.hu | foci24.com  |  nb1.hu | 
· NB I, NB II, Futsal, U18: teljes hétvégi (10.03-04.) összefoglaló
2009. október 08. 02:01:18  nyomtatási kép  cikk küldése

A Viktória FC-Szombathely németországi BL-meccs miatt az elmúlt hétvégén is csonka fordulót rendeztek az NB I-ben.

 

 NB I 

  

6. FORDULÓ

 

EGYETLEN GÓL DÖNTÖTTE EL A MÉRKŐZÉST

 

A listavezető MTK Hungária Taksonyba látogatott. Az újonc hazaiak célja egyértelműen az volt, hogy borsot törjenek a nyáron jelentősen megerősödött fővárosiak orra alá.

Szokatlan hangulat fogadta a Taksonyba ellátogató érdeklődőket. A hangszóróból szólt a zene a Neoton Família Don Quijote-tól kezdve egészen addig, amíg Perepatics Lilla játékvezetőhölgy sípszavára össze nem sereglett a mérkőzés valamennyi résztvevője a felezővonalnál.

Már csak tíz perc volt hátra a kezdésig, de a csapatokkal együtt a bírói hármas is lelkesen melegített, mintha BL-döntőre készülődtek volna. Igaz, akkor még a ,,sporik" sem sejtették, hogy az öldöklő iramú összecsapásra nem éppen most kellett megjelenniük...

Szóval, a női futballmeccsek látogatóit bizonyára meglepte a körítés, de a ,,Stadio De La Alpi" (ahogyan a helyiek becézgetik a taksonyi pályát) méltó volt az élvonalbeli összecsapáshoz. A lelkes szpíker a hangosbemondón ismertetette a két csapat összeállítását, buzdított, és már ez kuriózum a honi női labdarúgásban edződött néző számára.

Majd pedig az, hogy a kezdésnél egy kiskutya táborozott le a vendégek térfelén. Elkelt hát a segítség, hogy a hívatlan jószágot oldalvonalon kívülre vigyék, és kezdetét vehesse a derbi. A futballbarát eb néhány perc elteltével ismételten a pálya közepéről kívánta megtekinteni az összecsapást, de mindezt úgy 20 másodpercig tehette, ugyanis - mondhatjuk - a kiállítás sorsára jutott.

És az állatinvázió ezennel nem ért véget, mert a kispadokkal szembeni oldalon egy cica jelent meg...

A kezdeti ismerkedő időszakot követően jött a 14. perc, amikor Vágó Fanny fejelte tovább a labdát Smuczer Angélához, aki 17 méterről védhetetlenül bombázott a bal felső sarokba (0-1).

Ekkor úgy tűnt, hogy az MTK kiütéses győzelmet arat, de a lelkes hazaiak foggal-körömmel harcolva mindent megtettek azért, hogy a listavezető még véletlenül se növelhesse előnyét. Az újonc taksonyiak terve maximálisan realizálódott, ám ehhez az is kellett, hogy a fővárosiak igen halovány teljesítményt nyújtsanak. Minden dicséretet megérdemel a házigazda, bár azért halkan megjegyezzük, hogy ezt a játékot nem szájjal, hanem inkább lábbal űzik. A taksonyiak igen sokszor tették szóvá, hogy a játékvezető elég sokat hibázik (valljuk be, volt, amikor igazuk volt...), és csupán Perepatics Lilla sporttársnő jóindulatán múlt, hogy reklamálás miatt egyetlen labdarúgó sem kapott piros lapot, valamint a mérkőzést végigkommentáló kispadról senkit sem küldött fel a lelátóra.

Harcos meccs volt, de színvonalában meg sem közelítette a minimálisan elvárhatót.

A viszonylag korai gólt követően a következő (és egyben utolsó) említésre méltó eseményre a 78. percig kellett várni. Ekkor a taksonyiak végezhettek el szögletrúgást és Szabó Szilvia fejesét követően Smuczer Angélának kellett megmentenie a csapatát az egyenlítő találattól.

Maradt tehát a soványka 1-0-s MTK-siker, amellyel a kék-fehérek továbbra is veretlenek, bár a taksonyiaknak sem kell szégyenkezniük, hiszen lelkes játékkal rukkoltak elő, bár a halovány produkciót nyújtó MTK fölé így sem sikerült kerekedniük.

 

ÉRTÉKELJÜK A LÁTOTTAKAT!

 

A Taksony kapusának a bekapott találatnál esélye sem volt hárítania, amúgy nem igazán tették próbára a vendégjátékosok. A hátvédsor jól oldotta meg feladatát, Fodor Tímea tanárian irányított, amíg el nem fáradt. Szabó Szilvia ismételten kitűnt a hátvédsorból, hiszen arra is maradt ideje, hogy segítse a támadásokat. A középpályán is jó teljesítményeknek lehettünk a szemtanúi, bár Schumi Dorottya mintha kissé feszültebb lett volna a megszokottnál. Kakuszi Adrienn játéka egyértelműen a pozitív meglepetések kategóriájába tartozik.

Az MTK hálóőrének, Szőts Rékának nem sok dolga akadt. A vendég védősor jól oldotta meg a feladatát, Gál Tímea ezúttal is magabiztos volt, míg Demeter Réka igyekezett csírájában elfojtani valamennyi taksonyi próbálkozást. A középpályán egyértelműen Smuczer Angéla nyújtotta a legjobb teljesítményt, lévén győztes gólt szerzett, majd megmentette csapatát attól, hogy egyenlítsen a taksonyi együttes. A támadószekció ezúttal nem alkotott maradandót.

Perepatics Lilla játékvezető a mezőnyben több szabálytalanságot is rosszul ítélt meg, bár eredményt befolyásoló hibája nem volt.

 

ÍGY LÁTTA A SZERKESZTŐ

 

Az alábbiakban nem az edzők, hanem munkatársunk osztályzatait közöljük.

  

TAKSONY

 

Kovács Klaudia 6 - Barna Judit 5, Fodor Tímea 6 (Borhi Csilla 0), Szabó Szilvia 6, Pincze Gabriella 5 (Molnár Judit 0) - Megyes Ágnes 6, Sebestyén Györgyi 6, Schumi Dorottya 6 (Balló Éva 0), Kakuszi Adrienn 6 - Halászi Kinga 5, Szabó Boglárka 5.

 

MTK

 

Szőcs Réka 0 - Vesszős Mercédesz 5, Gál Tímea 6, Demeter Réka 6, Pinczi Anita 5 - Tóth I Alexandra 5, Smuczer Angéla 7, Jakab Kata 5 (Békefi Alexandra 5) - Vágó Fanny 5, Méry Rita 5 (Nagy Ágnes 0), Szabó Zsuzsanna 5.

 

 MÉRKŐZÉS-ÖSSZEFOGLALÓK

 

Taksony-Bíró-Kert-MODEX Busz SE - MTK Hungária 0-1 (0-1)

Taksony, 150 néző. Vezette: Perepatics L. (Sziebig N., Pfeifer R.)

TAKSONY: Kovács K. - Barna J., Fodor T. (Borhi Cs., 70. p.), Szabó Sz., Pincze G. (Molnár J., 74. p.) - Megyes Á., Sebestyén Gy., Schumi D. (Balló É., 70. p.), Kakuszi A. - Halászi K., Szabó B. Edző: Dombó János.

MTK: Szőcs R. - Vesszős M., Gál T., Demeter R., Pinczi A. - Tóth I A., Smuczer A., Jakab K. (Békefi A., 58. p.) - Vágó F., Méry R. (Nagy Á., 73. p.), Szabó Zs. Edző: Turtóczki Sándor.

Gólszerző: Smuczer A.

Sárga lap: Sebestyén Gy., Schumi D.

Jó: Kakuszi A., Sebestyén Gy., Szabó B., Szabó Sz., ill. Gál T., Demeter R., Smuczer A.

Dombó János: - Tisztességgel felkészültünk, csúsztunk, másztunk, harcoltunk és úgy gondolom, hogy így kiegyenlített erők küzdelmét hozta ez a játék színvonalában ugyan nem, de iramát tekintve magas hőfokú találkozó. Talán a döntetlen reálisabb lett volna, de egy ,,Smuczer Angélányi" differencia volt a két csapat között, aki nem csak gólt szerzett, hanem meg is óvta övéit parádés mentésével. Mindkét félnek gratulálok, sok ilyen találkozóra lenne szükség. Végezetül engedjék meg, hogy mindannyiunk nevében kifejezzem jókívánságainkat Turtóczki Sándor úrnak születésnapja alkalmából, és további sok sikert kívánjak az MTK-nak, valamint az U19-es válogatottnak is!

Turtóczki Sándor: - Az együttesemre jellemző, ami általában a jó csapatokra: tud gyenge játékkal nyerni, valamint jó játékkal nyerni. Ezen a mérkőzésen az előbbi jött be.

 

(A mérkőzésről Sipos Hajnalka által készített fotók megtekinthetők honlapunkon a "Képek" menüpont alatt.)

 

Ferencváros - Újpesti TE 4-1 (2-1)

Üllői út, edzőpálya, 300 néző. Vezette: Urbán E. (Csák J., Selmeczi K.)

FTC: Németh J. - Kucsera L., Fülep Sz., Krenács L., Wágenhoffer J. - Horváth E. (Gáspár É., 65. p.), Stefán A., Terdik I. (Víg V., 72. p.), Sipos L. - Zágor B., Szlovák K. (Horváth K., 70. p.). Edző: Kaszás Pál.

ÚJPEST: Katona A. - Nagy Sz. (Szabó I., 63. p.), Durkó Z., Wikidál G., Trencsányi K. - Szennai A., Gyökeres Á., Kakuk A., Beke A., Bura E. - Gálik Á. (Nagy B., 52. p.). Edző: Farkas László.

Gólszerző: Sipos L. (3), Zágor B., ill. Trencsányi K.

Sárga lap: Wágenhoffer J., ill. Kakuk A.

Jó: Krenács L., Sipos L., Stefán A., Zágor B., ill. Katona A., Durkó Z., Szennai A.

Kaszás Pál: - Győzelmünk ilyen különbséggel is megérdemelt. Sikerült jól játszanunk.

Farkas László: - Nézzük a pozitív oldalát: tegnap nyertek a fiúk a derbin. Csapatomat nem tudom elmarasztalni, mert becsülettel kúsztak-másztak, de ez a realitás.

 

Győri Dózsa SE - Pécsi MFC 5-0 (3-0)

Győr, 100 néző. Vezette: Kulcsár K. (Máté M., Csordás N.)

GYŐRI DÓZSA: Bősze G. (Végi K., 61. p.) - Szórádi N., Szűcs A., Soproni K., Beke A. - Jakab P., Kopácsi B. (Nagy H., 55. p.), Tóközi T., Jakab R. - Csuti M., Finta O. (Dobó J., 72. p.). Edző: Vígh Zsolt.

PMFC: Magyar J. (Varga B., 69. p.) - Rácz M. (Hozmann E., 53. p.), Pupos I., Jáhn K., Szűcs Á. - Somogyi S. (Jozipovics H., 64. p.), Rőhberg Zs., Schmidt L., Török K. - Nagy L., Godvár K.. Edző: Andreidesz József.

Gólszerző: Finta O. (2), Jakab R., Csuti M., Jáhn K. (öngól).

Sárga lap: Jakab P., Finta O., ill. Nagy L.

Jó: Jakab R., Csuti M., Soproni K., ill. Godvár K., Szűcs Á., Pupos I.

Vígh Zsolt: - A mérkőzés elején sikerült akaratunkat rákényszeríteni ellenfelünkre, nagyon agresszívan, támadóan játszottunk, s ez biztos győzelmet eredményezett. A játékvezetők azonban most is elrontották önfeledt örömünket. Köszönjük!

Andreidesz József: - A hazai csapat több helyzetből öt gólt rúgott, mi öt százszázalékos ziccerből sem találtunk a kapuba. Ezen a mérkőzésen mentális gondjaink is voltak.

 

Az 1. FC Femina '93 SE-Hellotel - Viktória FC-Szombathely mérkőzést november 11-én játsszák.

 

(A bajnokság tabellája, eredménylistája, sorsolása és góllövőlistája megtalálható honlapunkon.)

 

 NB II 

 

7. FORDULÓ

 

KELETI CSOPORT

 

XII. Ker. Hegyvidék SE - Nyíregyháza Spartacus FC 2-2 (1-2). Gólszerző: Halász R. (11-esből), Molnár R., ill. Tar Cs., Kiss M.

Gyulai Amazonok - Szegedi AK-Boszorkányok 3-4 (2-2). Gólszerző: Molnár Á. (2, egyet 11-esből), Molnárné, ill. Boros I., Horváth H., Szil T., Zimányi-Kovács A.

Nyírség NSC - Holcim SC-Miskolc 3-2 (2-1). Gólszerző: Somogyi A., Bölömi I., Boros E., ill. Bernáth Cs. (2).

Szabadnapos: Dorogi Egyetértés SE-SAME

 

NYUGATI CSOPORT

 

Soproni FAC - Szigetvári Vasas SC 13-0 (5-0). Gólszerző: Farkasi D. (4), Várkonyi O. (3), Beke M. (3), Nagy-Peti K., Szőke Z., Polgár Á.

Pécsi VSK - Somogyjád SZKKSE 1-5 (0-1). Gólszerző: Pécsi Á., ill. Mátyás N. (2), Bogyai A. (2), Rofrics R.

Gizella-Veszprémi SE - Fészek Csempebolt NFK 3-2 (1-1). Gólszerző: Véninger T. (2), Madar E., ill. Varga Sz. (2).

Szabadnapos: Nagykutas NLSE

 

(A bajnokság tabellája, eredménylistája, sorsolása és góllövőlistája megtalálható honlapunkon.)

 

 FUTSAL NB I 

 

2. FORDULÓ

 

Vesta-City Line K és 3S - Univerzum 5-5 (0-3)

Fáy utca, Vasas-csarnok. Vezette: Kovács P., Takács Z. (Puskás G.)

VESTA: Vincze A. - Schumi D., Radics Á., Dombai-Nagy A., Pádár A. Cserék: Belkó É., Szabó I., Fekete N., Benkő M. Edző: Várhidi Péter.

UNIVERZUM: Oláh E. - E. Kovacseva, Szekér A., Ács N., Gál T. Cserék: Méry R., Ferenczi A., Ganczer H., Faigl Zs., Ágas D. Edző: Tóth Ferenc.

Gólszerző: Dombai-Nagy A. (2), Benkő M. (2), Pádár A., ill. Méry R. (2), E. Kovacseva, Gál T., Szabó I. (öngól).

Jó: Dombai-Nagy A., Benkő M., Pádár A., ill. Oláh E., Gál T., Szekér A., Ács N.

Várhidi Péter: - Az első félidő csalódás volt, hiszen lassan és körülményesen játszottunk. A szünet után sokat tettünk azért, hogy jó meccs legyen és izgalmas a végjáték. Az összkép alapján igazságos, de lényegében szerencsésnek mondható döntetlent értünk el.

Tóth Ferenc: - Két pontot ajándékoztunk ellenfelünknek.

 

ÉRTÉKELJÜK A LÁTOTTAKAT!

 

Az előző szezon 1. és 2. helyezett gárdája rangadóhoz méltatlan, unalmas első félidőt produkált. Az Univerzum teljesen megérdemelten szerzett háromgólos előnyt, miután sakk-matt helyzetig játszottak, amelybe a hazaiaknak semmi beleszólásuk nem volt.

A szünet után élénkebb lett az iram, s végül a Vesta a lefújás előtt 10 másodperccel némi szerencsével egyenlített, megmentve ezzel az egy pontot.

 

ÍGY LÁTTA A SZERKESZTŐ

 

Az alábbiakban nem az edzők, hanem munkatársunk osztályzatait közöljük.

 

VESTA

 

Vincze Anikó 6 - Schumi Dorottya 5, Radics Ágnes 4, Dombai-Nagy Anett 7, Pádár Anita 6. Cserék: Belkó Éva 5, Szabó Ildikó 5, Fekete Nikolett 6, Benkő Mónika 6.

 

UNIVERZUM

 

Oláh Erika 7 - Efroszina Kovacseva 6, Szekér Anita 7, Ács Noémi 6, Gál Tímea 6. Cserék: Méry Rita 6, Ferenczi Anna 5, Ganczer Hajnalka 5, Faigl Zsófia 5, Ágas Dorottya 0.

 

Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz - Skorpió-Salgótarján-1. DFC Group 7-1 (4-0)

Miskolc. Vezette: Varga Zs., Pápai Z. (Nagy R.)

MISKOLC: Kiss D. - Csepregi G., Kovács Alíz, Garadnai E., Molnár R. Cserék: Váradi C., Szőke Zs., Végh E., Füredi A. Edző: Sárréti Géza.

SALGÓTARJÁN: Vukovics A. - Tóth F., Farkas Zs., Szklenár K., Gáspár M. Cserék: Gál V. Sz., Fehér V. Edző: Pusnik Zoltán.

Gólszerző: Garadnai E. (3), Szőke Zs. (2), Végh E., Kovács Alíz, ill. Farkas Zs.

Sárga lap: Végh E., ill. Tóth F.

Jó: az egész hazai csapat, ill. Vukovics A., Szklenár K.

Sárréti Géza: - Nehezebb, szorosabb mérkőzésre számítottunk, amely fontos lett volna, ugyanis a következő hétvégén a bajnok Univerzummal játszunk.

Pusnik Zoltán: - Sajnos betegségek és egyéb problémák miatt egy sor játékost kellett nélkülözöm ezen a teljes csapattal is nehéznek ígérkező találkozón. A lányok hozzáállásával ezúttal nem volt probléma, ám ismét bebizonyosodott, hogy komoly edzésmunka nélkül ezen a szinten már nem lehet érvényesülni. A hazaiak szinte minden kipattanó, lecsorgó labdára előbb érkeztek, amely egyértelműen a két csapat fizikális állapota közti különbségnek tudható be. A hét kapott gól mellett több alkalommal is kapusunk bravúrjai mentettek meg minket az újabb találatoktól, ugyanakkor - főként a második játékrészben - mi is számos ajtó-ablak helyzetet hagytunk használatlanul. Bízom benne, hogy a most hiányzókkal kiegészülve a folytatásban még jobb és eredményesebb játékra leszünk képesek.

 

Szegedi AK-Boszorkányok - Tolna-Mözs 5-7 (5-4)

Szeged. Vezette: Kucsora A., Juhász M. (Wittmann S.)

SZEGED: Horváth M. - Hódi Zs., Horváth H., Zimányi-Kovács A., Vékes V. Cserék: Papp M., Siha M., Géczi B., Mocsári B., Farkas K. Edző: Szél István.

TOLNA: Molnár E. - Hodován E., Varga A., Kovács A., Klézli Sz. Cserék: Baki E., Pfundtner V., Mausz R., Häfner K. Edző: Pálinkás János.

Gólszerző: Siha M. (3), Hódi Zs. (2), ill. Varga A. (3), Pfundtner V., Mausz R., Baki E., Hodován E.

Sárga lap: Baki E.

Jó: az egész hazai csapat, ill. Varga A.

Szél István: - Nulla-négyről sikerült felállnunk és öt-néggyel fordultunk. A szünet után kihagytunk igen sok ziccert és ez megbosszulta magát.

Pálinkás János: - Harcos, küzdelmes mérkőzés elején sikerült többgólos előnyre szert tennünk. Elhittük, hogy ezt a találkozót már megnyertük. Kiengedtünk, keveset mozogtunk és határozatlanul védekeztünk. Ez megbosszulta magát és a fordulásnál már a hazai csapat vezetett. A második félidőben sok helyzet volt mindkét oldalon, s mivel nekünk sikerült kihasználni a lehetőségeinket, ezzel nyertük meg a mérkőzést.

 

A Kiskunfélegyháza szabadnapos volt.

 

(A bajnokság tabellája, eredménylistája, sorsolása és góllövőlistája megtalálható honlapunkon.)

 

 U18

 

5. FORDULÓ

 

Pécsi MFC Taksony 1-9

XII. Ker. Hegyvidék - Ferencváros 0-2

Femina - Újpest 2-1

MTK Hungária - Győri ETO 11-0

Viktória-Szombathely - Győri Dózsa 4-1

 

(A bajnokság tabellája, eredménylistája és sorsolása megtalálható honlapunkon.)

 

Összeállította: B. Nagy Zoltán (Nemzeti Sport)

 A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

BNagyZoltán E-mail küldése a hozzászólónak
2009. október 09. 09:21:00
alex!
Azért, mert ez a meccs egy kicsit sem volt öldöklő iramú....
alex E-mail küldése a hozzászólónak
2009. október 08. 19:53:32
Taksony - MTK: "Igaz, akkor még a ,,sporik" sem sejtették, hogy az öldöklő iramú összecsapásra nem éppen most kellett megjelenniük..."
Ez miért?
Vénusz E-mail küldése a hozzászólónak
2009. október 08. 08:15:26
A Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz-Skorpió Salgótarján (2009.10.04.) mérkőzés összefoglalója megtekinthető:
http://www.youtube.com/watch?v=o192aHs126k&feature
2009/2010, Női NB I
1. MTK Hungária FC21
2. Viktória FC-Szombathely12
3. Ferencváros12
4. Győri Dózsa SE7
5. Pécsi MFC7
6. 1. FC Femina\'93 SE-Hellotel6
7. Taksony-Bíró-Kert-MODEX Busz SE4
8. Újpesti TE3
9. Győri ETO FC: visszalépett!0
részletes     
2009/2010, Női NB II, Keleti csoport
1. Szegedi AK-Boszorkányok16
2. Nyírség NSC16
3. XII. Ker. Hegyvidék SE15
4. Gyulai Amazonok9
5. Nyíregyháza Spartacus FC 7
6. Dorogi Egyetértés SE-SAME6
7. Holcim SC-Miskolc0
részletes     
2009/2010, Női NB II, Nyugati csoport
1. Nagykutas NLSE21
2. Soproni FAC15
3. Somogyjád SZKKSE12
4. Gizella-Veszprémi SE9
5. Pécsi VSK6
6. Fészek Csempebolt NFK3
7. Szigetvári Vasas SC3
részletes     
2009/2010, Női U18
1. Taksony-Bíró-Kert-MODEX Busz SE15
2. Viktória FC-Szombathely10
3. MTK Hungária FC10
4. Győri Dózsa SE10
5. Ferencváros9
6. XII. Ker. Hegyvidék SE7
7. 1. FC Femina\'93 SE6
8. Győri ETO FC1
9. Pécsi MFC1
10. Újpesti TE0
részletes     
2009/2010, Női Futsal NB I
1. Tolna-Mözs6
2. Szegedi AK-Boszorkányok6
3. Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz6
4. Univerzum4
5. Vesta-City Line K és 3S4
6. Somafone-Kiskunfélegyháza0
7. Skorpió-Salgótarján0
részletes     
2009/2010, Női Futsal NB II, A-csoport
1. Siketek SK0
2. ELTE SE0
3. Ferencváros0
4. Kiskunhalasi FC0
5. Tolna-Mözs II.0
részletes     
2009/2010, Női Futsal NB II, B-csoport
1. Gyöngyösi F&BK-Amazon; SE13
2. Galaxis NFE9
3. Miskolci Vénusz II6
4. Rubeola FC-Csömör4
5. Salgótarjáni Vadmacskák1
részletes     
NB I. góllövőlista :
Méry Rita (MTK Hungária FC)13
Pádár Anita (1. FC Femina '93 SE-Hellotel)9
Vágó Fanny (MTK Hungária FC)8
Sipos Lilla (Ferencváros)8
Dörömbözi Csilla (Ferencváros)5
Tóth Gabriella (Viktória FC-Szombathely)4
Jakab Réka (Győri Dózsa SE)4
Szarvas Alexandra (Viktória FC-Szombathely)4
Megyes Ágnes (Taksony-Bíró-Kert-MODEX Busz SE)3
Finta Orsolya (Győri Dózsa SE)3

teljes lista >>
Futsal NB I. góllövőlista >>
NB II. góllövőlista >>
további képek
fórum

· DRUKKERPRESSZÓ
· Sopron Fan Club
· ONLINE-Rész- és végeredmények
· Somogyjád SZKKSE
· Gyulai Amazonok
· Góltippp!
· Szegedi AK
· Futsal
· Női Labdarúgás Baráti Kör
· Kutasi lányok!!!
· U15
· Beszéljünk meg mindent!!!
· UTE FAN CLUB
· Vélemények a honlapról
· Fórum kizárólag vezetőknek
hozzászólások

· U17-es Eb-selejtező: győzelem a horvátok ellen
· U17-es Eb-selejtezők előtt: beszélgetés Kiss Lászlóval
· Valahol nem gólra játsszák...
· NB I, NB II, Futsal, U18: teljes hétvégi (10.03-04.) összefoglaló
· NB I, NB II, Futsal NB I, U18: teljes hétvégi (09.26-27.) összefoglaló
· A szeptemberi GÓLTIPP végeredménye
· Szombathely - Bayern München: tudnivalók
· Női vb-selejtező: győzelem Lengyelország ellen
· NB II, U18: teljes hétvégi (09.19-20.) összefoglaló
· Sikeres rajt a vb-selejtezőn: győzelem a bosnyákok ellen
név:
jelszó:
eredmenyek.net Góltippp játék nb1.hu
partnerek
www.edzotaborok.hu
Viktória FC Szombathely MTK női foci FTC UTE női csapat ETO FC GYŐR Olimpia kattints !!! PVSK Női focicsapat Nagykutas PMFC
utolsó frissítés:
2009. október 13. 18:06:39