kép
· Futsal NB I: a 15. forduló (03.06.) részletes összefoglalója
2010. március 12. 12:27:26  nyomtatási kép  cikk küldése

Két vendégsiker mellett egy hazai győzelem jellemezte a futsal NB I 15. fordulóját.

A listavezető Vesta Salgótarjánba látogatott, s bár a vendégek nem rukkoltak elő szemet gyönyörködtető játékkal, a három pontot így is gond nélkül begyűjtötték. A Szeged orra alá ezúttal sem tudott borsot törni a lelkes Kiksunfélegyháza, amely két új játékost ,,dobott" be a mezőnybe. A dobogós helyekért vívott nagy csatát a Miskolc és a Tolna. A meccset végül a borsodiak nyerték, így csupán hátrányukat csökkentették a tolnaiakkal szemben, ugyanis a hátralévő fordulók mérkőzés-esélyeit latolgatva számításaink úgy tűnik, hogy a Miskolc a negyedik helyen fejezi be az alapszakaszt, míg a Tolna a 2. vagy a 3. helyen vághat neki a rájátszásnak.

 

Skorpió SE-1. DFC Group Salgótarján - Vesta-City Line K és 3S 1-9 (0-6)

Salgótarján. Vezette: Mohácsi L., Molnár L.

Skorpió: Rusz Bianka - Tóth F., Farkas Zs., Gál V. Sz., Szklenár K. Cserék: Rezes B., H. Syc-Krivánová, Fehér V. Edző: Pusnik Zoltán.

Vesta: Vincze A. - Belkó É., Szabó I., Sebestyén Gy., Dombai-Nagy A. Cserék: Bökk K., Garamvölgyi N., Schumi D., Máté A., Bogdán É. Edző: Várhidi Péter.

Gólszerző: H. Syc-Krivánová, ill. Dombai-Nagy A. (3), Belkó É., Máté A., Sebestyén Gy., Bogdán É., Bökk K., Garamvölgyi N.

Jó: a hazai csapatból senki, ill. a vendégcsapatból senki.

Pusnik Zoltán: - Biztosak voltunk benne, hogy egy nagyon jó csapat lesz az ellenfelünk, ennek ellenére, ha van merszünk játszani, akár szorosabb eredményt is elérhettünk volna a visszafogottan futballozó listavezetővel szemben. Sajnos azonban a lányok már előre elkönyvelték, hogy ezen a mérkőzésen nincs esélyünk a jó szereplésre, az ilyen hozzáállásnak pedig nem is lehetett más következménye, mint egy súlyos vereség.

Vincze Anikó, a Vesta kapusa (Várhidi Péter távollétébven): - A célunkat elértük a meccsen, megszereztük a győzelmet. Pontatlanul játszottunk, rengeteg eladott labdával. Az Univerzum ellen ennél több kell.

 

Somafone-Kiskunfélegyháza - Szegedi AK-Boszorkányok 3-10 (1-3)

Kiskunfélegyháza. Vezette: Eke L., Kávai J. (Patyi Z.)

KISKUNFÉLEGYHÁZA: Ficsór M. - Rátkai O., Bezsenyi A., Szabó N., Bagdi Cs. Cserék: Kiss A: T., Zsadányi Sz., Krisztián K., Suhajda E., Nádudvari J. Edző: Osztopáni Mihály.

SZEGED: Horváth M. - Baksa K., Hódi Zs., Viczián K., Szolga J. Cserék: Zimányi-Kovács A., Horváth H., Zsók F. Edző: Szél István.

Gólszerző: Szabó N. (2), Suhajda E., ill. Hódi Zs. (4), Baksa K. (2), Zimányi-Kovács A., Szolga J., Viczián K., Horváth H.

Sárga lap: Horváth H.

 Szombaton délután, az előző fordulóban a Miskolci Vénuszt megszorongató kiskunfélegyházi csapat a Szegedi AK-Boszorkányokat látta vendégül. Az előzetes esélylatolgatások alapján a vendégek felé billent a mérleg nyelve, hiszen a két csapat eddigi összecsapásaiból mindig a Boszorkák kerültek ki győztesen. A Mókusok a legutóbbi mérkőzésükön nyújtott jó teljesítményük átmentésében reménykedhettek, amely ezúttal akár a győzelem megszerzéséhez is elég lehetett volna, azonban a félegyházi edző dolgát nehezítette, hogy hat játékosát nélkülöznie kellett a szombati rangadón, Ficsór Mónika kapus pedig húzódásra panaszkodott a péntek esti edzésen és kérdéses volt, tudja-e vállalni a védést. Krisztián Krisztina és Nádudvari Julianna személyében két új játékos debütált hazai színekben.

A csapatok bevonulását követően, előbb a Mókusok két születésnaposát köszöntötték a játékostársak, majd a közelgő Nőnap alkalmából mindkét együttes tagjai egy-egy szál rózsát vehettek át a házigazdák edzőjétől.

A mérkőzés kissé álmosan kezdődött. Voltak ugyan helyzetek mindkét oldalon, de egyik csapat sem tudott kibontakozni igazán. A félidő lefújásakor az ellenfél hibáit jobban kihasználó szegediek vezettek 3-1-re.

A szünet után a Boszorkányok játéka felélénkült, magukhoz ragadták az irányítást és egyre nagyobb előnyre tettek szert a továbbra is sokat hibázó, erőtlenül játszó Mókusokkal szemben. 6-1-es szegedi vezetésnél rövid időre úgy tűnt, hogy a hazai lányok is erőre kapnak. Előbb Suhajda Eszter, majd nem sokkal később Szabó Nóra talált be Horváth Melinda kapujába, és szépített 6-3-ra, de ezúttal csak ennyire futotta a félegyháziak lendületéből. A Szegedi AK végül nagy különbséggel nyert és gyűjtötte be a 3 pontot.

A következő hétvégén a Somafone-KHTK szabadnapos, így lesz szusszanásnyi ideje Osztopáni Mihálynak lelket önteni a Mókusokba és összerázni a csapatot a március 21-i, Tolna elleni bajnoki mérkőzésre.

Osztopáni Mihály: - Időt kérek! Hiába a háttérmunka, a sok figyelmesség, ha a pályán nincs összhang, fegyelem, és sokszor kihagy a figyelem. Szív, futás és akarat nélkül nincs eredmény.

Szél István: - Sajnos betegségek miatt mindössze hét mezőnyjátékossal és két kapussal utaztunk Kiskunfélegyházára. Az elején nagyon vigyáznunk kellett, hogy ne nyíljunk ki, mert előző héten a miskolciakra is nagyon ráijesztettek a hazaiak. Voltak helyzetek mind két oldalon, de mi fordulhattunk előnnyel. A második játékrészben egy kicsit fentebb toltuk a védekezésünket, ezzel megzavartuk a Mókusokat és sorra alakítottuk ki a helyzeteket amelyekből most sikerült is értékesíteni tízet. Minden mezőnyjátékosomnak sikerült gólt, illetve gólokat szerezni, amelynek nagyon örülök. Meg kell dicsérnem a csupa szív Hódi Zsuzsit, aki ma a csapat legjobbja volt és négy góllal járult hozzá a sikerhez. Horváth Melinda hozta a már tőle megszokott jó formáját, Hannácska pedig darált, mint egy húsdaráló és mindenütt ott volt. Dicséret illet mindenkit, de vannak olyanok, akiktől sokkal többet várok, remélem, a következő mérkőzésen őket is meg tudom dicsérni. Nem játszottunk igazán jól, de legalább eredményesen. A játékvezetésről csak annyit, jó lenne, ha a szövetségek olyan bírókat küldenének, akik legalább a futsalszabályokat ismerik, és komolyan vennék a női bajnokságot. Ezzel a kijelentésemmel a hazaiak trénere is egyetértett! Következik a Tolna, amely nagyon kemény mérkőzés lesz, de bízom abban, hogy egyszer már nekünk kedvez a szerencse és legyőzzük végre őket.

 (A Kiskunfélegyháza - Szeged mérkőzésről készített fotók megtekinthetők honlapunk képgalériájában.)

 

Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz - Tolna-Mözs 7-6 (2-1)

Miskolc. Vezette: Varga Zs., Radványi Á. (Kassai A.)

MISKOLC: Kiss D. - Csepregi G., Kovács A., Váradi C., Garadnai E. Cserék: Szőke Zs., Ivanics A., Lengyel Zs., Kresák K., Balovics R., Katona B. Edző: Sárréti Géza.

TOLNA: Molnár E. - Hodován E., Kovács A., Varga A., Simon B. Cserék: Mausz R., Folk R., Baki E., Pfundtner V. Edző: Pálinkás János.

Gólszerző: Garadnai E. (3), Kovács A., Váradi C., Balovics R., Csepregi G., ill. Baki E. (3), Hodován E., Simon B.

Sárréti Géza: - Gratulálok a játékosoknak! A lányok megpróbáltak fegyelmezetten és jól játszani, amely a mérkőzés nagy részében sikerült is. Szimpatikus, jól felkészített ellenféllel szemben sikerült itthon tartanunk a három pontot.

Pálinkás János: - A szezon legrosszabb játékával jöttünk le a pályáról. Egyetlen játékosom sem tudott kimagaslót alkotni. A csapat védekezésén kell javítanunk, bár ez volt eddig az erősségünk. A vészkapus-játékunk - akár a Vesta ellen - csupán az eredmény szépítésére volt elég.

 Az Univerzum szabadnapos volt.

 (A bajnokság teljes eredménylistája, góllövőlistája és a tavaszi idény programja megtalálható honlapunkon.)

 

(Összeállította: B. Nagy Zoltán)

 

 A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

Tabellák

2009/2010, Női NB I
1. MTK Hungária FC45
2. Viktória FC-Szombathely40
3. Ferencváros29
4. Győri Dózsa SE26
5. 1. FC Femina\'93 SE-Hellotel21
6. Taksony-Bíró-Kert-MODEX Busz SE20
7. Pécsi MFC11
8. Újpesti TE3
9. Győri ETO FC: visszalépett!0
részletes     
2009/2010, Női NB II, Keleti csoport
1. XII. Ker. Hegyvidék SE33
2. Szegedi AK-Boszorkányok31
3. Nyírség NSC22
4. Gyulai Amazonok18
5. Nyíregyháza Spartacus FC 16
6. Dorogi Egyetértés SE-SAME12
7. Holcim SC-Miskolc0
részletes     
2009/2010, Női NB II, Nyugati csoport
1. Nagykutas NLSE37
2. Soproni FAC28
3. Somogyjád SZKKSE26
4. Pécsi VSK16
5. Gizella-Veszprémi SE14
6. Fészek Csempebolt NFK7
7. Szigetvári Vasas SC3
részletes     
2009/2010, Női U18
1. Ferencváros30
2. Taksony-Bíró-Kert-MODEX Busz SE28
3. XII. Ker. Hegyvidék SE21
4. MTK Hungária FC20
5. Viktória FC-Szombathely16
6. Győri Dózsa SE15
7. 1. FC Femina\'93 SE9
8. Győri ETO FC8
9. Újpesti TE7
10. Pécsi MFC1
részletes     
2009/2010, Női Futsal NB I
1. Vesta-City Line K és 3S40
2. Tolna-Mözs31
3. Univerzum29
4. Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz25
5. Szegedi AK-Boszorkányok15
6. Skorpió SE-1. DFC Group-Salgótarján7
7. Somafone-Kiskunfélegyháza3
részletes     
2009/2010, Női Futsal NB II, Felsőházi rájátszás
1. Galaxis NFE13
2. Ferencváros12
3. Kiskunhalasi FC9
4. ELTE SE8
5. Gyöngyösi F&BSK-Amazon; SE6
részletes     
2009/2010, Női Futsal NB II, Alsóházi rájátszás
1. Bonyhád-Völgység NSE9
2. Tolna-Mözs II.6
3. Rubeola FC-Csömör3
4. Salgótarjáni Vadmacskák0
5. Siketek SK0
6. Miskolci Vénusz II.: visszalépett!0
részletes     

Góllövőlisták

NB I. góllövőlista
Pádár Anita (1. FC Femina '93 SE-Hellotel)21
Méry Rita (MTK Hungária FC)18
Vágó Fanny (MTK Hungária FC)17
Szarvas Alexandra (Viktória FC-Szombathely)16
Tóth Gabriella (Viktória FC-Szombathely)14
Jakab Réka (Győri Dózsa SE)13
Sipos Lilla (Ferencváros)13
Dörömbözi Csilla (Ferencváros)11
Fogl Katalin (Taksony-Bíró-Kert-MODEX Busz SE)7
Szuh Erika (Viktória FC-Szombathely)6

teljes lista >>
Futsal NB I. góllövőlista
Pádár Anita (Vesta-City Line K és 3S) 33
Dombai-Nagy Anett (Vesta-City Line K és 3S) 33
Szekér Anita (Univerzum) 24
Garadnai Erika (Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz) 22
Varga Adél (Tolna-Mözs) 21
Simon Boglárka (Tolna-Mözs) 17
teljes lista>>
NB II. góllövőlista
Várkonyi Orsolya (Soproni FAC) 26
Mátyás Noémi (Somogyjád SZKKSE) 22
Végh Renáta (Nagykutas NLSE) 19
Dénes Dorottya (XII. Ker. Hegyvidék SE) 19
Bogyai Alexandra (Somogyjád SZKKSE) 17
Zimányi-Kovács Anikó (Szegedi AK-Boszorkányok) 16
teljes lista>>

Képgalériák

további képek

Fórumok

· Sopron Fan Club
· Somogyjád SZKKSE
· Szegedi AK
· Futsal
· Kutasi lányok!!!
· ONLINE-Rész- és végeredmények
· Gyulai Amazonok
· Fészek Csempebolt Fan Club
· DRUKKERPRESSZÓ
· Hegyvidék SE
· Női 30-as Klub
· UTE FAN CLUB
· Vélemények a honlapról
· Góltippp!
· Női Labdarúgás Baráti Kör

Hozzászólások

· NB I: a 18. fordulóból előrehozott meccsen nyert a Taksony
· Halasztósdi, avagy miért nincs pontos információ a történésekről?
· FTC: Kaszás Páltól megváltak, ismét Hevesi Tamás irányít
· Góltipp-játék: a februári végeredmény
· Megújult honlapunk dízájnja
· Futsal NB I: a 13. forduló (02.21.) részletes összefoglalója
· Kedden Szerbia ellen játszik a válogatott
· Hétkúti-kupa: jobb gólkülönbség döntött az ukránok javára
· Január 30.: nívós nemzetközi futsalkupa Móron (részletes programmal)
· Szombaton Dózsa-kupa Győrben (részletes programmal)
név:
jelszó:
eredmenyek.net Góltippp játék nb1.hu
partnerek
www.edzotaborok.hu
Viktória FC Szombathely MTK női foci FTC UTE női csapat Olimpia kattints !!! PVSK Női focicsapat Nagykutas PMFC