kép
· Futsal NB I: 21. forduló (04.18.) részletes összefoglalója
2010. április 24. 16:41:06  nyomtatási kép  cikk küldése

Az alapszakasz utolsó fordulóját rendezték a futsal NB I-ben.

Nem sok babér termett a vendégcsapatoknak a futsal NB I 21. fordulójában. Az esélyesebb együttesek hazai környezetben játszottak és végül érvényesítették a papírformát. A bajnokság alapszakaszából még két elhalasztott meccs hátravan, amelyeket április 25-én, vasárnap játszanak majd le.

UNIVERZUM - SKORPIÓ-1. DFC GROUP-SALGÓTARJÁN 13-0 (6-0)

Csömör. Vezette: Janitz G., Molnár Cs. (Kiss T. Z.)

UNIVERZUM: Oláh E. - Ganczer H., Szekér A., Gál T., E. Kovacseva. Cserék: Ferenczi A., Bacsa A., Faigl Zs., Kiss K. Edző: Tóth Ferenc.

Skorpió: Rusz Bianka - Tóth F., Farkas Zs., Gál V. Sz., Szklenár K. Cserék: Rezes B., Fehér V., Vukovics A., E. Hangonyi A. Edző: Pusnik Zoltán.

Gólszerző: Ferenczi A. (4), E. Kovacseva (2), Faigl Zs. (2), Szekér A. (2), Bacsa A. (2), Ganczer H.

Tóth Ferenc: - Hoztuk a kötelező győzelmet. Sikerült jó játékkal előrukkolnunk, kezdem a csapaton látni a tavalyi formát, és ez mindenképpen bizakodással tölthet el minket a rájátszást megelőzően.

Pusnik Zoltán: - Tudtuk, hogy az Univerzum nagyon jó csapat. Sajnos a szlovák játékosaink különböző iskolai és munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudtak részt venni a mérkőzésen, ennek ellenére nem keressük a hibákat, hanem megpróbálunk jó játékot nyújtani majd a Tolna elleni mérkőzésen. Az Univerzum sokkal jobb csapat volt, mint a mi, így gratulálok a győzelmükhöz.

VESTA-CITY LINE K ÉS 3S - TOLNA-MÖZS 11-4 (5-2)

Székesfehérvár. Vezette: Molnár Cs., Janitz G. (Kiss T. Z.)

VESTA: Vincze A. - Belkó É., Radics Á., Dombai-Nagy A., Pádár A. Cserék: Sebestyén Gy., Máté A., Schumi D., Garamvölgyi N. Edző: Várhidi Péter és Herédi Attila.

TOLNA: Kovács A. - Hodován E., Pfundtner V., Mausz R., Folk R. Cserék: Varga A., Simon B. Baki E. Edző: Pálinkás János.

Gólszerző: Pádár A. (5), Dombai-Nagy A. (2), Garamvölgyi N. (2), Radics Á., Vincze A., ill. Varga A. (2), Hodován E., Mausz R.

Herédi Attila: - A Tolna csapata motiváltan kezdte a mérkőzést, bár kapusuk sérülése miatt vészkapussal játszották le mérkőzést. A Vesta együttese is több sebből vérzett. Dombai-Nagy Anett térdsérülés miatt visszafogottabb volt, Szabó Ildikó arcüreggyulladás miatt kihagyta a mérkőzést. Örömteli volt csapatunk összeszedettsége, motiváltsága, nyerési vágya mellett Vincze Anikó változatlanul válogatott formája, Pádár Anita gólerőssége Schumi Dorottya betegsége is a múlté, s Radics Ágnessel és Belkó Évával stabilitást adtak a csapatnak.

Pálinkás János: - Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, akkor sikerült vezetnünk is, igaz, csak rövid ideig. Ezután jött egy ötperces rövidzárlat, amely az első félidei eredményt kialakította. A második játékrészben felvettük a ritmust és csaknem egykapuztunk. Három helyzetünk volt, amely után a Vesta rúgott gólt. A dolgunkat nehezítette, hogy kapusunk a héten sérülést szenvedett és végig vészkapussal kellett játszanunk.

MISKOLCI SZABADIDŐKÖZPONT-VÉNUSZ - SOMAFONE-KISKUNFÉLEGYHÁZA 9-3 (6-2)

Miskolc. Vezette: Nagy R., Varga Zs. (Szuromi V.)

MISKOLC: Kiss D. - Csepregi G., Kovács A., Váradi C., Garadnai E. Cserék: Szőke Zs., Ivanics A., Lengyel Zs., Papp Gy., Fekete A., Samu E., Balovics R Edző: Sárréti Géza.

KISKUNFÉLEGYHÁZA: Ficsór M. - Bezsenyi A., Rátkai O., Bagdi Cs., Szabó N. Cserék: Krisztián K., Bezsenyi Zs., Zsadányi Sz., Suhajda E. Edző: Osztopáni Mihály.

Gólszerző: Csepregi G. (3), Kovács A. (2), Váradi C., Balovics R., Szőke Zs., Garadnai E., ill. Szabó N. (2), Krisztián K.

A női NB I-es futsalbajnokság alapszakaszának záró fordulójában a Somafone-KHTK a Miskolci Szabadidőközpont Vénusz vendégeként lépett pályára. A 'félegyházi csapatnak győzelemre lett volna szüksége ahhoz, hogy megelőzze a tabellán legfőbb riválisát, a Skorpió-Salgótarjánt és hatodik helyen zárja a bajnokságot. A borsodiak majdnem pórul jártak a két együttes legutóbbi összecsapásán, ahol a kiválóan kezdő ,,Mókusok'' meglepték esélyesebb ellenfelüket, és négy góllal vezettek már, amikor a miskolci csapat magához tért. Sárréti Géza tanítványai ledolgozva hátrányukat végül fordítani tudtak a lelkesen játszó kiskunfélegyháziak otthonában és szoros eredménnyel ugyan, de hozták a papírforma-győzelmet. Bár a vasárnapi összecsapás esélyese ezúttal is a Vénusz volt, utolsó mérkőzésein nyújtott javuló teljesítménye alapján a Kiskunfélegyháza pontszerzési reményei sem tűntek légből kapottnak.

A találkozón öt perc gólnélküli játék után Csepregi Gabriella avatta fel először a 'félegyháziak hálóját és a következő két percben a hazaiak nyolcasa még kétszer betalált Ficsór Mónika kapujába. A vendégek még fel sem ocsúdhattak a mesterhármas okozta bénultságukból, amikor Kovács Alíz találatával már négygólos hátrányban találták magukat. Ideje volt tenni valamit Osztopáni Mihály tanítványainak, ha nem akartak lemondani a hatodik helyről. A felzárkózást a nemrég leigazolt, de már tehetségét többször megvillantó Krisztián Krisztina kezdte meg, majd nem sokkal később Szabó Nóra folytatta, találatával kétgólosra csökkentve a miskolci lányok előnyét. Ezekben a percekben a hazaiak ,,második sora'' volt pályán, mert a kezdő ötös - a kapust is beleértve - éppen jól megérdemelt pihenőjét töltötte a kispadon. A magabiztos vezetés aggasztó megcsappanásának hatására Sárréti Géza újra pályára küldte a három válogatott játékossal erősített kezdő gárdát, akik Váradi Cintia, illetve Kovács Alíz találatával még a félidei szünet előtt visszaállították a megnyugtató négygólos hazai előnyt.

A második játékrészre egy támadó szellemben játszó kiskunfélegyházi csapat jött ki az öltözőből és hosszú perceken keresztül ostromolta a miskolci kaput. A folyamatos támadásoknak hamarosan meg is lett az eredménye, Szabó Nóra második góljával újraéledtek a vendégek reményei. A ,,Mókusok'' azonban az előttük álló sok-sok helyzetből nem tudtak többet értékesíteni és a mérkőzés irányítása lassan ismét a hazaiak kezébe került, akik további három góllal büntették az ellenfél kihagyott helyzeteit. Végül a Miskolc 9-3-as győzelmet aratott.

A ,,Mókusoknak'' végül nem sikerült megelőzniük a salgótarjáni csapatot. Bár a szezon során három mérkőzésből kétszer a 'félegyházi lányok bizonyultak jobbnak, a Skorpió a Miskolc, illetve Szeged elleni pontszerzésével a Somafone-KHTK előtt végzett a bajnokságban.

Sárréti Géza: - Nem igazán tudtuk gyakorolni a Vesta elleni taktikát. A mérkőzés vasárnapi focizás képét mutatta, nem igazán mozogtunk annyit, amennyit kellett volna, de így is sima győzelmet arattunk.

Osztopáni Mihály: - Csalódtam a mérkőzésben. Tudom, a sok sérülésnek és egyéb okoknak most lett meg a böjtje, de akkor is többet kell tenni a pályán mindenkinek. Le kell vonni a tanulságokat és el kell kezdeni dolgozni. A két gólt szerző Szabó Nóra mellett Bagdi Csilla játékával voltam többé-kevésbé elégedett. Gratulálok a Miskolci Vénusznak, és sok sikert kívánok a rájátszásban!

Bezsenyi Anita, a Kiskunfélegyháza játékosa: - Az igazat megvallva szorosabb eredményre számítottam. A miskolci csapat jól felkészült ellenünk és kijátszva a védelmünket hamar jelentős előnyhöz jutott. Voltak a mérkőzésnek olyan szakaszai, amikor mi voltunk fölényben, de hiába alakítottunk ki számos helyzetet, a legtöbbet nem tudtuk eredményesen befejezni. A szerencse is elpártolt ma tőlünk, több alkalommal a kapufa segített a miskolci csapaton. Jobb helyzetkihasználással pontot, esetleg pontokat is szerezhettünk volna. Gratulálok ellenfelünknek!

(TomeR)

(A Miskolc - Kiskunfélegyháza mérkőzésről készített fotók megtekinthetők honlapunk képgalériájában.)

A Szegedi AK-Boszorkányok szabadnapos volt.

(A bajnokság teljes eredménylistája, góllövőlistája és a tavaszi idény programja megtalálható honlapunkon.)

(Összeállította: B. Nagy Zoltán)

 A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

Tabellák

2009/2010, Női NB I
1. MTK Hungária FC54
2. Viktória FC-Szombathely49
3. Ferencváros33
4. Győri Dózsa SE30
5. Taksony-Bíró-Kert-MODEX Busz SE29
6. 1. FC Femina\'93 SE-Hellotel24
7. Pécsi MFC13
8. Újpesti TE6
9. Győri ETO FC: visszalépett!0
részletes     
2009/2010, Női NB II, Keleti csoport
1. XII. Ker. Hegyvidék SE (-4 pont)41
2. Szegedi AK-Boszorkányok38
3. Nyírség NSC30
4. Nyíregyháza Spartacus FC 24
5. Dorogi Egyetértés SE-SAME19
6. Holcim SC-Miskolc3
7. Gyulai Amazonok: visszalépett!0
részletes     
2009/2010, Női NB II, Nyugati csoport
1. Nagykutas NLSE52
2. Soproni FAC38
3. Somogyjád SZKKSE36
4. Gizella-Veszprémi SE21
5. Pécsi VSK20
6. Fészek Csempebolt NFK10
7. Szigetvári Vasas SC3
részletes     
2009/2010, Női U18
1. Taksony-Bíró-Kert-MODEX Busz SE49
2. Ferencváros45
3. MTK Hungária FC34
4. Viktória FC-Szombathely28
5. XII. Ker. Hegyvidék SE27
6. Győri Dózsa SE (-3 pont)16
7. 1. FC Femina\'93 SE12
8. Újpesti TE12
9. Győri ETO FC10
10. Pécsi MFC1
részletes     
2009/2010, Női Futsal NB I
1. Vesta-City Line K és 3S52
2. Univerzum41
3. Tolna-Mözs34
4. Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz31
5. Szegedi AK-Boszorkányok15
6. Skorpió SE-1. DFC Group-Salgótarján7
7. Somafone-Kiskunfélegyháza6
részletes     
2009/2010, Női Futsal NB II, Felsőházi rájátszás
1. Galaxis NFE27
2. Ferencváros25
3. ELTE SE10
4. Kiskunhalasi FC10
5. Gyöngyösi F&BSK-Amazon; SE9
részletes     
2009/2010, Női Futsal NB II, Alsóházi rájátszás
1. Bonyhád-Völgység NSE18
2. Tolna-Mözs II.15
3. Rubeola FC-Csömör13
4. Siketek SK7
5. Salgótarjáni Vadmacskák0
6. Miskolci Vénusz II.: visszalépett!0
részletes     

Góllövőlisták

NB I. góllövőlista
Pádár Anita (1. FC Femina '93 SE-Hellotel)25
Vágó Fanny (MTK Hungária FC)22
Méry Rita (MTK Hungária FC)21
Szarvas Alexandra (Viktória FC-Szombathely)19
Tóth Gabriella (Viktória FC-Szombathely)17
Sipos Lilla (Ferencváros)15
Jakab Réka (Győri Dózsa SE)13
Dörömbözi Csilla (Ferencváros)11
Fogl Katalin (Taksony-Bíró-Kert-MODEX Busz SE)10
Megyeri Boglárka (Viktória FC-Szombathely)9

teljes lista >>
Futsal NB I. góllövőlista
Dombai-Nagy Anett (Vesta-City Line K és 3S) 55
Pádár Anita (Vesta-City Line K és 3S) 49
Szekér Anita (Univerzum) 32
Garadnai Erika (Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz) 27
Varga Adél (Tolna-Mözs) 24
Csepregi Gabriella (Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz) 21
teljes lista>>
NB II. góllövőlista
Várkonyi Orsolya (Soproni FAC) 28
Végh Renáta (Nagykutas NLSE) 26
Mátyás Noémi (Somogyjád SZKKSE) 26
Dénes Dorottya (XII. Ker. Hegyvidék SE) 24
Bogyai Alexandra (Somogyjád SZKKSE) 19
Zimányi-Kovács Anikó (Szegedi AK-Boszorkányok) 17
teljes lista>>

Képgalériák

további képek

Fórumok

· Sopron Fan Club
· ONLINE-Rész- és végeredmények
· Kutasi lányok!!!
· Hegyvidék SE
· Fészek Csempebolt Fan Club
· MTK Fan Club
· Gyulai Amazonok
· Szegedi AK
· Futsal
· U15
· DRUKKERPRESSZÓ
· Somogyjád SZKKSE
· Vélemények a honlapról
· Góltippp!
· A női válogatottról

Hozzászólások

· Élő tévéközvetítés a Női Magyar Kupa-döntőről - nem biztos, hogy öröm...
· NB I: a 21. forduló (04-24-25.) részletes összefoglalója
· NB II: a 20. forduló (04.16-18.) összefoglalója
· Női NB I: a 19. forduló (04.10-11.) részletes összefoglalója
· Élőben közvetíti a televízió a Vesta - Tolna futsal kupadöntőt!
· A márciusi góltipp-játék végeredménye
· Vb-selejtező: kétgólos siker Bosznia-Hercegovina ellen
· U19, Eb-középdöntő: vereség Svájctól
· U19-es válogatott, Eb-középdöntő: beszélgetés Turtóczki Sándorral
· Fejér megyei női bajnokság
név:
jelszó:
eredmenyek.net Góltippp játék nb1.hu
partnerek
www.edzotaborok.hu
Viktória FC Szombathely MTK női foci FTC UTE női csapat Olimpia kattints !!! PVSK Női focicsapat Nagykutas PMFC