kép
· Az U19-es válogatott - sajnos - "lemásolta" a felnőttek eredményét: 0-6 az írek ellen
2011. szeptember 23. 09:17:43  nyomtatási kép  cikk küldése

Egyetlen árva pontot kell(ett) volna szereznie az U19-es válogatottnak utolsó Eb-selejtezőjén. Nemhogy egy pont, de még egy gól sem jött jössze, ellenben a 2. csoport legnagyobb különbségű vereségét "sikerült" elszenvedni. És nem egy igazi európai nagyhatalomtól, hanem az írektől. Úgy látszik, a "jövő" semmivel sem jobb a "jelennél". Iszonyú kilátások az elkövetkezendőkre...

A női U19-es válogatott utolsó Eb-selejtezőjén vereséget szenvedett Írországtól.

A mieink az izraeliek legyőzése után 3-3-as döntetlent játszottak a házigazda portugálokkal, ami azt jelentette, hogy az írek ellen már egy döntetlen is elég lett volna a továbbjutáshoz.

Turtóczki Sándor szövetségi edző az Aschenbrenner Réka - Tatai Krisztina (Mosdóczi Evelin, 34. p.), Vidács Krisztina (Gaál-Szabó Beáta, 69. p.), Beke Adrienn, Sándor Zita - Tóth Barbara, Jakab Kata, Csiszár Henrietta - Szabó Boglárka, Palkovics Nóra, Nagy Dóra (Siska Odett, 81.) összeállításban szerepeltette csapatát a találkozón.

Bár mezőnyben nem volt jelentős különbség a két csapat között, az írek kíméletlenül kihasználták a helyzeteiket, míg a mieink sorra elhibázták a lehetőségeket. A szünetben már 4-0-ra vezetett az ellenfél, a végeredmény 6-0 lett. Válogatottunk a harmadik helyen végzett csoportjában, és nem jutott tovább a tavaszi elitkörbe.

- El kell ismerni, hogy az ír csapat nagyobb játékerőt képvisel, de ekkora különbség közel sem volt a két csapat között - értékelt a lefújás után Turtóczki Sándor. - Mezőnyben helyenként nagyon jól játszottunk, a két gyors támadójukat azonban nem tudtuk semlegesíteni, így alakult ki a nagy különbségű vereség. Hiányérzetem van, mert ha mindkét oldalon hasonló a helyzetkihasználás, akkor jóval szorosabb lett volna az eredmény, legfeljebb kétgólos ír siker felelt volna meg a játék képének. Dicséret illeti a csapatot, a vereség ellenére ezek a lányok tudnak focizni, láttam biztató jeleket az elmúlt egy hétben, a nehézségeink ellenére helyt álltunk a tornán.

(Forrás: mlsz.hu)

 A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

fertőtó E-mail küldése a hozzászólónak
2011. szeptember 25. 05:13:10
Igazad lehet Flipperke de tegnap olyan meccset láttam foci cimszó alatt ahol a győztes csapat 5-en is győztek volna 11 ellen NB-I címen.Jó, a szerkó jó volt meg bemelegítés is szép volt de focihoz közük nem volt.Ilyen is van.
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2011. szeptember 24. 23:06:55
A sport2 most adja a Barca meccset. Szünetben 3-0 de lehetne 6-0 is, mondta most éppen Hegyi Iván miközben dicsérte az Atletico madridot, hogy micsoda jó játékosokból áll és egy nagyon jó kis csapat. Azaz máshol létezik olyan, hogy kikap egy csapat de dicsérik. Az eltelt időben amúgy többfelől is hallani lehet, Turtóczki mester nem lódított, amikor azt nyilatkozta, kifejezetten jól játszott a csapat ...stb...stb... Na de már nem érdekes, keressünk új témát!
womansoccer E-mail küldése a hozzászólónak
2011. szeptember 24. 15:45:22

Nem gondolnám, hogy nekünk szurkolóknak kellene segítenünk a szövetségi edzőknek, és a sportág vezetőinek abban, hogy valami történjen.Az nagyon nagy baj lenne, ha hozzáértetlen amatőrök kinálnák fel segítségüket. Ez elsősorban sportpolitikai, másodsortban anyagi kérdés.Ameddig a női foci nemzeti bajnokságai kabaréjelenetekben bővelkednek (ki nem állás, halasztások, a fiataloknál általános jogosulatlan szereplés stb..stb...) addig sem a női foci vzetése, sem mi nem várhatjuk el hogy komolyan vegyenek bennünket. És nem is vesznek.Lényegében telnek-múlnak az évek és komoly változás nincs. Uganazok a vezetők és edzők, néhányan kiszállnak, kevesbben beszállnak.Az a pár ember akit még érdekel a sportág az vagy érdekelt,netán szülő, esetleg mgszállott őrült, de ebből nem lesz támogatói kör, és nem válik üzletivé a sportág. Addig pedig valóban csak azon tudunk vitatkozni hogy X jó edző, netán Y kiváló játékos, de senki nem fog segíteni abban, hogy még jobb és még eredményesebb legyen.A labda az MLSZ oldalán pattog.Ha nyugati mintára kiépíti a női futballl alapjait, lesz sportértéke, ha hagyja így vegetálni, akkor pedig nem.Egy biztos: ezzel a szakember gárdával és ezzel a merítéssel igazán nagy dolgiokat építeni nem lehet.Komoly felkészült megfizetettt szakemberek, jó pályák,megfizethető utazás,nagyon komoly arketing, jó bírók, és még sok pénz kellene ahhoz, hogy valami elinduljon.De ez nem mindenkinek az érdeke,s ameddig ebben nincs egység, nincs is miről beszélni.

oroszlan E-mail küldése a hozzászólónak
2011. szeptember 24. 11:27:16
Stauffenberg,
kritizálni könnyű! Menj oda hozzá és nézz a szemébe és mond meg neki, hogy felajánlod segítségedet -és az tényleg az legyen! Szerintem meg fog hallgatni! Így fog előre jutni a női foci (is)!
Stauffenberg E-mail küldése a hozzászólónak
2011. szeptember 24. 11:13:46
A női szakágvezetői poszt éppen annyi elfoglaltságot jelent majd,hogy amellett nem jutna elég idő a kapitányi poszt betöltésére sem.Éppen ezért külön kell választani a kettőt és nem ragaszkodni a tejhatalomhoz,főleg akkor nem ha valaki ilyen nulla eredményeket produkál évek óta,mondhatni a múltjából él.
reális E-mail küldése a hozzászólónak
2011. szeptember 24. 11:11:49
Kedves Oroszlán!Vannak már jelek ,egyre több leány megy külföldre.nem véletlenül.
oroszlan E-mail küldése a hozzászólónak
2011. szeptember 24. 11:01:46
Stauffenberg,
eljön majd az idő, amikor megköszönik Matthausnak és Koemannak a tevékenységüket. Ha ők nincsenek nem jut ki ennyi magyar külföldre, akkor pedig nincs fejlődés, nincs világranglista 27. hely.
oroszlan E-mail küldése a hozzászólónak
2011. szeptember 24. 10:56:44
összegzés képen: nem becsmérelni azért őket, mert saját pénzből, saját idejüket elvévén máshonnan, ennyit tudnak - tudhatnak, hanem segíteni nekik! ÖSSZEFOGÁS! nem - rossz magyar módszer szerint- írigykedni és megfúrni a másikat, hanem együtt előre jutni. (Nem kellene presztízs csinálni abból, hogy ki neve alatt fut a csapat, hanem mindenki odaállna és segítené a csapatot - úgy se itt fog kiderülni valakiről, hogy ő a "murinyó") (a "murinyó"-nak meg el kell fogadni és helyén kell kezelni a kinyújtott segítő kezet)
"murinyó" alatt nem gondolok senkire!!!!
oroszlan E-mail küldése a hozzászólónak
2011. szeptember 24. 10:50:58
Reális,
sztem a magyar ffi foci azért fejlődik, mert többen mennek ki külföldre. Ott jobb feltételek mellett, jobb bajnokságban, jobb edzők, jobb játékosok között FEJLŐDNEK! Szerinted, ha itt maradtak volna, akkor ugyan ilyen eredményeket értek volna el? Úgye nem. Magyarországon most ez a helyzet: éppen csak fejlődő utánpótlás képzés mellett szinte nulla infrasruktúra, nulla edzői szint és a többi! (a magyar edzők egyik csapatból mennek a másikba, de sehol sem tudnak nagyot "alkotni" -képzetlenek!) Tehát: ha fejlődik a magyar női labdarúgás "légköre" - pályák, edzők, edző képzés, játékosok "darabszáma", vagy többen mennek ki nívósabb bajnokságba focizni, akkor lehet számon kérni, addig örüljünk, hogy vannak, és fociznak. Magyarországon szerintem a fejlődést az ETO és az MTK-Agárd példáján lehetne elkezdeni. (Magántőke, vagyis pénz, pénz, pénz => jobb feltételek, jobb -, szakszerű edzésmódszerek) (Buta fradisták: az egyedüli ember, aki fejlesztette volna a klubjukat, Várszegi, elzavarták - hülyeség ellen nincs orvosság!)Én nagyon szívesen látnék egyre több ilyen kezdeményezést a női vonalon is, de ez üzletpolitikában szinte biztos ráfizetés!

még egy-két javaslat a fejlődéshez: MLSZ járuljon hozzá a bajnoksághoz: bírói díj kifizetése, minden NB1, NB2-es ffi csapatnak kötelező lenne női felnőtt csapatot indítania bajnokságban - utánpótlással együtt. Tudom ez nem megy egyik napról a másikra, de el kellene kezdeni, s akkor 4-5éven belül egy magyar-ír meccs eredmény nem 0:6 lenne!
Stauffenberg E-mail küldése a hozzászólónak
2011. szeptember 24. 10:32:41
Férfi fociban sokan azt hitték mindegy ki az edző nem lehet eredményt elérni. Matthaussal is leégtünk,Koemannal is erre most idejött egy bizonyos Egervári aki eredményt produkált. Hosszú idő után a férfi válcsi (27.) előrébb tart a nőinél (33.) a világranglistán.U17-u19-es válogatottjaink szinte minden évben kiesnek mostanában az első selejtezőkör után,függetlenül attól ,hogy Magyarországon vagy máshol rendezik.Korábban ez nem mindig volt ez így. Ez is azt mutatja fásultak már és megújulni képtelen a női csapatoknál dolgozó trénerek többsége.Személyi változás tehát elkerülhetetlen. Kiesni,pontot nem szerezni még Náncsi néni is tud,tehát vesztenivaló nincs.Azért az mégiscsak furcsa,hogy van olyan edző a női labdarúgásban aki luxuspénzt tud kivenni pontnélküli teljesítmény után a kasszából.Ennyiért már lehetne hozni sokkal komolyabb szövetségi edzőt is.Vannak sokan akik állás nélkül vannak bizonyosan elvállalná a feladatot.
reális E-mail küldése a hozzászólónak
2011. szeptember 24. 10:20:47
Kedves Oroszlán!Ne haragudj de én ugy látom a válogatott is /ffi/csak ugy lép előre hogy szakmailag fejlődik és nem riadnak vissza attól hogy hátha valaki többet ki tud hozni a válogatottból a nőknél is igy van ez a németektől-svédekig-olaszokig mindenütt.Nem bebetonozott helyek vannak és ez a lányok érdekében történik.És a trend az hogy klubedzőket jó messze tartják a válogatottaktól.
oroszlan E-mail küldése a hozzászólónak
2011. szeptember 24. 09:33:33
Kedves womansoccer!
Lenne egy kérdésem: szerinted a san-marinói csapatnál "fejek hullottak" és általános depresszió ütötte fel a fejét mert kaptak egy 8ast a magyaroktól? Szerintem nem, mert tisztában vannak a képességeikkel és a körülményeikkel, így egy jobb csapattól nem szégyen a vereség! Ha mi kaptunk volna tőlük egy 8ast, az más lenne, de legyünk tisztába a tényekkel és ahhoz mérten állítsunk fel mércét!
Tudom a néző mindig azt szeretné, ha nyerne a csapata, de sajnos ez nem mindig van így! Ha Hollandia megver minket akár 6:0ra, de úgy játszunk, mint játszottunk odakint, akkor szerintem nem kongatnának vészharangot.
Ha egy csapat -edzőstül- a legjobbat hozta ki magából, akkor nincs mit szégyenkezni!
Én így gondolom, de lehet, hogy nincs mindenben igazam.

Üdvözlettel.
(persze itt most a felnőtt férfi csapattal példálózok)
reális E-mail küldése a hozzászólónak
2011. szeptember 24. 09:21:30
Kedves Oroszlán.A sportban van egy örök igazság hogy ha nem látni az előrelépést vagy stagnál a sportág akkor szakmailag kell megújulni.Ez igy megy amióta ezt vagy bármely sportágat játszák.És ez nem fenntartói probléma.Aki sokat tesz bele nem biztos hogy szakmailag is megfelelő.Ebben semmi bántás nincs.A közönség és az játékosok önbecsülése többet érdemel.Nem mindegy hogy megy el a játékospályafutásuk.Langyosvizben vagy állandó megújulásban.Megérdemlik az utóbbit..
womansoccer E-mail küldése a hozzászólónak
2011. szeptember 24. 08:38:51

Ha egy hat-nullra elvesztett meccs után pozitív jeleket vél felfedezni a magyar női futballaban az valóban elfogult vagy érdekelt.És aki elfogadja azta az érvelést miszerint az eredmény ellenére dicséreti a csapatot az minimum nem eredménycentrikus és becsapja önmagát és a közönséget.Abba ne menjünk bele ki mennyit költött női focira. Megdöbbennél.Azt viszont elfogadom, hogy sok ember nagyon jól elvan ebben a szerencsétlen helyzetben és azt gondolja, hogy majd magától jobb lesz. Kiábrándítok mindenkit, nem lesz jobb.Joga és követelni mindenkinek van akit érdekel a sportág, mert szinvonalas jó meccsekre szeretne járni, és elfogdaható lelkes futballt szeretne látni. A közömség már csak ilyen.Persze lehet hinni az edzői értékelésekben, amelyek szóban szenzációsak, de miután a sportot nem nyilatkozatokkal játsszák kicsit más a látvány és a hozzáfűzött "szakértő" szöveg. Elnézést ha megzavartam rózsaszín ámmaidat a női hazai futballról, és mertem néhány kritiikai észervételt tenni.De azt hiszem ha kimész egy bajnokira választ kapsz a nézők számából, menyire érdekfeszítő a sorozatos vesszőfutás.Bocs. hogy le mertem írni a véleményemet, és nem ajnározom azt a csapatot amelyik féltucatot kapott az ellenféltől.

oroszlan E-mail küldése a hozzászólónak
2011. szeptember 23. 22:56:04
Kedves womansoccer!
van egy ajánlatom a Számodra! Ha ennyire zavar Téged minden és mindenki, ne is foglalkozz a női focival, sőt a magyar focival ne foglalkozz! Javaslom Neked a sakkot, az úgy is elméleti sport, s abban Te nagy vagy!
Látta valaki a mérkőzéseket? Tud valaki HITELESen beszámolni az ott történtekről? Amit én hallottam az tényleg biztató és az edző szavai az igazak:
"Dicséret illeti a csapatot, a vereség ellenére ezek a lányok tudnak focizni, láttam biztató jeleket az elmúlt egy hétben, a nehézségeink ellenére helyt álltunk a tornán."
Egyébként lehet, hogy hibázott egy-két játékos, lehet, hogy az edzőnek is volt rossz "megérzése", de kinek nincs?! Szerintem örüljünk, hogy ilyen "feltételek" mellett van ennyi leány, aki tudja képviselni az országot! És ha valaki jobb nálunk, akkor mi van? Meg kellene tanulni a jobbtól elfogadni a vereséget (de természetesen ez nem azt jelenti, hogy felemelt kézzel kell kimenni a pályára!) Mi van, ha kikapunk? "Drágább lesz a kenyér?" nem hiszem! Folytatni kell a körülményekhez képest a legjobban, "s bízva bizakodni!"
Még egy kérdés: "womansoccer"-ek! Ti mennyi pénzt energiát, stb. fektettetek bele ebbe a csapatba, a női labdarúgásba? Van jogod követelni és számon kérni?? mielőtt válaszolsz nézz a tükörbe! (amennyiben úgy gondolod, hogy igen, akkor azt emberként tedd meg! Kritizálni mindig könnyebb, mint megtenni vmit)
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2011. szeptember 23. 18:38:05
Womensoccer :) nem is láttad a meccseket :) ehhez képest mindent tudsz !Előbb elmondod mennyire nincs itt jól a képzés, vezetőség stb...majd pedig hiányolod a teljesítményt! Igen egy európai élcsapathoz képest sokkal gyengébb a Magyar csapat aki sokadik a ranglistán. Amúgy ha van is 2-3 klasszisunk( mert van) azok nem tudnak mindent megoldani, egy csapat mindig függ a leggyengébb láncszemektől. Mondjuk ugye Zeller sem tudott csodát tenni egyedül az Újpestben igaz? Vagy a felnőtt válcsiban is van 2-3 klasszis, de ennyi kevés. Mint ahogy hiába Ibra a svéd válogatottban , attól még akár a Magyarok is el bírják kapni a többiek miatt. A Portugálokkal pariban voltak a lányok, már ez is nagy szó. Izraelt meg verték, meg sok sok országot vernének! Azaz egyáltalán nem voltak a béka segge alatt. Főleg az itthoni körülmények mellett!
reális E-mail küldése a hozzászólónak
2011. szeptember 23. 18:11:01
Már régóta hobbisport a női labdarúgás.Jóindulatú apukák,bácsik,nénik és kisebb szponzorok tarják fent a templom egerénél is szegényebb klubokat.Semmi extrát nem tudnak a lányoknak nyújtani sőt azok tagdíjából élnek meg a csapatok.Zsebpénzért vagy azért se dolgozó komoly szinten labdába nem rugó edzők és önjelölt szakemberek dolgoznak a sportágban mert komoly szakembert megfizetni nem tudnak.Ez a színvonalon meg is látszik.Hiába a sok lelkes "fenntartó" de pályák nélkül, pénz nélkül és komoly reformok nélkül a világ elment mellettünk.Megsértődhet itt bárki de a tények azok makacs dolgok.Nem tehet erről 1 lány sem egy vezető sem.A sportág komollyá válásának a megoldása nem a klubok kezében van hanem az MLSZ kezében.Az meg csak a jéghegy csúcsát finanszirozza és segíti.Az alapzattal van baj.Oda kell figyelni mert a mostani nagyválogatott és az U19 látjuk könnyűnek találtatott.Egy út van a gyerek /leány/ foci beindítása.Más út nincs és az is komoly szakemberekkel és nem hobbiedzőkkel.Az előttünk járó országok ezt csinálták.Nem kell újat feltalálni de a sportág veszte ha a benne most is dolgozóktól várja bárki a megújulást.Mint látható ez nem megy csak zsákutca.Jobbjaink elmennek és ami a tragikus ide nem jön senki..Vajh miért?
womansoccer E-mail küldése a hozzászólónak
2011. szeptember 23. 16:00:40

Írország valóban komoly játékerőt képvisel.Ettől függetlenül tisztes eredmény elvárható lett volna.Most láthatjuk, hogy a sokszor ajnározott szuperklasszisoknak kikiáltott lányaink sajnos a futball egyetlen elemében sem veszik fel a versenyt a komolyabb csapatokkal.Pedig most játszott néhány hazai "isten", akikről ódákat zengünk egy szép gól egy jó megoldás miatt.Summa summárum a béka popója alatt van a hazai női foci utánpótlással nagyválogatottal együtt.Ugyanez a véleményem a szakmai vezetésről az edzőkről, a klubokról és legfőképp a nevetséges MLSZ-ről.Átfogó reformok nélkül hobbisportággá silányodunk rövidesen. De ezt már néhányszor leírtam!

sulisz E-mail küldése a hozzászólónak
2011. szeptember 23. 12:19:06
Ireknél már az U15 nemzetközi meccseket játszik mig nálunk kispályáznak ebben a korban...
hármashatárhegyi E-mail küldése a hozzászólónak
2011. szeptember 23. 10:11:27
Nem az irek voltak az ellenfelek hanem előző meccsen 2:0 után nem kellett volna 3:3-at játszani.Ott szállt el a továbbjutás.
ucr E-mail küldése a hozzászólónak
2011. szeptember 23. 09:56:55
Segítek: ebben a generációban az ír lányok Európa legjobb kettő és a világ legjobb nyolc csapata között vannak!

Nem saccra vagy ízlés alapján, hanem abból ítélve, amit két évvel korábban az akkori U17 csapatuk elért.
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2011. szeptember 23. 09:54:17
Én nem látok ekkora nagy problémákat az eredményekben, hogy ilyen mély következtetéseket lehetne levonni. A Barca ( de mondhatnám az UTE-FTC meccset is) most rúgott 8-at egy első osztályú Spanyol csapatnak ahol a játékosok képzettek és profik-- milliókért/hó- játszanak! Akkor most az a meccs után már nem is jó játékosok?? Dehogynem! Következő meccsen már máshogy lenne. Vannak ilyen meccsek... lásd MU-Róma!! 7-0!! A Róma szar csapat? Szar játékosokkal?? Akik abbahagyták ezután?? Dehogy! Nem lehet ilyen következtetéseket levonni szerintem egy egy meccsből. Amúgy az Irek ezen korosztálya egyik legjobb Európában!
ucr E-mail küldése a hozzászólónak
2011. szeptember 23. 09:48:44
Ezt az égbekiáltó hülyeséget ki írta ide, hogy az írek nem európai nagyhatalom???

Nézzen már kicsit utána!!

Tabellák

NB I, alapszakasz, 2011/12
1. Viktória FC-Trend Optika (Szombathely)28
2. Astra-Bíró-Kert FC (Bp.)27
3. MTK Hungária FC (Bp.)22
4. 1. FC Femina ´93 SE (Bp.)18
5. Győri Dózsa SE16
6. Ferencvárosi TC12
7. Páter Fit-Well-Nagypáli9
8. Újpesti TE7
9. Szegedi AK3
10. Nyíregyháza Spartacus FC3
részletes     
U17, 2011/12
1. Ferencvárosi TC18
2. Astra-Bíró-Kert FC (Bp.)18
3. Viktória FC-Trend Optika (Szombathely)18
4. MTK Hungária FC (Bp.)15
5. Nyírség NSC (Nyíregyháza)14
6. Győri ETO FC13
7. 1. FC Femina ´93 SE (Bp.) /-1 pont/8
8. Páter Fit-Well-Nagypáli7
9. Szegedi AK5
10. Győri Dózsa SE3
11. Újpesti TE /-2 pont/0
részletes     
NB II, 2011/12
1. Ferencvárosi TC II.19
2. Hegyvidék SE (Bp.)19
3. Pécsváradi SE18
4. Pécsi VSK14
5. Metis-Plantur 39 NFC (Bp.)13
6. Soproni FAC9
7. Nagykanizsai TE 18669
8. Veszprém-Gizella SE8
9. Dorogi Egyetértés SE4
10. Szigetvári Vasas SC0
részletes     
Futsal NB I, 2011/12
1. Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz15
2. Univerzum-Aramis10
3. Vesta SE9
4. Tolna-Mözs9
5. Ferencváros7
6. MVFC-Berettyóújfalu7
7. Kiskunfélegyházi Fornetti6
8. Szegedi AK-Boszorkányok4
9. ELTE SE3
10. Galaxis NFE0
részletes     
Futsal NB II, Északi csoport, 2011/12
1. Hungária-Univerzum9
2. Budapest Police SE9
3. Rubeola FC-Csömör8
4. Hegyvidék SE4
5. Obsitos SE4
részletes     
Futsal NB II, Déli csoport, 2011/12
1. Astra Kiskunfélegyházi Bulls7
2. Tolna-Mözs II.7
3. Szentesi FSC1
4. Szekszárdi UFC1
részletes     
Futsal NB II, Keleti csoport, 2011/12
1. Skorpió SE-Salgótarján23
2. Hajdúböszörményi TE19
3. Apci Amazon SE8
4. Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz II.1
részletes     
Futsal NB II, Nyugati csoport, 2011/12
1. Vesta SE II.17
2. Kalafa SE-Tatabánya13
3. Szombathelyi Egyetem SE12
4. Fészek Csempebolt NFK (Ikrény)10
részletes     

Góllövőlisták

NB I, góllövőlista
Pádár Anita (1. FC Femina '93 SE)20
Fogl Katalin (Astra-Bíró-Kert FC - Bp.)17
Sipos Lilla (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)13
Nagy Dóra (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)12
Méry Rita (MTK Hungária FC)12
Rácz Zsófia (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)11
Jakab Réka (Győri Dózsa SE)10
Dombai-Nagy Anett (Astra-Bíró-Kert FC - Bp.)9
Nagy Lilla (MTK Hungária FC)8
Vágó Fanny (MTK Hungária FC)7

teljes lista >>
U17, góllövőlista
Németh Dorottya (Astra Bíró-Kert FC - Bp.) 11
Nagy Alexandra (MTK Hungária FC) 11
Németh Loretta (Győri ETO FC) 11
Kós Petra (MTK Hungária FC) 9
Diószegi Fanni (Ferencváros) 7
Lovas Anna (Nyírség NFC - Nyíregyháza) 7
teljes lista>>
NB II, góllövőlista
Solymos Krisztina (Ferencváros II.) 12
Kálmán Hanna (Hegyvidék SE) 11
Faltusz Viktória (Ferencváros II.) 9
Halász Réka (Hegyvidék SE) 7
Piszker Flóra (Veszprém-Gizella SE) 6
Bucher Bettina (Pécsi VSK) 6
teljes lista>>
Futsal NB I, góllövőlista
Pádár Anita (Vesta SE) 22
Szekér Anita (Tolna-Mözs) 11
Bernáth Csilla (Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz) 11
Zimányi-Kovács Anikó (Szegedi AK-Boszorkányok) 10
Bernhardt Barbara (Univerzum-Aramis) 10
Üveges Katalin (Univerzum-Aramis) 8
teljes lista>>
Futsal NB II, góllövőlista
Hegyi Szilvia (Hungária-Univerzum II.) 11
Vígh Renáta (Hungária-Univerzum II.) 10
Bozsó Renáta (Apci Amazon SE) 8
Lovas Anna (Hajdúböszörményi TE) 8
Csuti Melinda (Fészek Csempebolt /Ikrény/) 8
Quirikó Vivien (Hajdúböszörményi TE) 7
teljes lista>>

Képgalériák

további képek

Fórumok

· Hogy mindenki jó helyre időre menjen ...
· ONLINE-Rész- és végeredmények
· Nagypáli lányok!!!
· DRUKKERPRESSZÓ
· Szegedi AK
· Futsal
· Ki lesz a bajnok az NB I-ben?
· U15
· Az U-15-ös bajnokságról
· Góltippp!
· Veszprémi nöi foci
· Sopron Fan Club
· secret service
· Hidegkúti Angyalok Fan Club
· 30-as nő focizni szeretne

Hozzászólások

· Eb-selejtező: válogatottunk 4-0-ra győzött idegenben a harmatgyenge bolgárok ellen
· Micsoda bemutatkozás! Gál Tímea góllal kezdett a görög bajnokság vasárnapi rajtján (Videóval!)
· Ma rajtol a görög bajnokság: Gál Tímeáék a bajnok PAOK ellen lépnek pályára
· Eb-selejtező: Bulgáriában próbálja megszerezni első pontjait a válogatott
· Kiss László szövetségi edző úgy döntött, hogy nem tájékoztatja honlapunkat
· U17-es Eb-selejtező: 5-0-s vereség a svédektől, ismét elmaradt a továbbjutás
· Eb-selejtező: Izland ellen játszik Pápán a válogatott szombaton (kezdőcsapattal!)
· NB I, 8. forduló: Nagy Anett műesése (?) utáni 11-essel nyert az Astra az MTK ellen
· U17-es Eb-selejtező: Bulgária 3-0-s legyőzésével kezdtük a csoportmeccseket
· U17, 7. forduló: Nagy Alexandra gálázott Győrben; megvan a második Femina-siker
név:
jelszó:
eredmenyek.net Góltippp játék
Partnerek:
http://siposfoto.gportal.hu/

MTK női foci

Viktória FC Szombathely
Astra HFC

FTC

Nagykutas

PMFC

PVSK Női focicsapat
Tolna-Mözs

noifoci60

kattints !!!

www.edzotaborok.hu

www.mobilpresent.hu

nb1.hu