kép
· NB I, 7. forduló: hanyatt VÁGÓdott a Fradi a bajnok MTK Hungária előtt vasárnap
2011. október 06. 17:50:16  nyomtatási kép  cikk küldése

Két labdarúgónak is sikerült tripláznia a nagypályás NB I múlt hétvégi fordulójában. Két remek futballistáról van szó, akik egyértelmű húzóemberei csapatuknak. A feminás Pádár Anita Szegeden, míg az MTK-ba visszatérő Vágó Fanny (képünkön) a Fradi ellen szerzett három gólt.

Helyreállt a rend.

No, nem az M0-s körgyűrűre gondolunk, hanem a nagypályás NB I góllövőlistájára.

A zsinórban 13-szor gólkirálynői címet elhódító Pádár Anita ismét a lista élén van. Mert oda való, mert tudása alapján maximálisan megérdemli. Főleg úgy, hogy egy nem túl acélos (és akkor még finoman fogalmaztunk!) Feminát képes szinte egymaga a hátán cipelni, és góljaival begyűjteni a három pontokat. Mint legutóbb Szegeden, ahol csapata mindhárom találata az ő nevéhez fűződik.

Ilyenkor (is) azt érzi az ember, hogy egy ilyen játékos miért nem tudott kezdeni néhány hete a Belgium elleni Eb-selejtezőn? Egy ilyen labdarúgót, aki messze kimagaslik a mezőnyből, felettébb érthetetlen a kispadon "jegelni" 59 percen keresztül. Mai napig megmagyarázhatatlanok a Belgiumban történtek.

De evezzünk vissza a hazai vizekre (egyesek szerint pocsolyába..., bár ha abba lépünk - mint tudjuk -, sáros lesz új cipőnk...)

Mondhatni hanyatt VÁGÓdott a Ferencváros az MTK-stadionban. Hiába szerződött a bajnok két védője Görögországba, egy pedig Spanyolországba, a kék-fehéreket az átszervezett hátvédsor sem gátolta meg az újabb (kapott gól nélküli) győzelem begyűjtésében. A fővárosiak két hete Izlandról visszatért, s ezúttal is három gólt szerző Vágó Fanny vezérletével 4-0-ra diadalmaskodtak a zöld-fehérek nagy bánatára.

Az eddig százszázalékos fővárosi Astra a szintén hibátlan Szombathely otthonában vizitált, s volt kénytelen szomorúan felülni a hazafelé tartó buszra, legalábbis bizonyos, hogy a 3-0-s vereséget nem igazán tette vidámmá a fővárosba vezető utat.

Az Újpest otthon gyűrte le a Zala megyei Nagypálit, s ez a három pont igen sokat érhet még a IV. kerületiek számára a későbbiekben. A meccs hosszabbításában az újpesti Durkó Zita és a nagypáli Rózsás Rita "pontozódott ki", ugyanis sportszerűtlenségük miatt mindketten a kiállítás sorsára jutottak.

Az előbb említett két játékosnál is jobban kivetkőzött magából a Győri Dózsa játékosa, Soproni Krisztina Nyíregyházán. Nyomdafestéket nem tűrő módon sértegette, fenyegette a játékvezetőt, az ilyen "labdarúgó" nem való a futballpályára! Nem is csoda, hogy az MLSZ fegyelmi bizottsága 4 mérkőzésre "meszelte el", így lesz ideje gondolkodnia azon, vajon hogyan is kell viselkednie egy sportembernek a pályán. Amúgy teljesen megdöbbentő Soproni Krisztina tette, hiszen tette mindezt a lefújás előtt 10 perccel, amikor csapata 5-2-re vezetett...

NŐI NB I

7. FORDULÓ

Viktória FC-Szombathely - Astra-Bíró-Kert FC 3-0 (2-0)

Szombathely, 70 néző. Vezette: Kovács B. (Kártyásné Horváth K., Gyabronka M.)

SZOMBATHELY: Papp E. (Horváth B., 87. p.) - Marsai N. Tálosi Sz., Tóth II A., Tóth E. - Pulai L. (Soós A., 70. p.), Megyeri B., Rácz Zs. - Tischler F., Nagy D. (Tóth K., 84. p.), Sipos L. (Nemes K., 78. p.). Edző: Iszak Gábor.

ASTRA: Kovács K. - Vidács K. (Borhi Cs., 70. p.), Pincze G., Schatz R., Molnár J. - Sebestyén Gy., Szabó B., Megyes Á., Halászi K., Üveges K. (Németh D., 44. p.) - Fogl K. Edző: Dombó János.

Gólszerző: Tálosi Sz. (11-esből), Rácz Zs., Sipos L.

Sárga lap: Megyeri B., ill. Molnár J., Fogl K.

Jó: Tóth E., Tálosi Sz., Marsai N., Rácz Zs., Tóth II A., ill. Sebestyén Gy.

Iszak Gábor: - A vártnál könnyebben hoztuk ezt a mérkőzést. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez!

Dombó János: - Kapitális hibákat követtünk el, mind én, mind csapatom döntő többsége, mind pedig a játékvezető, ettől függetlenül gratulálok a Szombathely megérdemelt sikeréhez.

Újpesti TE - Páter Fitt-Well-Nagypáli 2-1 (1-1)

Fóti út, Cérna-pálya, 50 néző. Vezette: Bereczki M. (Grünvald G., Nyerges Zs.)

ÚJPEST: Hunyady E. - Szabó I., Nagy Sz., Gálik Á., Barsi A. - Dohány R., Lakatos Sz., Olasz L., Nagy B. (Kakuk A., 89. p.)  - Bura E., Durkó Z. Edző: Oroszi Sándor.

NAGYPÁLI: Kiss E. - Góczán K., Tölgyesi A., Széplaki R., Boda P. - Németh E., Vörös V., Horváth K., Vincze B. (Csuti M., 65. p.) - Végh R., Rózsás R. Edző: Péter Zoltán.

Gólszerző: Bura E., Durkó Z., ill. Rózsás R.

Kiállítva: Durkó Z. a 91. percben (fellökte ellenfelét), ill. Rózsás R. a 91. percben (a második sárga lap után).

Jó: Nagy Sz., Lakatos Sz., ill. Tölgyesi A., Széplaki R.

Oroszi Sándor: - Küzdelmes, parázs hangulatú, jó színvonalú mérkőzésen értékes három pontot gyűjtöttünk be.

Péter Zoltán: - Amit az előző két meccsen kinyitottunk ajtót, annak küszöbén sajnos most nem tudtunk átlépni. Az Újpest jobb akarásának köszönhetően megérdemelt győzelmet aratott.

Szegedi AK - 1. FC Femina '93 SE 1-3 (1-1)

Szeged, 50 néző. Vezette: Juhász M. (Újhelyi P., Nyakas Sz.)

SZEGED: Horváth M. (Németh Zsanett, 87. p.) - Szalai Á., Kardos B., Miklós G., Dóczi A. - Szil T. (Németh Zsófia, 80. p.), Horváth H., Zimányi-Kovács A., Hajka H. (Boros G., 61. p.) - Baksa K., Lipták L. (Papp D., 87. p.). Edző: Cserenkó Szabolcs.

FEMINA: Lengyel D. - Lengyel A., Kanta K., Rudán A. (Ács N., 40. p.), Zvara T. - Balogh H., Pádár A., Benkő M., Horváth L. (Ködmön K., 53. p.) - Széles V., Hegyi Sz. Edző: Bencsik László.

Gólszerző: Zimányi-Kovács A., ill. Pádár A. (3).

Sárga lap: Zimányi-Kovács A., ill. Benkő M., Ács N.

Jó: Zimányi-Kovács A., Horváth H., ill. Pádár A., Ács N., Balogh H.

Cserenkó Szabolcs: - A múlt heti hozzáállás száznyolcvan fokot fordult, szinte a maximumot nyújtottunk. Bízunk benne, hogy fél év múlva az ilyen meccseket már meg tudjuk nyerni. A Femina csupán egy Pádár Anitával volt jobb nálunk. Kis szerencsével egy pontot simán megérdemeltünk volna.

Bencsik László: - Remélem, hogy egyszer már pályára tudunk lépni az elképzelt összeállításban. Gratulálok csapatomnak, hogy a fel tudtunk állni a padlóról! A szegedi csapatban lelkes, sokra hivatott társaságot ismertünk meg.

Nyíregyháza Spartacus FC - Győri Dózsa SE 2-5 (1-3)

Nyíregyháza, 60 néző. Vezette: Benkő R. (Veres J., Kiss P.)

NYÍREGYHÁZA: Gyüre D. - Szilágyi M., Czégény Zs., Szűcs É. (Lovas A., 58. p.), Málik B. - Bölömi I. (Ferencz N., 40. p.), Tóth B., Mogyorósi Zs., Kocsárdi A. -Kiss F., Somogyi A. (Bornemissza B., 67. p.). Edző: Kósa János.

GYŐRI DÓZSA: Varga F. - Szórádi N., Siska O. (Dénes D., 60. p.), Soproni K., Szűcs A. (Szalontai A., 88. p.) - Pintér É., Jakab R., Molnár D., Tóközi T. - Jakab O., Nagy H. Edző: Vígh Zsolt.

Gólszerző: Málik B., Lovas A., ill. Jakab R. (2), Molnár D., Szórádi N., Dénes D.

Sárga lap: Kocsárdi A., ill. Pintér É.

Kiállítva: Soproni K. a 80. percben (a játékvezető megsértéséért).

Jó: Tóth B., Lovas A., ill. Jakab R., Molnár D., Nagy H.

Kósa János: - Kis szerencsével akár döntetlennel is zárulhatott volna a mérkőzés. Mindkét félidőben két-két percet kihagytunk, ezalatt az ellenfél négy gólt rúgott. Sajnos még mindig nagyon sok a sérültünk, ráadásul legjobb játékosunk, Ujvári Krisztina nem léphetett pályára.

Vígh Zsolt: - Nem nagyon tudok erről a mérkőzésről mit nyilatkozni, nincs nálam a bölcsek köve, de a játékvezető sporttársaknak üzenem, hogy ez a Föld nevű bolygó és mi emberek vagyunk. A hosszú utazás egyetlen pozitívuma a megszerzett három pont egy küzdelmes, olykor-olykor már túl kemény mérkőzésen.

MTK Hungária FC - Ferencvárosi TC 4-0 (3-0)

Hungária körút, Hidegkuti-stadion, 100 néző. Vezette: Gaál Gy. (Puskás G., Major I.)

MTK: Szőcs R. - Papp D., Tatai K., Tell Zs., Szabó Zs. - Nagy L. (Somogyi S., 72. p.), Smuczer A., Palkovics N., Godvár K. (Bobok Cs., 87. p.) - Vágó F., Méry R. (Gaál-Szabó B., 72. p.). Edző: Turtóczki Sándor.

FTC: Aschenbrenner R. - Sándor Z., Beke A., Tóth B., Kovács Zs. - Harsányi A., Vachter Zs. (Bereczki O., 87. p.), Csiszár H. (Fenyvesi J., a szünetben), Kocsa Zs. (Patocskai R., 85. p.) - Zeller D., Mosdóczi E. Edző: Hevesi Tamás.

Gólszerző: Vágó F. (3), Godvár K.

Sárga lap: Vachter Zs.

Jó: Tell Zs., Smuczer A., Vágó F., Szabó Zs., ill. Mosdóczi E., Vachter Zs.

Turtóczki Sándor: - Próbáljuk a hiányzókat pótolni, ezért dicséret jár az átmeneti védelem tagjainak. Közepes színvonalú mérkőzésen a magabiztos győzelmet Vágó Fanny eredményes játéka hozta meg számunkra.

Hevesi Tamás: - Katasztrofális első félidőt nyújtottunk, de a szünet után már elfogadható teljesítményt produkáltunk. Az MTK megérdemelt győzelmet aratott.

(A bajnokság teljes eredménylistája, góllövőlistája és az őszi idény programja megtalálható honlapunkon.)

(Összeállította: B. Nagy Zoltán)

 A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 18. 04:46:53
Deeee...hátulról...ököllel...tarkóóón....
sport1 E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 17. 18:51:56
Nem ő volt!!!
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 12. 18:40:49
Nem az érintett "mindigmáskorsportszerűjátékos" volt az véletlenül, aki egy meccsen leütötte Szabó Bogit úgy, hogy a labda sem volt a közelben? Éppen asszem szöglet volt ...a két játékos meg a felezővonal felé álldogált... csak kérdezem...
Coach E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 11. 13:30:30
Éndzsöl! Halász úr elismerte amit Zoliról írt alaptalan. Most éppen te rágalmaztad meg a főszerkesztő úrat így az első piros lap a tied. 3 hétig ne is lássunk ha szabad ilyet kérni. Viszlát!!
éndzsöl79 E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 11. 10:46:07

Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy a kedves hozzászólók csak szeretnék, ha annyi tisztelet és szeretet övezné őket körül, mint Halász Lacit. Távozása a csapattól nem fűzhető eredménytelenséghez, hiszen éppen ő volt az, akinek segítségével a csapat felkerült NB1-be. A lányok a mai napig felnéznek rá! Tisztelem amiatt, hogy még ennyi idő után is kiáll a régi játékosáért és teljes mértékben igaza van! Szégyellhetné magát az, aki ilyen hangvitelben ír járékosokról és elmarasztalja egyetlen meccs miatt. Még csak azt sem mondhatjuk, hogy Kriszta nem ismerte el, h a sporinak volt igaza. Zoli mindig értett ahhoz, hogyan vegye el a fiatalok kedvét és önbizalmát a focitól. Szóval most is csak gratulálni tudok! Mivel általában Zoli írja az összefoglalókat, tudnia kell, hogy Kriszta szinte az összes meccsen jóként van feltüntetve. Szerintem ez azért megmagyarázza, hogy mit keres a pályán! Az a baj, hogy a mocskos hangvitel miatt ezen a honlapon nem jár piroslap. Nem ártana, ha néhámy ember pár hétre el lenne tiltva a mocskolódástól...

edző? E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 11. 09:37:14

Sajnálom, hogy a hozzászólásom végeredményeként Kriszta érzi rosszul magát.


Annyit megjegyeznék, hogy a beírásom zárásaként saját magam ismerem el, hogy amit B. Nagy úrról írtam az alaptalan. A mondandóm Krisztát érintő részét továbbra is fenn tartom, azonban a többiért, amely valóban erősre sikeredett, én elnézést kérek, elvégre alaptalanul, fél információk alapján formáltam véleményt valakiről.


HL

BNagyZoltán E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 11. 06:40:37

Megszerezte telefonszámom, és tegnap este felhívott Soproni Krisztina.


Elmondta, megbánta, amit tett, tudja, hibázott, és az ezért járó 4 meccses eltiltást letölti.


Egy dolog viszont nagyon rosszul esett neki, amikor az egyik beíró édesapját is említette. Nos, a játékos elmondta nekem, ez nagyon fájó neki, ugyanis édesapja már nincs az élők között.


Azt, ha őt szidják, elfogadja, de édesapját hagyják ki belőle.


Minden elismerésem Krisztina előtt, és kívánom neki, hogy tanuljon ebből az esetből, és a továbbiakban jó játékával hívja fel magára a figyelmet.


Már csak édesapja emléke miatt is.

hármashatárhegyi E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 10. 23:03:15
Köszönöm Tulok.
tulok E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 10. 20:59:34
Nem szeretem amikor B.Nagyot bántják mert ő mindíg az igazat irja le,csak az néha fáj egyeseknek.
ucr E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 10. 20:55:58
A konkrét eset kapcsán én nem tételezném fel senkiről, hogy nem mond igazat. A játékos miért ne lehetett volna a sportszerűség mintaképe, amikor még Kutason edzett. Régen volt, azóta sok mindenen mehetett keresztül. Tanult új szavakat, kifejezéseket - más dolgokat meg esetleg elfelejtett.
ucr E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 10. 20:47:16
Neem azért :) Azt írta tulok, hogy mikor "éli" már meg, hogy nem szólok bele a főszerkesztő dolgába - pont miután két ember dolgába szóltam bele: Halász úréba és hármashatárhegyiébe. Kettejük közül Halász úrról tudjuk, hogy nem a honlap főszerkesztője.
girls1994 E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 10. 20:28:24
Igaza van UCR-nek a 3-as határos nagyon bevédte a Zoltánt.Ezek szerint közel állhat hozzá vagy szimpatizál vele.
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 10. 19:46:46
Ha komolyan ezeket mondta a "játékos" a pályán, akkor keveslem az elmarasztalást és nem tudok elfogadni semmilyen védőbeszédet!Kedves Laci! Inkább a kislánynak kellene írnia és nem nyilvánosan védenie a védhetetlent!Ha edzője lennék további meccseken sem játszana! Ha édesapja akkor meg ....(bár már lehet késő) De persze ezek csak akkor érvényesek, ha az egész történet igaz! ( uff)
BNagyZoltán E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 10. 17:29:59
Engem cseppet sem zavar, ha ucr olvassa a honlapot, és hozzászól (sőt kifejezetten tetszetőseket). Amúgy nem akarok beleszólni a felvetésre, de hármashatárhegyi néven nem én írok... Ennyi
ucr E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 10. 16:59:08
Jól értem, hogy tulok olvtárs szerint hármashatárhegyi néven B. Nagy Zoltán írt?
ucr E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 10. 16:56:58
Talán már említettem, hogy ennek a honlapnak olvasója vagyok.
tulok E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 10. 16:53:50

Pont Zolinál.Mikor élem azt meg,hogy az edző edzéseket tart,a noifoci.com tulaja a saját honlapjával foglalkozik és nevezett úrak nem szólnak bele egy nem tulajdonukba álló honlap főszerkesztőjéneka  dolgába?! Ez nem azt jelenti,hogy Zolinak mindíg igaza van de azt gondolom a női labdarúgásban eltöltött közel 20 éve alatt igenis kivívta azt,hogy hiteles legyen. Nem úgy mint Halász úr aki csak átszállót váltott a női szakágba és akinek távoztával egy igen értékes szakember érkezett Nagykutasra aki csak a csapatával foglalkozik igen eredményesen. Halász úr is követhetné példáját,akkor talán sikeresebb lenne.

BNagyZoltán E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 10. 14:43:29

Tisztelt Halász László!


Tévedésektől, információhiányból adódóan pontatlan írására csupán néhány mondatban reflektálnék.


2011-ben nem csak 1 meccsen voltam... Az, hogy az NS-ben mi zajlott (zajlik) fogalma sincs... (Mondjuk a helyesírási hibáktól hemzsegő hozzászólásából az derül ki, hogy máshoz sem...)


Soproni Krisztina edzőjével, Vígh Zsolttal a múlt héten hosszasan beszélgettem. Ami a játékost illeti: egy sportolónak (is) - elméletileg - mindig, minden körölmények között higgadtnak kell maradnia és sportszerűen viselkednie. Aki nem tud, az vagy menjen sakkozni, vagy töltse le a tettéért kiszabott (esetünkben 4 meccses) büntetését.


Mivel hosszú éveken át játékvezetősködtem, így nyomdafestéket nem tűrő módon a pálya szélén sosem szidtam a sporikat, mivel jó kapcsolatot ápolok velük.


Ha pedig nem tetszik a honlapunk hangvétele, akkor nem kell olvasni. Ma már rengeteg érdekes (akár bulvármentes) honlap is van, azokat böngéssze.


Nem fogok fenyegetőzni (nem úgy, mint Soproni Krisztina Nyíregyházán), hogy "már csak 10 perc van az életedből, te köcsög", illetve "mindjárt szájba b...szlak, te buzi!" azért, mert nem ezt a női oldalt böngészi...


Szép nevelés lehet, ha egy játékos a fentebbi sorokat ejti ki a száján...


Tisztelettel:


B. Nagy Zoltán


 

ucr E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 10. 13:29:55
Milyen hitelességről beszélünk, amikor edző? pontosan ismert természetes személy, hármashatárhegyi meg lehet, hogy csak egy alkotójának ellenőrzése alól kikerült program ami hozzászólásokat gyárt - vagyis még a jogképessége is nulla.
hármashatárhegyi E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 10. 10:28:36
edző? Ön volt a NS-ban?Szerintem nem.na ennyire hiteles az amit ír.
edző? E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 09. 21:24:38

Tisztelt B. Nagy Zoltán!


Mindig érdeklődve figyelem  az elfogult, részletes -  bár körülbelül annyi mérkőzést látott a helyszínem mint én (2011-ben egy meccsen voltam) - nem helyszíni szerkesztői tudósításait. Sokszor gondoltam, hogy reagálok az írásaira, de mindig meggyőztem magam, hogy nem érdemes foglalkoznom az "ész" megnyilvánulásaival, elvégre a maga tudatlanságával mégis csak a női foci érdekeit képviseli (a negatív reklám is reklám). Most azonban, egy olyan játékosra rakott keresztet (Soproni Krisztina) akit körülbelül annyira ismer, mint a (volt) munkaadóit az NS-nél. Én ugyan csak kettő évig voltam edzője, de nyugodt szívvel állíthatom, hogy Krisztánál sportszerűbb sportolót (direkt nem labdarúgót írtam) nem sokat találtam  rövid edzői pályafutásom alatt! Lehet, hogy Nyíregyházán elszakadt nála a cérna, lehet, hogy kikelt magából, biztosan ezerszer megbánta a dolgot, biztos, hogy az edzője helyre rakta Őt, de azt biztosan nem érdemli meg, hogy egy olyan "sportújságíró", aki nyomtatásban akkor jelenik meg, ha hiányzik kettő hasáb a sportfogadás előtt, olyan megállapítást tegyen, hogy "ilyen labdarugó nem való a sport pályára". Kérdezem, hogy ott volt-e? Tájékozódott-e? Tudja-e, hogy mi történt? Mi volt az edzője nyilatkozata mögött? Mi alapján ítél meg valakit? Amikor "edző" volt, reklamált-e a játékvezetői ítéletek ellen? Soha sem mondta a bírónak, hogy .............? Miért gondolja, hogy ez az oldal amit szerkeszt, bulvár és hülye megálapításokkal kell eladnia? Jól érzi-e magát most, amikor én, alaptalanul véleményt formálok magáról, mint tette azt Ön Krisztáról? Tisztelettel: Halász László

Tabellák

NB I, alapszakasz, 2011/12
1. Viktória FC-Trend Optika (Szombathely)28
2. Astra-Bíró-Kert FC (Bp.)27
3. MTK Hungária FC (Bp.)22
4. 1. FC Femina ´93 SE (Bp.)18
5. Győri Dózsa SE16
6. Ferencvárosi TC12
7. Páter Fit-Well-Nagypáli9
8. Újpesti TE7
9. Szegedi AK3
10. Nyíregyháza Spartacus FC3
részletes     
U17, 2011/12
1. Ferencvárosi TC18
2. Astra-Bíró-Kert FC (Bp.)18
3. Viktória FC-Trend Optika (Szombathely)18
4. MTK Hungária FC (Bp.)15
5. Nyírség NSC (Nyíregyháza)14
6. Győri ETO FC13
7. 1. FC Femina ´93 SE (Bp.) /-1 pont/8
8. Páter Fit-Well-Nagypáli7
9. Szegedi AK5
10. Győri Dózsa SE3
11. Újpesti TE /-2 pont/0
részletes     
NB II, 2011/12
1. Ferencvárosi TC II.19
2. Hegyvidék SE (Bp.)19
3. Pécsváradi SE18
4. Pécsi VSK14
5. Metis-Plantur 39 NFC (Bp.)13
6. Soproni FAC9
7. Nagykanizsai TE 18669
8. Veszprém-Gizella SE8
9. Dorogi Egyetértés SE4
10. Szigetvári Vasas SC0
részletes     
Futsal NB I, 2011/12
1. Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz15
2. Univerzum-Aramis10
3. Vesta SE9
4. Tolna-Mözs9
5. Ferencváros7
6. MVFC-Berettyóújfalu7
7. Kiskunfélegyházi Fornetti6
8. Szegedi AK-Boszorkányok4
9. ELTE SE3
10. Galaxis NFE0
részletes     
Futsal NB II, Északi csoport, 2011/12
1. Hungária-Univerzum9
2. Budapest Police SE9
3. Rubeola FC-Csömör8
4. Hegyvidék SE4
5. Obsitos SE4
részletes     
Futsal NB II, Déli csoport, 2011/12
1. Astra Kiskunfélegyházi Bulls7
2. Tolna-Mözs II.7
3. Szentesi FSC1
4. Szekszárdi UFC1
részletes     
Futsal NB II, Keleti csoport, 2011/12
1. Skorpió SE-Salgótarján23
2. Hajdúböszörményi TE19
3. Apci Amazon SE8
4. Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz II.1
részletes     
Futsal NB II, Nyugati csoport, 2011/12
1. Vesta SE II.17
2. Kalafa SE-Tatabánya13
3. Szombathelyi Egyetem SE12
4. Fészek Csempebolt NFK (Ikrény)10
részletes     

Góllövőlisták

NB I, góllövőlista
Pádár Anita (1. FC Femina '93 SE)20
Fogl Katalin (Astra-Bíró-Kert FC - Bp.)17
Sipos Lilla (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)13
Nagy Dóra (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)12
Méry Rita (MTK Hungária FC)12
Rácz Zsófia (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)11
Jakab Réka (Győri Dózsa SE)10
Dombai-Nagy Anett (Astra-Bíró-Kert FC - Bp.)9
Nagy Lilla (MTK Hungária FC)8
Vágó Fanny (MTK Hungária FC)7

teljes lista >>
U17, góllövőlista
Németh Dorottya (Astra Bíró-Kert FC - Bp.) 11
Nagy Alexandra (MTK Hungária FC) 11
Németh Loretta (Győri ETO FC) 11
Kós Petra (MTK Hungária FC) 9
Diószegi Fanni (Ferencváros) 7
Lovas Anna (Nyírség NFC - Nyíregyháza) 7
teljes lista>>
NB II, góllövőlista
Solymos Krisztina (Ferencváros II.) 12
Kálmán Hanna (Hegyvidék SE) 11
Faltusz Viktória (Ferencváros II.) 9
Halász Réka (Hegyvidék SE) 7
Piszker Flóra (Veszprém-Gizella SE) 6
Bucher Bettina (Pécsi VSK) 6
teljes lista>>
Futsal NB I, góllövőlista
Pádár Anita (Vesta SE) 22
Szekér Anita (Tolna-Mözs) 11
Bernáth Csilla (Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz) 11
Zimányi-Kovács Anikó (Szegedi AK-Boszorkányok) 10
Bernhardt Barbara (Univerzum-Aramis) 10
Üveges Katalin (Univerzum-Aramis) 8
teljes lista>>
Futsal NB II, góllövőlista
Hegyi Szilvia (Hungária-Univerzum II.) 11
Vígh Renáta (Hungária-Univerzum II.) 10
Bozsó Renáta (Apci Amazon SE) 8
Lovas Anna (Hajdúböszörményi TE) 8
Csuti Melinda (Fészek Csempebolt /Ikrény/) 8
Quirikó Vivien (Hajdúböszörményi TE) 7
teljes lista>>

Képgalériák

további képek

Fórumok

· Hogy mindenki jó helyre időre menjen ...
· ONLINE-Rész- és végeredmények
· Nagypáli lányok!!!
· DRUKKERPRESSZÓ
· Szegedi AK
· Futsal
· Ki lesz a bajnok az NB I-ben?
· U15
· Az U-15-ös bajnokságról
· Góltippp!
· Veszprémi nöi foci
· Sopron Fan Club
· secret service
· Hidegkúti Angyalok Fan Club
· 30-as nő focizni szeretne

Hozzászólások

· Eb-selejtező: válogatottunk 4-0-ra győzött idegenben a harmatgyenge bolgárok ellen
· Micsoda bemutatkozás! Gál Tímea góllal kezdett a görög bajnokság vasárnapi rajtján (Videóval!)
· Ma rajtol a görög bajnokság: Gál Tímeáék a bajnok PAOK ellen lépnek pályára
· Eb-selejtező: Bulgáriában próbálja megszerezni első pontjait a válogatott
· Kiss László szövetségi edző úgy döntött, hogy nem tájékoztatja honlapunkat
· U17-es Eb-selejtező: 5-0-s vereség a svédektől, ismét elmaradt a továbbjutás
· Eb-selejtező: Izland ellen játszik Pápán a válogatott szombaton (kezdőcsapattal!)
· NB I, 8. forduló: Nagy Anett műesése (?) utáni 11-essel nyert az Astra az MTK ellen
· U17-es Eb-selejtező: Bulgária 3-0-s legyőzésével kezdtük a csoportmeccseket
· U17, 7. forduló: Nagy Alexandra gálázott Győrben; megvan a második Femina-siker
név:
jelszó:
eredmenyek.net Góltippp játék
Partnerek:
http://siposfoto.gportal.hu/

MTK női foci

Viktória FC Szombathely
Astra HFC

FTC

Nagykutas

PMFC

PVSK Női focicsapat
Tolna-Mözs

noifoci60

kattints !!!

www.edzotaborok.hu

www.mobilpresent.hu

nb1.hu