kép
· NB I, 8. forduló: Nagy Anett műesése (?) utáni 11-essel nyert az Astra az MTK ellen
2011. október 14. 18:27:59  nyomtatási kép  cikk küldése

Már csak egyetlen százszázalékos együttes van a mezőnyben, mégpedig nem más, mint a Viktória-Szombathely, miután a bajnok MTK Hungária 2-1-re kapott ki az Astra vendégeként. A Vas megyeiek igen kellemetlen házigazdának bizonyultak, hiszen 13-0-ra páholták el az újpestieket.

A múlt hétvége legnagyobb rangadóját (és egyben legvitatottabb meccsét) Csepelen játszották.

Igazi presztízstalálkozóra volt kilátás a Szentmiklósi úton, hiszen a bajnok (és a forduló előtt még százszázalékos) MTK az Astra pályáján vendégeskedett. Információnk szerint a vendégek kissé "jóllakott" módon futballoztak, ám nem biztos, hogy pontszerzésük (csak) emiatt maradt el.

Történt, hogy a 90. percben Papp Dórával szemben szabálytalankodtak, de a játékvezetői síp néma maradt. Az Astra ezután akciót vezethetett, amelynek végén (a korábban sérültnek titulált) Dombai-Nagy Anett esett el a büntetőterületen belül, s a "spori" 11-est ítélt a hazaiak javára. Az MTK-sok persze vitatták a műesés (?) utáni büntetőt, bár árulkodó infó, hogy a mérkőzést a helyszínen megtekintő Kiss László szövetségi edző szerint sem volt - állítólag - 11-es. Az Astra végül értékesítette a büntetőt, így három ponttal gazdagodott, hiába minden MTK-reklamálás, a statisztikába ugyanis a 2-1-es siker került bejegyzésre.

Nem csak a pályán, hanem a meccs után is "kikaptak" a nagypáliak, ugyanis Péter Zoltán, a vendégek szakvezetője honlapunknak elpanaszolta, hogy a találkozót követően játékosai nem tudtak lezuhanyozni, ugyanis a Győri Dózsa sporttelepén nem volt meleg víz...

Ami a többi meccseredményt illeti: a Szombathely sportágimázs-romboló, 13-0-s sikert aratott az Újpest ellen, s a Femina is hozta az elvárhatót a Nyíregyháza ellen.

A Ferencváros az újonc szegediek ellen aratott 7-2-es sikert, amelyből a jól teljesítő Zeller Dóra (képünkön) két góllal vette ki a részét.

NŐI NB I

8. FORDULÓ

Győri Dózsa SE - Páter Fit-Well-Nagypáli 3-0 (2-0)

Győr, 150 néző. Vezette: Nagy Z. (Péntek Zs., Varga N.)

GYŐRI DÓZSA: Varga F. - Szűcs A., Szórádi N. (Horváth A., 87. p.), Siska O., Jakab P. - Molnár D. (Szalontai A., 91. p.), Pintér É., Jakab R., Tóközi T. - Dénes D. (Bogdán A., 65. p.), Nagy H. Edző: Vígh Zsolt.

NAGYPÁLI: Kiss E. - Góczán K., Tölgyesi A., Széplaki R., Boda P. - Németh E. (Pete J., 76. p.), Vörös V., Horváth K., Vincze B. - Szegedi A. (Luczi E., a szünetben), Végh R. (Tihanyi F., 86. p.). Edző: Péter Zoltán.

Gólszerző: Jakab R. (2), Molnár D.

Jó: Jakab R., Molnár D., Siska O., Pintér É., ill. Tölgyesi A., Széplaki R.

Vígh Zsolt: - Egy nem túl nagy iramú, női szinten átlagos színvonalúnak mondott mérkőzésen hoztuk a kötelező győzelmet.

Péter Zoltán: - Még sokat kellene fejlődnünk, hogy beleszólhassunk az első hat csapat versenyébe, de edzés nélkül ez nagyon nehéz lesz.

Astra-Bíró-Kert FC - MTK Hungária FC 2-1 (0-0)

Szentmiklósi út, Csepel HC ’94-pálya, 200 néző. Vezette: Urbán E. (Almási P., Pfeifer R.)

ASTRA: Kovács K. - Vidács K., Pincze G., Schatz R., Molnár J. - Megyes Á., Sebestyén Gy. (Üveges K., 63. p.), Szabó B., Halászi K. - Dombai-Nagy A., Fogl K. Edző: Dombó János.

MTK: Szőcs R. - Papp D., Tatai K., Tell Zs., Szabó Zs. - Nagy L. (Zágor B., a szünetben), Smuczer A., Gaál-Szabó B. (Palkovics N., a szünetben), Godvár K. - Vágó F., Méry R. Edző: Turtóczki Sándor.

Gólszerző: Fogl K., Halászi K. (11-esből), ill. Vágó F.

Sárga lap: Sebestyén Gy., ill. Tell Zs., Godvár K.

Jó: az egész hazai csapat, ill. Vágó F., Tell Zs., Tatai K.

Dombó János: - Változatos, jó iramú mérkőzésen sikerült feledtetnünk a múlt heti szombathelyi fiaskónkat. Gratulálok csapatomnak, mindenki dicséretet érdemel!

Turtóczki Sándor: - Gratulálunk az Astra győzelméhez, de ez nem azt jelenti, hogy a jobban játszó és a több százszázalékos helyzetet kidolgozó csapat nyert. Annyival nem futballoztunk jobban, hogy simán győzhettünk volna, de ahhoz, hogy veszítettünk, a játékvezetőnek két nagy hibát kellett elkövetnie. Az első félidőben Vágó Fanny lerántásáért nem, a kilencvenedik percben Nagy Anett műeséséért pedig tizenegyest ítélt.

1. FC Femina '93 SE - Nyíregyháza Spartacus FC 8-0 (1-0)

Széchenyi tér, Budai II-stadion, 70 néző. Vezette: Fenyvesi P. B. (Lovász L., Major I.

FEMINA: Lengyel D. - Lengyel A. (Horváth L., a szünetben), Gleich B. (Laky A., 80. p.), Szeitl Sz., Rudán A. - Kanta K., Ács N., Benkő M., Széles V. (Hegyi Sz., a szünetben) - Pádár A., Ködmön K. Edző: Bencsik László.

NYÍREGYHÁZA: Gyüre D. - Szilágyi M., Tordai I., Szűcs É. (Demeter A., 61. p.), Málik B. - Bölömi I., Tóth B., Mogyorósi Zs., Kocsárdi A. (Czégény Zs., 61. p.) - Somogyi A., Újvári K. Edző: Kósa János.

GÓL: Pádár A. (3), Horváth L. (2), Ködmön K., Ács N., Hegyi Sz.

Sárga lap: Rudán A., ill. Szűcs É.

Jó: Pádár A., Szeitl Sz., Rudán A., Benkő M., ill. Szilágyi M., Bölömi I.

Bencsik László: - A második félidei helyzetkihasználásunk jó volt, ennek köszönhetően megérdemelt győzelmet arattunk.

Kósa János: - A második félidő közepéig jól tartottuk magunkat, sikerült Pádár Anitát kikapcsolnunk addig a játékból. A második félidő közepén sajnos sérülés miatt kettőt kellett cserélnünk, ráadásul pont azt a játékosunkat, aki Pádárt fogta, s a Femina futballistája utána rúgott három hólt és adott két gólpasszt.

Ferencvárosi TC - Szegedi AK 7-2 (4-2)

Üllői út, edzőpálya, 50 néző. Vezette: Orbán P. (Csete Cs., Kása K.)

FTC: Aschenbrenner R. - Kucsera L., Beke A., Tóth B., Kovács Zs. (Sándor Z., a szünetben) - Harsányi A., Vachter Zs., Csiszár H. (Fenyvesi J., 57. p.), Kocsa Zs. (Bereczki O., 75. p.) - Zeller D., Mosdóczi E. Edző: Hevesi Tamás.

SZEGED: Horváth M. (Németh Zs., 54. p.) - Szalai Á. (Lipták L., a szünetben), Kardos B. (Boros G., 61. p.), Németh Zs., Dóczi A. - Szil T., Miklós G., Zimányi-Kovács A., Hajka H. (Lévai N., 21. p.) - Baksa K., Horváth H. Edző: Cserenkó Szabolcs.

Gólszerző: Mosdóczi E. (2), Zeller D. (2), Beke A. (11-esből), Kocsa Zs., Tóth B., ill. Hajka H., Zimányi-Kovács A.

Sárga lap: Kardos B., Szil T., Horváth H., Boros G.

Jó: Mosdóczi E., Zeller D., Tóth B., ill. Németh Zs., Dóczi A.

Hevesi Tamás: - Az első félidőben nem tetszett a csapatom, mert fegyelmezetlenül játszottunk. A szünet után összekaptuk magunkat, s rengeteg helyzetet kidolgozva győztünk a nagyon lelkesen futballozó szegedi csapat ellen.

Cserenkó Szabolcs: - Idegenben ismételten nem nőttünk fel a feladathoz, annak ellenére, hogy a Ferencváros védelme szerintünk sebezhető volt. Vannak annak olyan játékosok csapatunkban, akiknek több fronton kell helytállniuk. Véleményem szerint most jött ki a mentális és fizikális fáradtság, ezzel tudom magyarázni a 21 perc alatt begyűjtött a négy sárga lapot, amely miatt utólag is elnézést kérünk. Dolgozunk tovább, s várjuk a következő ellenfelünket.

Viktória FC-Trend Optika (Szombathely) - Újpesti TE 13-0 (4-0)

Szombathely, 50 néző. Vezette: Mészáros J. (Gyabronka M., Nárai M.)

SZOMBATHELY: Papp E. (Horváth B., 76. p.) - Marsai N. Tálosi Sz., Tóth II A. (Soós A., 24. p.), Tóth E. - Pulai L. Megyeri B. (Nemes K., 32. p.), Rácz Zs. - Tischler F. (Gyöngyösi A., 52. p.), Nagy D., Sipos L. Edző: Iszak Gábor.

ÚJPEST: Gálik Á. - Szabó I., Nagy Sz., Molnár T., Barsi A. (Jakab D., a szünetben) - Dohány R., Lakatos Sz. (Bali M., 51. p.), Olasz L., Nagy B. - Bura E., Polyák V. Edző: Oroszi Sándor.

Gólszerző: Nagy D. (6), Sipos L. (3), Pulai L. (2), Rácz Zs. (2).

Jó: Nagy D., Sipos L., Soós A., ill. Szabó I., Nagy B.

Iszak Gábor: - Nehéz értékelni az ilyen nagykülönbségű győzelmeket. Két kulcsjátékosunk korai kiválása sem zavarta meg a csapatot. Örülök a fiatalok játékosaink jó teljesítményének, ugyanakkor ezek az eredmények nem tesznek jót a hazai női labdarúgás megítélésének.

Oroszi Sándor: - Sérülésekkel, betegségekkel küszködve csak a sportszerűség motivált bennünket arra, hogy elmenjünk Szombathelyre. Gratulálok a hazaiak győzelméhez és további sok sikert kívánok nekik!

(A bajnokság teljes eredménylistája, góllövőlistája és az őszi idény programja megtalálható honlapunkon.)

(Összeállította: B. Nagy Zoltán)

 A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

ucr E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 20. 15:05:00
Mintha nem láttunk volna még elég olyat, hogy kis pénz nagy foci, meg hogy nagy pénz kis foci.

Van, ami nem pénzkérdés. Például Budapesten egy BKV-bérlet ugyanannyiba kerül heti öt edzésre, mint heti két edzésre. Igaz, a pályabérlet meg nem.
CS.SZ. E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 20. 14:13:55
ez elég egyszerű a kiscsapatok nem tudnak adni semmi juttatást játékosnak, ellenben a nagy csapatok igen,itt gondolj arra,amire akarsz Puskás anno jól mondta: "kis péz kis foci, nagy péz nagy foci"
ucr E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 18. 20:30:20
hogyan befolyásolják a financiális különbségek az erőviszonyokat?
CS.SZ. E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 18. 14:58:37
Iszak Gábor nyilatkozatára reagálva írtam az előzőket
CS.SZ. E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 18. 14:57:35
az igaz,hogy nem tesznek jót a női labdarúgásnak, viszont a 6csapatos bajnokság nem lenne jó.
financiális különbségek nagyban befolyásolják az erőviszonyokat,ezért van az hogy a kiscsapatok a "csak ússzuk meg 10alatt" című könyvet forgatj(u)ák...
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 17. 08:15:42
Mennyi hozzászóló!Imádom olvasni a sok szellemes kommentet!

Tabellák

NB I, alapszakasz, 2011/12
1. Viktória FC-Trend Optika (Szombathely)28
2. Astra-Bíró-Kert FC (Bp.)27
3. MTK Hungária FC (Bp.)22
4. 1. FC Femina ´93 SE (Bp.)18
5. Győri Dózsa SE16
6. Ferencvárosi TC12
7. Páter Fit-Well-Nagypáli9
8. Újpesti TE7
9. Szegedi AK3
10. Nyíregyháza Spartacus FC3
részletes     
U17, 2011/12
1. Ferencvárosi TC18
2. Astra-Bíró-Kert FC (Bp.)18
3. Viktória FC-Trend Optika (Szombathely)18
4. MTK Hungária FC (Bp.)15
5. Nyírség NSC (Nyíregyháza)14
6. Győri ETO FC13
7. 1. FC Femina ´93 SE (Bp.) /-1 pont/8
8. Páter Fit-Well-Nagypáli7
9. Szegedi AK5
10. Győri Dózsa SE3
11. Újpesti TE /-2 pont/0
részletes     
NB II, 2011/12
1. Ferencvárosi TC II.19
2. Hegyvidék SE (Bp.)19
3. Pécsváradi SE18
4. Pécsi VSK14
5. Metis-Plantur 39 NFC (Bp.)13
6. Soproni FAC9
7. Nagykanizsai TE 18669
8. Veszprém-Gizella SE8
9. Dorogi Egyetértés SE4
10. Szigetvári Vasas SC0
részletes     
Futsal NB I, 2011/12
1. Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz15
2. Univerzum-Aramis10
3. Vesta SE9
4. Tolna-Mözs9
5. Ferencváros7
6. MVFC-Berettyóújfalu7
7. Kiskunfélegyházi Fornetti6
8. Szegedi AK-Boszorkányok4
9. ELTE SE3
10. Galaxis NFE0
részletes     
Futsal NB II, Északi csoport, 2011/12
1. Hungária-Univerzum9
2. Budapest Police SE9
3. Rubeola FC-Csömör8
4. Hegyvidék SE4
5. Obsitos SE4
részletes     
Futsal NB II, Déli csoport, 2011/12
1. Astra Kiskunfélegyházi Bulls7
2. Tolna-Mözs II.7
3. Szentesi FSC1
4. Szekszárdi UFC1
részletes     
Futsal NB II, Keleti csoport, 2011/12
1. Skorpió SE-Salgótarján23
2. Hajdúböszörményi TE19
3. Apci Amazon SE8
4. Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz II.1
részletes     
Futsal NB II, Nyugati csoport, 2011/12
1. Vesta SE II.17
2. Kalafa SE-Tatabánya13
3. Szombathelyi Egyetem SE12
4. Fészek Csempebolt NFK (Ikrény)10
részletes     

Góllövőlisták

NB I, góllövőlista
Pádár Anita (1. FC Femina '93 SE)20
Fogl Katalin (Astra-Bíró-Kert FC - Bp.)17
Sipos Lilla (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)13
Nagy Dóra (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)12
Méry Rita (MTK Hungária FC)12
Rácz Zsófia (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)11
Jakab Réka (Győri Dózsa SE)10
Dombai-Nagy Anett (Astra-Bíró-Kert FC - Bp.)9
Nagy Lilla (MTK Hungária FC)8
Vágó Fanny (MTK Hungária FC)7

teljes lista >>
U17, góllövőlista
Németh Dorottya (Astra Bíró-Kert FC - Bp.) 11
Nagy Alexandra (MTK Hungária FC) 11
Németh Loretta (Győri ETO FC) 11
Kós Petra (MTK Hungária FC) 9
Diószegi Fanni (Ferencváros) 7
Lovas Anna (Nyírség NFC - Nyíregyháza) 7
teljes lista>>
NB II, góllövőlista
Solymos Krisztina (Ferencváros II.) 12
Kálmán Hanna (Hegyvidék SE) 11
Faltusz Viktória (Ferencváros II.) 9
Halász Réka (Hegyvidék SE) 7
Piszker Flóra (Veszprém-Gizella SE) 6
Bucher Bettina (Pécsi VSK) 6
teljes lista>>
Futsal NB I, góllövőlista
Pádár Anita (Vesta SE) 22
Szekér Anita (Tolna-Mözs) 11
Bernáth Csilla (Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz) 11
Zimányi-Kovács Anikó (Szegedi AK-Boszorkányok) 10
Bernhardt Barbara (Univerzum-Aramis) 10
Üveges Katalin (Univerzum-Aramis) 8
teljes lista>>
Futsal NB II, góllövőlista
Hegyi Szilvia (Hungária-Univerzum II.) 11
Vígh Renáta (Hungária-Univerzum II.) 10
Bozsó Renáta (Apci Amazon SE) 8
Lovas Anna (Hajdúböszörményi TE) 8
Csuti Melinda (Fészek Csempebolt /Ikrény/) 8
Quirikó Vivien (Hajdúböszörményi TE) 7
teljes lista>>

Képgalériák

további képek

Fórumok

· DRUKKERPRESSZÓ
· Szegedi AK
· ONLINE-Rész- és végeredmények
· Hogy mindenki jó helyre időre menjen ...
· Nagypáli lányok!!!
· Futsal
· Ki lesz a bajnok az NB I-ben?
· U15
· Az U-15-ös bajnokságról
· Góltippp!
· Veszprémi nöi foci
· Sopron Fan Club
· secret service
· Hidegkúti Angyalok Fan Club
· 30-as nő focizni szeretne

Hozzászólások

· Eb-selejtező: válogatottunk 4-0-ra győzött idegenben a harmatgyenge bolgárok ellen
· Micsoda bemutatkozás! Gál Tímea góllal kezdett a görög bajnokság vasárnapi rajtján
· Ma rajtol a görög bajnokság: Gál Tímeáék a bajnok PAOK ellen lépnek pályára
· Eb-selejtező: Bulgáriában próbálja megszerezni első pontjait a válogatott
· Kiss László szövetségi edző úgy döntött, hogy nem tájékoztatja honlapunkat
· U17-es Eb-selejtező: 5-0-s vereség a svédektől, ismét elmaradt a továbbjutás
· Eb-selejtező: Izland ellen játszik Pápán a válogatott szombaton (kezdőcsapattal!)
· NB I, 8. forduló: Nagy Anett műesése (?) utáni 11-essel nyert az Astra az MTK ellen
· U17-es Eb-selejtező: Bulgária 3-0-s legyőzésével kezdtük a csoportmeccseket
· U17, 7. forduló: Nagy Alexandra gálázott Győrben; megvan a második Femina-siker
név:
jelszó:
eredmenyek.net Góltippp játék
Partnerek:
http://siposfoto.gportal.hu/

MTK női foci

Viktória FC Szombathely
Astra HFC

FTC

Nagykutas

PMFC

PVSK Női focicsapat
Tolna-Mözs

noifoci60

kattints !!!

www.edzotaborok.hu

www.mobilpresent.hu

nb1.hu