kép
· Kiss László szövetségi edző úgy döntött, hogy nem tájékoztatja honlapunkat
2011. október 23. 16:03:02  nyomtatási kép  cikk küldése

Ilyen is csak Magyarországon történhet meg. A szövetségi edző változtatott álláspontján, s mivel az eddig pont nélküli játékosai megsértődtek írásunkon, így nem nyilatkozik honlapunknak. Valljuk: az élet ezután is tovább zajlik majd...

A női válogatott szövetségi edzőjével, Kiss Lászlóval pénteken délután abban maradtunk, hogy vasárnap délután elmondja többek között azt is, lesz-e változás a válogatott keretében a csütörtöki, Bulgária elleni meccs apropóján.

A "zuhanyhíradó" szerint igen...

De hogy valójában így van, azt sajnos nem tudtuk meg.

Az imént tárcsáztuk a szövetségi edzőt (és egyben női szakágvezetőt!), ám szűkszavúan csak annyit mondott: "Nem mondom meg a noilabdarugas.hu honlapnak, hogy van-e változás a keretben".

Kérdeznünk sem kellett, egyből indokolt is:

"Bár én nem olvastam a honlapon megjelent írást, a lányok viszont igen, akik megsértődtek rajta, ezért nem mondok semmit."

Ennyi, telefon letéve.

Így nem tudjuk, van-e változás a keretben, de azt sem, hogy egy nap elteltével miképp értékeli az Izland elleni, újabb vesztes meccset. De azt sem, mi a véleménye arról, hogy három meccsen még egy pontot sem szerzett az általa irányított válogatott.

Maradnak a "zuhanyhíradóból" érkező infók.

Elkeserítő, hogy egy MLSZ-által főállásban alkalmazott (s a hírek szerint igen jól fizetett) vezető így tájékoztatja a közvéleményt. Megadatott volna számára a lehetőség, hogy reflektáljon (az általa nem olvasott) írás vitatott (?) kérdéseire, de nem, úgy tűnik, hogy jobb a szennyest a szőnyeg alá söpörni.

Ugyanis ha valaki nem cáfol meg valamit, akkor ott lehet valami a dolgok hátterében.

A napközis összetartás, taxiszámlák, ajándék-válogatott kerettagság (ez is jól fizet, de erről majd a jövő héten írunk...), megannyi kérdőjel, tisztázatlan ügyek.

Iszonyú közeg a női labdarúgás, több mint 500 honlap, újság, tévé, rádió foglalkozik vele. Lehet, Kiss Lászlónak nem fér bele az idejébe az összes médiaérdeklődést kiszolgálnia.

Vicc.

Maradnak a más hírforrások.

A szombati, pápai meccs után egyik ismerősöm hívott, aki egyes válogatott játékosok teljesítményét nem gyengének titulálta, hanem csak úgy jellemezte: "katasztrófa".

És feltehetőleg nem csak az, hanem az is, ami ebben a sportágban (akár titokban) zajlik.

Vajon miért nincs egyetlen olyan felelős vezető, aki rákoppintana egyesekre, hogy ugyan már, ezt nem lehet így csinálni, ez szégyen a magyarokra nézve.

Miért nincs?

Mert ott is - bocsánat a szóért - [email protected] a hazai női futballra.

És a női futballról hasonlóan vélekedik megközelítőleg 500 honlap, újság, tévé és rádió. Feltehetően ezért nem olvasni, hallani, látni egyetlen infót sem a női labdarúgást illetően.

Vagy még a csapból is a sportág hírei folynak?

Ugyan már!

Ébredjünk már fel! A hozzátartozókon kívül (na jó, egy két barátot, barátnőt leszámítva) senkit nem érdekel a női foci.

Kár, hogy ezzel nincs tisztában Kiss László.

Ha viszont tisztában van, akkor miért nem tesz ellene?

Erre sem kaphatunk választ, mert a szövetségi edző által nem olvasott írás miatt hallomásból eljátssza a "haragszom rád"-ot.

Így is lehet, csak nincs semmi értelme.

(B. Nagy Zoltán)

 

 A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

womansoccer E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 26. 13:04:03


Én nem verném el csak Kiss Lászlón a port, ugyanis igazságtalan lenne.Az hogy a lányok nyafogása miatt nem nyilatkozik ostobaság, de a női foci helyzete nem csak miatta olyan amilyen.A klubcsapatokban nem folyik olyan minőségű és főleg mennyiségű munka ami alkalmassá tehetné lányainkat a nemezközi helytállásra.Miután a sportág a teljes érdektelenségben haldoklik, nincs néző,nincs kontroll, nincs önkritika, és nincs semmi ami megmozdítaná ezt a belterjes pocsolyát.Ameddig az MLSZ nem figyel jobban a női focira, ilyen marad a szinvonal, a bajnokság és a válogatottak is.Kiss László is mindent megtehet ebben a helyzetben, azt csinál amit akar, a világon senki nem felügyeli, és nem ellenőrzi a tevékenységét. Neki ez a közege, akárcsak a többi több éve itt sínylődő "sztáredzőknek" akik saját kis világukban, mint egy - egy Menotti tetszelegnek, és mindannyian azt hiszik, ők a női futball hazai megváltói.Sajnos ebben a csalóka pocsolyában élve nem érzékelik, hogy a világ női focija már messze jár, és a női foci mára az agóniához közelít.Kár.

A lányokról meg talán még ennyit sem érdemes beszélni.Ők a neveltjei ennek a poshadt pocsolyának,és az önjelölt Menottiknak.Remélem eljön az idő, amikor egy új szakember gárda egy vadonatúj toborzott lánysereggel, jó körülményekkel, elindítja a női futballt azon a vágányon, amelyről már régen letért.Addig meg hallgatjuk a beszédes csendet, és szurkolunk, hogy további szégyen ne érje országunkat az elhanyagolt sportág miatt.

 

 

 

Romina E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 26. 09:50:23
Nem túlzás Európa egyik leggyengébb csapatának otthonában vendégeskedik holnap a magyar női válogatott. 1995 és 2006 között egyetlen egy kvalifikációs sorozatban (Vb-selejetező,EB-selejtező) nem indult el a bolgár együttes és utánpótlásszinten is katasztrófális mérleggel rendelkezik. Készítettem néhány statisztikai összegzést ennek alátámasztására.

Felnött válogatott:

Magyarország az EB-selejtezők történetében 63-szor lépett pályára 18 győzelem,10 döntetlen,35 vereség a mérlegünk. Bulgária 33 meccsen 7-szer nyert, 3-szor x-elt és 23-szor kikapott.

A mieink a VB-selejtezőkön 32-szer léptek pályára ezeken 17-szer győzött,5 döntetlen mellett,10-szer kaptunk ki. Bulgária 14 mérkőzésen 4-szer győzött, 3 döntetlen mellett pedig 7-szer szenvedett vereséget.

Nézzük mi a helyzet utánpótlásszinten:

Bulgária eddig 15 U17-es EB-selejtezőt vívott,ezeken 1 döntetlent (Magyarországon Horvátország ellen) és 14 vereséget könyvelhetett el.
Magyarország ebben a korosztályban 18 mérkőzésen 9 győzelmet és 9 vereséget tud felmutatni.
U19-ben Bulgária 3 győzelmet,2 döntetlent és 28 vereséget ért el 33 EB-selejtezőjén.
A mieink 50 meccsen 21 győzelmet, 6 döntetlent és 23 vereséget könyvelhettek el.

A mostani EB-selejtezőkön amúgy Bulgária még gólt sem rugott és bár amióta Kiss László a kapítány a mieink is pont nélkül állnak mégis a papírforma alapján a mieinknek 5-6 góllal illene győzniük ezen az edzőmeccsnek tűnő könnyű újgyakorlaton,ahol a szövetségi edző kedvére alkalmazhotja a begyakorolt taktikai elemeket. Nyugodtan lehetőséget adhat az edddig kevesebbett játszóknak is,hiszen ki ellen kisérletezhet kedvére ha nem e szerény képességű vetélytárs ellen. Reméletőleg a bíztosan megszerzett 3 pont kellő önbizalmat adhat a válogatottnaka hátralévő mérkőzésekhez,amelyek számunkra már gyakorlatilag tétnélkülinek tekinthető ,a rossz kezdésnek köszönhetően. De egyáltalán nem mindegy a kalapkiemelések miatt,hogy miként szerepel a nemzeti csapat és remélhetőleg lesz a lányokban annyi önbecsülés,hogy kihozzák magukbóla legtöbbett ha már sajnos a még hivatalban lévő kapítánynak ez nem sikerült.
CS.SZ. E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 25. 17:44:53
természetesen én sem a jelenlegi kapitányt féltem, hanem a csapatot, meg a női focit.
Szép a múlt, meg sikeres, de előre tekintsünk,fogjunk össze, és .....nem ez lenne a helyes megoldás?
whitch E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 25. 12:35:09
én is láttam ezt a meccset.
Meg a Magyarország- Svájc 7-1 et is. Az egész csapat felutazott megnézni
BNagyZoltán E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 25. 07:13:32
Akkoriban másképp zajlott az Eb-rendezés, nem egy helyszínen zajlottak a meccsek, mint mostanság.
A hazai Eb-megyeddöntőn 1990-ben jómagam is kint voltam Budafokon.
A mostaniak talán azt sem tudják, volt ilyen...
Ki volt még kint?
A pontos dátum: 1990. november 25., Budafok: Magyarország - Norvégia 0-2 (ez volt a visszavágó).
Akkor kettős vereséggel estünk ki, a negyeddöntő első meccsén 2-1-re kaptunk ki (magyar gólszerző: Kern Edit).
Akkor a Nemzeti Sportot (akkor még nem ez volt a neve, hanem Népsport) én tudósítottam arról a meccsről (is).
Fennállása óta akkor volt "csúcson" a magyar női válogatott. Eb-negyeddöntő... De szép is volt!
És azóta hová süllyedtünk... :(
Túl nagy rizikó nélkül ki merem jelenteni, jelenleg esély sincs annak az eredménynek a megközelítésére...
Sajnos...
szagosfüge E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 24. 22:05:16
A Tisztelet úgy kívánja és fair ha megemlékezünk az utolsó világversenyre kijutó magyar női válogatottról ami pontban 20 éve történt.Szép volt lányok.Aki tudja a neveket írja be.Megérdemlik.
Coach E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 24. 13:42:19
Kedves CS.SZ! Én nem Kiss Lászlót hanem a női válogatott jővőjét féltem. Zsinorban hat vereség mindennél beszédesebb,Kiss helyett az eredményei beszélnek!
womansoccer E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 24. 13:27:27
Bocsánat! CS.SZ!
womansoccer E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 24. 13:27:01


Kedves SZ.SZ!

Valójában már korábban is lehet a lányokat együtt játszatni, de a hét-nyolc éves kor az amikor már kezdik érteni,  mit miért csinálnak.Nálunk a lányok tizenéves korukban kezdik a focit kevés kivétellel, és ez sajnos látszik is a teljesítményükön.

Arról, hogy a magyar női fociban gyakorlatilag nincs kiskortól szervezett utánpótlás nevelés leginkább a klubok, ésaz MLSZ tehet, ekőbbi, mert nem helyez rá semmiféle hangsúlyt, utóbbi mert semmiféle támogatást ehhez semmilyen formában nem ad.

Ami a nyilatkozást illeti: a sértődött hallgatás most sokkal beszédesebb.

CS.SZ. E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 24. 12:52:30
ez a meccsek utáni klubnév feltüntetés nekem is tetszik,
"szegény" Kiss úr kapja ám az ívet kíváncsi vagyok meddig bírja.
A női fociban meglévő problémák : "érdekválogatott vagyok" stb..., ez a férfiaknál is fellelhető téma volt,csámcsogtak is rajta rendesen.
Kérdésem, miért pont 8évesek-től kell kezdeni, egyébként ténylegesen kell tenni valamit a fellendülés érdekében,viszont ehhez összefogásra van szükség - igen is nyilatkozni kell, még ha kínos is a dolog!
Coach E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 24. 12:42:15


Románia-Magyarország 2-3
Lengyelország-Magyarország 0-0
Ukrajna-Magyarország 4-2
Magyarország-Szlovénia 3-1
Magyarország- Bosznia-Hercegovina 2-0
Szlovákia-Magyarország 1-1
Magyarország-Szlovákia 1-1
Magyarország-Szerbia 1-0

Ilyen eredménysor utám menesztették elődjét!

Coach E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 24. 12:31:59
Magyarország-Kanada 0-1
Románia-Magyarország 4-2
Románia-Magyarország 2-0
Belgium-Magyarország 2-1
Norvégia-Magyarország 6-0
Magyarország-Izland 0-1
Coach E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 24. 12:17:35

Jézus Mária! Utolsó hat mérkőzését elvesztette a női válogatott Kiss László írányításával! Hogy maradhat még a posztján?

womansoccer E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 24. 09:16:46


Sajnálom, hogy Kiss László szereptévesztésben van.Ó a magyar női labdarúgó válogatott szövetségi edzője, ezáltal kötelessége a tájékoztatás.Ugyanakkor hozzáteszem, nem véletlen, hogy a női fociban tevékenykedik, ugyanis ilyet a férfifutballabn nem tehetne meg.Azon nem csodálkozom, hogy a "válogatott" lányok sértődősek, ugyanis se fizikailag, se technikailag, sem szellemileg nincsenek sehol.Ezért viszont már nem csak Kiss a felelős, hanem azok a klubedzőknek nevezett odaporosodott unalmas emberek, akik már régóta nem képesek se fejlőddni, se motiválni, se követelni.Sokadszor írom le: a női futballt alapjaiban kell újjáépíteni.És távolról sem biztos, hogy az újjáépítést Kissre,Hevesire, netán Turtóczkyra kellene bízni.Magam részéről nem is vagyok kiváncsi Kiss Kászló és edzőtársai folyamatos magyarázataira, és a lányok sirámaira.A jövő a mostani nyolcévesek kezében lenne, ha valaki törődne velük.A mostaniakat az U 17-et 19-et és a felnőtt csapatot nyugodtan a sorsára hagyhatná az MLSZ. Játsszák a maguk unalmas belterjes,nevetséges, senkit nem érdeklő nézhetetlen játékát, a begyepesedett edzőikkel egyetemben.A családtagok majd kijárnak és sztárokat avatnak egymás között, és megünneplik ha valaki egy egyeneset rúgott a labdába, netán nem fordítva vette fel a cipőjét.A minőségi munkát a legfiatalabbaknál kellene elkezdeni a fiúkkal együtt 8 évesen,és majd onnan választani tehetséges, fejlődőképes, és elszánt lányokat.Új szakemberekkel, új finanszírozással és úl klubmodellel.És ameddig az MLSZ a mostani csapatokra és edzőkre pénzt pazarol, addig sajnos a szervezet sem látja a női futball szerintem egyetlen kiútját. És ez nem Kissen és más önjelölt zseniken keresztül vezet.Kissnek nincs mit nyilatkoznia, és a lányoknak sem.Mindent látunk és tudunk, és nincs mit tennünk, szánakozunk rajtuk. No meg szégyelljük, hogy így képviselik országunkat.

 

 

 

 

Carsta Michaelis E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 24. 07:14:40


Pokoli éjszakám volt,hiszen nehéz úgy elaludni,hogy bizonytalan mikor olvashatjuk legközelebb a csodaedző-szakágvezető úr nyilatkozatát. De nem sírok tovább,mert gondolom mindannyian így vagytok ezzel.Emy felvetette ki az a Kiss László mert neki ez egy tucatnév. Neves labdarugóból lett,férfifociban megbukott,komoly helyen és funkcióban sohasem lévő edzőről van szó aki úgy 2000 környékén úgy döntött a női fociban próbál szerencsét. Mível abban az időben neves labdarugóból kevés,UEFA A-licences edzőből kevés volt ezért kihasználva játékosmúltját és nevét óriási helyzeti előnnyle került be a női labdarúgásba ahol ha jól emlékszem rögtön az első évben majdnem kirugták hiszen nem produkált eredményeket. Ami nem is csoda hiszen abban az időben több jó csapat volt az NB I-.ben és bízony akkoriban a szakmai munka közti különbség is dönthetett helyezésekről. Miután megszünt a László Korház és a magyar válogatott keretének kb 80 százaléka-mint a Fradi U17-nél napjainkban-a Feminához került,bajnoki címek sorozatát nyerte a rákospalotai klubbal,szám szerint 7-et talán.Hozzáteszem azzal a játékosállománnyal bármelyik fogalmatlan edző elérte volna ugyanezeket de ez lényegtelen hiszen a statisztikába az került bele,hogy Kiss László az edző így a dicsőség is őt illeti. Amint a válogatottak egy része befejezettnek tekintette a vele való munkát,vagy éppen visszavonultak és amikor a legnagyobb szükség lett volna a minőségi szakmai munkára László bácsi majdnem kiejtette a klubbott,és egy jó esetben szürke középcsapatot faragott az együttesből. Távozása után Bencsik Lászlóval feltámadt poraiból az együttes amely jó eséllyel pályázik a 4. helyre ,pláne akkor ha az U17-es kapítány sokáig a Fradi edzője is marad..

Közben az MLSZ gondolt egy nagyott és gondolták ha már egyszer 7 bajnoki címet szerzett ez az edzőfenomén a válogatottnál is igénybe veszik szakértelmét. Elöször Telek András mellé tették pályaedzőnek,az eredményeiről legyen elég annyi,hogy irányításuk alatt szenvedte el a válogatott a legnagyobb különbségű vereséget 0-13 Anglia ellen és 1 pontal zárták a selejtezősorozatot.Kiss nélkül,mert ő menet közben otthagyta Teleket és a válogatottat.Kiss úr természetesen kijelentette az ő elképzeléseit Manci bá nem vette figyelembe így ő nem is felelős a kudarcokért.

Ezek után évekkel késöbb az MLSZ újra foglalkoztatta az akkorra már klubjában is sikertelen trénert ezuttal önálló munkát kapott az U17-es válogatottnál. Akik ismerik a csapat eredménysorát pontosan tudják,hogy súlyos vereségekben,kudarcokkal teli volt ez is nem csoda,hogy ezuttal Kovács István menesztette az egyre lejjebb süllyedő edzőt.

Aki két sikertelen MLSZ-es szerepvállalás és évek óta tartó eredmébytelen klubmunka után mindenki megdöbbenésére  elnyerte az új MLSZ vezetés sportigazgatójának Nyilasi Tibornak a bízalmát aki barátja kinevezése érdekében képes volt azt a Vágó Attilát is kirugni akit lehet ugyan szeretni és utálni is de azt nem lehet elvitatni tőle,hogy egy reményteljes válogatottat épített amely az utolsó pillanatig harcban volt a csoportgyőzelemért a VB-selejtezőkön. Hangzatos nyilatkozatok egész sora után (új védelmet és csapatot építek,majd a vB-selejtezőkre kell összeállnunk stb) természetesen ismét kudarcot vallott a kapítány aki 3 meccsen 0 pontal és 1-9-es gólkülönbséggel szégyenszemre az utolsó helyen áll a tabellán egy olyan csapattal amit ő második-harmadik helyre várt és elmaradt pontszámban még minimális elvárásaitól is a csapat. Kirugni persze nem lehet hiszen Nyilasi nemcsak kapitánynak hanem szakágvezetőnek is kinevezte Kiss úrat így az a helyzet állt elő,hogy önmaga főnöke lehet a női kapítány. Ilyen ugyan a világon nincs de Nyilasi úr úgy látszik nagy világújító..Ha már eredmények nincsenek azért Kiss úr tegnap legalább valamivel felhívta önmagára a figyelmet ezzel a nem nyilatkozom dologgal ami az egyetlen említésre méltó jelenete MLSZ-es szerepvállalásának. (az összesnek) Ha most ironizálni akarok azt is mondhatnám,hogy ilyen eredménytelen korszak után szokták Kiss Lászlót előléptetni így ne lepődjön meg senki sem ha a női kapitányi,szakágvezetői,BLSZ-es munkái mellett hamarosan az U17-u19-es válogatott írányítását is átvenné..Szomorú de sajnos ezt is el tudom képzelni..

S.A.

Medvegy Judit E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 24. 00:35:07

 Sajnálatos, hogy nem a lényeggel foglalkoznak azók akiknek a dolga lenne. Azért tart itt a női labdarúgás 40 év után is, mert akiknek egyfelé kéne húzniuk azók inkább nem nyilatkoznak, hanem megsértödnek. Én is megsértödöm, hogy nem nyertetek lányok-asszonyok!


Csak az focizon aki szereti és főleg az vegyen magára válogatott mezt aki tudja azt értékelni és megbecsülni. Mi alapítók szívesen meghaltunk volna a pályán ha lehetőséget kaptunk volna arra, hogy válogatottak lehessünk!


És volt olyan mérközés amikor a FEMINA 1:0-ra nyert a Bologna csapata ellen mellesleg 15.000 igen 15 ezer néző előtt az Elektromos pályán. Ti akik megsértödtetek még nem is éltetek valószínű akkor amikor ez a remek eredmény született. Az igazság mindig fáj!!!


Sok sikert kívánok a női focinak!!!!


Medvegy Judit (Femina 1970)


 


 

reális E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 23. 23:13:12
Ronaldot egy focihonlapon szidták és elmondta a kapitánynak bosszúból Mourinho nem nyilatkozott...életszerű?
Carsta Michaelis E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 23. 22:44:27
Még mindig a sokk hatása alatt állok,hogy nem olvashatom kedvenc honlapomon a 0 pontos kapítány nyílatkozatát. Mit ártottak a kedves olvasók a kapítány úrnak,hogy ezzel bünteti őket? Mi lesz most velük? Most kénytelenek lesznek beérni holmi Guardiólák,Mourinhók,Fergusonok nyilatkozatával. Apropó Ferguson. A 6-1-es vereség után is kiállt a média elé és elismerte felelősségét a mai kudarcban. Ilyenre még nem vetemedett a magyar női kapítány ami azt jelentheti,hogy ő nem hibázott semmiben,ami óriási dolog hisz ez esetben ki lehet jelenteni Kiss László jobb mint Ferguson.Nem is értem a MU előljárói mért nem benne gondolkodnak.
csőretöltve E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 23. 22:04:01
B.Nagy Úr Ön szerint mit lehet ilyenkor mondani 0 pontnál?Vágó Attila nem tett volna ilyet.Habár neki voltak eredményei.
emy E-mail küldése a hozzászólónak
2011. október 23. 18:17:06

Tisztelettel kérdezném, ki et a Kiss László ?


Bár nem kivánok tiszteletlen lenni, pontositsunk, hogy evvel a tucatnévvel a magyar labdarugásban kit is "tisztelhetűnk"?


A másik, válogatott legközelebbi mérközésénél, a játékosok neve után kérnénk a klubnevet is feltüntettni  !


Hadd legyenek büszkék, a játékosuk teljesitményére 


emy

Tabellák

NB I, alapszakasz, 2011/12
1. Viktória FC-Trend Optika (Szombathely)28
2. Astra-Bíró-Kert FC (Bp.)27
3. MTK Hungária FC (Bp.)22
4. 1. FC Femina ´93 SE (Bp.)18
5. Győri Dózsa SE16
6. Ferencvárosi TC12
7. Páter Fit-Well-Nagypáli9
8. Újpesti TE7
9. Szegedi AK3
10. Nyíregyháza Spartacus FC3
részletes     
U17, 2011/12
1. Ferencvárosi TC18
2. Astra-Bíró-Kert FC (Bp.)18
3. Viktória FC-Trend Optika (Szombathely)18
4. MTK Hungária FC (Bp.)15
5. Nyírség NSC (Nyíregyháza)14
6. Győri ETO FC13
7. 1. FC Femina ´93 SE (Bp.) /-1 pont/8
8. Páter Fit-Well-Nagypáli7
9. Szegedi AK5
10. Győri Dózsa SE3
11. Újpesti TE /-2 pont/0
részletes     
NB II, 2011/12
1. Ferencvárosi TC II.19
2. Hegyvidék SE (Bp.)19
3. Pécsváradi SE18
4. Pécsi VSK14
5. Metis-Plantur 39 NFC (Bp.)13
6. Soproni FAC9
7. Nagykanizsai TE 18669
8. Veszprém-Gizella SE8
9. Dorogi Egyetértés SE4
10. Szigetvári Vasas SC0
részletes     
Futsal NB I, 2011/12
1. Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz15
2. Univerzum-Aramis10
3. Vesta SE9
4. Tolna-Mözs9
5. Ferencváros7
6. MVFC-Berettyóújfalu7
7. Kiskunfélegyházi Fornetti6
8. Szegedi AK-Boszorkányok4
9. ELTE SE3
10. Galaxis NFE0
részletes     
Futsal NB II, Északi csoport, 2011/12
1. Hungária-Univerzum9
2. Budapest Police SE9
3. Rubeola FC-Csömör8
4. Hegyvidék SE4
5. Obsitos SE4
részletes     
Futsal NB II, Déli csoport, 2011/12
1. Astra Kiskunfélegyházi Bulls7
2. Tolna-Mözs II.7
3. Szentesi FSC1
4. Szekszárdi UFC1
részletes     
Futsal NB II, Keleti csoport, 2011/12
1. Skorpió SE-Salgótarján23
2. Hajdúböszörményi TE19
3. Apci Amazon SE8
4. Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz II.1
részletes     
Futsal NB II, Nyugati csoport, 2011/12
1. Vesta SE II.17
2. Kalafa SE-Tatabánya13
3. Szombathelyi Egyetem SE12
4. Fészek Csempebolt NFK (Ikrény)10
részletes     

Góllövőlisták

NB I, góllövőlista
Pádár Anita (1. FC Femina '93 SE)20
Fogl Katalin (Astra-Bíró-Kert FC - Bp.)17
Sipos Lilla (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)13
Nagy Dóra (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)12
Méry Rita (MTK Hungária FC)12
Rácz Zsófia (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)11
Jakab Réka (Győri Dózsa SE)10
Dombai-Nagy Anett (Astra-Bíró-Kert FC - Bp.)9
Nagy Lilla (MTK Hungária FC)8
Vágó Fanny (MTK Hungária FC)7

teljes lista >>
U17, góllövőlista
Németh Dorottya (Astra Bíró-Kert FC - Bp.) 11
Nagy Alexandra (MTK Hungária FC) 11
Németh Loretta (Győri ETO FC) 11
Kós Petra (MTK Hungária FC) 9
Diószegi Fanni (Ferencváros) 7
Lovas Anna (Nyírség NFC - Nyíregyháza) 7
teljes lista>>
NB II, góllövőlista
Solymos Krisztina (Ferencváros II.) 12
Kálmán Hanna (Hegyvidék SE) 11
Faltusz Viktória (Ferencváros II.) 9
Halász Réka (Hegyvidék SE) 7
Piszker Flóra (Veszprém-Gizella SE) 6
Bucher Bettina (Pécsi VSK) 6
teljes lista>>
Futsal NB I, góllövőlista
Pádár Anita (Vesta SE) 22
Szekér Anita (Tolna-Mözs) 11
Bernáth Csilla (Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz) 11
Zimányi-Kovács Anikó (Szegedi AK-Boszorkányok) 10
Bernhardt Barbara (Univerzum-Aramis) 10
Üveges Katalin (Univerzum-Aramis) 8
teljes lista>>
Futsal NB II, góllövőlista
Hegyi Szilvia (Hungária-Univerzum II.) 11
Vígh Renáta (Hungária-Univerzum II.) 10
Bozsó Renáta (Apci Amazon SE) 8
Lovas Anna (Hajdúböszörményi TE) 8
Csuti Melinda (Fészek Csempebolt /Ikrény/) 8
Quirikó Vivien (Hajdúböszörményi TE) 7
teljes lista>>

Képgalériák

további képek

Fórumok

· DRUKKERPRESSZÓ
· Szegedi AK
· ONLINE-Rész- és végeredmények
· Hogy mindenki jó helyre időre menjen ...
· Nagypáli lányok!!!
· Futsal
· Ki lesz a bajnok az NB I-ben?
· U15
· Az U-15-ös bajnokságról
· Góltippp!
· Veszprémi nöi foci
· Sopron Fan Club
· secret service
· Hidegkúti Angyalok Fan Club
· 30-as nő focizni szeretne

Hozzászólások

· Micsoda bemutatkozás! Gál Tímea góllal kezdett a görög bajnokság vasárnapi rajtján
· Eb-selejtező: válogatottunk 4-0-ra győzött idegenben a harmatgyenge bolgárok ellen
· Ma rajtol a görög bajnokság: Gál Tímeáék a bajnok PAOK ellen lépnek pályára
· Eb-selejtező: Bulgáriában próbálja megszerezni első pontjait a válogatott
· Kiss László szövetségi edző úgy döntött, hogy nem tájékoztatja honlapunkat
· U17-es Eb-selejtező: 5-0-s vereség a svédektől, ismét elmaradt a továbbjutás
· Eb-selejtező: Izland ellen játszik Pápán a válogatott szombaton (kezdőcsapattal!)
· NB I, 8. forduló: Nagy Anett műesése (?) utáni 11-essel nyert az Astra az MTK ellen
· U17-es Eb-selejtező: Bulgária 3-0-s legyőzésével kezdtük a csoportmeccseket
· U17, 7. forduló: Nagy Alexandra gálázott Győrben; megvan a második Femina-siker
név:
jelszó:
eredmenyek.net Góltippp játék
Partnerek:
http://siposfoto.gportal.hu/

MTK női foci

Viktória FC Szombathely
Astra HFC

FTC

Nagykutas

PMFC

PVSK Női focicsapat
Tolna-Mözs

noifoci60

kattints !!!

www.edzotaborok.hu

www.mobilpresent.hu

nb1.hu