kép
· A "női labdarúgás.hu" egy "szenylap", avagy valóság a fenyegetés hálójában
2012. február 02. 10:58:17  nyomtatási kép  cikk küldése

Fura dolgok és bejegyzések születtek az elmúlt időszakban, amelyekre saját stílusunkban reflektálunk is. Legfrissebb írásunk egy hozzászólás apropóján készült el, de természetesen más területet is érintettünk...

Tény, egy sportág népszerűsítésének jót tesz, ha minél többen foglalkoznak vele. Újságok (no, ezt hagyjuk...) és néhány honlap.

A noifoci.com nagy lendülettel kezdett, remek írások tarkították, majd alább hagyott a kezdeti lelkesedés. Sajnáljuk.

Megjelent aztán a Kötényblog, amely elsősorban azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy igyekszik (csakis) a szépet és a jót megmutatni. Ezzel még nem is lenne baj, de be kell látni, a női fociban sem fenékig tejfel minden.

Előhozakodott egy remek ötlettel, a 2011-es "Leg" szavazással, amely annyiban sántított, hogy nem minden kategóriában sikerült (szerintünk is!) a három legjobbat megtalálni, a végeredményről azonban már ne is beszéljünk. Úgy látszik, Szombathely és környékéről lelkesen nyomták a szavazatokat, s bár tény, hogy sok jó játékos van a Viktóriában, a zárás több mint megmosolyogtató volt. (Elég csak arra gondolni, hogy egy Pádár Anita nem tudott kategóriáét nyerni...)

És itt érkezünk el írásunk fő témájához. A végeredménynél találtunk egy olvasói véleményt, amely több sebből is vérzett. Erre teljesen kulturált hangnemben írtunk egy hozzászólást (reflektálást), amely a mai napig nem került fel arra a honlapra. Kész vicc. Egyre inkább meggyőződünk, hogy 2012-ben a Kötényblognak fogalma sincs a szabad véleménynyilvánítástól, egyértelműen mesterséges ferdítés zajlik náluk.

Sokan támadták (támadják) a mi honlapunkat, elsősorban a fórumba történő beírások miatt. Nos, nálunk minden hozzászólás felkerül (mi a Köténybloggal ellentétben nem szelektálunk, hogy húúú, ez ránk nézve sértő, stb.), egyedül a rasszista (és hasonlóan sértő) beírások kerülnek törlésre. (Az, hogy valaki gyengén futballozott, nem becsületsértő. Eleve a sportoló közszereplő, akinek el kell tudni viselnie a kritikákat.) Minket lehet szidni (mint ahogyan ezt meg is teszik egyesek), és mi nem megsértődünk, letöröljük a beírást, hanem elgondolkodunk rajta, uram bocsá’ reflektálunk rá, és amennyire lehet, igyekszünk közös nevezőre jutni a hozzászólóval.

Na de idézzük is fel, mi volt az a beírás (Virág Ivántól), amelyet érthetően nem hagyhattunk szó nélkül.

Én sajnos nem találtam teliben ,de azért minden gyöztesnek gratulálok.
Nagyon jó ,hogy evvel a témával is nagyterjedelemmel beszámolt e héten a nemzeti sport,és a e heti sportplussz is jó értelemben foglalkozott a női focival.Kcsit ragados a példa valami hasonlóval probálkozik a női labdarúgás.hu szenylap is. Igaz ott Sipos Hajnalkát kivéve olyanok jelölnek akik elfogultak szakértelműkről már nem is beszélve,ám ők biztos jobbak ,mint itt akik jelőlték a sporikat mint pl.NYÍLASI úr!

Azt hiszem, maga a beírás egyértelműen minősíti saját magát. Azt hagyjuk, hogy 27 (!) helyesírási hibát találtunk ebben a néhány sorban, sőt az sem zavar, hogy a "női labdarúgás.hu" egy "szenylap", és szegény "NYÍLASI úr" is örülne, ha jól lenne leírva a neve, de azon már nem nézhetünk túl, hogy a "nyálas" honlap rövid reagálásunkat nem tette közzé.

Nincs is ezen mit szépíteni.

Honlapunk, a noilabdarugas.hu a jövőben is igyekszik rávilágítani a sportág problémáira (is) amellett, hogy a bajnokságok eredményeit, tabelláit, góllövőit, góllövőlistáit is közreadja.

De akinek ez "szenylap", az olvasson mást.

Az sem zavar minket, hogy bizonyos érdekeket sértünk, s 2012-ben már "pépessé verünk" fenyegetést is kaptunk (még külsős munkatárs is), és az általunk "összehalászott" Leg... Leg... Leg... összeállítás is volt, akinél "kiverte a biztosítékot" és fenyegetően beszélt a telefonba, sőt még "figyelmeztető" üzenet írására is rászánta magát, miszerint ne feszegessük tovább a "lóvés" témát - a saját testi épségünk érdekében.

2012-ben (is) ez már primitív emberi hozzáállásra vall, de nem aggódunk, mert (néha) ellenségeinknek számító labdarúgók gratuláltak az összeállításunkhoz és a benne leírtakhoz. Hiszen amennyi ellenszenvet kiváltott egyesekben (és szülőkben), annyi pozitív visszajelzést is kaptunk, hogy maximálisan egyetértenek az általunk összeállított listával. Ezúton is köszönjük a dicsérő szavakat.

Nos, egy "szenylapnál" így zajlik az élet - ja, és nem "nyálaskodunk", mert az nem ránk jellemző. Szerencsére!

(B. Nagy Zoltán)

 A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

kelenföldi E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 05. 21:51:59
Ezért nem lép előre a női foci mert a nagy dolgok helyett arról megy a vita hogy Tóni bácsi vagy BNZ a szebb.Micsoda szenny ez.
Tóni bá E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 05. 19:10:32
Kedves Uram ? Hölgyem ?
Én ennek nagyon örülök hogy nem tetszem Neked ( Önnek )!Már csak azért sem mert aki engem össze hasonlít B.N.Z.
szépségével az vagy vak ,vagy még nem látott engem.Különben nekem se jössz be Te ( Ön ) mivel még nem is ismerlek,mert nem mered vállalni a beírásodat..Na itt kezdődik a probléma!
Üdv.Tóni bá
Kalányos Kevinkoszner Ronaldin E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 04. 11:17:09
Igaza van Tónibácsi Úr!Kinek ez tetszik kinek más.Emberek vagyunk.Pl.Maga nem tetszik.Más az izlésem.Flipperke szebb.BNZ még szebb.
Tóni bá E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 02. 20:53:11
Tisztelt Flipperke !Ha követnéd a beírásaimat akkor én mind két oldalra írok rendszeresen.Az hogy nekem mi a jobb azt hagy dönthessem el.Aki ismer tudja hogy az NB.I.-ben nekem az egyik kedvenc csapatom a VIKTÓRIA.Még se szavaztam minden Szombathelyi lányra.Ha problémám volt B.Nagy Zoli beírásával akkor azt többségében szóvá is tettem,sőt egy alkalommal még meg is dicsértem.Ami jó az jó.Nem olvasok minden nap NÉPSZAVÁT pedig az a kedvenc lapom,olvasok más szenny lapokat is mert csak úgy tudok reálisan tájékozódni ha mindkét újságot vagy újságokat elolvasom.Az hogy melyiknek hiszek jobban vagy melyiket olvasom többet az az én dolgom + az én pénzem.
Igen vannak olyan dolgok amiket rühellek itt.Nagyon sok dologgal nem értek egyet,sőt nagyon sok kitalált dolgot ( mű balhét ) vélek felfedezni egy-egy beírás mögött.Viszont elolvasom mert érdekel mások véleménye is.Ha nem akarnám elolvasni őket akkor fogom és kitörlöm ezt a fórumot ,de Nem teszem mert ebből is lehet tanulni.
Tehát Kedves Flipperke !!Én így látom ezt a dolgot !!És lehet hogy nincs igazam de ez akkor is az én véleményem.
Az hogy szeretek mindenkit !? Hát ez legyen a legnagyobb hibám !!!Hidd el hogy sok olyan embert nem szeretek akik ártani akarnak a női focinak.Néha még köztünk is látok ilyen embereket.
Ki ha ne MI fogjunk össze !!
Tisztelettel: Horváth Antal
ucr E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 02. 19:28:29
Nekem volt hozzászólásom, talán több is, amit nem hozott le a Kötényblog. Pedig nem fikáztam senkit. Gondolom, egyszerűen nem volt szükség arra, amit beírtam.

Szerintem tudomásul kell venni, hogy ott a hozzászólásokra is kiterjed a szerkesztés. Végül is az egész a női labdarúgás népszerűsítését szolgáló kirakat.

Azt persze én sem értem, hogy Iván ominózus hozzászólása hogy mehetett át a "cenzúrán".
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 02. 17:08:16
Akik olvassák évek óta ezt az oldalt azok tudják V.I. nagyon is "közszereplő" volt ezen az oldalon és bizony nyalt is szépen a lapnak! Akkor még szerette :) Sőt! De mondhattam volna T.-bát is aki szintén mindig oda ír nagyon be és odaszeret ahol éppen valami siker van :) amúgy is mindenkit szeret! Minden szinten mindenkit szeret mindenki! Remek! Ettől függetlenül nekem csalódás az, hogy a Kötényblog kiteszi egy másik honlap fikázását viszont a választ nem! Korszerűtlen és igazságtalan...én kérek elnézést helyettük mindenkitől aki érzékeny az ilyenekre! E L N É Z É S T !
Csak a Femina E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 02. 12:48:23
A kötényblogos szavazás ötlete kifejezetten jó,de látszott,hogy olyanok állították össze a listát akiknek gőzük nincs a női fociról,vagy hiányosak az ismereteik. De ez nem baj a szándék jó volt. Nem szabad komolyan venni a végeredményt. Szükség van noifoci.com-ra éppúgy mint a kötényblogra és persze a noilabdarugas.hu-ra is.Emberek vagyunk,különbözőek,de mindannyian megtaláljuk a magunknak való stílust. Aki Dénes úr szemüvegén keresztül szeretné látni a női focit az is,aki nyálasan az is,aki meg a kulisszák mögé szeretne látni az is.Napilapból is több van szerencsére,nem kötelező olvasni őket.
focilabda E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 02. 12:07:41
Sziasztok!!

A Kötényblog szavazásra bocsájtotta 2011. év legjobb női játékosait és edzőit, na meg a meccseken tevékenykedő bírákat!
Az emberek úgy döntöttek ahogy belátásuk szerint jónak látták. Ha a Viktóriás lányok voltak szerintük a legjobbak, akkor az miért baj. Ez azoknak az embereknek a szavazatait mutatta, akik vették a fáradságot és szavaztak.
A noilabdarugas.hu pedig felállított egy listát a saját véleménye szerint, amiben sok olyan játékos meg sem volt található akik a Kötényblogon szerepeltek.

Emberek vagyunk tehát különböző a véleményünk!

Valaki így látta a 2011es évet vaklaki úgy! Persze mindenki a saját belátása szerint döntött!

Számomra csak az az érdekes, hogy a Kötényblog egy jó kezdeményezést indított el és csak erre reagált a noilabdarugas.hu.

Tabellák

NB I, felsőházi rájátszás, 2011/12
1. Viktória FC-Trend Optika (Szombathely)25
2. MTK Hungária FC (Bp.)22
3. Astra-Bíró-Kert FC (Bp.)18
4. 1. FC Femina ´93 SE (Bp.)4
5. Páter Fit-Well-Nagypáli1
részletes     
NB I, alsóházi rájátszás, 2011/12
1. FTC (Belvárosi NLC)19
2. Szegedi AK15
3. Újpesti TE14
4. Foci24-Győri Dózsa SE13
5. Nyíregyháza Spartacus FC9
részletes     
U17, 2011/12
1. Ferencvárosi TC43
2. Astra-Bíró-Kert FC (Bp.)37
3. MTK Hungária FC (Bp.)34
4. Győri ETO FC32
5. Viktória FC-Trend Optika (Szombathely)31
6. Nyírség NSC (Nyíregyháza)28
7. Páter Fit-Well-Nagypáli11
8. 1. FC Femina ´93 SE (Bp.) /-1 pont/9
9. Szegedi AK6
10. Foci24-Győri DSE /-3 pont/4
11. Újpesti TE /-5 pont/1
részletes     
NB II, 2011/12
1. Hegyvidék SE (Bp.)37
2. Pécsváradi SE30
3. Pécsi VSK24
4. Metis-Plantur 39 NFC (Bp.)22
5. Nagykanizsai TE 186621
6. Veszprém-Gizella SE21
7. Soproni FAC16
8. Dorogi Egyetértés SE8
9. Szigetvári Vasas SC0
10. Ferencvárosi TC II.: visszalépett0
részletes     
Futsal NB I, 2011/12
1. Diósgyőri VTK-Vénusz43
2. Tolna-Mözs39
3. Univerzum-Aramis34
4. Ferencváros28
5. MVFC-Berettyóújfalu26
6. ELTE SE15
7. Kiskunfélegyházi Fornetti9
8. Szegedi AK-Boszorkányok7
9. Galaxis NFE /-12 pont/0
10. Vesta SE: kizárva0
részletes     
Futsal NB II, Felsőház, A-csoport, 2011/12
1. Astra-Hungary FC (Kiskunfélegyháza)33
2. Fészek-Pálya Vasút (Győr)22
3. Szombathelyi Egyetem SE12
4. Tolna-Mözs II.4
részletes     
Futsal NB II, Felsőház, B-csoport, 2011/12
1. Hungária-Univerzum II.22
2. Hajdúböszörményi TE18
3. Skorpió SE-Salgótarján17
4. Budapest Police SE1
részletes     
Futsal NB II, Alsóház, A-csoport, 2011/12
1. Szentesi FSC6
2. Kalafa SE-Tatabánya3
3. Apci Amazon SE0
4. Hegyvidék SE (Bp.)0
részletes     
Futsal NB II, Alsóház, B-csoport, 2011/12
1. Diósgyőri VTK-Vénusz II. /-2 pont/15
2. Rubeola FC-Csömör /-2 pont/12
3. Obsitos SE /-2 pont/9
4. Szekszárdi UFC9
részletes     

Góllövőlisták

NB I, góllövőlista
Pádár Anita /ősz: Femina: 24/ (MTK Hungária FC)37
Vágó Fanny (MTK Hungária FC)31
Fogl Katalin (Astra-Bíró-Kert FC - Bp.)21
Méry Rita (MTK Hungária FC)19
Sipos Lilla (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)19
Jakab Réka /ősz, Győri D.: 12/ (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)18
Dombai-Nagy Anett (Astra-Bíró-Kert FC - Bp.)16
Rácz Zsófia (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)16
Beke Adrienn (Ferencváros)15
Végh Renáta (Páter Fit-Well-Nagypáli)14

teljes lista >>
U17, góllövőlista
Németh Loretta (Győri ETO FC) 30
Diószegi Fanni (Ferencvárosi TC) 23
Nagy Alexandra (MTK Hungária FC) 21
Kós Petra Klaudia (MTK Hungária FC) 19
Németh Dorottya (Astra Bíró-Kert FC - Bp.) 19
Kaján Zsanett Bernadett (Ferencvárosi TC) 13
teljes lista>>
NB II, góllövőlista
Kálmán Hanna (Hegyvidék SE - Bp.) 19
Solymos Krisztina (Ferencváros II.) 13
Schmidt Lilla (Pécsváradi SE) 12
Faltusz Viktória (Ferencváros II.) 11
Kaiser Karina (Pécsváradi SE) 11
Finta Orsolya (Soproni FAC) 10
teljes lista>>
Futsal NB I, góllövőlista
Pádár Anita /ősz, Vesta: 29/ (Galaxis NFE) 38
Szekér Anita (Tolna-Mözs) 34
Bernáth Csilla (Diósgyőri VTK-Vénusz) 26
Szabó Anita (Ferencváros) 24
Zimányi-Kovács Anikó (Szegedi AK-Boszorkányok) 24
Tóth Angelika (MVFC-Berettyóújfalu) 22
teljes lista>>
Futsal NB II, góllövőlista
Vígh Renáta /ősz, Univ. II: 41/ (Fészek-Pálya Vasút - Győr) 50
Szabó Boglárka (Astra-Hungary FC - Kiskunfélegyháza) 42
Efroszina Kovacseva (Hungária-Univerzum II.) 33
Zágor Bernadett (Astra-Hungary FC - Kiskunfélegyháza) 31
Hegyi Szilvia (Hungária-Univerzum II.) 29
Quirikó Vivien (Hajdúböszörményi TE) 24
teljes lista>>

Képgalériák

további képek

Fórumok

· DRUKKERPRESSZÓ
· Szegedi AK
· Nagypáli lányok!!!
· ONLINE-Rész- és végeredmények
· Futsal
· Veszprémi nöi foci
· Góltippp!
· Átigazolási hírek
· Sopron Fan Club
· Ki lesz a bajnok az NB I-ben?
· Hegyvidék SE
· Hogy mindenki jó helyre időre menjen ...
· U15
· Az U15-ös bajnokságról
· secret service

Hozzászólások

· Futsal MK-döntő: az astrások vasárnap "királynők" lehetnek a királynék városában
· NB I: a Femina ellen Rákospalotán pontot szerző Nagypáli jutott be a most hétvégén rajtoló felsőházi rájátszásba (beszámoló)
· NB I, 18. forduló: véget ért az alapszakasz, jön a rosszul elkészített sorsolású rájátszás
· Eb-selejtező: játszi könnyedséggel győzte le Norvégia a mieinket Kecskeméten
· Futsal NB I, elődöntő, 1. mérkőzések: Godvár Katalin vezérletével nyert a Tolna; a másik ágon a Miskolc diadalmaskodott
· Norvégia ellen játszik Eb-selejtezőt Kecskeméten a magyar válogatott
· A Foci24.com és a DAC megmentette az NB I-es Győri Dózsát a megszűnéstől
· Súlyos vereséget szenvedett az U19-es válogatott Szlovénia otthonában
· Anélkül rúgták ki a Fradi edzőjét, hogy mérkőzésen irányította volna a lányokat
· NB I, 14. forduló: idegenben aratott sima sikert az Astra és a Viktória-Szombathely
név:
jelszó:
eredmenyek.net Góltippp játék
Partnerek:
http://siposfoto.gportal.hu/

MTK női foci

Viktória FC Szombathely
Astra HFC

FTC

Nagykutas

PMFC

PVSK Női focicsapat
Tolna-Mözs

noifoci60

kattints !!!

www.edzotaborok.hu

www.mobilpresent.hu

nb1.hu