kép
· Legek 2011-ből (2. rész): futsalban honlapunk őket látta a legjobbnak
2012. február 08. 11:38:44  nyomtatási kép  cikk küldése

Már a nagypályás "Leg... Leg... Leg..." összeállításunk is beszédtémát adott a sportág iránt érdeklődőknek, így biztos hasonlóan történik majd a futsalosokról készített listánkról is (bár ezúttal sem rangsoroltunk). Éppen ezért szép ez a sportág (is), mert többen többféleképpen látják...

Két hete közzétettük azon játékosok, szakvezetők, események listáját, akiket 2011-ben szavazásra bocsátottunk volna a "Leg... Leg... Leg..." kategóriában. Akkor a nagypályás futballt vettük górcső alá, de úgy éreztük, hogy a futsal is van annyira feltörekvő szakág, hogy megérjen egy külön misét.

Honlapunk belső (Sipos Hajnalka és B. Nagy Zoltán), valamint külső munkatársával (Simonyi András) közösen úgy döntöttünk, hogy - hagyományteremtő szándékkal - hármasban mi is összeállítjuk 2011 legjobbjainak névsorát, kiegészítve jó néhány eseménnyel, amely szorosan kapcsolódik az elmúlt esztendőhöz.

Több kategóriában is nehéz volt dönteni, de végül összeállt a lista.

Bizonyára akad majd néhány név, amely hiányozhat, de voltak olyan személyek, akik sokat voltak sérültek, s emiatt keveset játszottak, illetve egyéb elfoglaltságuk miatt csapatuk nem sok meccsén voltak, így bár helyük lenne a listán, ezúttal nem kerültek fel rá.

Mert az ugye megkérdőjelezhetetlen, hogy a kapusoknál Vincze Anikónak helye van, csakúgy, mint a védekező típusú játékosoknál például Radics Ágnesnek, vagy például Smuczer Angélának. Ők azonban a 2011-es listán nem szerepelnek, csakúgy, mint a támadó szelleműeknél Szabó Boglárka, akit, ha csak a számokat nézzük, jól termelte a gólokat, de játékban még elmarad azoktól, akik bekerültek összeállításunkba.

Honlapunk nem kívánja rangsorolni és szavazásra bocsájtani jelöltjeinket, ezért szigorúan ábécérendben tüntetjük fel azokat, akikről úgy gondoljuk, valóban ott a helyük a névsorban.

Jó böngészést kívánunk!

AZ ÉV KAPUSA:

Kovács Klaudia (Kiskunfélegyháza)
Oláh Erika (Univerzum)
Papp Gyöngyvér (Miskolc)

AZ ÉV VÉDEKEZŐ TÍPUSÚ JÁTÉKOSA:

Hodován Edit (Tolna)
Schumi Dorottya (Vesta)
Szekér Anita (Tolna)

AZ ÉV TÁMADÓ TÍPUSÚ JÁTÉKOSA:

Dombai-Nagy Anett (Vesta)
Pádár Anita (Vesta)
Újvári Krisztina (Miskolc)

AZ ÉV ÍGÉRETE:

Bernáth Csilla (Miskolc)
Deczki Vanda (Berettyóújfalu)
Szabó Boglárka (Astra)

AZ ÉV EDZŐJE:

Deli Anikó (Ferencváros)
Pallai Gábor (Berettyóújfalu)
Sárréti Géza (Miskolc)

MISS FUTSAL 2011:

Németh Renáta (Fészek-Győr)
Szőke Zsuzsanna (Miskolc)
Üveges Katalin (Univerzum)

AZ ÉV SIKERE:

A Vesta által szervezett februári kétnapos nemzetközi teremtorna
A Magyar Kupa-döntőt a férfiak kupafináléja előtt rendezték meg
Az NB II-be 17 csapat nevezett be, vagyis nőtt a résztvevők száma

AZ ÉV NEGATÍV ESEMÉNYE:

A női válogatott 8 hónapig nem játszott mérkőzést
A bajnok és kupagyőztes Vesta kizárása az NB I-ből
A mai napig nem került kötelezően kiírásra a futsal utánpótlás-bajnokság valamennyi NB I-es csapat számára

 

 A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

whitch E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 10. 11:56:25
számomra legalább akkora "leg" hogy egy utolsó helyezett csapat játékosa Zimányi Kovács Anikó 2.tud lenni az NBI góllövőlistáján. (((Én elhiszem hogy a "határokon" túli világ csak a játékos lenyúlás szintjén érdekes, de nekem ez legalább ennyit ér mint egy miss futsal cím))) Ráadásul meglehetősen objektív..
sipu E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 09. 10:39:00
Flipperke cinikus vagy és én azt nagyon rühellem...., de tudom mit:

Tévedsz engem Papp Gy. teljesítménye hogyan tudna meggyőzni, hisz alig láttam, láthattam védeni, soha nem tapasztaltam a saját bőrömön, hogy egy bizonyos teljesítményhez mit kell mozgósítani, milyen út vezet addig, hogy a mérkőzés előadás lehessen. Ezért maradok a Te verziódnál Gyöngyvér a legjobb havernőm, ezért bejelöltem, mint ahogy tettem ezt az összes többi kategóriánál. Miért lennék különb másoknál.
De ha az a legnagyobb problémád, hogy nem kerültél bele a válaszadók listájába, akkor azt a Zolinak jelezd és ne engem kóstolgass.

Üdv.: Sipa
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 08. 21:44:08
Papp a 2. fordulóban védett utoljára csapatában ...Sipa sokszor látta az győzte meg...
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 08. 20:46:06
Nocsak? Sárrétiéket és Anikóékat is? És nem a legjobb állománnyal? És újoncként? :) ajjaj
Simonyi A. E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 08. 20:34:02
Az már más kérdés,hogy szerintem Dombó János is hatalmasat nyújtott azzal,hogy tavasszal a Mókusokkal parádésan menetelt és az Univerzum és a Vesta elleni vereség és az ELTE elleni döntetlen mellett mindenkit simán legyőzött. Azt gondolom a mostani kupamenetelés és az NB II-es veretlenség is azt bizonyítja idén joggal pályázhat az év edzője címre,talán még nagypályán is.
Simonyi A. E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 08. 20:21:37
Nem ezt írtam.Olvasd vissza! Három jelöltre lehetett szavazni én Várhídire,Sárrétire,Pallaira szavaztam. Én csak arra utaltam az előbb,hogy máshol is fordult már elő,hogy nem a bajnokcsapat edzője teljesítményét értékelték a legtöbbre. Zoli és Sipa tehát a Fradi négybe jutását újonc csapatként többre értékelte..Azért valahol ez is nagy teljesítmény.
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 08. 20:15:35
Elnézést Simonyi Úr! Ön össze vissza beszél! Az előbb írta be, hogy Ön Várhidire szavazott! Most meg Önnmaga ellen érvel? :) KOMOLY!
Simonyi A. E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 08. 20:12:45
Anglia: nem sztáredző lett az év legjobb menedzsere


A Premiership menedzsereinek szavazatai alapján David Moyes, az Everton trénere lett az angol labdarúgó-bajnokság vasárnap zárult 2008/2009-es szezonjának legjobb vezetőedzője.
Megosztás:
Az Everton kiváló tavaszi szezont produkált, és nagy hátrányt ledolgozva sikerült elérnie az Európa Ligát érő 5. helyet a bajnokságban. A liga szakvezetői szerin a siker elsősorban David Moyes menedzser érdeme, Moyes így - kollégái szavazatai alapján - elnyerte az Év Menedzserének járó elismerést. A 46 éves mester 2003 és 2005 után harmadik alkalommal zsebelte be ezt a díjat.

Az Everton az ötödik hely mellett egy másik siker kapujában is áll, szombaton az FA-kupa döntőjében lesz érdekelt, ahol a Chelsea-vel méri össze erejét.

Redknapp az év menedzsere Angliában
Harry Redknapp lett a Premier League Év Menedzsere díj győztese, miután csapatát, a Tottenhamet bevitte a legjobb négy közé.

Ezeket a cikkeket csak azért illesztettem be,hogy flipperke lássa a nálunk fényévekkel előrébb tartó Angliában is előfordult,hogy nem a bajnokcsapat edzőjét választják meg az év menedzserének.Lehet Zoli és sipa úgy itélte meg,hogy a Vestával nem volt akkora szám sikeresnek lenni. Azért legyünk őszinték a Ferencvárosból Deli Anikó, a Berettyóból Pallai Gábor és a Miskolcból Sárréti igenis kihozta a maximumot amit lehetett és igenis elismerés illeti őket is. De én azért szavaztam Várhidire is mert szerintem a mindenkori magyar bajnok és kupagyőztes edzőnek aki ráadásul nemzetközi szinten is nagyot alkotott megkérdőjelezhetetlen a helye..Szerintem.
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 08. 19:59:20
még szerencse, hogy az érmeket a kupákat meg nem az ilyen jelölőbizottsági tagok véleménye alapján osztják...hanem a teljesítmény alapján. Aki jobb...az nyer :)
Simonyi A. E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 08. 19:58:11
Azért valamit nem szabad elfelejteni. Semmit nem nyert a Spanyol Kupán kívül Ronaldo az idén mégis aranylabdára jelölték..Szerintem Szekér nagyon magas szinten teljesített,nem kis szerepe van abban,hogy az Univerzum bajnoki és a kupadöntőbe is bejutott,mint ahogy a Tolna feltámadásához is köze van,nagyon is..Arról nem Szekér tehet,hogy a Tolnában a cseresor bizony Godvár Katit leszámítva keveset tud hozzátenni a játékhoz.Ha sok Szekérhez és Hodovánhoz hasonló képesésségű játékos ülne a Tolna kispadján tutira nem kaptak volna ennyi gólt az általad felsorolt csapatoktól.
Simonyi A. E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 08. 19:52:20
Év Védőjének pedig Hodován helyett Smuczer Angélát ez kimaradt.
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 08. 19:51:40
arról nem beszélve, hogy az egyikuk mintha univerzumos lett volna...nem tolnai...
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 08. 19:47:48
Ezek szerint azzal egyetértett, hogy 2 tolnai a legjobb védőszelleműek közé került, annak ellenére, hogy a válogatottban vitézkedve a vesta ellen 10 et ( az említett tornán ) de pl láthattuk az univerzum ellen is 6-ot kaptak de az astrától is stb.. talán szerintem az univerzumban és a vestában voltak a legjobb védekező játékosok....nem hiszem, hogy az aki se kupában se tavaly se idén nem jut a fináléba és a dobogón is előtte vannak többen az a legjobban védekező csapat ( és így a játékosai sem ) Se a válogatottban sem a tolnában nem bizonyítottak!de maga tudja Simonyi úr! Maga ért ezekhez!
Simonyi A. E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 08. 19:37:40
Olvastam Flipperke és simoni nevű hozzászóló beírását! A magam részéről a következőt szeretném elmondani. Az év kapusának a magam részéről Papp Gyöngyvér helyett Deczki Vandát ,az év támadójaként Újvári Krisztina helyett Csepregi Gabriellát,Év edzőjeként Deli Anikó helyett Várhidi Pétert,Miss Futsalnak Szőke Zsuzsa és Üveges Katalin helyett Megyes Ágnest és Csepregi Gabriellát jelöltem. Három nevet kellett jelölni a többi jelöltet megegyezett Sipával és Zolival is az elképzelésünk.Nem gondolom,hogy ne lenne vállalható akiket megneveztem. Nem én döntöttem tehát egyszemélyben. Sipának mint kitűnő kapusnak azt hiszem hiteles lehet a véleménye amikor Gyöngyvért megnevezte.
Ami a kirúgást illeti talán érdemes lenne megkérdezni a csömöri játékosokat és szakosztályvezetést megkérdezni mi is történt pontosan,aki ott volt az pontosan tudja engem nem rúgott ki senki,magam álltam fel a kispadról és nyáron az új szakosztályvezető asszony (Bánhídi Ildikó)kérésére néhány edzésre visszatértem a klubhoz,hogy segítsem felkészülésüket amíg az új edzőt nem nevezik ki. Na ennyit erről. Még annyit,hogy Kovács Klaudia sosem volt az Astra futsalkapusa ..
BNagyZoltán E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 08. 17:12:50
simoni!
Csak annyit, ha valamit nem tudsz pontosan, akkor ne fantáziálj :P
Ja, és nem kötelező a "szenylapot" olvasni (amúgy helyesen: szennylap).
Ha unatkozol, keress más olvasmányt, ne a noilabdarugas.hu-t.
Üdv!
simoni E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 08. 16:50:29

Flipperke nem lesz magának abból baja ,hogy megtámadta Kalányos S.Andrást? Pedig ő  szépnek tartja magát.


Mi a véleménye arról hány mérközésen védte KOVÁCS KLAUDIA a ASTRA kapuját futsalban ,hogy ő lett a egyik legjobb kapus? Szerintem KISS NIKI védte a Astra kapuját.Félegyházat nem szabad megemlíteni.?


Igaza van  Flipperke ez a haverok és havercsajokról szól.


A negatív eseményben tán belefért volna ,hogy a két szakértőnek nevezet úrrrrrrat bő egy év alatt összesen háromszor rúgták ki!Szakértelem ÓÓÓÓ.


Ameddig nem képes a  honlap  reális értékelésekre,csak haverok és havernők vannak ,addig igazuk van akik SZENYLAPNAK tartják e honlapot.

Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 08. 15:36:27
Biztos mert Sipit nem védette eleget azóta ... szomorúúúú!
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 08. 15:35:36
Érdekes, hogy a többször is superlatívuszként emlegetett Fehérvári Vesta Nemzetközi Tornát nyerő edző :) aki mellesleg Kupgyőztes és veretlenül BAJNOK!!!!!! Nem került be a legjobb edzők közé :) na kb ennyit ér ez a lista :) :) Én kérek elnézést Várhidi Pétertől! ( kezdem azt hinni az itteniek súgták a köténynek a legjobb edzőket...legalábbis hasonlót hozott össze az az oldal is..mekora bakik! )
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 08. 13:46:52
Ezzel a listával a honlap felért a Kötényblog színvonalára! Azaz itt sem hozzáértők állították össze! Akkor miért kritizálták azt? Ki tudja? Bár eddig Simonyi Urat szakértőnek tartottam, de kiderült tévedtem! :) Barinők és havercsajok listájának illett volna elnevezni!

Tabellák

NB I, felsőházi rájátszás, 2011/12
1. Viktória FC-Trend Optika (Szombathely)25
2. MTK Hungária FC (Bp.)22
3. Astra-Bíró-Kert FC (Bp.)18
4. 1. FC Femina ´93 SE (Bp.)4
5. Páter Fit-Well-Nagypáli1
részletes     
NB I, alsóházi rájátszás, 2011/12
1. FTC (Belvárosi NLC)19
2. Szegedi AK15
3. Újpesti TE14
4. Foci24-Győri Dózsa SE13
5. Nyíregyháza Spartacus FC9
részletes     
U17, 2011/12
1. Ferencvárosi TC43
2. Astra-Bíró-Kert FC (Bp.)37
3. MTK Hungária FC (Bp.)34
4. Győri ETO FC32
5. Viktória FC-Trend Optika (Szombathely)31
6. Nyírség NSC (Nyíregyháza)28
7. Páter Fit-Well-Nagypáli11
8. 1. FC Femina ´93 SE (Bp.) /-1 pont/9
9. Szegedi AK6
10. Foci24-Győri DSE /-3 pont/4
11. Újpesti TE /-5 pont/1
részletes     
NB II, 2011/12
1. Hegyvidék SE (Bp.)37
2. Pécsváradi SE30
3. Pécsi VSK24
4. Metis-Plantur 39 NFC (Bp.)22
5. Nagykanizsai TE 186621
6. Veszprém-Gizella SE21
7. Soproni FAC16
8. Dorogi Egyetértés SE8
9. Szigetvári Vasas SC0
10. Ferencvárosi TC II.: visszalépett0
részletes     
Futsal NB I, 2011/12
1. Diósgyőri VTK-Vénusz43
2. Tolna-Mözs39
3. Univerzum-Aramis34
4. Ferencváros28
5. MVFC-Berettyóújfalu26
6. ELTE SE15
7. Kiskunfélegyházi Fornetti9
8. Szegedi AK-Boszorkányok7
9. Galaxis NFE /-12 pont/0
10. Vesta SE: kizárva0
részletes     
Futsal NB II, Felsőház, A-csoport, 2011/12
1. Astra-Hungary FC (Kiskunfélegyháza)33
2. Fészek-Pálya Vasút (Győr)22
3. Szombathelyi Egyetem SE12
4. Tolna-Mözs II.4
részletes     
Futsal NB II, Felsőház, B-csoport, 2011/12
1. Hungária-Univerzum II.22
2. Hajdúböszörményi TE18
3. Skorpió SE-Salgótarján17
4. Budapest Police SE1
részletes     
Futsal NB II, Alsóház, A-csoport, 2011/12
1. Szentesi FSC6
2. Kalafa SE-Tatabánya3
3. Apci Amazon SE0
4. Hegyvidék SE (Bp.)0
részletes     
Futsal NB II, Alsóház, B-csoport, 2011/12
1. Diósgyőri VTK-Vénusz II. /-2 pont/15
2. Rubeola FC-Csömör /-2 pont/12
3. Obsitos SE /-2 pont/9
4. Szekszárdi UFC9
részletes     

Góllövőlisták

NB I, góllövőlista
Pádár Anita /ősz: Femina: 24/ (MTK Hungária FC)37
Vágó Fanny (MTK Hungária FC)31
Fogl Katalin (Astra-Bíró-Kert FC - Bp.)21
Méry Rita (MTK Hungária FC)19
Sipos Lilla (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)19
Jakab Réka /ősz, Győri D.: 12/ (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)18
Dombai-Nagy Anett (Astra-Bíró-Kert FC - Bp.)16
Rácz Zsófia (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)16
Beke Adrienn (Ferencváros)15
Végh Renáta (Páter Fit-Well-Nagypáli)14

teljes lista >>
U17, góllövőlista
Németh Loretta (Győri ETO FC) 30
Diószegi Fanni (Ferencvárosi TC) 23
Nagy Alexandra (MTK Hungária FC) 21
Kós Petra Klaudia (MTK Hungária FC) 19
Németh Dorottya (Astra Bíró-Kert FC - Bp.) 19
Kaján Zsanett Bernadett (Ferencvárosi TC) 13
teljes lista>>
NB II, góllövőlista
Kálmán Hanna (Hegyvidék SE - Bp.) 19
Solymos Krisztina (Ferencváros II.) 13
Schmidt Lilla (Pécsváradi SE) 12
Faltusz Viktória (Ferencváros II.) 11
Kaiser Karina (Pécsváradi SE) 11
Finta Orsolya (Soproni FAC) 10
teljes lista>>
Futsal NB I, góllövőlista
Pádár Anita /ősz, Vesta: 29/ (Galaxis NFE) 38
Szekér Anita (Tolna-Mözs) 34
Bernáth Csilla (Diósgyőri VTK-Vénusz) 26
Szabó Anita (Ferencváros) 24
Zimányi-Kovács Anikó (Szegedi AK-Boszorkányok) 24
Tóth Angelika (MVFC-Berettyóújfalu) 22
teljes lista>>
Futsal NB II, góllövőlista
Vígh Renáta /ősz, Univ. II: 41/ (Fészek-Pálya Vasút - Győr) 50
Szabó Boglárka (Astra-Hungary FC - Kiskunfélegyháza) 42
Efroszina Kovacseva (Hungária-Univerzum II.) 33
Zágor Bernadett (Astra-Hungary FC - Kiskunfélegyháza) 31
Hegyi Szilvia (Hungária-Univerzum II.) 29
Quirikó Vivien (Hajdúböszörményi TE) 24
teljes lista>>

Képgalériák

további képek

Fórumok

· DRUKKERPRESSZÓ
· Szegedi AK
· Nagypáli lányok!!!
· ONLINE-Rész- és végeredmények
· Futsal
· Veszprémi nöi foci
· Góltippp!
· Átigazolási hírek
· Sopron Fan Club
· Ki lesz a bajnok az NB I-ben?
· Hegyvidék SE
· Hogy mindenki jó helyre időre menjen ...
· U15
· Az U15-ös bajnokságról
· secret service

Hozzászólások

· Futsal MK-döntő: az astrások vasárnap "királynők" lehetnek a királynék városában
· NB I: a Femina ellen Rákospalotán pontot szerző Nagypáli jutott be a most hétvégén rajtoló felsőházi rájátszásba (beszámoló)
· NB I, 18. forduló: véget ért az alapszakasz, jön a rosszul elkészített sorsolású rájátszás
· Eb-selejtező: játszi könnyedséggel győzte le Norvégia a mieinket Kecskeméten
· Futsal NB I, elődöntő, 1. mérkőzések: Godvár Katalin vezérletével nyert a Tolna; a másik ágon a Miskolc diadalmaskodott
· Norvégia ellen játszik Eb-selejtezőt Kecskeméten a magyar válogatott
· A Foci24.com és a DAC megmentette az NB I-es Győri Dózsát a megszűnéstől
· Súlyos vereséget szenvedett az U19-es válogatott Szlovénia otthonában
· Anélkül rúgták ki a Fradi edzőjét, hogy mérkőzésen irányította volna a lányokat
· NB I, 14. forduló: idegenben aratott sima sikert az Astra és a Viktória-Szombathely
név:
jelszó:
eredmenyek.net Góltippp játék
Partnerek:
http://siposfoto.gportal.hu/

MTK női foci

Viktória FC Szombathely
Astra HFC

FTC

Nagykutas

PMFC

PVSK Női focicsapat
Tolna-Mözs

noifoci60

kattints !!!

www.edzotaborok.hu

www.mobilpresent.hu

nb1.hu