kép
· Futsal NB I, 15. forduló: "kialudt" a Galaxis, már nem lehet a legfényesebb
2012. február 28. 17:59:53  nyomtatási kép  cikk küldése

A 15. játéknap leglényegesebb hozadéka, hogy a bajnoki címre is esélyes Galaxis kikapott a Ferencvárostól, és ezzel kiszállt az aranyéremért vívott harcból. Rendhagyó visszatekintőnk az elmúlt hétvégére...

Egy 1000 sebből "vérző" Galaxis játszott Csömörön a felsőházi rájátszás szempontjából igen fontos meccsen a Ferencvárossal.

A végeredmény ismert: 5-3 a zöld-fehérek javára.

A találkozó több dologra is rávilágította a figyelmet.

Egyrészt az őszi Vesta alapcsapatából Pádár Anitáék a nagypályás válogatottal készültek a portugáliai túrára, s hiányuk döntően befolyásolta az eseményeket. Jól látszik, hogy nélkülük ez a gárda képtelen normális eredmény elérésére.

Ráadásul a meccs előtt két játékos papírjait a játékvezető nem találta rendben (no comment...), így ők sem játszhattak, míg Schumi Dorottya csapata, az MTK U17 nemzetközi meccset vívott a románokkal.

Tetemes névsor, ez tény.

Mindössze Sebestyén Györgyi (képünkön jobbra) és Radics Ágnes lépett pályára az őszi Vesta húzóemberei közül. Két fecske viszont nem csinál nyarat... Ők így kevesek voltak a nagyrészt "ős" Galaxis-játékosokkal együtt, akik ugye, mint tudjuk, az ősszel sem szereztek pontot a pályán, s összességében talán egy NB II-es középcsapat nívóját ütik meg csupán. Velük megnyerni egy fontos találkozót? Ugyan már, ez egyértelműen megmosolyogtató vállalkozás, nem is csoda, hogy nem sikerült múlt vasárnap sem.

Tény, kikapott a Vesta, s ezzel elveszítette minden reményét arra, hogy a felsőházba jusson. Nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy leszögezzük, a mezőny legerősebb csapata (persze az "ős" Galaxis-játékosok nélkül) intett búcsút az aranyéremnek. Annak az aranyéremnek, amelynek az első számú esélyesének számítottak, elvégre már nem egyszer szereztek együtt bajnoki címet.

Egészen a csömöri összecsapásig úgy tűnt, sikerül újabb fényes medáliával gazdagodniuk. Nem így lett.

Ezzel veszítettek, s ezzel veszített maga a hazai női futsal is.

Ellenben nyert a Ferencváros, s a Berettyóújfalu legyőzése után nagy lépést tettek a legjobb 4-be jutás felé.

És mondjuk ki, valamelyest a sportág is nyert - és indokoljuk is egyből.

"Tisztább" lehet a szezon hátralévő része.

Valljuk meg, az élcsapatoknak egyértelműen jól jött volna (ez már nem feltételes módban!), ha a Galaxis nem kerül be, mert egy nagy rivális. Így más klubok előtt megnőtt a Vesta egyeduralmának megdöntése. Csupán zuhanyhíradós susmus, bizonyítás nélkül.

Mindenesetre több, helyszínen lévő néző is megerősítette, hogy a Budaörsön sorra került január végi Univerzum - Berettyóújfalu derbi (amelyen 6-1-re nyertek a vendégek) nem volt "tiszta". Bizonyíték nincs, csak az, amit a saját szemükkel láttak. És egybehangzóan állítják, olyan nincs, ami ott történt...

Mostantól nem kell attól tartani, hogy "gyanús" eredmények születnek, mindenki játszhat felhőtlenül, elvégre a "vestás" Galaxis nem keseríti majd meg az életüket (szereplésüket).

Bár mindenkinek lehet véleménye a témában, az azonban valóban kissé visszás lett volna, ha egy olyan csapat nyeri a bajnokságot, amely az ősszel a pályán 1 pontot sem szerzett. De hát ilyen a kiírás, így ha bejut(ott volna) a legjobb 4-be a Galaxis, állítjuk, be is "húzta" volna az aranyérmet. Az őszt elfelejtve, mindenképpen megérdemelten.

Úgy véljük: az idei szezonban nem a legerősebb együttes szerzi meg a bajnoki címet (elnézést, ha ezzel bárkit megbántottuk, de reálisan nézve így gondoljuk).

Amúgy a másik két meccsen a Tolna könnyedén, a Miskolc nehezebben hozta a kötelezőt.

Lett volna egy 4. party is, az ELTE ment volna Berettyóújfalura. Két nappal a meccs előtt a hivatalos MLSZ-es adatbankon még szombatra volt kiírva a meccs. Aztán elhalasztották. Talán 2 méteres hó vette körül Berettyóújfalut, vagy az egyetemisták farsangi bálba? Ki tudja... Ami itt (is) zajlik az időpont-módosítások terén, az a vicc kategóriájába tartozik.

Csak nehogy az egész bajnokság egy vicc legyen...

Azon ugyanis nem tudnánk nevetni...

(A Vesta kizárása miatt az Univerzum szabadnapos volt, és játék nélkül kapta meg a 3 pontot.)

FUTSAL NB I

15. FORDULÓ

Galaxis NFE - Ferencváros 3-5 (1-2)
Gólszerző: Sebestyén Györgyi (2), Radics Ágnes, illetve Sütőné Gecző Erika, Ménesi Melinda, Baki Eszter, Németh Beáta, Csík Eliza

Tolna-Mözs - Kiskunfélegyházi Fornetti 5-0 (2-0)
Gólszerző:
Godvár Katalin, Schlotthauer Renáta, Szekér Anita, Simon Boglárka, Fábián Rebeka

Szegedi AK - Diósgyőri VTK-Vénusz (Miskolc) 1-2 (1-2)
Gólszerző:
Baksa Katalin, illetve Bernáth Csilla, Újvári Krisztina

A Berettyóújfalu - ELTE mérkőzést március 3-ra halasztották.

(A bajnokság teljes eredménylistája, góllövőlistája és a tavaszi idény programja megtalálható honlapunkon.)

(Összeállította: B. Nagy Zoltán)

 A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

BNagyZoltán E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 02. 14:48:09
Félretájékoztattak sajnos. Nos, a hamis sportorvosi esetében a mostani szezonra módosított szabály szerint el kell venni a pontokat, +1 pont levonás. Vagyis egy győztes meccs -4 pont, 2 győztes meccs -8, és így tovább...
Elnézést :)
Simonyi A. E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 01. 09:51:20
Ja és kifelejtettem Tóth Ferenc meccs utáni nyilatkozatát:

Tóth Ferenc:
-Először is gratulálok a Berettyó csapatának, minden játékelemben felülmúltak minket, tompák voltunk, lassúak, motiválatlanok.
Simonyi A. E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 01. 09:45:52
Cowboyjal bármiféle megosztott díjat kapni óriási megtiszteltetés lenne a számomra!! (na most neki is benyaltam) Nem hiszem,hogy nagyon változtatnám a véleményemet ,hiszen én beírtam a Futsal fórumba rögtön a meccs után észrevételemet,amit most bemásolnék újra.Simonyi A.
regisztrált
2012. január 29. 21:15:50
Borzasztó volt látni a mai Univerzum-Berettyó meccset, amiről asszem jobb nem hosszasan beszélni mert alaposan lejáratódna a sportág. A Berettyó előtt viszont le a kalappal,edzőjük és játékosaik is igazolták,hogy igazi, BECSÜLETES sportemberek,akik minden körülmények között a győzelemre törekednek. De elismerés illeti az Univerzum kapusát Hargas Annamáriát és Horváth Hannát is akiken semmi sem múlott,végig érezhető volt rajtuk az akarás..

Ennyi történt. De az igazság az,hogy több játékos és edző is kinn volt a meccsen akik szintén felháborodásuknak adtak hangot,igaz ők kérték meg nem írjam nevüket,mert nem akarnak konfliktust.De azért kérték persze,hogy írjam meg amit láttam. Zoli is beszélt jó néhány játékossal és még edzővel is erről,akik szintén fura meccsről beszéltek.Sajnos itt néhányan azt akarják itt beadni mintha két ember Zoli és az én véleményem lenne,hogy probléma volt az Univerzum motivációjával,holott ebből max az igaz,hogy mi írtuk le ezt nyíltan. Azzal nem értek értek 1-et,hogy ezáltal a sportág lejáratódna,hiszen a Nemzeti Sport amely népszerűsíti a labdarúgást is beszámol fogadási botrányról..Amúgy meg nem tudom mi rossz van abban,amikor leírtam,hogy az Univerzumot sem előtte,sem utána nem láttam ilyen lélektelenül játszani. Rosszul már láttam,de szív nélkül nem.
kelenföldi E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 01. 09:05:08
Én láttam a Simonyit a meccsünkön ha az a szőke göndörhajú az..
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 01. 07:11:28
Simonyi mindenhova nyal! Szerintem ő is kaphatta volna a köpönyegforgató díjat esetleg megosztva Cowboyjal!Amúgy azt hallani a zuhanyhíradóban, hogy személyes beszélgetései alkalmával éppen az ellenkezőjét állítja annak amit leírt! Azaz, hogy Ő kint volt élőben és látta, hogy kamu meccs volt!
szúrkoló 12 E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 29. 17:31:01
LIKE!LIKE!LIKE!!!!!!!!!!
ms.d E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 29. 16:52:15
Seggnyalásból 5*
Simonyi A. E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 29. 16:18:38
Nem gondolnám,hogy bunda volt,azt sem,hogy ki akartak kapni de ha egy csapat úgy áll hozzá egy meccshez,hogy vereség esetén sincs gáz mert akkor kiesik egy nagy vetélytárs akkor ilyen eredmény is előfordulhat. Azért ha megnézzük a férfi bajnokság legutóbbi fordulóját ott is voltak érdekes eredmények de ez benne van a pakliban.Az Univerzumra azért soha nem volt jellemző az ügyeskedés ,mert különben soha nem érhették volna el ezeket az eredményeket.
BNagyZoltán E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 29. 15:48:02
whitch! Tévedésben vagy, a szabályok mindenkire egyformán vonatkoznak.
whitch E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 29. 15:35:49
a szabályok érdekesen alakíthatók- megszoktuk.
vannak akikre vonatkoznak és vannak akikre nem.
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 29. 14:57:36
Pedig meglesz nekik ,mert a többiek gyenguszoknak tűnnek! Miskolc..Tolna... nem tudom... (remélem most feltüzeltem őket és megmutatják hehehe )
BNagyZoltán E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 29. 14:57:20
Senki nem bántotta a Berettyót. Ők küzdöttek, hajtottak, azt pedig lehet nem is gondolták, hogy ellenfelük nem küzd 100%-os erőbedobással - ahogy hallom 2 Univerzum-játékos kivételével - az egyik az infó szerint épp Adél volt... Mind-1, ez már a múlt. De így bajnokságot nyerni... Hmmm....
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 29. 14:51:23
Emberek mán ide figyeljetek! Univerzum azt akarta, hogy Berettyó vagy FTC jusson a 4 be és ne a Galaxis. Ennyi. Ezért azon a meccsen nem akartak annyira nyerni hisz ők így is úgyis a 4be vannak. Valószínűleg így bajnokok lesznek és kupagyőztesek mivel a legerősebb így az Univerzum! Ehhez Berettyónak nincs köze, ők tették a dolgukat.
BNagyZoltán E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 29. 14:37:49
A szabályokkal kapcsolatban megjegyezném, hogy bármelyik meccsen bárki is játszott hamis, vagy lejárt sportorvosival, attól függetlenül bajnoki meccs eredményét nem lehet megváltoztatni. Tehát minden marad a pályán elért eredmények szerint (felesleges reménykedni, a paragrafusok egyértelműek), nem lesznek ellenfeleknek igazolt 3 pontok, ha bebizonyosodik a vád akkor is. A történet másik részét illetően pedig valakinek "el kell vinnie" a balhét...
Joseph Cony E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 29. 14:29:59
Tisztelt Brumár Laci bácsi! Már megbocsásson Laci bá de ki beszélt itt arról,hogy a Berettyóújfalu nem érdemelte meg a győzelmet és részt vett bármiféle manipulációban? Megsúgom! Senki! A Berettyó a bajnokság üde színfoltja.
whitch E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 29. 14:16:49
A versenybizottsag megallapította, hogy Belkó Éva (314909) a Galaxis NFE futsal
jatékosa a 2012. februar Iejátszott Galaxis NFE Univerzum NFC nöi futsal NB
bajnoki mérközésen jogosulatlanul szerepelt, mert hamisított sportorvosi
igazolással jatszott.
A bizottság - mivel a hamìsított sporten,/osi igazoláson 2011. október 7-i dátum
szerepei - megállapította, hogy Belkó Eva (314909) a 2012. februar 12-én Iejátszott
Galaxis NFE - Szegedi AK nöi futsal NB I-es bajnokì mérközésen is jogosulatlanul
szerepelt és erröl - a határozat jogeröre emelkedése utan èrtesíti a Fegyelmi
Bizottsagot.... ezt most kaptam :(
flusztracio E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 29. 13:29:27
Csak én tartom nevetségesnek, hogy a honlapon íródott cikkek nézői vélemények alapján íródnak? Ezek szerint bárki lehet újságíró, és bárki megfogalmazhat drasztikus véleményt egy olyan eseményről amit nem is látott? Ez így elég komolytalan!!!
Brumár László E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 29. 13:27:18
Üdv Mindenkinek,
Nagyjából havi rendszerességgel szoktam nézni a noilabdarugas.hu-t, mivel foglalkoznak a futsallal is, és mivel többé-kevésbé kisebb-nagyobb ügyek miatt benne vagyok a sportágban, érdekel mit is írnak róla. Szoktam találkozni olyan cikkekkel, amelyek úgymond kényes témákat érintenek, amivel nem is lenne baj, és nem is szoktam rájuk reagálni, mert más csapatokkal foglalkoznak, és az ottani belügyekbe nincs rálátásom, az MVFC Berettyóújfaluról azonban teljesen tiszta a kép, mind férfi, mind női vonalon, és ezért merek most véleményt formálni ezzel a cikkel kapcsolatban.
Az első "vád" az Univerzum-MVFC meccsel kapcsolatban fogalmazódott meg, hogy a hazaiak könnyen vették a meccset, és "elajándékozták" a három pontot. Ott voltam a meccsen, és teljesen megérdemelten nyert az MVFC, jobbak voltunk. Elfogult vagyok velük kapcsolatban, és a kívülállók lehet egy unalmas és gyenge meccset láttak, de azt, hogy a Mezei-Vill bármilyen manipulációban részt vett volna, elutasítom, tűzbe teszem a kezemet a lányokért! Ismerem mind Pallai Gábor, mind Füredi Andrea, és az összes többi lány mentalitását, mindannyian a munkában hisznek, és ha rövid távon ez vereségeket is magában hordoz, hosszú távon kamatozni fog...ez a jó hozzáállás, türelem és munka! És ne hagyjuk figyelmen kívül a másik csapatból a Varga Adél véleményét sem itt a hozzászólások között, Ő is megerősíti, hogy szó sem volt ilyenről...
Az ELTE meccset pedig azért kellett elhalasztanunk, mert Pallai Gábort meghívták a férfi válogatott edzőtáborába, ami arra a hétvégére esett.
A cikk többi részével kapcsolatban az a véleményem, hogy ne gyártsunk mindig összeesküvési elméleteket, a Vestát kizárták, mert olyanná váltak a körülmények a csapatnál, ezt el kell fogadni. A Galaxisba úgy mentek át a játékosok, hogy megpróbálják elérni a legjobb négybe kerülést. Nem sikerült. Egy sportember, ha kimegy a pályára a vereséget is be kell kalkulálnia, és most ez történt, semmi más. Viselje el mindenki emelt fővel, jövőre újra meg lehet próbálni. Ennyi...ha igazságtalanság történik más a helyzet, de itt erről nincs szó.
A női futsal egészéről pedig azt tudom elmondani, ha már itt vagyok, hogy nagyon hiányzik belőle a szakma...
Tisztelettel:
Brumár László
Simonyi A. E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 29. 12:20:10
Egy biztos én az univerzumot sem azelőtt sem utána nem láttam még annyira lézengeni,motiválatlanul játszani mint azon a meccsen.Valóban észlelni lehetett,hogy néhányan (de nem mindenki)látszólag hamar túltették magukat ezen a súlyos vereségen bár lehet az igazi profi olyankor már a következő meccsre készül..Mindenesetre a Berettyó azóta sem nyert "pesti" csapat ellen idegenben bajnokit..
BNagyZoltán E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 29. 12:04:04
Adél! Nekem 2 különálló néző is ugyanazt mondta. Azt, amit látott, ziccerek elpuskázása, a hátrány ellenére röhögcsélő játékosok stb. Bizonyíték nincs, így maradjunk annyiban "véletlenül" nagyon gyenge napot fogott ki az Univerzum a Berettyó ellen. És azt a két nézőt pedig elküldöm szemészetre, mert lehet, ők látták "rosszul" a történéseket...
Adél5 E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 29. 11:43:40
Zolikám, örülnék, ha nem erőltetnéd most már ezt az univerzum-berettyó dolgot,mert ez rohadtul nem úgy volt, mint ahogyan azt ti kigondoltátok.
Valaki123 E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 29. 11:38:04
Kedves Raszputyin! Miért járatta le az Univerzum a sportágat? Két cserével vállalták hogy kiállnak a Mezei-Vill ellen, nem kerestek kibúvót. Szerintem ez semmiképp sem a lejáratás kategóriába tartozik.
Valaki123 E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 29. 11:34:36
Igaz vétettem, elismerem, nem jó időpontra írtam a Galaxis pontjait, és nem vontam le a Vesta ellen először odaadott majd visszavett 3 pontot. De kedves B. Nagy Zoltán, Ön papol nekem jobb tájékozódásról, mikor ön se vette a fáradtásgot hogy annak utána nézzen, hogy miért maradt el az MVFC-ELTE meccs.
whitch E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 29. 10:42:12
talán lehetne olyan fontos hír az hogy a futsal NBI nek hívott néha röhejbe fulladó bajnokság első helyezettje DVTK-Vénusz bár megérdemelten de kínkeservvel győzött az utolsó helyezett otthonában. 2-1. lehet ez csak nekünk érdekes.
Mindenféle manipulációk, szabálytalan nevezés, így úgy értelmezett verseny kiírások szerint zajló ide oda rakosgatott játékosokkal papírformákat számomra nem a sport eszközeivel borogató bajnokságban hadd ne gyászoljam a Vestát. Lehet nem a játékosok tehetnek erről- de azért a nagy többség nem hülye és irritáló ami itt folyik.
flusztracio E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 29. 09:49:43
Nem vagyok a sport ellensége, és még csak nem is Univerzumos. Nem annak örülök, hogy nincs Vesta, mert mint azt az első hozzászólásomban meg is jegyeztem, más a bajnokság nélkülük, és egy erős csapat. Ugyanakkor a kizárásuknak minden bizonnyal erős indoka volt, mert a többszörös magyar bajnokot nem szokás csak úgy minden ok nélkül kizárni! Erről azonban nem szól a fáma, senki nem beszél róla, nem keres senki felelősöket, csak születik egy olyan cikk, amelyben igenis le vannak degradálva az ellenfelek, és mindenki sír mert jaj szegény Vesta - Galaxis kiesett a felsőházi rájátszásért folytatott küzdelemből!! Ez van!! A pályán buktak el, nem a zöld asztal mellett. 3 rúgott góllal még a Vesta - Galaxis sem tud futsal mérkőzést nyerni, ezt tudomásul kell venni! Ja, hogy nem voltak ott a gólvágók... Hmm, erről már leírtam a véleményemet lentebb!! Nem most kellene sírni, hanem decemberben kellett volna, el kellett volna árulni, hogy kik miatt jutott ide a Vesta! Továbbra is tartom, hogy ez a cikk nem méltó a noilabdarugas.hu-ra, és elég nagy szégyen a honlapra nézve, hogy kikerülhetett!!!
BNagyZoltán E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 29. 09:06:06
Szerintem senki...
szúrkoló 12 E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 29. 08:55:53
Az,hogy a papírok nem voltak rendben,az csak gyanú! Viszont az kérdés,hogy ha bebizonyosodik,hogy csak bírói túlbuzgóság volt,és a papírok rendben vannak,azért ki vállalja a felelőséget!!!!!!????????
BNagyZoltán E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 29. 08:37:25
Nos, néhány reakció.
Valóban kikapott a Vesta Miskolcon, de 1 meccs eredményéből nem lehet azt mondani, hogy nem nyer(het)ték volna meg a bajnokságot.
Valaki123! Tények vannak, és tény, matematikából nem állsz jól. A Galaxis ősszel a pályán 0 pontot szerzett, 3-at zöld asztalnál kapott (Vesta elmaradt meccs). Tehát a januárt, már a vestásokkal 3 ponttal kezdték és nem 9-cel. Nem ártana jobban tájékozódni.
Nem lett ledegradálva az összes csapat, csak egy vélemény: miszerint a Vesta jobb, mint a többi csapat (ezt a bajnoki aranyai is bizonyítják). Tény, sok gond volt a Vesta körül, de aki örül, hogy nincs a Vesta, az nem sportember (flusztracio) és a sport ellensége. Vagy esetleg Univerzumos? :):):)
Többen megerősítették, hogy Frank Tamás női futsalkapitány hazament a szünetben az Univerzum-Berettyó meccsről, mert - állítólag - nem bírta nézni, ami a pályán zajlik. Erkölcsileg így akkor ki járatta le a sportágat???...
Ami a papírokat illeti, ott valóban a klubvezetés felelősségét kell(ene) feszegetni... Bár az érintett játékosok szerepe...
Ja, és még annyit, hogy lehet álnéven irogatni (semmi nem tiltja), én is megtehettem volna, de az gyávaság, egy fantomnév mögé bújás, én a becsületesebb, korrekt utat választottam, és leírtam a véleményem saját névvel. Ennyi :P
raszputyin E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 29. 07:02:18
Nehéz ügy ez..Aki látta az Univerzum-Berettyó meccset az igazolhatja a Zoli által leírtakat,alaposan lejáratták a hazaiak a sportágat erkölcsileg..Frank Tamás szövetségi kapitány szeme láttára..Ugyanakkor ezt a mérkőzést leszámítva a többi csapatra nem vetődhet a gyanú árnyéka sem,ők sportemberként nem buktak meg..Azzal vitatkoznék,hogy a Galaxis első számú aranyérmesnek számított,hiszen leginkább csak matematikai esélyük volt erre,soha egyetlen pillanatra sem álltak rájátszást érő helyen,engem kicsit a tavalyi Mókusokra emlékeztettek. Ráadásul véleményem szerint ahol előfordulhat olyan eset,hogy egy ilyen fontos összecsapás előtt több játékosnak is szabálytalan a sportorvosija (többin hogy játszhattak ?)az már önmagában is minősíti az egyesület vezetőit.Mondom ezt annak ellenére,hogy abban igaza van a cikkírónak,hogy a Galaxis a legjobb csapat a jelenlegi NB I-ben.Még az ős-Galaxis játékosokat is elbírták,ami nagy szó..Mindenesetre hálás lehet a Galaxis az ex-Vestásoknak,hogy jövőre is NBI-ben játszhatnak.
flusztracio E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 28. 22:10:48
Mindezek mellett, talán nem kellett volna okot adni arra, hogy kizárják a csapatot, és akkor nem kellene most sírni... Természetes magyar szokás, hogy ahelyett, hogy a saját portánkon raknánk rendet, inkább sírunk és magunkat sajnáltatjuk. Ha a Vesta és vele együtt B. Nagy Zoltán csak egy ekkora szennyet képes kirázni magából, akkor kifejezetten örülök, hogy nincs Vesta!! Ennyi!!
Valaki123 E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 28. 22:04:12
Még annyit szólnék hozzá, hogy amikor a Galaxis lett az új Vesta, 9 ponttal álltak a tabellán, matematikailag ugyan lett volna esélyük a rájátszásba jutásra, gyakorlatilag azonban már akkor gondolni lehetett, hogy kevés sanszuk lesz.
Valaki123 E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 28. 21:58:41
Kedves B. Nagy Zoltán! Futsal népszerűsítésből elégtelent adok önnek.
flusztracio E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 28. 21:57:02
Ez az írás ebben a formában nem állja meg a helyét! Valóban egy erős csapat a Vesta, valóban más lesz nélküle a bajnokság, de nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy ők nyerték volna az NB1-et! Tekintve, hogy a kizáráskor, nem ők álltak a dobogó legfelső fokán, Miskolcon a bajnokság első fordulójában ki is kaptak. Mindezek mellett, ha egy csapat csupa olyan játékossal áll ki, akik nagypályáznak (sőt nagypályás válogatottak), akkor nekik bizony számolniuk kell azzal, hogy ha ezek a játékosok nincsenek, akkor nem megy a szekér... Azt pedig végképp nem lehet kijelenteni, hogy "nem a legerősebb csapat szerzi meg az aranyérmet"! Ez így ebben a formában elfogultság, és egy női labdarúgás egészével foglalkozó honlap esetében egyenesen felelőtlen, mert ezzel ledegradálta a Vestán kívüli összes csapatot a magyar női NB1-ben, ami teljes mértékig ELFOGADHATATLAN!!
Valaki123 E-mail küldése a hozzászólónak
2012. február 28. 21:54:53
Ez a cikk is egy vicc...

Tabellák

NB I, felsőházi rájátszás, 2011/12
1. Viktória FC-Trend Optika (Szombathely)25
2. MTK Hungária FC (Bp.)22
3. Astra-Bíró-Kert FC (Bp.)18
4. 1. FC Femina ´93 SE (Bp.)4
5. Páter Fit-Well-Nagypáli1
részletes     
NB I, alsóházi rájátszás, 2011/12
1. FTC (Belvárosi NLC)19
2. Szegedi AK15
3. Újpesti TE14
4. Foci24-Győri Dózsa SE13
5. Nyíregyháza Spartacus FC9
részletes     
U17, 2011/12
1. Ferencvárosi TC43
2. Astra-Bíró-Kert FC (Bp.)37
3. MTK Hungária FC (Bp.)34
4. Győri ETO FC32
5. Viktória FC-Trend Optika (Szombathely)31
6. Nyírség NSC (Nyíregyháza)28
7. Páter Fit-Well-Nagypáli11
8. 1. FC Femina ´93 SE (Bp.) /-1 pont/9
9. Szegedi AK6
10. Foci24-Győri DSE /-3 pont/4
11. Újpesti TE /-5 pont/1
részletes     
NB II, 2011/12
1. Hegyvidék SE (Bp.)37
2. Pécsváradi SE30
3. Pécsi VSK24
4. Metis-Plantur 39 NFC (Bp.)22
5. Nagykanizsai TE 186621
6. Veszprém-Gizella SE21
7. Soproni FAC16
8. Dorogi Egyetértés SE8
9. Szigetvári Vasas SC0
10. Ferencvárosi TC II.: visszalépett0
részletes     
Futsal NB I, 2011/12
1. Diósgyőri VTK-Vénusz43
2. Tolna-Mözs39
3. Univerzum-Aramis34
4. Ferencváros28
5. MVFC-Berettyóújfalu26
6. ELTE SE15
7. Kiskunfélegyházi Fornetti9
8. Szegedi AK-Boszorkányok7
9. Galaxis NFE /-12 pont/0
10. Vesta SE: kizárva0
részletes     
Futsal NB II, Felsőház, A-csoport, 2011/12
1. Astra-Hungary FC (Kiskunfélegyháza)33
2. Fészek-Pálya Vasút (Győr)22
3. Szombathelyi Egyetem SE12
4. Tolna-Mözs II.4
részletes     
Futsal NB II, Felsőház, B-csoport, 2011/12
1. Hungária-Univerzum II.22
2. Hajdúböszörményi TE18
3. Skorpió SE-Salgótarján17
4. Budapest Police SE1
részletes     
Futsal NB II, Alsóház, A-csoport, 2011/12
1. Szentesi FSC6
2. Kalafa SE-Tatabánya3
3. Apci Amazon SE0
4. Hegyvidék SE (Bp.)0
részletes     
Futsal NB II, Alsóház, B-csoport, 2011/12
1. Diósgyőri VTK-Vénusz II. /-2 pont/15
2. Rubeola FC-Csömör /-2 pont/12
3. Obsitos SE /-2 pont/9
4. Szekszárdi UFC9
részletes     

Góllövőlisták

NB I, góllövőlista
Pádár Anita /ősz: Femina: 24/ (MTK Hungária FC)37
Vágó Fanny (MTK Hungária FC)31
Fogl Katalin (Astra-Bíró-Kert FC - Bp.)21
Méry Rita (MTK Hungária FC)19
Sipos Lilla (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)19
Jakab Réka /ősz, Győri D.: 12/ (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)18
Dombai-Nagy Anett (Astra-Bíró-Kert FC - Bp.)16
Rácz Zsófia (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)16
Beke Adrienn (Ferencváros)15
Végh Renáta (Páter Fit-Well-Nagypáli)14

teljes lista >>
U17, góllövőlista
Németh Loretta (Győri ETO FC) 30
Diószegi Fanni (Ferencvárosi TC) 23
Nagy Alexandra (MTK Hungária FC) 21
Kós Petra Klaudia (MTK Hungária FC) 19
Németh Dorottya (Astra Bíró-Kert FC - Bp.) 19
Kaján Zsanett Bernadett (Ferencvárosi TC) 13
teljes lista>>
NB II, góllövőlista
Kálmán Hanna (Hegyvidék SE - Bp.) 19
Solymos Krisztina (Ferencváros II.) 13
Schmidt Lilla (Pécsváradi SE) 12
Faltusz Viktória (Ferencváros II.) 11
Kaiser Karina (Pécsváradi SE) 11
Finta Orsolya (Soproni FAC) 10
teljes lista>>
Futsal NB I, góllövőlista
Pádár Anita /ősz, Vesta: 29/ (Galaxis NFE) 38
Szekér Anita (Tolna-Mözs) 34
Bernáth Csilla (Diósgyőri VTK-Vénusz) 26
Szabó Anita (Ferencváros) 24
Zimányi-Kovács Anikó (Szegedi AK-Boszorkányok) 24
Tóth Angelika (MVFC-Berettyóújfalu) 22
teljes lista>>
Futsal NB II, góllövőlista
Vígh Renáta /ősz, Univ. II: 41/ (Fészek-Pálya Vasút - Győr) 50
Szabó Boglárka (Astra-Hungary FC - Kiskunfélegyháza) 42
Efroszina Kovacseva (Hungária-Univerzum II.) 33
Zágor Bernadett (Astra-Hungary FC - Kiskunfélegyháza) 31
Hegyi Szilvia (Hungária-Univerzum II.) 29
Quirikó Vivien (Hajdúböszörményi TE) 24
teljes lista>>

Képgalériák

további képek

Fórumok

· DRUKKERPRESSZÓ
· Szegedi AK
· Nagypáli lányok!!!
· ONLINE-Rész- és végeredmények
· Futsal
· Veszprémi nöi foci
· Góltippp!
· Átigazolási hírek
· Sopron Fan Club
· Ki lesz a bajnok az NB I-ben?
· Hegyvidék SE
· Hogy mindenki jó helyre időre menjen ...
· U15
· Az U15-ös bajnokságról
· secret service

Hozzászólások

· Futsal MK-döntő: az astrások vasárnap "királynők" lehetnek a királynék városában
· NB I: a Femina ellen Rákospalotán pontot szerző Nagypáli jutott be a most hétvégén rajtoló felsőházi rájátszásba (beszámoló)
· NB I, 18. forduló: véget ért az alapszakasz, jön a rosszul elkészített sorsolású rájátszás
· Eb-selejtező: játszi könnyedséggel győzte le Norvégia a mieinket Kecskeméten
· Futsal NB I, elődöntő, 1. mérkőzések: Godvár Katalin vezérletével nyert a Tolna; a másik ágon a Miskolc diadalmaskodott
· Norvégia ellen játszik Eb-selejtezőt Kecskeméten a magyar válogatott
· A Foci24.com és a DAC megmentette az NB I-es Győri Dózsát a megszűnéstől
· Súlyos vereséget szenvedett az U19-es válogatott Szlovénia otthonában
· Anélkül rúgták ki a Fradi edzőjét, hogy mérkőzésen irányította volna a lányokat
· NB I, 14. forduló: idegenben aratott sima sikert az Astra és a Viktória-Szombathely
név:
jelszó:
eredmenyek.net Góltippp játék
Partnerek:
http://siposfoto.gportal.hu/

MTK női foci

Viktória FC Szombathely
Astra HFC

FTC

Nagykutas

PMFC

PVSK Női focicsapat
Tolna-Mözs

noifoci60

kattints !!!

www.edzotaborok.hu

www.mobilpresent.hu

nb1.hu