kép
· Vereséget szenvedett válogatottunk a portugáloktól az Algarve Kupán (Videóval!)
2012. március 03. 11:43:00  nyomtatási kép  cikk küldése

Az írek egygólos legyőzése után jött a hidegzuhany a magyar válogatott számára, hiszen a világranglistán mögöttünk álló Portugáliától szenvedett 4-0-s vereséget. Algarve olyan, mint egy álom (fotónk is mutatja), míg a róla elnevezett kupa viszont rémálom - legalábbis a mieink számára...

Az írek elleni 1-0-s győzelem után a magyar női válogatott péntek délután a házigazda portugálokkal mérkőzött meg az Algarve Kupa második csoportmérkőzésén, Parchalban. A mieink a Szőcs Réka - Demeter Réka, Szeitl Szilvia, Tálosi Szabina, Gál Tímea - Tóth II Alexandra, Rácz Zsófia - Papp Dóra (Csiszár Henrietta, 58. p.), Pádár Anita (Dombai-Nagy Anett, 80. p.), Sipos Lilla - Szuh Erika (Vágó Fanny, 62. p.) összeállításban léptek pályára.

A magyar válogatott már a 12. percben hátrányba került, hiszen a kontrára beálló portugálok egy labdaszerzés után megszerezték a vezetést. A folytatásban aktívabb volt a magyar együttes, de a szünetig, több nagy helyzet ellenére nem sikerült egyenlítenie.

A szünet után míg a mieink elszórakozták ziccereiket, addig a portugálok az 57., a 63. és a 85. percben szerzett találataikkal szinte "kivégezték" csapatunkat. A magyar védelem teljes csődöt mondott, képtelen volt azt nyújtani, amit korábban.

A magyar gárda így 3 ponttal, s 1-4-es gólkülönbséggel várja a csoport zárómeccsét hétfőn, Wales ellen.

Elkeserítő a portugálok elleni vereség, hiszen a világranglistán mögöttünk lévő válogatottól kaptunk ki.

És ami még elkeserítőbb, az Kiss László szövetségi edző nyilatkozata (amelyet értelemszerűen nem közlünk, ugyanis honlapunknak sértődöttségből nem nyilatkozó tréner - szerződése szerint nem tehetné ugyan meg! - szavai több mint megmosolyogtatóak).

A 4-0-s "zakó" után ugyanis Kiss László képes volt megjegyezni azt, hogy a megsemmisítő, 4-0-s vereség ellenére megnyerhettük volna ezt a meccset. Hahó! Ébresztő! Nem 1-0 volt a végeredmény, hanem 4-0! Oda...

Igaz, a messziről jött ember azt mond, amit akar, ráadásul senki sem kéri számon rajta ezt a gyalázatos eredményt. Vagy akinek kellene, az pedig - úgy tudjuk - jóbarát.

Továbbra is sajnáljuk azon klubcsapatokat, akik több játékost is adnak a válogatottba, vajon milyen állapotban térnek vissza a kényelmes portugál kirándulásról. Egyedül az MTK-sok járnak jól, hiszen jövő hétvégi soros ellenfelük, a Győri Dózsa kérte bajnokijuk elhalasztását, amelybe a fővárosiak érthetően egyből beleegyeztek. Így Turtóczki Sándornak, az MTK edzőjének plusz egy hete marad a portugál party utáni "szakmai leépülés" valamilyen szinten való kezelésére. A többiek pedig? Nos, őket valamelyest sajnáljuk, de az élet nem állhat meg.

A mérkőzés összefoglalója itt tekintehtő meg --->>> Kattints!

(az mlsz.hu nyomán készítette: B. Nagy Zoltán)

 A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 08. 07:58:06
Vácott azt nem tudom... ( és inkább a 6-oson indulj el :) ). Vettem egy lány patkányt :) nagyon édi itt ropogtatja a magokat amiket beszórtam az előbb. Végre van "lányom" bár a tegnapi vendégeimnek furi volt amikor mondtam annak ellenére hogy lány én mégis is Bundás Bandinak neveztem el. Bár majd rövidítem és isteni BB -nek hívom majd...
kittikus E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 06. 19:57:21
Flipperke Vácott jó idő van?
BNagyZoltán E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 06. 19:40:59
Sajnos nem adhatom ki Flipperke adatait, pedig többen is kérték már ezt. De annyit elmondhatok, hogy mindig azonos ip-ről és egy vidéki városból ír. Ezennel ezt a kérdést és minden egyéb ilyen jellegűt zárok! A nick nevek adatai nem nyilvánosak! Kéretik megérteni! Köszönettel :)
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 06. 17:22:30
Természetesen a gusztustalankodó Bundás Bandi kedvéért megkérem a főszerkesztő Urat hogy leplezzen le és adja ki az adataim egy részét mert nem szeretném ha miattam tévesen gondolnának személyekre. Minden beírásom ugyan arról a gépről származik e? Milyen területről ( kérem várost ne írjon )? Köszönöm és témát zárom! Kíváncsi vagyok Bundás is felhatalmazza e Önt!
raszputyin E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 06. 15:40:42
Bundás Bandi véleménye arról, hogy Flipperke kicsoda éppen olyan hiteltelen nulla mivel Bandi sem fedi fel a kilétét? Milyen ember az olyan, aki nem mondja el magáról, hogy kicsoda ő? Bandi! Ki vagy te? Van lányod? Tagadod? Nem értem a beírásaidat hisz azt kéred máson számon amit magad is elkövetsz! Inkognítóban vagy! Más szemében a szálkát...magadéban a gerendát sem...
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 06. 15:24:37
Sztem is ez a női foci legnagyobb mai gondja, hogy nincsen lányom!Látjuk az összefoglalókat, halljuk a híreket és valóban nagy gond van itten a honi női landarúgásban...mégpedig az, hogy Flipperke tagad :) ( hahahehehihi) vicces Bandi :) Nincs lányom mert MELEG vagyok, de remélem nincs harag! Elnézést!
kittikus E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 06. 15:21:10
Ajánlani kell Flipperkének emberkereskedő KFT-t hogy vegyen 1 lányt és szent a béke.
Sziki E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 06. 15:15:45
bundásbandi úgy látom te csak írni szoktál olvasni pedig nem,ha lesz időd olvasd el az írásokat,és remélem megvilágosodik előtted a TAO-s dolog amit már leírtam.Sok sikert a kereséshez.Flipper lányának pedig küld majd el a honlapon anyakönyvi számát.
bundásbandi E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 06. 14:52:30
Flipperke! Meséld már el hogy juthat egy ember odáig,hogy letagadja a lányát?Hogy tudsz tükörbe nézni?
AZ MÉG HAGYJÁN,HOGY SORRA LENYÚLOD A BUTA KLUBVEZETŐKET.
Megérdemlik.Bár arra kiváncsi vagyok hol sorolják fel a TAO-s kiadások közt Jakabék juttatásait???
ucr E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 06. 10:15:24
"még sok részlet pont a magyar meccsből"

Csak a gólok megint, más kameraállásból.

(Így se hízelgőbb ránk nézve.)
Lionel E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 05. 23:03:12
És mért nem alex? Lassan tényleg már mindenkitől kikapunk és ő meg kapítánykodik meg szakfelügyel meg lányokat sérteget.Közben meg csak hízik.
medvebőre E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 05. 22:47:46
Hungary-Wales 1:2 http://www.womensoccer actuelles htp. Algarve Cup 2012 Match Videos 5th March -
alex E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 05. 22:31:53
szerintem nem tudja.
Lionel E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 05. 20:38:13
2-1-re nyert Wales.Remélem tudja a szövetségi kapitány,hogy e szégyenletes vereség után mi a teendője.
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 05. 20:33:11
Nem, hogy láttam jó pár meccset édes Szikim, hanem játszottam is! Innen van a jó szemem hozzá! Nekem nem tudják megmagyarázni mert tudom, hogy miről is van szó ugyebár!
szúrkoló 12 E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 05. 19:39:00
Magyarország-Walesi 0-2 50. percben!!:(
Sziki E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 05. 16:43:17
Én úgy látom a sorokat olvasva,hogy akik a hibákra rá világit pl.Simonyi vagy Flipperke a többi be író azonnal kikezdi őket holott,ez a két úri ember bizony jó pár női mérkőzést láttak,legyen nagypálya ifi vagy futsal mérkőzés,tehát van a női focira rálátásuk,és bizony jó lenne megszívlelni amit írnak még ha fájó is.
kelenföldi E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 05. 16:17:32
Mindent bele ma lányok!Walest tönkreverni!!!!
Sziki E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 05. 16:06:13
Az összefoglalót nézve még jó hogy ülve néztem,mert nem akarom elhinni,hogy a női válogatott csapat ennyire képes. Látottak alapján egyszerűen nem volt védelem,a csapatnál,a védőink még csak futni sem bírtak a Portugál lányokkal akik az adott helyzetben tették amit tenni kellett kapuba rúgni a lasztit asszisztáló védelmünk mellett.Az edzőt nem minősítem,mert az eredmény minősíti őt,de annyit mondanék,hogy védelembe olyan lányokat állítson akik a száz métert 12.mp alatt futják,mert akkor a siker sem maradhat el,és nem utoljára akik a címeres mezért megtudnak szakadni a pályán.
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 05. 14:06:41
Aszondom, hogy a Portugálokon láccik, hogy motiváltak. De ahhoz, hogy egy csapat motivált legyen ugye előtte m o t i v á l n i kell őket?! Jól gondolom??? Na minden nap egy új remény...ma remélem megtörténik ez a picológiai dolog és lányok motiváltak lesznek! ( de mondom ehhez elengedhetetlen, hogy motiválják őket vagy nem? )
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 05. 13:50:56
Ittennék van egy kis videó a portugal csapatról ( mert ott ilyet is lehet, nálunk csak a idiótaaa beképpppzeltekkknek van videjó meg a hülyéknekkk ) amiben látható még sok részlet pont a magyar meccsből. http://www.youtube.com/watch?v=Ej5bdB3JHUs
Lionel E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 05. 11:07:51
1 Iceland 5 13
2 Belgium 6 11
3 Northern Ireland 5 8
4 Norway 4 6
5 Hungary 5 4
6 Bulgaria 5 0
Lionel E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 05. 11:05:42
És az Eb-selejtezőkkel mi a helyzet? Voltak igéretek,mi valósult meg belőle?
ucr E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 05. 10:56:00
Aki jónak akarja feltüntetni a rossz munkát, annak mit kell tennie? Az írek legyőzését önmagáért beszélő tényként kell beállítani, a portugálok elleni vereséget meg kimagyarázni.

Aki rossznak akarja feltüntetni a jó munkát, annak mit kell tennie? A portugálok elleni vereséget önmagáért beszélő tényként beállítani, és az írek elleni győzelmet kimagyarázni.

És ezek nyugodtan kezet foghatnak egymással.
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 05. 08:15:12
Lehet mondani bármit. Lehet hazudozni, hogy ki milyen jó! Lehet döntéseket hozni! Szabadon! Lehet kutatni ki kicsoda! A TÜKÖR ott van a címlapokon, az MLSZ.HU-n a jegyzőkönyvekben! A nemzetközi honlapokon! El lehet olvasni és meg lehet nézni bármikor a táblázatokat! Az eredményeket. Örökre bevésődnek.. itt és itt ezek és ezek azokkal a vezetőkkel ezt és ezt érték el. Lehet itt bármit mellébeszélni..a tények ezek.
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 05. 08:10:03
UCR! Természetesen ezek a lányok sokkal jobbak ennél!Mint ahogy az mTK is jobb volt a nyáron annál amilyen ( és ahogy ) eredményeket ért el. nem a lányok hibája, hogy ott most hibáztak! kétségtelen, hogy nem teljesítménycentrikusan vannak kiválogatva, azaz az a válogatott akire válogatott cimkét valaki egyszer rátette. És hiába volt harmatgyenge valaki 8 edzője, és csapattársai szerint is a selejtezőkön ) akkor is válogatott! dafke! és aki meg nem az az akkor se lesz! dafke! Erről szól...most én mondom meg ki a jó! hát tessék akkor megenni amit főzött a dafkeszakácskönyvből a "mester" szakács. jól tudjuk, hogy ugyan az a csapat egészen más teljesítményre képes egy-egy edzővel. sokszor láttuk azt, hogy edzőváltás ... és szárnyakat kap a csapat. Van ez így. De, hogy itt is ez lenne-e? Nem derül ki, mert dafke dönt magáról...h o s s z ú t á v o n ! Jó étvágyat hozzá mindenkinek!
Lionel E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 05. 05:21:33
El kell felejteni a "nagy nevekben" való gondolkodást.Akik nem teljesítenek azokat nem szabad többet meghívni és jobb formában lévőket meghívni helyettük. Hogy az most Astrás, MTK-s,Győri Dózsás vagy kiskunmajsai az oly mindegy. Ha valaki netán gyengébb képességű az is képes lehet ezt ,motiváltsággal pótolni ,amivel hasznára lehet a válogatottnak.Itt az a baj,hogy mindenkinek bérelt helye van. MLSZ-nek is lépni kell mert Kiss László mára már hiteltelken edző lett játékosai és az edzők szemében is.Ezt talán már feltétlen hívei is elismerik csak van aki még a norvégok elleni emelése és a Femina sikerkorszakának bűvöletében él. De már 2012-et írunk, az eredmények meg nem jönnek..Nagyon nem. Akik ezt a semmit védik azok is nyugodjanak meg ezt a 0 teljesítményt bárki tudja hozni,de talán még sokkal jobbat is.
womansoccer E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 05. 04:59:08


Kedves Kalózpapa!

Igen sikerült.Mert minden más a szokásos elbeszélés egymás mellett..........

womansoccer E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 05. 04:58:07


Kedfes oeoszlán!

Jelentem volt szerencsém a női futballhoz jóval közelebbről is, mint egy karosszék. Igaz a foci fejlődik, tehát akár csatárok is játszhatnak védőt ma már. Azt gondolom mi magyarok azért talán még nem tartunk ott, ahol  a nagyok.Azt gondolom, lehet hogy tévedek, Szabó Bogi az egyik leglendületesebb támadó szellemű játékosunk, tehát az ő védelembe való játszatása nagyon unortodox, és lehet, hogy középpályán sokkal hsznosabb lenne a játéka.Addig ameddig válogatottunk néhány tagja még azzal is gondban van, hogy lekezeljen egy labdát, netán pontosan passzoljon, vagy becsússzon, én maradnék az ortodox megoldásoknál.Az összefoglaló megmutatta miféle gyermeteg és szánalmas hibák eredményezték a portugálok fölényes győzellmét.Ezekre valós magyarázat nincs, hacsak az nem, hogy ez a csapat ebben az öszetételben ezzel a vezetéssel, sajnos nem képes tartósan még közepes teljesítményre sem.Van bombaformában lévő klubcsapatunk, kiváló háttérrel, és jó passzban lévő edzővel. Talán jobban kellene jelen helyzetben rájuk támaszkodni, és néhány már többször csődöt mondott játékost néhány meccsre mellőzni.Persze ez az én véleményem, és ebben benne van a tévedés lockázata.

 

 

 

ucr E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 04. 23:10:19
Azt is el kell ismerni viszont, hogy mindegyik portugál gól "ügyes" is volt valamennyire. Ha ugyanezek a helyzetek magyar bajnokságban adódnak, itt azért talán jobban lehet arra hagyatkozni, hogy úgysem találja el az ellenfél a kaput.
ucr E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 04. 22:43:33
A videót nagyon portugál szemszögből szerkesztették, megnézhetünk minden gólt ötször, közelről, távolról, gólörömöstül. Azt igyekeztek kihangsúlyozni, hogy az ő lányaik mennyire ügyesek, ezért a mieink hibáit nem feltétlenül vették bele az ismétlésekbe. De azért meg lehet ezeket találni.
Sajnos így azt sem látjuk, hogy a meccs összes többi pillanatában tényleg mennyivel voltunk jobbak. Meg azt sem, hogy mekkora kivételesen rettenetes balszerencse-sorozat miatt nem sikerült egy gólt sem lőni.

(Lassan már érdemes lenne összegyűjteni azokat a meccseket, amikor a csúnyán elpáholt csapat edzője szerint valójában jobbak voltak, csak oltári pechszéria sújtotta őket. Most legjobban ez illik ide, mint hasonló eset: http://www.mlsz.hu/cikkek/noi-u19/2010/09/13/varatlan-vereseg-portugaliatol , de rémlik egy FTC-Taksony 0-8 is tavalyról.)

De azért jó, hogy legalább ezeket a jeleneteket meg lehet nézni. Fontos lenne teljesen higgadtan utánajárni az okoknak, ki mit miért tette, amit a felvételek tanúsága szerint tett.

Őszintén tessék végiggondolmni: ezek a játékosok valójában nem sokkal jobbak-e ennél? Hozzáértők, akik évek óta látjátok őket a pályán, tessék saccolni: a magyar NB I meccsein ugyanezek a hölgyek hány évente bakiznak ekkorákat?
Kalózpapa E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 04. 20:23:40
"Értjük mi a szerecsenmosdatást "
Látom sikerült a lényeget kisilabizálni az írásomból!
oroszlan E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 04. 19:38:39
Kedves womansoccer!

Szerintem Te azt a vonalat képviseled, hogy "én láttam, hogy csinálják, s majd én megmondom, vagy kritizálom azt amit nem én csinálom!

"Legyen olyan szives és vázolja a Szabó Boglárka által vezérelt új védelem..." Ha 1 kicsit figyelnéd a labdarúgás fejlődését, láthatnád, hogy a nagy csapatoknál egyre inkább az fordul elő, hogy a két szélső hátvéd már inkább a támadásokkal foglalkozik! (Barca, Reál,...) és ez már több éve így van!!!

Egyébként látta vki a mérkőzést? Vagy csak úgy kritizáljátok????
ucr E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 04. 19:13:09
Szerintem nem fair felhánytorgatni sem a napidíjat, sem a facebookos képeket.

Bőven elég, hogy láttuk a videót. Ami teljes mértékben alátámasztja a Kiss László által elmondottakat.
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 04. 16:47:13
Simoni te egy csillag vagy egy távoli UNIVERZUM-ból. Egy fiad van aki rendőr. Két lányod is van ők külföldön élnek az egyik M, de ez nem baj. Így szeretünk téged!
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 04. 16:38:12
Mit tegyek ha nincs lányom? Bocsáss meg érte Simoni! Remélem neked van vagy lesz! Kívánom, hogy egyszer válogatott legyen! Gusztustalan dolog más egészségügyi problémáival viccelődni!
papamaci56 E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 04. 14:40:59
Jajj! Hát de rendes a Bozóky sporttárs! Az mlsz pénzén kiment egy kicsit nyaralni. Inkább a kluboknak intézne pénzt. Ezzel csak saját magának tett jót.
raszputyin E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 04. 12:49:22
A sok negatív beírás után legyen egy örömhír is: a női foci felvirágoztatásáért már MLSZ elnökeként is sokat tevő Bozóky Imre is elkísérte a csapatot Portugáliába (naná hisz szép hely) és lelkesen fényképeztette magát a lányokkal. Imre bá a női bizottság elnökeként is sokat tesz a sportágért így igenis értékelni kell az ő lelkesedését,hozzáállását.
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 04. 12:15:12
Miért foglalkoztok itt azzal,hogy ki-kicsoda? A válogatott válságban van az nem érdekes nektek?!
simoni E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 04. 11:11:35
Kedves antijakab! Szerinted milyen ember az aki letagadja ,hogy van lánya?
womansoccer E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 04. 11:07:35


Kedves kelenföldi!

Legyen olyan szives és vázolja a Szabó Boglárka által vezérelt új védelem(?) minden erényét, azokkal az apró jelekkel egyetemben.Az nem ér, hogy mindannyian egyforma sportszárat vettek fel, és tudták merre támadunk!

Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 04. 09:51:14
Coach! Ne inzultáld antijakabot! Van őneki most elég baja ott az óceán partján és plusz még el kell játszania mintha itthonról védené csajokat.Pedig benne van...nyakig :)
hármashatárhegyi E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 04. 09:37:33
Antijakab mi van odakint?Számolj be az itthonmaradottaknak.Üdv.és lájk.
Lionel E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 04. 08:34:54
A jelenlegi legjobb magyar játékos önkéntes távolléte jelzés kell legyen az MLSZ-nek hogy valami nem stimmel.Számomra ebben a történetben Zsani pozitív példa mert példát mutat abban ,hogy csak a pénz miatt ne adja nevét olyan dolgokhoz ami számára szakmailag és erkölcsileg elfogadhatatlan. Remélhetőleg a Szövetség hamarosan lépni fog és megteszi a szükséges lépéseket a szakmai stáb teljes lecserélése érdekében.
kelenföldi E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 04. 08:30:03
És apró jelei látszanak is.Szerintem.
Coach E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 04. 08:29:44
Kedves Antijakab! Szerintem igazad van ilyenkor az itthonmaradt lányokat kell szapulni és képbe hozni azok a szarok és tehetségtelenek. Akik nem mentek! Nem válogatottak! Igenis ők érezzék magukat rosszul a nagy égések után ne a kintlevők! Helyes az észjárásod!
kelenföldi E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 04. 08:25:30
Nem értek egyet az előttem szólókkal.A kapitány igen is uj védelmet épít és annak most van itt az ideje.
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 04. 08:12:18
Kedves Antijakab :) Kiss Lászlót is légyszi fenyítsd be mert ilyeneket mondott: "A mezőnyben nem játszottunk rosszul, viszont a védelmünk teljes csődöt mondott, és borzasztó egyéni hibákból kaptuk a gólokat - értékelt a találkozó után Kiss László." Ej ejj mit foglalkozik ez a lányokkal?? Ha bezzeg a lánya ott lenne azt nyilatkozta volna : Nagyon jó volt a védelem és kiemelkedően játszott! Tudom ezek a papák már csak ilyenek! :)
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 04. 08:02:57
Nincs is lányom, de ha lenne ilyenekkel KI SE ENGEDNÉM!Na! Kezdődik a melyik álnév mögött kit sejtünk 10. menet! :) Remek! Talán így nem a Szöcsi - Demeter duó teljesítményével foglalkoznak majd az emberek, ha bedobjuk, hogy XY a Kovács Béla! :)
Simonyi A. E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 04. 07:46:48
Az a fő baj,hogy a szövetségi kapitány beiktatása napján azt mondta ,hogy fő feladata az ideális védelem megtalálása a Vb-selejtezőre. Ismétlem a Vb-selejtezőre. Pedig kész csapatot vett át,olyat ami bravúrosan szerepelt a Vb-selejtezőkön,a kötelező győzelmeken túl,sokszor borította a papírformát is. Ehhez képest a Kiss korszak a leépülés korszaka. 7-8 hónap alatt képtelen volt védelmet összeállítani,na nem mintha a többi csapatrész összeállt volna. Azt látom,hogy olyan játékost aki Bundesligában védőt játszik (Szuh) az a válcsiban csatár,sikerült az alapvetően támadó felfogású Szabó Bogiból is védőt faragni.Nem is értem ha egyszer első meccsen megússza a csapat kapott gól nélkül akkor máért nem lehet mégegyszer ugyanabban a összetételben szerepeltetni őket. Nehogy véletlenül összeszokjanak vagy mi az oka?! Mivel az Eb-re már nem juthatunk ki és több játékos szülni készül nem értem mért nem lehet kipróbálni olyan játékosokat akik az U19-ből már kiöregedtek de a nagyválogatottban még nem tudtak helyet kiharcolni maguknak. Szabó Zsuzsi,Megyes Ági,Halászi Kinga például. Lehet ők még motiváltabbak is lennének.Nem látom a koncepciót,az előrelépést meg végképp nem.Ha pedig nincs eredmény,nem szabad csodálkozni azon,hogy kritizálják azt a kapitányt aki kudarcot vallott korábban az U17 élén éppúgy mint a Femina utolsó két évében. Ő nem amatörszerződéssel van a Szövetségnél,nem éhbérért dolgozik így igenis számon lehet kérni őt az eredmények elmaradásáért. Ez még akkor is igaz ha szerintem egyértelmű,hogy Wales ellen simán nyer a válogatott.
womansoccer E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 04. 07:03:41


Kedves antijakab!

A női válogatott nem nyaralni ment ki, hanem futballozni.Ráadásul ezért -helyesen -pénzt is kaptak.Elvárható, hogy mint egy nemzet képviselői a mérközésken hajtsanak, és jó teljesítményt nyújtsanak. Ebben az is benne van, hogy vereséget szenvednek. Nem mindegy, milyen körülmények között. Ha megnézi a youtube-on a portugál meccs góljait, rádöbben, ez a csapat képtelen hajtani, képtelen taktikailag összeállni, és ezáltal szánalmas látvány ahogy bugyutábbnál bugyutább gólokat kapnak.Lehet, hogy sokan képesek szurkolni ennek a válogatottnak, én nem.Tehát a "mi szurkolunk nektek" mondat nem fedi a valóságot.Ugyanis a nenmzetet hobbifocisták ne képviseljék!

antijakab E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 04. 00:04:55
Sziasztok okoskák!!!

Győzelem után semmit nem írtatok a lányoknak ,de amikor vereség van akkor jönnek az okos hozzászólások.Nem tudhatjuk hogy mi van kint mi hogy zajlik az pedig hogy facebookra képeket töltenek fel mért fáj egyeseknek inkább nyomjunk egy like-ot nekik ;)

Flipperke: Neked nincs jobb dolgod mint a lányokkal foglalkozni? Persze ha a lányod ott lenne tele lenne a facebook a videóival.

HAJRÁ LÁNYOK!!! MI SZURKOLUNK NEKTEK!!!
kittikus E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 03. 22:54:41
Gyönyörű gólokat kaptunk, különösen a 4. volt szép.
B.D.8521 E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 03. 22:47:03
https://www.vfl-wolfsburg.de/info/frauen/aktuelles/detailseite/artikel/ausbildung-ist-wichtig-fuer-meine-zukunft.html
papamaci56 E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 03. 22:16:57
Kalózpapa! Azért egy dolog még: Lehet ez a világbajnokság is. A klubok szakmai munkájába rendesen beletenyerelt ez a fantasztikus, facebook fotók tömkelegét hozó torna, s lássuk be, azon túl, hogy nyaraltak egy jót, csináltak a lányok 300 fotót, s kerestek 200 pénzt nagy kiugrást nem hoztak országunk számára...Sajnos. Máskor gondolkozni kellene, mert legközelebb a faluolimpia miatt viszik el a lányokat 3 hétre, s akkor gondolom egyik klubedző sem örül majd...csak a lányok...
papamaci56 E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 03. 22:10:53
Egyáltalán nem értek egyet.Nem kevés pénzt kapnak, annyit amennyit nem érdemelnek, pontosan azért mert amatőrök, s a viselkedésük is. Vicc az egész. Kalózpapa: nem kell védenie senkit, semmiért. Kiss László vállalta kinevezésekor, hogy a feminás homályból kiszállván előtérbe kerül. Nem kell megsértődni B.Nagyokon, Simonyikon, másokon. Ez a közszereplés. A lányoknak pedig nem a fotózkodással kellene elfoglalva lenniük, mert Csányiék nem ezért fizetnek nekik. Bizony egy ilyen remek erőfelmérőn is teljesíteni kell, bármikor amikor válogatott mezt húz valaki.
Nem különben Jakabfi nem azért nem jön haza, mert már nem fontos neki a válogatott, hanem épp fordítva. Legalábbis erről szólnak a hírek...
mami E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 03. 21:48:42
Kedves Mindenki!
Elhiszem, hogy mindenki szomorú a vereség miatt, de szerintem a lányokat is megviseli,ezért fölösleges kígyót, békát kiabálni.Elég szomorú, hogy a Zsani azt érzi, hogy neki nem kell a csapattal tartania mert azért azt hiszem nem kellene elfelejteni honnan indult. Öt mindenki szerette és bíztak is benne,de neki a magyar válogatott már nem jelent semmit és ez baj. Az, hogy most a lányok is kapnak valamennyi pénzt nem tudom miért fáj bárkinek, mert a fiúk sokkal többet kapnak és főleg mindig is kaptak és ők se annyira jók de az persze senkinek nem fáj. Ezek a lányok a szabadidejükben fociznak és mindent háttérbe szorítanak ezért.De hát könnyű a fotelból kommentálni.A nagyon sértődött főszerkesztő urat bíráskodni amikor akkor bakikat fújt, hogy mindenki csak a fejét fogta.De hát ezek vagyunk semmi nem elég jó nekünk.
womansoccer E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 03. 20:37:29
Kedves Kalózpapa! Értjük mi a szerecsenmosdatást és azt is, hogy az egészért tulajdonképpen B.Nagy a felelős,de ezek az erdmények bebizonyítják, ez a csapat ilyen vezetéssel,sajnos minden komolyabb cél elérésére alkalmatlan.Hobbistákkal,  nem lehet ma minőségi női futballt csinálni.Védeni lehet őket és az edzőjüket, e ez nem más mint struccpolitika. Ha veszi a fáradságot és megnézi a youtube-on a meccs felvételét, láthatja,  a játékosok,kollégái és Ön milyen munkát végez a női futballban.Erről kellene beszélni mert ez nem gittrágás, de a folymatos védekezés és búnbak keresés már az!
Lionel E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 03. 20:31:52
Nem a barátságos hanem a tétmeccsek számítanak ott már bizonyította a kapitány,hogy mit tud. Sajnos nincs csapatunk már nálunk gyengébb csapatok is 4-et rúgnak nekünk. Ilyenkor nem szokás edzőket és játékost dicsérni.
Kalózpapa E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 03. 19:23:09
"Savanyú a szőlő?"
Csak azt kell megnézni kik írnak és miért ? A többi nem számít !Persze ebbe beletartozik a Főszerkesztő úr is ,aki ki tudja milyen céltól vezérelve lenézi a világ egyik legnagyobb női tornáját ,és arról értekezik ,hogy szakmai leépülés,meg milyen edzések lesznek (sicc !!!)Gondolom itt arra gondol a Főszerkesztő úr ,hogy a két mérkőzés (48 óra )közt ,lehetne délelőtt 60 perces dinamikus láberő ,délután sprintek .De félre a tréfával ,szerintem felmérőnek jó ez a torna,még ha nem is az élcsapatokkal játszunk !Sajnos egyre kevesebb lehetőség van ilyen felmérésekre ,pedig kellenének !
Érdekes módon a győzelmet nem kommentálták !Erről ennyit a többi pedig ,csak gitt rágás !
Coach E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 03. 19:21:04
Ne vicceljenek már uraim. Lassan már mindenki megveri ezt a női válogatottat-pedig nem ezt ígérte a "szakmai " stáb,holott elnézve a lányok facebookos fotóit amit Portugáliában készítettek,úgy tűnik mintha egy turistabrigád utazott volna strandolni,akiknek legnagyobb sajnálatára időnként kénytelenek 2x45 perc erejéig pályára lépni,megtörve ezzel a pancsikázást.Ráadásul olyan turistákról beszélünk akiknek még fizetnek is tisztességes napidíjat is a teljes ellátáson kívül azért,hogy jól érezzék magukat. Persze nem a lányok tehetnek róla,hogy ilyen kapitányuk van,nem ők választották. Viszont minden tiszteletem Zsanié aki nem bohóckodik,nem adja nevét ehhez az egészhez,még akkor sem ha emiatt elesik vagy 200 ezer forintól.Az ilyen játékosban van tartás és talán ezért is vitte ilyen sokra.Csak a szívem vérzik azért,hogy lassan már Sri Lanka C csapata ellen is szorongva kell várni a híreket..
oroszlan E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 03. 18:08:38
Hölgyeim és uraim!
Savanyú a szőlő? Ez a mai magyar női labdarúgás! Erről nem a Kiss László tehet (csak), hanem az olyan edzők(?), akik ilyen játékosok "elő-nem-állítására" képesek. Jó lenne, ha mindenki magába szállna egy kicsit! Amíg hozzá nem értő edzők, szülők, vezetők vannak a sportág közelében, addig ne is várjanak többet!
kelenföldi E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 03. 18:07:48
http://www.womenssoccerunited.com/video/algarve-cup-2012-portugal-4-0-hungary-highlights?xg_source=activity
papamaci56 E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 03. 13:33:25
Annyira egyetértek hogy az már fáj. A kötényblogos szavazás a legnagyobb vicc volt a sportág történelmében.
Az, hogy Jakabfi Zsanett nem lett a legjobb légiós tükrözi a szavazás komolyságát. Szarvas vs Jakabfi? nálam egyértelmű. Meg is értem, hogy Zsani ebbet a buliválogatottba nem akar hazajönni...borozgatni a csapattársaival is tud munka és foci mellett Wolfsburgban meccsek után, nem kell ehhez neki Kiss és népizenekara, mert mint hallani esténként nem a szakmázás folyik a szövetségi edző szobájában.
Laci, Franky és a többiek inkább mással, mondjuk úgy töményebb dolgokkal foglalkoznak...nagyon szomorú.:(
Flipperke E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 03. 13:10:54
"Továbbra is állítom ezeknek a meccseknek már rég nincs sportértéke" Írja womensoccer.
Talán ez miatt nem tart velük Jakabfi? ( igaz a nagy kötényblogszavazáson nem ő lett a legjobb külföldi --SIC--( vicc!!!! ) de gondolom ezen ő is röhögött egyet mint ahogy mi is! Így maradtak a -200-ért kimegyek 10 napra nyaralni mert mindegy hogy itthon buli vagy ott buli- típusú játékosok és persze van azért ott olyan is aki komolyan gondolja! ( sajnáljuk őket! ) Mindenki döntse el magában kit hova sorol! Kiss nem tudta megvárni, hogy ősszel égjen le ismét, kellett neki a tavaszi nap is - portugál borokkal fűszerezve - egészségére!
womansoccer E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 03. 12:50:35


Nem akarom felmenteni Kisst de ez a vereség megint a teljes női foci veresége.Ilyen szintű játékosaink vannak, ezzel az erőnléttel, ilyen hozzállással és ezzel a taktikai érettséggel kell az ellenfelekkel kiállnunk, egy sajnos -valóbban egy nem túl karizmatikus- edzővel az élen.Továbbra is állítom ezeknek a meccseknek már rég nincs sportértéke, ezek a játékosok a nemzetközi mezőnyben ebben az összeállításban megbuktak. Lehet hogy egy másik összeállításban, más hadrendben, és egy más edzővel jobban teljesítenének.De mint tudjuk a ha-val kezdődő mondatok meglehetősen értelmetlenek.Csak egy tudatosan felépített utánpótlás lehet a megoldás.

 

 

Joseph Cony E-mail küldése a hozzászólónak
2012. március 03. 12:14:50
Lehet arra gondolt a kapitány,hogy ha nem ő ült volna a kispadon akkor megverhettük volna a portugálokat.Ha ez így van,akkor tökéletesen igaza is van Kiss Lászlónak.A tartalékos ír válogatott legyőzése után pedig elkönyveltem az Algarve kupa hetedik helyét ami gyógyír lett volna a selejtezőmeccsek kudarcsorozata után,de megint csalódnom kellett.Azért Wales legyőzése elvárható lenne még ettől a válogatottól is és hiszem,hogy így is lesz.

Tabellák

NB I, alapszakasz, 2011/12
1. Viktória FC-Trend Optika (Szombathely)49
2. MTK Hungária FC (Bp.)46
3. Astra-Bíró-Kert FC (Bp.)42
4. 1. FC Femina ´93 SE (Bp.)30
5. Páter Fit-Well-Nagypáli19
6. Foci24-Győri DSE19
7. Ferencvárosi TC16
8. Újpesti TE15
9. Szegedi AK9
10. Nyíregyháza Spartacus FC6
részletes     
U17, 2011/12
1. Ferencvárosi TC37
2. MTK Hungária FC (Bp.)28
3. Astra-Bíró-Kert FC (Bp.)28
4. Nyírség NSC (Nyíregyháza)25
5. Viktória FC-Trend Optika (Szombathely)25
6. Győri ETO FC23
7. Páter Fit-Well-Nagypáli11
8. 1. FC Femina ´93 SE (Bp.) /-1 pont/8
9. Szegedi AK6
10. Újpesti TE /-2 pont/4
11. Foci24-Győri DSE /-3 pont/3
részletes     
NB II, 2011/12
1. Hegyvidék SE (Bp.)31
2. Pécsváradi SE24
3. Pécsi VSK24
4. Metis-Plantur 39 NFC (Bp.)19
5. Nagykanizsai TE 186615
6. Veszprém-Gizella SE15
7. Soproni FAC13
8. Dorogi Egyetértés SE8
9. Szigetvári Vasas SC0
10. Ferencvárosi TC II.: visszalépett0
részletes     
Futsal NB I, 2011/12
1. Diósgyőri VTK-Vénusz43
2. Tolna-Mözs39
3. Univerzum-Aramis34
4. Ferencváros28
5. MVFC-Berettyóújfalu26
6. ELTE SE15
7. Kiskunfélegyházi Fornetti9
8. Szegedi AK-Boszorkányok7
9. Galaxis NFE /-12 pont/0
10. Vesta SE: kizárva0
részletes     
Futsal NB II, Felsőház, A-csoport, 2011/12
1. Astra-Hungary FC (Kiskunfélegyháza)33
2. Fészek-Pálya Vasút (Győr)22
3. Szombathelyi Egyetem SE12
4. Tolna-Mözs II.4
részletes     
Futsal NB II, Felsőház, B-csoport, 2011/12
1. Hungária-Univerzum II.22
2. Hajdúböszörményi TE18
3. Skorpió SE-Salgótarján17
4. Budapest Police SE1
részletes     
Futsal NB II, Alsóház, A-csoport, 2011/12
1. Szentesi FSC6
2. Kalafa SE-Tatabánya3
3. Apci Amazon SE0
4. Hegyvidék SE (Bp.)0
részletes     
Futsal NB II, Alsóház, B-csoport, 2011/12
1. Diósgyőri VTK-Vénusz II. /-2 pont/15
2. Rubeola FC-Csömör /-2 pont/12
3. Obsitos SE /-2 pont/9
4. Szekszárdi UFC9
részletes     

Góllövőlisták

NB I, góllövőlista
Pádár Anita /ősz: Femina: 24/ (MTK Hungária FC)33
Vágó Fanny (MTK Hungária FC)28
Fogl Katalin (Astra-Bíró-Kert FC - Bp.)21
Méry Rita (MTK Hungária FC)17
Sipos Lilla (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)16
Jakab Réka /ősz, Győri D.: 12/ (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)15
Dombai-Nagy Anett (Astra-Bíró-Kert FC - Bp.)14
Rácz Zsófia (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)14
Nagy Dóra (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)13
Végh Renáta (Páter Fit-Well-Nagypáli)13

teljes lista >>
U17, góllövőlista
Diószegi Fanni (Ferencváros) 20
Németh Dorottya (Astra Bíró-Kert FC - Bp.) 19
Nagy Alexandra (MTK Hungária FC) 17
Németh Loretta (Győri ETO FC) 16
Kós Petra Klaudia (MTK Hungária FC) 13
Kaján Zsanett Bernadett (Ferencváros) 11
teljes lista>>
NB II, góllövőlista
Kálmán Hanna (Hegyvidék SE - Bp.) 15
Solymos Krisztina (Ferencváros II.) 13
Faltusz Viktória (Ferencváros II.) 11
Schmidt Lilla (Pécsváradi SE) 10
Finta Orsolya (Soproni FAC) 10
Bucher Bettina (Pécsi VSK) 9
teljes lista>>
Futsal NB I, góllövőlista
Pádár Anita /ősz, Vesta: 29/ (Galaxis NFE) 38
Szekér Anita (Tolna-Mözs) 31
Zimányi-Kovács Anikó (Szegedi AK-Boszorkányok) 24
Bernáth Csilla (Diósgyőri VTK-Vénusz) 24
Újvári Krisztina (Diósgyőri VTK-Vénusz) 22
Szabó Anita (Ferencváros) 22
teljes lista>>
Futsal NB II, góllövőlista
Vígh Renáta /ősz, Univ. II: 41/ (Fészek-Pálya Vasút - Győr) 50
Szabó Boglárka (Astra-Hungary FC - Kiskunfélegyháza) 42
Efroszina Kovacseva (Hungária-Univerzum II.) 33
Zágor Bernadett (Astra-Hungary FC - Kiskunfélegyháza) 31
Hegyi Szilvia (Hungária-Univerzum II.) 29
Quirikó Vivien (Hajdúböszörményi TE) 24
teljes lista>>

Képgalériák

további képek

Fórumok

· ONLINE-Rész- és végeredmények
· DRUKKERPRESSZÓ
· Nagypáli lányok!!!
· Szegedi AK
· Futsal
· Veszprémi nöi foci
· Góltippp!
· Átigazolási hírek
· Sopron Fan Club
· Ki lesz a bajnok az NB I-ben?
· Hegyvidék SE
· Hogy mindenki jó helyre időre menjen ...
· U15
· Az U15-ös bajnokságról
· secret service

Hozzászólások

· Norvégia ellen játszik Eb-selejtezőt Kecskeméten a magyar válogatott
· A Foci24.com és a DAC megmentette az NB I-es Győri Dózsát a megszűnéstől
· Súlyos vereséget szenvedett az U19-es válogatott Szlovénia otthonában
· Anélkül rúgták ki a Fradi edzőjét, hogy mérkőzésen irányította volna a lányokat
· NB I, 14. forduló: idegenben aratott sima sikert az Astra és a Viktória-Szombathely
· Ez történt a téli holtszezonban: összeállítás a játékos-igazolásokról - érkezők, távozók
· Álomjuttatásért utolsó hely Portugáliában, avagy változásra van szükség a válogatottnál
· A gyengébb játékerőt képviselő Walestől is kikapott a magyar válogatott Portugáliában
· Vereséget szenvedett válogatottunk a portugáloktól az Algarve Kupán (Videóval!)
· Futsal NB I, 15. forduló: "kialudt" a Galaxis, már nem lehet a legfényesebb
név:
jelszó:
eredmenyek.net Góltippp játék
Partnerek:
http://siposfoto.gportal.hu/

MTK női foci

Viktória FC Szombathely
Astra HFC

FTC

Nagykutas

PMFC

PVSK Női focicsapat
Tolna-Mözs

noifoci60

kattints !!!

www.edzotaborok.hu

www.mobilpresent.hu

nb1.hu