kép
· Norvégia ellen játszik Eb-selejtezőt Kecskeméten a magyar válogatott
2012. április 03. 10:44:10  nyomtatási kép  cikk küldése

Normális esetben akár az új szövetségi edző debütálására is sor kerülhetett volna holnap Kecskeméten, ahol a magyar női válogatott Eb-selejtezőn fogadja Norvégiát. De nem, mivel Kiss László nem "másolta" le Schmitt Pál tettét, és nem mondott le...

A magyar válogatott a csoport favoritját, a rendszeres vb- és Eb-résztvevő norvégokat fogadja szerdán. A mieink számára a két csapat őszi, norvégiai meccse meglehetősen keserű emlékeket idéz, akkor a skandinávok 6-0-ra diadalmaskodtak ellenünk. Azóta a mieink négy pontot szereztek a csoportban, megverték Bulgáriát, valamint döntetlent értek el Észak-Írország ellen.

A hazai összecsapás előtt válogatottunk a portugáliai Algarve Kupán készült a tétmérkőzésekre, a közel kéthetes túra igencsak eredménytelenül zárult, hiszen a 12-ből a 12. helyen zárt a csapat. A szégyenteljes eredmény után jogosan várta el a közvélemény nagy része, hogy a Portugáliában történtek után önként veszi a kalapját Kiss László szövetségi edző, de ő - sajnos - nem "másolja" Schmitt Pál (volt) köztársasági elnököt, és nem mond le. Már korábban foglalkoztunk azzal, hogy mi is történt a háttérben a portugál túra során, amelyre volt olyan játékos, aki javasolta, honlapunkat kereszteljük át "antinoilabdarugas.hu"-ra, ám többen is megerősítették (igaz, csak név nélkül), hogy igaz volt az, amit leírtunk. A kéthetes túráról többen is leeresztve, szakmailag összeroppanva tértek haza, de voltak olyanok is, akik arról panaszkodtak, hogy alaposan megcsappant az önbizalmuk a Portugáliában történtek kapcsán. Igencsak kínos ez a szakmai vezetésre nézve... Sajnos azonban a szövetségben "süket fülekre" talált írásunk, bár úgy hírlik, hogy volt olyan nickneves hozzászólás, amely onnan érkezett... Fura.

De fura az is, hogy az illetékeseket mennyire nem érdekli a női futball, az egész a "Majd megy valahogy" alapon működik, mondván, egy gonddal kevesebb... De nekünk meg egy gonddal több...

Ami a válogatottat illeti, a mieink vasárnap este utaztak el Kecskemétre, ahol szerdán 17 órakor mérkőznek meg a skandinávokkal.

A norvégok számára eddig a vártnál rosszabbul alakultak az eredmények, hiszen Izlandon és Észak-Írországban is 3-1-es vereséget szenvedtek, és jelenleg csak harmadik helyen állnak a csoportban. Ellenfelünk múlt héten is játszott egy selejtezőt, Bulgáriában 3-0-ra győzni tudott. A mieink számára eddig kevés sikerélményt hoztak a norvégok elleni meccsek, öt alkalommal találkozott a két válogatott, és minden alkalommal vereséggel zártuk a meccset. Huszonkét éve játszottunk először ellenük, akkor Kern Edit találata csak a szépítésre volt elég, 2-1-es vereséget szenvedetünk Kristiansandban, ez volt az eddigi egyetlen gólunk szerdai riválisunk ellen. Az eddigi mérleg: öt találkozó, öt vereség, 22-1-es gólkülönbség.

A magyar válogatott kerete:

Kapusok:

Szőcs Réka (MTK Hungária FC)
Papp Eszter (Viktória-Szombathely)

Mezőnyjátékosok:

Pádár Anita (MTK Hungária FC)
Szeitl Szilvia (Femina)
Gál Tímea (Volosz)
Szuh Erika (Lokomotiv Leipzig)
Smuczer Angéla (MTK Hungária FC)
Papp Dóra (MTK Hungária FC)
Zágor Bernadett (MTK Hungária FC)
Vágó Fanny (MTK Hungária FC)
Tálosi Szabina (Viktória-Szombathely)
Tóth II Alexandra (Viktória-Szombathely)
Megyeri Boglárka (Viktória-Szombathely)
Rácz Zsófia (Viktória-Szombathely)
Sipos Lilla (Viktória-Szombathely)
Dombai-Nagy Anett (Astra HFC)
Szabó Boglárka (Astra HFC)
Csiszár Henrietta (Ferencváros)

(az mlsz.hu cikkét átszerkesztette: B. Nagy Zoltán)

 A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

womansoccer E-mail küldése a hozzászólónak
2012. április 05. 10:16:10


A világ legnagyobb demagógiája az ha felmentjük a csapatot. Pontosan olyanok, mint a szakvezetők. Elkényelmesedett, önbiazomnélküli, kishitű, lusta társaság. Persze olyan edzésmunkával,ami a klubokban tapasztalható (kivétel az igen ritka kivételnek) nem lehet csodát várni. Ezt a mentalitást eredményezi a nevelés hiánya, a "hazai sztárocskák" ide-oda igazolgatása, és a teljesen lejáratódott válogatott kerettagság.

Majd ha nevelünk, akkor lesz válogatottunk, és lesz annak becsülete. Addig marad a közöny, érdektelenség, és a vereség.

dabra1010 E-mail küldése a hozzászólónak
2012. április 04. 20:22:21
Szerintem meg mindenki szégyellje magát!
A játékosok és a szakvezetők is!
Röviden így írnám le a Magyar Női Labdarúgást: Gagyifoci
Remélem a férfiak licence miatt rövidesen, gyökeresen megújulunk, mert ez ami most van, az vicc!
Simonyi A. E-mail küldése a hozzászólónak
2012. április 04. 19:22:23
http://foci24.com/index.php?ugras=hirolvaso&hirszama;=93535&nyelv;=0

A foci24.com már be is számolt a mérkőzésről!!
CS.SZ. E-mail küldése a hozzászólónak
2012. április 04. 19:09:41
MAGYARORSZÁG-NORVÉGIA 0-5 (0-2)
G: Pedersen (8.), Tofte Ims (30.), Hansen (46., 64.), Stensland (60.)
Joseph Cony E-mail küldése a hozzászólónak
2012. április 04. 19:04:53
Csapatot nem szabad bántani nem ők választották kapitányuknak ezt az alkeszt. Bozókyt nem szabad bántani,ő csak adott a női futballnak,minden pozíciójában segítette,akkor is amikor más nem.
babic E-mail küldése a hozzászólónak
2012. április 04. 18:56:13
Köszönjük "Mester"!Tényleg meglepetést okozott a csapat!Azzal,hogy többet kapott,mint vártuk!De köszönjük Bozóky Imrének is,aki előszeretettel kísérgeti a csapatot külföldi útjaira.Na meg Nyilasi Tibikének,-aki csaknem hozzávágta Mészöly Kálmánhoz a csapatkapitányi karszalagot "anno",amikor Ausztriában lecserélte.Itt egyedül csak a csapatnak nem kell,hogy szégyelje magát!:)
babic E-mail küldése a hozzászólónak
2012. április 04. 17:56:03
köszi tudjuk.azt is hogy amit jósoltam tegnap a fele meg van!
papamaci56 E-mail küldése a hozzászólónak
2012. április 04. 16:29:08
Szőcs-Szabó B, Gál, Tálosi, Szeitl-Rácz, Smuczer, Pádár, Zágor-Sipos, Szuh a magyarok kezdője.

Padozik: Papp, Csiszár, Tóth, Vágó, Nagy A., Papp, valamint a szakmai stáb.
babic E-mail küldése a hozzászólónak
2012. április 04. 13:54:23
Nem bántásnak szántam én semmit.Csak észrevételeket írtam.Természetes,hogy hajrá lányok!De hiába feszülsz meg a szurkolásban te is meg én is,ha nem a legjobbak vannak ott!
CS.SZ. E-mail küldése a hozzászólónak
2012. április 04. 13:38:55
Mivel a fővárosban élnek a legtöbben, evidens, hogy ott szeretik a legtöbben a labdarúgást.
A munkanélküliség témába nem menjünk bele,mert a fővárosban is van elég kópé,aki munkanélküli!
Most nem arról van szó, hogy főváros, vagy vidék- hanem MAGYARORSZÁG és HAJRÁ meg hasonló női focit fejlesztő, szerető dolgok.
Nagy dolgokat nem biztos,hogy várnunk kell, de annyit bizonyosan, hogy hajtsák ki Magukat a lányok!
womansoccer E-mail küldése a hozzászólónak
2012. április 04. 12:40:33
Iszonyatosan sokan még nem voltak sajnos női meccsen mostanában. Még az MTK -Everonon sem........Persze ha ezer-kétezer ember "iszonyatosan sok" akkor igaz.
Joseph Cony E-mail küldése a hozzászólónak
2012. április 04. 11:16:39
Vitatkoznék. Iskolai szünet van,csodállatos idő és ismerve Bozóky úr női foci szeretetét valószinüleg Kecskemét összes ddiákját kivezényli a stadionba. Ezért lesznek iszonyatosan sokan!
babic E-mail küldése a hozzászólónak
2012. április 04. 07:32:58

Lehet azért járnak Kecskeméten sokan meccsre,mert arányos a munkanélküliséggel!:):)Sehol nem szeretik annyira a Labdarúgást,mint a fővárosban!:):)


 

kukubenkó E-mail küldése a hozzászólónak
2012. április 03. 20:57:41
Nem értek Veled egyet ,azért Kecskeméten sok ezer és nem 1-200 néző lesz.Ez feldobja majd a játékosokat.
U 52 E-mail küldése a hozzászólónak
2012. április 03. 20:19:34
Én imádtam a soproni meccseket.Ott nagyszerű volt a hangulat.
Joseph Cony E-mail küldése a hozzászólónak
2012. április 03. 20:12:18
A helyszínválasztás telitalálatnak tűnik, hiszen Kecskeméten imádják a női futballt. Ez mondjuk annak a Bozóky Imrének is köszönhető aki él-hal és sokat tesz a női labdarúgásért a női bizottság elnökeként is. Ő Kecskeméten sokat sportolt korábban,majd sportvezetőként vállalt ott szerepet és még ügyvédi irodát is fenntart a városban. Nem lepne meg ha legalább 2000-3000 ember kimenne a stadionba.
Mobutu Papa E-mail küldése a hozzászólónak
2012. április 03. 19:54:18
Na végre optimista a szurkolótábor.Igy kell készülni egy válogatott mérkőzésre.Mint a csehek mondják dotoho.
Coach E-mail küldése a hozzászólónak
2012. április 03. 19:44:26
Ha mindenki a posztján játszana akkor még ebből a keretből is össze lehet hozni egy olyan ütőképes magyar válogatottat amely nemcsak megszorongatja de le is győzi a norvégokat. Az eddigi siralmas teljesítmény után ráfér a csapatra és ránk is a győzelem semmihez sem hasonlító érzése. Optimista vagyok és kétgólos magyar győzelmet remélek ,a döntetlen még elfogadható eredmény lenne de azért a hazai pálya előnyét jó lenne érvényesíteni.
kukubenkó E-mail küldése a hozzászólónak
2012. április 03. 19:34:47
Azt vegyék figyelembe hogy a norvég válogatott lejtmenetben van azért is szedett össze sok zakót az utóbbi időben.Most reálisan megfogható az ellenfelünk és nem kizárt egy biztos döntetlen ellenük vagy talán a legyőzésük is megtörténhet.
raszputyin E-mail küldése a hozzászólónak
2012. április 03. 19:24:20
Kisstől egy valamit lehet elvárni, hogy lehetőleg küldjön ki 11 játékost kezdéskor a pályára. Ha ezt megteszi teljesíti ami tőle elvárható.
babic E-mail küldése a hozzászólónak
2012. április 03. 19:08:18

Az én lányom nem focista,de kellene ehhez egy kis szakértelem.Hiába teszik oda magukat a lányok,ha nem megfelelő a válogatás és rossz a taktika.!Ezek a lányok többre hivatottak,mint hogy csak kirándulgassonak!Sajnálom,de holnap belelépnek egy négyesbe.Ettől szurkolok azért nekik!

womansoccer E-mail küldése a hozzászólónak
2012. április 03. 18:07:10
Minden szurkoló egyben edző is.Nem lehet mindenkinek a kislányát a válogatottban játszatni.Kiss így látja, az MLSZ-nek jó, ez van,tessék tisztességesen focizni, ez a fontos.
babic E-mail küldése a hozzászólónak
2012. április 03. 17:38:17
Hát ezt megint összeválogattad "kapitány"!Csak tudnám mit keres a keretben Sipos Lilla és Nagy Anett?????Borzasztó,hogy ennyire nem megy ez Neked!Hiányolom pl. a Szabó Zsuzsit és a Pince Gabit!Esetleg hol van a Fogl Kati??
womansoccer E-mail küldése a hozzászólónak
2012. április 03. 17:36:15


Szerintem ne a kapitányban bízzunk, hanem abban a csapatban, amely holnap kimegy a gyepre.Itt a lehetőség, hogy minden játékos bizonyítsa, minden nehézség és személyi probléma ellenére profin és összpontosítva képes tudása legjavát adni, és nem felejti el, hogy a nemzeti szineket képvieli, függetlenül attól hogy ki ül a padon, és érdemes e rá, vagy sem.

fertőtó E-mail küldése a hozzászólónak
2012. április 03. 14:46:25
Bízzunk a kapitányban.Képes meglepetést okozni a Norvégok ellen.
Simonyi A. E-mail küldése a hozzászólónak
2012. április 03. 10:56:48
Találó a bevezető Zoli! A köztársasági elnökben volt annyi tisztesség,hogy megtegye amit a nép kívánt -még ha némi fáziskéséssel- de Kiss sajnos nem ilyen ehelyett esélyt sem ad a válogatottnak,hogy mással erkölcsileg és szakmailag megújuljon.

Tabellák

NB I, felsőházi rájátszás, 2011/12
1. MTK Hungária FC (Bp.)31
2. Viktória FC-Trend Optika (Szombathely)31
3. Astra-Bíró-Kert FC (Bp.)21
4. 1. FC Femina ´93 SE (Bp.)7
5. Páter Fit-Well-Nagypáli1
részletes     
NB I, alsóházi rájátszás, 2011/12
1. FTC (Belvárosi NLC)28
2. Szegedi AK21
3. Újpesti TE20
4. Foci24-Győri Dózsa SE13
5. Nyíregyháza Spartacus FC12
részletes     
U17, 2011/12
1. Ferencvárosi TC49
2. MTK Hungária FC (Bp.)40
3. Astra-Bíró-Kert FC (Bp.)40
4. Győri ETO FC35
5. Viktória FC-Trend Optika (Szombathely)34
6. Nyírség NSC (Nyíregyháza)28
7. Szegedi AK15
8. Páter Fit-Well-Nagypáli14
9. 1. FC Femina ´93 SE (Bp.) /-1 pont/9
10. Újpesti TE /-5 pont/7
11. Foci24-Győri DSE /-3 pont/4
részletes     
NB II, 2011/12
1. Hegyvidék SE (Bp.)43
2. Pécsváradi SE33
3. Metis-Plantur 39 NFC (Bp.)28
4. Pécsi VSK27
5. Veszprém-Gizella SE24
6. Nagykanizsai TE 186622
7. Soproni FAC17
8. Dorogi Egyetértés SE9
9. Szigetvári Vasas SC4
10. Ferencvárosi TC II.: visszalépett0
részletes     
Futsal NB I, 2011/12
1. Diósgyőri VTK-Vénusz43
2. Tolna-Mözs39
3. Univerzum-Aramis34
4. Ferencváros28
5. MVFC-Berettyóújfalu26
6. ELTE SE15
7. Kiskunfélegyházi Fornetti9
8. Szegedi AK-Boszorkányok7
9. Galaxis NFE /-12 pont/0
10. Vesta SE: kizárva0
részletes     
Futsal NB II, Felsőház, A-csoport, 2011/12
1. Astra-Hungary FC (Kiskunfélegyháza)33
2. Fészek-Pálya Vasút (Győr)22
3. Szombathelyi Egyetem SE12
4. Tolna-Mözs II.4
részletes     
Futsal NB II, Felsőház, B-csoport, 2011/12
1. Hungária-Univerzum II.22
2. Hajdúböszörményi TE18
3. Skorpió SE-Salgótarján17
4. Budapest Police SE1
részletes     
Futsal NB II, Alsóház, A-csoport, 2011/12
1. Szentesi FSC6
2. Kalafa SE-Tatabánya3
3. Apci Amazon SE0
4. Hegyvidék SE (Bp.)0
részletes     
Futsal NB II, Alsóház, B-csoport, 2011/12
1. Diósgyőri VTK-Vénusz II. /-2 pont/15
2. Rubeola FC-Csömör /-2 pont/12
3. Obsitos SE /-2 pont/9
4. Szekszárdi UFC9
részletes     

Góllövőlisták

NB I, góllövőlista
Pádár Anita /ősz: Femina: 24/ (MTK Hungária FC)45
Vágó Fanny (MTK Hungária FC)39
Fogl Katalin (Astra-Bíró-Kert FC - Bp.)23
Sipos Lilla (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)22
Méry Rita (MTK Hungária FC)19
Rácz Zsófia (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)18
Jakab Réka /ősz, Győri D.: 12/ (Viktória FC-Trend Optika - Szombathely)18
Zeller Dóra (Ferencváros)17
Dombai-Nagy Anett (Astra-Bíró-Kert FC - Bp.)16
Beke Adrienn (Ferencváros)16

teljes lista >>
U17, góllövőlista
Németh Loretta (Győri ETO FC) 31
Kós Petra Klaudia (MTK Hungária FC) 26
Diószegi Fanni (Ferencvárosi TC) 25
Nagy Alexandra (MTK Hungária FC) 25
Kaján Zsanett Bernadett (Ferencvárosi TC) 19
Németh Dorottya (Astra Bíró-Kert FC - Bp.) 19
teljes lista>>
NB II, góllövőlista
Kálmán Hanna (Hegyvidék SE - Bp.) 19
Schmidt Lilla (Pécsváradi SE) 15
Solymos Krisztina (Ferencváros II.) 13
Kaiser Karina (Pécsváradi SE) 11
Faltusz Viktória (Ferencváros II.) 11
Piszker Flóra (Veszprém-Gizella SE) 11
teljes lista>>
Futsal NB I, góllövőlista
Pádár Anita /ősz, Vesta: 29/ (Galaxis NFE) 38
Szekér Anita (Tolna-Mözs) 35
Zimányi-Kovács Anikó (Szegedi AK-Boszorkányok) 28
Bernáth Csilla (Diósgyőri VTK-Vénusz) 27
Újvári Krisztina (Diósgyőri VTK-Vénusz) 26
Szabó Anita (Ferencváros) 25
teljes lista>>
Futsal NB II, góllövőlista
Vígh Renáta /ősz, Univ. II: 41/ (Fészek-Pálya Vasút - Győr) 50
Szabó Boglárka (Astra-Hungary FC - Kiskunfélegyháza) 42
Efroszina Kovacseva (Hungária-Univerzum II.) 33
Zágor Bernadett (Astra-Hungary FC - Kiskunfélegyháza) 31
Hegyi Szilvia (Hungária-Univerzum II.) 29
Quirikó Vivien (Hajdúböszörményi TE) 24
teljes lista>>

Képgalériák

további képek

Fórumok

· ONLINE-Rész- és végeredmények
· Szegedi AK
· DRUKKERPRESSZÓ
· Hogy mindenki jó helyre időre menjen ...
· Hegyvidék SE
· Futsal
· Nagypáli lányok!!!
· Veszprémi nöi foci
· Góltippp!
· Átigazolási hírek
· Sopron Fan Club
· Ki lesz a bajnok az NB I-ben?
· U15
· Az U15-ös bajnokságról
· secret service

Hozzászólások

· A gyenge kapusteljesítménye miatt (is) veszített az U19-es válogatott Vecsésen
· NB I, rájátszás, 5. forduló: győzött az MTK; súlyos sportszerűtlenség Szombathelyen
· A hat gólig jutó Kaján Zsanett vezérletével diadalmaskodott az U17-es válogatott
· A mai napon külön is köszöntjük az édesanyákat - jelképesen egy szál virággal
· Moldovában szerepel a jórészt ferencvárosi játékosokból álló U17-es válogatott
· A 94. percben szerzett góllal izzadta ki a győzelmet a válogatott Észak-Írországban
· Szerdán Észak-Írországban játszik Eb-selejtezőt a magyar női válogatott
· NB I, rájátszás, 1. forduló: könnyen nyert az MTK és az Astra; Szeged-siker Újpesten
· Futsal MK-döntő: az astrások vasárnap "királynők" lehetnek a királynék városában
· NB I: a Femina ellen Rákospalotán pontot szerző Nagypáli jutott be a most hétvégén rajtoló felsőházi rájátszásba (beszámoló)
név:
jelszó:
eredmenyek.net Góltippp játék
Partnerek:
http://siposfoto.gportal.hu/

MTK női foci

Viktória FC Szombathely
Astra HFC

FTC

Nagykutas

PMFC

PVSK Női focicsapat
Tolna-Mözs

noifoci60

kattints !!!

www.edzotaborok.hu

www.mobilpresent.hu

nb1.hu