kép

Túl a Futsal Magyar Kupa negyeddöntőin: következhet a Final Four a legjobb néggyel

2016. január 13. 16:32:20  nyomtatási kép

Az elmúlt hétvégén lejátszották a negyeddöntőket a Futsal Női Magyar Kupában, ahol a tét nem kevesebb volt, mint a Final Fourba jutás. Az alábbiakban összefoglaljuk az eseményeket, közöljük az összeállításokat, valamint az edzői nyilatkozatokat is.

A három NB I-es gárda, a HTE, a Tolna és az Astra a papírformának megfelelően győztek másodosztályú riválisaik ellen, bár meg kell említeni, a „kicsik” becsületesen küzdöttek.

A Magyar Kupa 2. körének rangadójának nem véletlenül nevezhettük a Rába ETO és a Diósgyőr-Vénusz összecsapását. A tabellán a győriek a 3. helyet foglalják el, de csak egy ponttal lemaradva követi őket a miskolci együttes. A találkozó méltó volt egy rangadóhoz. Jakab Réka 1. percben született gyors találata után hamarosan Németh Loretta egy káprázatos góllal már kettőre növelte a Rába-partiak előnyét, amit nem tudtak sokáig megtartani. Kovács Aliz duplájának köszönhetően a szünetre már 2-2-vel mehettek a felek.

A második félidőben a DVTK harapósabb volt, a vezetést is megszerezte Bernáth Csilla révén. Innen kezdve viszont Bocsárdi Eszter „kitette a zárva táblát”. A győriek kapusa nagy formában parádézott, sok vendégpróbálkozást kellett hárítania, de sikeresen megoldotta feladatát. Vígh Renáta és Németh Loretta góllal hálálta meg Bocsárdi Eszter bravúrjait, így a győriek belőtték magukat a Final Fourba.


Rába ETO - Diósgyőr-Vénusz 4-3 (2-2)

RÁBA ETO: Bocsárdi E. - Jakab R., Szórádi N., Vígh R., Öreg C. Cserék: András F., Csuti M., Jakab P., Németh L., Mészáros D., Mészár K. Edző: Lódi Tamás.

DVTK: Almási I. - Boros K., Kovács A., Miliczki N., Bernáth Cs. Cserék: Váradi C., Paranai E., Kresák K., Szőke Zs., Németh D. Edző: Thür Antal

Gólszerző: Jakab R. (1.), Németh L. (8., 26.), Vígh R. (30.), illetve Kovács A. (13., 16.), Bernáth Cs. (24.).

Lódi Tamás: - Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, próbáltunk higgadtak maradni. Úgy gondolom, kétgólos vezetésünknél nem szabadott volna ilyen hibákkal magunkra húzni az ellenfelet. Hibáinkból élt a DVTK, de meg kell említeni, hogy egy nagyon jó csapat, amely a lehetőségeket elég jó százalékban értékesítette, nem nagyon teketóriáztak. Örülnék neki, ha a nagypályások végre közös edzésen tudnának gyakorolni a futsalosokkal, mert sok még a feladat és a munka.

Juhász Viktor, a DVTK technikai vezetője: - Gratulálok az ETO-nak, összességében megérdemelten nyertek. 2-0-s hátrányból sikerült visszajönnünk a mérkőzésbe, a vezetést is megszereztük, volt labdánk a 4-2-höz, ha esetleg azt a helyzetet sikerül kihasználnunk, akkor talán másképpen is alakulhatott volna. Remélem, a következő héten sikerül visszavágnunk a bajnokságban. Régen látott örömtánccal ünnepelhetett az ETO női futsalcsapata, hatalmas küzdelemben jutottak a Magyar Kupa négyes döntőjébe.

 k

ELTE-BEAC - Hajdúböszörményi TE 1-6 (0-2)

ELTE: Szabó A. - Juhász A., Winternitz K., Baksai É., Pfundtner V. Cserék: Blayer Zs., Tatai K., Kovács Sz., Nyéki E., Béres A., Tihanyi T., Kókai M., Winternitz A., Móczik A. C. Edző: Sajben Marcell.

HTE: Torma L. - Tóth B., Tell Zs., Pádár A., Benkő M. Cserék: Horváth E., Tóth R., Vesszős M., Sándor Z., Molnár J., Haászi K., Sebestyén Gy., Fogl K. Edző: Simonyi András.

Gólszerző: Pfundtner V. (33.) illetve Pádár A. (15., 24., 32.), Halászi Kinga (16., 30.), Tell Zsófia (37.).

Kiállítva: Kovács Szilvia (31.).

Sajben Marcell: - A lányok hatalmasat küzdöttek a HTE ellen, és ha a két buta kapott gólunkat elkerüljük, még szorosabb lett volna a találkozó. A bajnokság számunkra szerencsére csak egy szűk hónap múlva kezdődik, így bízom benne, hogy fel tudunk készülni a meccsekre, és el tudjuk érni kitűzött céljainkat! Köszönjük a kilátogató szurkolóknak, hogy igazi kupatalálkozót varázsoltak a BEAC-csarnokba, személy szerint minden szinten hiányolom az ilyen mérkőzéseket a magyar futsalból.

Simonyi András: - Köszönet szurkolóinknak, hogy ilyen szép számmal buzdítottak minket ezen az igen fontos összecsapáson. Tavalyi szereplésünknek köszönhettük, hogy kiemeltek voltunk a nyolcaddöntőben, s ezúttal a sorsolásra sem lehetett panaszunk. Az ELTE teljesen beásta magát kapuja elé, sokáig megnehezítve dolgunkat, de Pádár Anita, majd Halászi Kinga gólja után már próbáltak kitámadni, így számtalan lehetőségünk akadt, de nem tudtunk élni vele. Azt gondolom, nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna, jobb koncentrációval, helyzetkihasználással. Emiatt bőven van hiányérzetem, s nem vagyok maradéktalanul elégedett a látottakkal. A továbbjutásnak persze örülök, zsinórban harmadszor jutottunk be a Magyar Kupa elődöntőjébe, ami szép sikernek számít a HTE történetében. Végezetül szeretném elismerésemet kifejezni a lelkesen játszó, remekül felkészített ellenfelünknek és a korrekt játékvezetőknek, akik hiba nélkül bíráskodtak a mérkőzésen!

 

Veresegyház - Tolna-Mözs 1-6 (0-1)

Veresegyház: Gálik Á. - Dohány R., Mátyás N., Orbán Cs., Kakuk A. Cserék: Nyárádi B., Botka B., Nagy Sz., Bali M., Pavlik J. Edző: Tóth László.

Tolna: Ősz Cs. - Hodován E., Varga A., Folk Zs., Fábián R. Cserék: Vincze A., Megyes Á., Buchmüller P., Ferenczi A., Bozsik N., Maláti D., Orbán R. Edző: Frank Tamás.

Gólszerző: Dohány R. (34.), illetve Hodován (11., 21.), Bozsik (28.), Megyes (29.), Folk (30., 31.).

Tóth László: - Tisztában voltunk azzal, hogy női szinten jelenleg az ország legjobb csapatával játszunk, de természetesen mi is úgy álltunk a mérkőzéshez, hogy mindent megteszünk a győzelemért. Azt gondolom, hogy az első félidő alapján ugyan a vendégeknél többet volt a labda, de egyenrangú ellenfelei tudtunk lenni a Tolnának, ám a második félidőre kiütközött a két csapat közötti tudáskülönbség. Gratulálok a mieink hozzáállásához, Frank Tamás kollégámnak pedig azt kívánom, hogy nyerjék meg mind a kupát, mind pedig a bajnokságot!

Frank Tamás: - Idény eleji formában játszottunk, amit még befolyásolt a korai kezdés is! Remélem, hogy felpörögnek a lányok a két hét múlva kezdődő bajnokságig, mert ez a teljesítmény kevés lesz! Ettől függetlenül gratulálok a lányoknak a kupa négyes döntőjébe kerüléséért!


MVFC-Berettyóújfalu - Astra-Kiskunfélegyháza 2-6 (1-3) 

Berettyóújfalu: Pozsgai M. - Tóth T., Pozsgai K., Tóth N., Roza V. Cserék: Kelemen A., Erős Zs., Papp D., Kóti L., Ugrai Cs., Varga V. Edző: Trencsényi János.

Astra: Kovács K. - Szabó B., D. Dikanová, Godvár K., Gál T. Cserék: Kakuszi A., Király B., Szabó N., Vicsek N. Edző: Dombó János.

Gólszerző: Kelemen A. (17.), Tóth N. (22.), illetve Godvár K. (5., 13.), D. Dikanová (15., 34.), Szabó B. (23.), Tóth T. /öngól/ (27.).

Trencsényi János: - Nekünk ez a kupameccs erőfelmérő volt, hogy hol is tartunk valójában egy NB I-es csapathoz képest. Azt gondolom, hogy kiadtuk magunkból, ami bennünk volt, mégis van egy kis hiányérzetem, mert a második félidő elején, 3-2-nél két elkerülhető gólt kaptunk. Összességében azonban megérdemelt az Astra győzelme, ez a realitás a két csapat között. Gratulálok ellenfelünknek, és sok sikert kívánok nekik a Final Fourban!

Dombó János: - Egy végtelenül szimpatikus és sportszerű csapat otthonában sikerült elérni célunkat, a Final Fourba jutást. Köszönet a Berettyóújfalu vendéglátásáért, és további sok sikert kívánok nekik!

(Összeállította: Baracskai Ádám; fotó: eto.hu)

Tabellák

NB I, felsőház, 2016/17
1. Ferencvárosi TC57
2. MTK Hungária FC (Bp.)44
3. Viktória FC-Szombathely32
4. ETO FC-Győr28
részletes     
NB I, alsóház, 2016/17
1. Kóka FNLA31
2. Astra Hungary FC (Bp.)21
3. Újpesti TE12
4. Budapest Honvéd6
részletes     
NB II, 2016/17
1. Diósgyőri VTK (Miskolc)66
2. Szent Mihály FC (Szeged)56
3. Monori SE52
4. Pécsi MFC37
5. Airnergy FC (Bp.)35
6. Kelen-Budaörs34
7. Vasas-Femina (Bp.)29
8. Videoton FC25
9. SC Sopron23
10. Zalaegerszegi TE14
11. Balatonfüredi FC9
12. Paksi Atomerőmű SE7
részletes     
U18, Kiemelt csoport, 2016/17
1. MTK Hungária FC (Bp.)46
2. Ferencvárosi TC38
3. Kóka FNLA36
4. ETO FC-Győr30
5. Astra Hungary FC (Bp.)22
6. Debreceni EAC-DVSC18
7. Haladás-Viktória FC (Szombathely)13
8. Diósgyőri VTK-Vénusz (Miskolc)4
9. Újpest FC2
részletes     
Futsal NB I, felsőház, 2016/17
1. Hajdúböszörményi TE28
2. Szekszárdi FC18
3. Astra HFC (Kiskunfélegyháza)18
4. Tolna-Mözs12
5. Diósgyőri VTK-Vénusz (Miskolc)2
részletes     
Futsal NB I, alsóház, 2016/17
1. ETO FC-Győr16
2. Göcsej SK (Zalaegerszeg)13
3. Debreceni EAC12
4. Airnergy FC (Bp)5
részletes     
Futsal NB II, felsőház, 2016/17
1. Gyulai Amazonok23
2. Hajdúböszörményi TE II.21
3. Skorpió SE-Salgótarján20
4. KRSE (Bp.)14
5. Szent Mihály FC (Deszk)10
6. Rubeola FC-Csömör10
7. TFSE (Bp.)5
8. Kalafa-Újbarok SE (Szár)3
részletes     
Futsal NB II, alsóház, 2016/17
1. MVFC-Berettyóújfalu22
2. ELTE-BEAC SE (Bp.)16
3. Petőfi SE (Pécs)11
4. Nyírség NSC (Nyíregyháza) /-3 pont/8
5. Piliscsabai AFC7
6. Gerjeni SK1
részletes     

Góllövőlisták

NB I, góllövőlista
Ebere Orji (Ferencvárosi TC)27
Sladana Bulatovic /ősz: Kóka: 8/ (Ferencvárosi TC)15
Fogl Katalin (Astra HFC - Bp.)15
Sümegi Éva /ősz: FTC: 9/ (Kóka FNLA)13
Siklér Kinga (Viktória FC-Szombathely)12
Heike Manhart (Viktória FC-Szombathely)11
Nagy Lilla (MTK Hungária FC)10
Méry Rita (MTK Hungária FC)10
Jelena Cankovic (Ferencvárosi TC)10
Süle Dóra (ETO FC-Győr)9

teljes lista >>
NB II, góllövőlista
Vachter Fanni (Diósgyőri VTK /Miskolc/) 41
Pirót Terézia (Monori SE) 29
Gyenes Adrienn (Kelen-Budaörs) 27
Zimányi-Kovács Anikó (Szent Mihály FC /Szeged/) 25
Olivera Markovic (Diósgyőri VTK /Miskolc/) 24
Nagy Viktória (Monori SE) 23
teljes lista>>
U18, góllövőlista
Dorner Dóra Zita (MTK Hungária FC) 32
Papp Luca (Ferencvárosi TC) 24
Czellér Dorottya (MTK Hungária FC) 22
Böcskei Nikoletta (ETO FC-Győr) 20
Kiss Orsolya (Astra HFC - Bp.) 20
Horváth Cintia (ETO FC-Győr) 14
teljes lista>>
Futsal NB I, góllövőlista
Vígh Renáta (Hajdúböszörményi TE) 36
Marsai Nikoletta (Göcsej SK /Zalaegerszeg/) 34
Nagy Anett (Astra HFC-Kiskunfélegyháza) 32
Pádár Anita (Hajdúböszörményi TE) 29
Anna Sydorenko (Tolna-Mözs) 27
Hodován Edit (Tolna-Mözs) 26
teljes lista>>
Futsal NB II, góllövőlista
Koch Fruzsina (Skorpió SE-Salgótarján) 32
Pilán Tímea (Gyulai Amazonok) 26
Pap Eszter (Kalafa-Újbarok SE /Szár/) 25
Bede Anna (Skorpió SE-Salgótarján) 23
Bálint Rebeka (Gyulai Amazonok) 23
Dohány Rita (Rubeola FC-Csömör) 21
teljes lista>>

Képgalériák

további képek

Fórumok

· ONLINE-Rész- és végeredmények
· DRUKKERPRESSZÓ
· Hol futballozhatnék? (Csapatkereső)
· Hogy mindenki jó helyre időre menjen ...
· Szegedi AK
· Góltippp!
· Átigazolási hírek
· Futsal
· munkalehetőség
· A női válogatottról
· Drukker baráti kör
· Vélemények a honlapról
· ASI FAN CLUB
· Siófoki Bányász SE
· U17
név:
jelszó:
eredmenyek.net Góltippp játék
Partnerek:
Labdarúgás

http://siposfoto.gportal.hu/

MTK női foci

Viktória FC Szombathely

FTC

Szegedi AK

Nagykutas

PVSK Női focicsapat
Tolna-Mözs

noifoci60

kattints !!!

www.edzotaborok.hu

www.mobilpresent.hu

nb1.hu


Eladó Ingatlanok