kiemelt partnerek :   |  MLSZ.hu | foci24.com  |  nb1.hu | 
KEZDŐLAP · Futsal · Futsal
A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !
Futsal
1/111. oldal[1] 2 3 »  »
tolna
regisztrált
2008. szeptember 03. 12:36:08    
Vénusztól elnézést Kérek. Igaza van Figyelmetlen voltam a Teol. hu-ról másoltam.

e-mailCsatlakozott:2008. február 13. 19:34:32 
Vénusz
regisztrált
2008. szeptember 03. 09:49:19    
Helyesen: a 3.helyért Villárpi-Plusz Tolna-Mözs - Miskolci Szabadidőközpont- Vénusz 2 - 1

Csatlakozott:2006. szeptember 30. 15:44:40 
tolna
regisztrált
2008. szeptember 03. 06:23:32    
Az ukránok hazavitték a kupát
TEOL/G.N. 2008. szeptember. 02., 20:12

Tolna

A négy NB I-es magyar csapat mellett a többszörös ukrán bajnok és a román nagypályás bajnok is pályára lépett a Mitre-Thelena Kupán. A házigazda Villárpi-Plusz Tolna-Mözs harmadik helyet szerezte meg.

Az ukrán Bilichanka a tolnai sportcsarnokban is megmutatta, hogy milyen jó csapat, a döntőben simán legyőzte a tavalyi futsalbajnok Univerzum Budapest együttesét. A tolnaiak a Salgótarján ellen fölényes győzelemmel kezdtek (5-1), az ukránok gyors, kombinatív futballjával azonban nem tudtak mit kezdeni (0-3). A döntőbe kerülésért nagy csatát vívott a Tolna és az Univerzum, amelyet egy védelmi hibából kapott góllal veszítettek el a házigazdák (3-4). A másik elődöntőben a Bilichanka legyőzte a Miskolcot (3-1), így az ukránok és a budapestiek vívhatták a döntőt. A fináléban a Bilichanka szó szerint leiskolázta az NB I-es futsalbajnokság elmúlt évi legjobbját, így hazavihették a trófeát.

Eredmények. A-csoport: Villár-Pi Plusz Tolna-Mözs SE-Skorpió SE Salgótarján 5-1, Bilichanka NPU-Skorpió SE Salgótarján 1-0, Bilichanka-Villárpi Plusz Tolna-Mözs 3-0. A csoport végeredménye: 1. Bilichanka NPU 6, 2. Villárpi Plusz Tolna-Mözs 3, 3. Skorpió SE Salgótarján 0 pont.
B-csoport: Univerzum Budapest-Vénusz Miskolc 1-1, Motorul Oradea-Vénusz Miskolc 2-2, Univerzum Budapest-Motorul Oradea 3-1. A csoport végeredménye: 1. Univerzum Budapest, 3. Miskolci Vénusz, 3. Motorol Oradea

Helyosztók, az 5. helyért: Skorpió SE Salgótarján-Nagyvárad SE 5-1. A 3. helyért: Villárpi Plusz Tolna-Mözs-Vénusz Miskolc 4-1. A döntőben: Bilichanka NPU-Univerzum Budapest 5-2.
A gólkirálynői címet négy góllal az ukrán Gorobets Alina szerezte meg, a tolnaiak legeredményesebb játékosa Simon Bogi volt.

e-mailCsatlakozott:2008. február 13. 19:34:32 
andrew
regisztrált
2008. augusztus 28. 12:08:34    
2008.08.28. email nyomtatÖsszefogásra van szükség
Rég nem látott szép számban jelentek meg a futsal csapatok képviselői az Országos Futsal Értekezleten. A jelenlévők a sportág problémáit vitatták meg, s hangsúlyozták az összefogás szükségességét.Az új idény kezdete előtt a csapatok képviselői és az MLSZ Futsal Bizottságának tagjai egy értekezletre gyűltek össze az MLSZ-ben.

Király Gábor bevezető szavai után a gyűlés ötletgazdája, Horváth Cs. Attila következett a megnyitóval. Az MLSZ elnökségi tagja többek között rávilágított a sportág gyenge pontjaira. Elmondta, hogy sajnos kevesen játszák ezt a sportágat, és a válogatott is túlteljesít a jelenlegi lehetőségekhez képest. A klubok amatőrök, nehéz anyagi helyzetben vannak, s a nagypályának is ki vannak szolgáltatva. Reméli azonban, hogy az Eb-szereplés talán előrelépést hozhat.

Az MLSZ elnökségében a futsalért felelős elnökségi tagja véleménye szerint a futsalosok kicsik, mint a labda. Míg nagypályás egyesület közel 3000 működik, addig a futsallal mindössze 30 klub foglalkozik. Most is kevesebben jelentkeztek a bajnokságokra, nem látszik az áttörés lehetősége. A sportegyesületek nehezen teremtik elő a működési költségeket, de nehezen jutnak dűlőre a játékosokkal is, mert azok választhatnak a nagypálya és a futsal között, s még az alacsonyabb szinten is magasabb nagypályás anyagi juttatások miatt azt választják. Ezek még mindig negatív dolgok.

A győri sportvezető hozzátette, hogy pozitív dolgokkal is tudnak szolgálni. Szakkönyvek, DVD-k jelennek meg hazánkban, s az edzőképzés is hamarosan beindulhat. A válogatott selejtezőkben nyújtott teljesítménye miatt megnőtt az érdeklődés a televíziók részéről: a Sport1-en a válogatott, a Sport Klubon a bajnokság összefoglalói lesz látható. Utóbbin az összefoglalók mellett néhány élő meccs is képernyőre kerülhet majd.

Nagyon pozitív dologként értékelte, hogy Magyarország lesz a 2010-es Európa-bajnokság házigazdája, melynek révén újabb pozitív impulzust kaphat futsalunk.

Beszéde lezárásaképpen arra kérte az egybegyűlteket, hogy a közös cél érdekében fogjunk össze és egyfelé menjünk.

Kasza János következett, aki a 2010-es magyarországi Európa-bajnokság előkészületeiről és a ránk váró feladatokról beszélt. Elmondta, hogy ez egy olyan dolog, amely nem osztja meg a honi futsaltársadalmat. A rendezés elnyerésében benne vannak a korábbi, hazánkban rendezett nemzetközi események, melyek sikeresek voltak. Emellett válogatottunk is szép eredményeket ér el.

Az UEFA a profi szekciójához tette a futsal EB-t is. Ezt a rendezvényt ugyanolyan szinten kezeli, mint a nagypályás EB-t, vagy a Bajnokok Ligáját. Magasak az elvárások. Megítélése szerint a feladatokat tudjuk teljesíteni, időarányosan jól haladunk. Beszámolójában a projekt menedzser említette, hogy már megvan a lebonyolítási szisztáma is. A mérkőzésekre Budapesten és Debrecenben kerül sor. Apró változás, hogy a döntő az előzetes tervekkel ellentétben Debrecenben lesz. A magyar csapat a nyitómeccset Budapesten, míg a többit a Hajdúságban játsza majd.

A költségek nagyobb részét az UEFA finanszírozza, a másik részét az MLSZ-nek kell előteremtenie. Ez utóbbit némileg nehezíti, hogy a kereskedelmi jogok az UEFA-nál vannak, de várhatóan profitálni fogunk a rendezésből.

Itthon sok segítséget kérnek a futsalban közreműködőktől. Kéri, hogy ezen a területen is húzzunk egy irányba, s pozitív propagandát sugározzunk. Nagyon fontos, hogy majd az esemény ideje alatt a csarnokok lehetőleg teltházasak legyenek.

A hozzászólók közül Horváth Cs. Attila hozzátette, hogy lépéseket tesznek afelé, hogy a nagypályás csapatok is hasonló céllal megfelelő propagandát biztosítsanak az Európa bajnokságnak.

Török Károly kicsit kritikusan kezdte hozzászólását. Kirakat, mondta. Kívül szépen letisztítottuk, de belül üres. Az MLSZ kevés segítséget ad, de szerencsére egyre többen vagyunk, noha kevesebben jelentkeztek a bajnokságokra. A mi feladatunk, hogy adjunk lendületet. Népszerűsíteni kell a futsalt, tornákat kell szervezni. Elsősorban gyermekek között. A Budapesti Labdarúgó Szövetség minderre áldoz is. Az elmúlt időszakban mintegy 2.5 millió forintot költött erre a célra. 2800 fiatal vett részt futsal tornáikon. A gyerekek és szüleik igénylik a futsal szabályok szerint lebonyolított versenyeket.

Vidéken is hasonlóan kellene cselekedni. A megyei szövetségeknek meg kellene próbálni futsal szabályok szerint télen tornákat szervezni.

Az MLSZ megfontolhatná, hogy a játékengedélynél is olcsóbbá kéne tenni a futsalos gyermek engedélyt.

Kéri, hogy az értekezleten résztvevők elsősorban ne a kritikák megfogalmazására helyezzék a hangsúlyt, mert a problémákat, a nehézségeket mindenki ismeri. Megoldásokra, ötletekre, előrevivő javaslatokra van szükség.

Kozma Mihály volt a következő a sorban, aki mondandóját videóval és számítógépes prezentációval egészítette ki.

Hullámos az út, melyet a futsal bejár, bejárt hazánkban. Csapatok jönnek, mennek. Nincs stabil háttér. Mindeközben a válogatott is a kiöregedés felé halad.

Fontos, hogy a klubokban kiszámítható, tervezett szakmai munka legyen. Egymásra építkezve kell az utánpótlással is foglalkozni. A tudást fokról fokra kell adagolni. Minél több versenylehetőséget kell adni, mert elvesznek a játékosok. Tehetségek vannak, de a tudás még kevés.

Kapitányunk szerint a kirakatban minden rendben van, a gyerekek is rajonganak a futsalosainkért, ám a sikerek ellenére kevés a játékos, akiből válogathat. A nemzeti csapat sikerességéhez egyébként nem az igazolt játékosok száma, hanem az első osztály minősége vezet. Sok idős játékos alkotja a bő keretet, ám a fiatalítást csak velük együtt tudja elképzelni, fokozatosan kell, lehet azt végrehajtani. Ha nem kerülnek felszínre új, tudással rendelkező fiatalok, akik hasonló szellemben, alázattal és célokkal dolgoznak, mint a tavaszi keret tagjai, akkor még a jók is elveszthetik hitüket.

Kozma Mihály segítő szándékkal véleményt alkotott a klubokban folyó szakmai munkáról is, hiszen ő csak onnan tud építkezni.

Hibának tartja, hogy a magyar klubcsapatok nagypályás focit játszanak kispályán.

A Székelyudvarhely edzője szerint a kiválasztásnál a legfontosabb dolog a technikai képzettség. Ha nincs technika, nem nagyon lehet taktikázni, hiszen a játék nemzetközi szinten rendkívül gyors.

A technikai tudás után jöhetnek a taktikai feladatok. Ezen a téren rossznak ítélte meg a hazai viszonyokat. Kevés klub van ahol tanulnak is a játékosok. Úgy látja, hogy 30 olyan játékos van Magyarországon, aki a fenti két követelménynek megfelel.

Harmadik fontos tényező az erőnlét. Ehhez, de az előzőekhez is edzések kellenek. Ezekből pedig keveset tartanak klubjaink. Van ahol heti két edzést tartanak, de ejllemzően csak egyet.

Negyedik tényezőként a mentalitást említette meg Kozma Mihály. Jó közösséget kell építeni jó szellemiséggel és nyerő típusú emberekkel. Védekezni és támadni csapatban kell.

A fentebb felsoroltak nagyrészének megoldását klubjaink a nagypályára bízzák. Azonban ez nem járható út, mivel az egy másik műfaj. Mindezeket a futsal klubban is előtérbe kell helyezni.

Rossznak ítéli, hogy hétfőnként játsszák a futsalosok a mérkőzéseiket. Ez azt jelenti, hogy kitérnek a nagypálya elől, s hétfőn már fáradt játékosok lépnek pályára futsalban.

Nincs orvosi háttér, nem foglalkoznak a klubokban a táplálkozással.

Mindenki haragszik mindenkire. Egy hajóban ülünk, de nem egyfelé evezünk.

A csúcsra nem meghívják az embert, oda fel kell kapaszkodni.

Fel kell építeni a hazai klubokat is. Gazdaságilag többnyire egylábon állnak. Ha szponzor meggondolja magát, dől a klub.

Edzések kellenek. Minden a csapatra, a közösségre épül. Együtt kell gyakorolni. Azzal nincs megoldva a feladat, hogyha behoznak a klubok nagypályáról tehetséges gyerekeket. Ők futsalból majdnem a nulláról indulnak.

Válogatott szinten vannak akik előttünk voltak, vannak, de látható, hogy a világban egyre többen megelőznek.

Ne legyünk pesszimisták, de a negatívumok mellett nem szabad elmenni. Ne adjuk fel a reményt. Keressünk újabb Gyurcsányit, újabb Lódit.

A tréner szerint elértük az amatőr szint felső határát, innen továbblépés csak a profizmus lehet. Egyetértett az edzőképzés tervezett elindításával, de hiányolta az önképzést.

Fontosnak tartja, hogy az iskoláskorú játékosoknál van érdeklődés a futsal szinten, de abból a válogatott még csak sok idő múlva profitálhat.

Frank Tamás és Tóth Károly is hasonló témakörben nyilatkozott, hiszen előbbinek az U21-es fiúk, utóbbinak a lányok nemzeti csapatát kell edzeni. Mindketten hasonló dolgokat emlegettek, s az edzéslehetőség megteremtését és a mérkőzések számát tartották a legfontosabb feladatnak csapataik számára.

Tehetségesnek tartják azon játékosokat akikkel foglalkoznak, de ők is jelezték, hogy sok alapvető dolgot nekik kell megtanítaniuk, mert hiányzik belőlük.

Török Károly a játékvezetésről ejtett néhány szót, de azt megelőzően a gyerekek képzéséről is elmondta gondolatait, amelyeket már a gyakorlatba is átültetet BLASZ elnökként.

Hallhattuk, hogy nyolcvanhárom új játékvezető vizsgázott nemrégiben, akikből hat-nyolc válhat első osztályú futsalbíróvá a jövőben. Időszerű a generáció váltás a futsal játékvezetők között is.

Pár szabályt is áttekintett, elmagyarázott, világosabbá tett a jelenlévők számára.

Kiemelte, hogy az MLSZ Játékvezető Bizottsága Vágner László vezetésével mindenben megadja a maximális segítséget. A játékvezetők idei felkészítésén kiemelt szerepet kap a szokásos dolgok mellett a pszichológia. Fel kell készíteni a játékvezetőket, mindazon helyzetek szakszerű kezelésére, melyek a mérkőzések érzelmileg felfokozott pillanataiban törnek elő. Habár ezt tanítani talán nem is lehet, mert ezt érezni kell, mondta.

Kéri játékosok, edzők, vezetők, játékvezetők segítsék egymás munkáját.

Király Gábor az első és másodosztály lebonyolításáról beszélt. Felsorolta, hogy melyik klubok indulnak, s melyek azok, amelyek ilyen-olyan indok miatt nem vesznek részt a további küzdelmekben.

Az NB I-ben az Első Beton Szeged és az Euro-Mobil Trans befejezte működését a futsalban. A feltölthető két helyet az MLSZ felajánlotta az NB II csapatainak, de nem éltek vele.

Az NB II-ben a Baja, Szeged, Rubeola, Futsalsa, Bonyhád nem nevezett. Kitől eligazoltak a játékosok, kinél az anyagi gond volt a negatív szempont. Itt még péntekig várnak a nevezések lezárásával.

A versenykiírásról is voltak viták. Többen a számítógépes adatszolgáltatást, azaz a csarnokok számítógéppel és internettel való ellátásának kötelezettségét vitatták, nevezetesen, hogy az MLSZ részéről a követelmények egyre magasabb, a támogatás pedig kevés. A csütörtöki elnökség elé kerül ezen pont kivétele a versenykiírásból.

A résztvevőknek a vártnál kevesebb nevezés miatt sikerült megegyezni az NBI lebonyolításáról. A javaslat, amely szintén a szövetség elnöksége elé kerül az lett, hogy az első nyolc egyesület jut be a rájátszásba, ahol az első a nyolcadikkal, a második a hetedikkel, a harmadik a hatodikkal és a negyedik az ötödikkel kerül össze, s az innen továbbjutott csapatok játszák az elődöntőt, majd következhet a döntő.

Márkus Ákos szólt a Cső-Montage-ban folyó utánpótlás képzésről, s felajánlotta szívesen megosztja e téren szerzett tapasztalatait más klubokkal is.

A végén Kis János jelentkezett szólásra (akinek most megjelent könyvét megkapták a résztvevők), s gondolataira, kérdéseire a jelenlévő vezetők válaszoltak.

A majd négyórás összejövetelen érdekes előadásokat láthattunk, s az is örömteli, hogy sokan tették tiszteletüket a rendezvényen, majdnem mindenki ott volt, aki a magyar futsalban valamilyen formában érintett.

e-mailCsatlakozott:2008. április 13. 21:05:59 
tolna
regisztrált
2008. augusztus 27. 05:41:23    
Augusztus 30-án szombaton Tolnán a Városi Sportcsarnokban nemzetközi női futsal_tornát rendez a Tolna_Mözsi Női Labdarúgó Egyesület.
Résztvevő csapatok: Bilichanka ( Ukrajna) , Oradea ( Románia ), Universum, Miskolci Vénusz, Skorpió Salgótarján, Villárpi-Plusz Tolna-Mözs.
Az eseményt megtekinti Tóth Károly a női futsal válogatott kapitánya.

e-mailCsatlakozott:2008. február 13. 19:34:32 
Salgótarján
regisztrált
2008. augusztus 02. 09:09:30    
Skorpió SE Női Futsal edzések időpontjai 2008.augusztus 4.-től

Helyszín: Salgótarján Városi Sportcsarnok

Időpontok:

Hétfő.
18:00 - 19:30

Csütörtök.
18:30 - 20:00

Péntek.
17:00 - 18:30

e-mailCsatlakozott:2006. szeptember 25. 19:19:11 
andrew
regisztrált
2008. július 15. 17:47:52    
A díjátadás után kötetlen beszélgetés keretén belül Laurent Morel elmondta, hogy az UEFA szeretné felmérni egy női futsal Európa-bajnokság megrendezésének lehetőségét, és kitért a magyar női futsal válogatott megalakításának fontosságára. Mindezt az MLSZ is támogatja, és a tervek szerint augusztusban sor kerülhet a magyar női futsal válogatott bemutatkozó mérkőzésére.

e-mailCsatlakozott:2008. április 13. 21:05:59 
Vénusz
regisztrált
2008. július 15. 10:43:12    
A salgótarjáni tornáról egy kis összeállítás:
http://www.youtube.com/watch?v=T_LyWNmK3qQ

Csatlakozott:2006. szeptember 30. 15:44:40 
Man.United
regisztrált
2008. július 09. 11:56:35    
Szia!
Hány csapat indul a női futsálban NB1-ben és NB2-ben?
köszönöm a segitséget!

e-mailCsatlakozott:2008. március 29. 13:23:56 
Salgótarján
regisztrált
2008. július 05. 20:18:21    
10. BARÁTAINK EMLÉKÉRE NŐI FUTSAL ÉS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA. SALGÓTARJÁN

Eredmények:

Futsal
A-csoport
Univerzum NFC - Miskolci Vénusz 3-2
1. DFC Rimavska Sobota - Tolna-Mözs Junior 3-0
1. DFC Rimavska Sobota - Univerzum NFC 2-6
Tolna-Mözs Junior - Miskolci Vénusz 0-9
Miskolci Vénusz - 1. DFC Rimavska Sobota 2-3
Tolna-Mözs Junior - Univerzum NFC 2-9

A csoport végeredménye
1. Univerzum 3 3 0 0 18- 6 9
2. Rimavska S. 3 2 0 1 8- 8 6
3. Miskolc I. 3 1 0 2 13- 6 3
4. Tolna-M. J. 3 0 0 3 2-21 0

B-csoport
Skorpió SE Salgótarján - Tolna-Mözsi NLSE 1-3
Univerzum-Szent István - Miskolci Vénusz Junior 3-0
Tolna-Mözsi NLSE - Miskolci Vénusz Junior 5-0
Skorpió SE Salgótarján - Univerzum-Szent István 0-1
Tolna-Mözsi NLSE - Univerzum-Szent István 5-0
Miskolci Vénusz Junior - Skorpió SE Salgótarján 0-6

A csoport végeredménye
1. Tolna-Mözs 3 3 0 0 13- 1 9
2. Univerzum-Sz. 3 2 0 1 4- 5 6
3. Skorpió SE 3 1 0 2 7- 4 3
4. Miskolc II. 3 0 0 3 0-14 0

Elődöntő
Univerzum NFC - Univerzum-Szent István 6-0
Tolna-Mözsi NLSE - 1. DFC Rimavska Sobota 7-0
7. helyért
Tolna-Mözs Junior - Miskolci Vénusz Junior 2-1
5. helyért
Skorpió SE Salgótarján - Miskolci Vénusz 4-3
3. helyért
1. DFC Rimavska Sobota - Univerzum-Szent István 3-0
Döntő
Univerzum NFC - Tolna-Mözsi NLSE 5-2

Különdíjak
Legjobb mezőnyjátékos: Henrietta Syc-Krivanová (1. DFC Rimavska Sobota)
Legjobb kapus: Blesz Nikoletta (Tolna-Mözsi NLSE)
Gólkirálynő: Körmöczi Ildikó (Univerzum NFC - 9 góllal).

„Amatőr” (5+1)
A-csoport
Alsósági Tigrisek Celldömölk - Toldi DSZSE Dorogháza 1-2
Bujáki SC Cserhátgyöngye - Dobó Katica SE Eger 0-0
Bujáki SC Cserhátgyöngye - Alsósági Tigrisek Celldömölk 1-1
Dobó Katica SE Eger - Toldi DSZSE Dorogháza 1-0
Toldi DSZSE Dorogháza - Bujáki SC Cserhátgyöngye 0-1
Dobó Katica SE Eger - Alsósági Tigrisek Celldömölk 2-1

A csoport végeredménye
1. Eger 3 2 1 0 3-1 7
2. Buják 3 1 2 0 2-1 5
3. Dorogháza 3 1 0 2 2-3 3
4. Celldömölk 3 0 1 2 3-5 1

B-csoport
Amazon SE Apc - Héhalom SE 0-3
Rock-Ant Budapest - Irinyi Debrecen 1-0
Rock-Ant Budapest - Amazon SE Apc 3-0
Irinyi Debrecen - Héhalom SE 1-2
Héhalom SE - Rock-Ant Budapest 1-2
Irinyi Debrecen - Amazon SE Apc 0-1

A csoport végeredménye
1. Rock-Ant 3 3 0 0 6-1 9
2. Héhalom 3 2 0 1 6-3 6
3. Apc 3 1 0 2 1-6 3
4. Debrecen 3 0 0 3 1-4 0

Elődöntő
Dobó Katica SE Eger - Héhalom SE 0-1
Bujáki SC Cserhátgyöngye - Rock-Ant Budapest 0-0 - büntetőkkel: 2-1.
7. helyért
Irinyi Debrecen - Alsósági Tigrisek Celldömölk 4-2
5. helyért
Toldi DSZSE Dorogháza - Amazon SE Apc 2-1
3. helyért
Dobó Katica SE Eger - Rock-Ant Budapest 3-2
Döntő
Héhalom SE - Bujáki SC Cserhátgyöngye 1-0

Különdíjak
Legjobb mezőnyjátékos: Tóth Andrea (Héhalom SE)
Legjobb kapus: Molnár Ninetta (Bujáki SC Cserhátgyöngye)
Gólkirálynő: Surányi Kitti (Dobó Katica SE Eger - 4 góllal)
Legsportszerűbb csapat: Alsósági Tigrisek Celldömölk

Készítette. Horváth Péter

e-mailCsatlakozott:2006. szeptember 25. 19:19:11 
Salgótarján
regisztrált
2008. július 05. 06:26:47    
MA 10:00-17:00
10. BARÁTAINK EMLÉKÉRE NŐI FUTSAL ÉS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA.
Helyszín: SALGÓTARJÁN VÁROSI SPORTCENTRUM

Nevezett csapatok:

"AMATŐR" 5+1 kategória:
1, Amazon SE. Apc, 2, Cserhátgyönygye Bujáki SC., 3, Alsósági Tigrisek, 4, Toldi DSZSE.Dorogháza, 5, Irinyi Debrecen 6, Dobó Katica SE Eger 7, Rock-Ant Budapest 8, Héhalom SE

Futsal 4+1 kategória:
1,Univerzum Budapest 2,Univerzum - Szentistván Budapest 3,Miskolci Szabadidő központ Vénusz SE 4,Tolna - Mözsi NLSE 5, Skorpió SE Salgótarján 6,1.DFC Rimavska Sobota (Szlovákia)7, Tolna - Mözsi NLSE Junior 8,Miskolci Szabadidő központ Vénusz SE JUNIOR

Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Skorpió SE Salgótarján

e-mailCsatlakozott:2006. szeptember 25. 19:19:11 
Salgótarján
regisztrált
2008. július 01. 19:13:58    
Tisztelt fórumozók!

10. Barátaink Emlékére Kupa női futsal és kispályás-labdarúgó torna,
Salgótarján, 2008. július 5.

Mérkőzések rendje

1. pálya

AMATŐR 5+1

10:00 Celldömölk - Dorogháza
10:35 Buják - Eger
11:10 Buják - Celldömölk
11:45 Eger - Dorogháza
12:30 Dorogháza - Buják
12:55 Eger - Celldömölk
14:00 A1 - B2 („Amatőr”)
14:40 A3 - B3 („Amatőr”)
15:20
16:00

2. pálya

AMATŐR 5+1

10:00 Apc - Héhalom
10:35 Rock-Ant Bp. - Debrecen
11:10 Rock-Ant Bp. - Apc
11:45 Debrecen - Héhalom
12:30 Héhalom - Rock-Ant Bp.
12:55 Debrecen - Apc
14:00 B1 - A2 („Amatőr”)
14:40 A4 - B4 („Amatőr”)
15:20 3. helyért („Amatőr)
16:00 Döntő („Amatőr”)


3.pálya

FUTSAL 4+1

10:00 Skorpió - Tolna-Mözs
10:35 Univerzum Sz. I. - Miskolc II.
11:10 Tolna-Mözs - Miskolc II.
11:45 Skorpió - Univerzum Sz. I.
12:30 Tolna-Mözs - Univerzum Sz. I.
12:55 Miskolc II. - Skorpió
14:00 A1 - B2 (Futsal)
14:40 A3 - B3 (Futsal)
15:20
16:00


4. pálya

FUTSAL 4+1

10:00 Univerzum - Miskolc I.
10:35 Rimaszombat - Tolna-Mözs J.
11:10 Rimaszombat - Univerzum
11:45 Tolna-Mözs J. - Miskolc I.
12:30 Miskolc I. - Rimaszombat
12:55 Tolna-Mözs J. - Univerzum
14:00 B1 - A2 (Futsal)
14:40 A4 - B4 (Futsal)
15:20 3. helyért (Futsal)
16:00 Döntő (Futsal)

Eredményhirdetés. Utolsó mérkőzés után kb. 20 perc elteltével.

Vilínyi József

e-mailCsatlakozott:2006. szeptember 25. 19:19:11 
füge
regisztrált
2008. július 01. 18:40:37    
Robex!

Légyszives küldj már egy pár soros tájékoztatót az NB. II-ről /lebonyolítás, hány csapat jelentkezése kell a beindításához, várható-e még további csapatok jelentkezése, mikor indulna a bajnokság stb./.
Köszi szépen!
Üdv. Füge /[email protected]/

e-mailCsatlakozott:2006. november 15. 16:47:04 
csuka-hara
regisztrált
2008. június 27. 13:52:09    
Robex tök rosszmáju vagy hogy eltudod képzelni hogy valaki rosszmáju.Pfff

Csatlakozott:2007. július 22. 13:00:59 
Robex
regisztrált
2008. június 27. 13:47:48    
Női futsal NBII-ben eddig 5 capat jelezte indulási szándékát (Univerzum junior, ELTE, Csömör, Tolna és SSC)! A nevezési határidő augusztus 15-ig van ugyan, de jó lenne ha további érdeklődő csapatok jeleznék indulási szándékukat [email protected] emailcímen, hogy előzetesen is fel tudjuk mérni, hogy állunk a csapatok létszámát illetően?! Addig is kellemes nyarat, és lázas készülődést a következő szezonra. (most nem kérek ide rosszmájú megjegyzéseket, köszi!) Róbert

honlape-mailCsatlakozott:2008. január 29. 16:57:10 
Salgótarján
regisztrált
2008. június 08. 17:36:39    
Tisztelt Női csapatok, csapatvezetők!

Felhívom figyelmeteket a X. Barátaink Emlékére Futsal, és kispályás labdarúgó tornánkra.

Jelentkezni június 15. Kategória megjelölésével:

Írásban,:
http://[email protected]

Telefonon,:
06-30/2468-947, vagy a 06-70/7084-535 számokon lehet Vilínyi József-nél.

Nevezés csak a befizetett díjjal együtt érvényes.

A tornáról bővebben tájékozódni a http://skorpiose.extra.hu oldalon lehet.

e-mailCsatlakozott:2006. szeptember 25. 19:19:11 
füge
regisztrált
2008. június 02. 10:10:52    
Móni és a többiek!

Elnézést, amiért még csak most válaszolok, de napokig nem voltam net közelben és még most olvasom a fórumot.
Köszi a gratulációt a berettyói férfi futsal csapat nevében. Nagyon-nagyon örülünk, hisz nagyon sokat segítenek a játékosok, vezetők egyaránt a női focicsapatunknak.
Személyesen is érintve vagyok "egy bizonyos személy miatt" így még jobban felértékelődik számomra az elért eredményük.
Na ennyit az örömökről, de válaszolva a kérdésedre:
A berettyói futsal férfi csapatban két ember kivételével MINDENKI játszik nagypályán.
Kb. 7 ember játszik a berettyói NB. III-as nagypályás csapatban. A többiek pedig a "saját" lakóhelyük v. környéki csapatokban.
Ennyire azért nem egyszerű a helyzet.
Már hosszú idő óta vita-téma nálunk is, hogy "játszanak-e a futsalosok a nagypályán?"
Nálunk a futsal szemszögéből nézik a dolgokat és minidig úgy vetődik fel a kérdés, hogy a "futsal rovására megy a nagypálya" /elfáradnak, szakmai indokok stb./ Pláne mikor vasárnap nagypályán játszottak, aztán hétfőn hosszú utazás és este meccs.
A nagypályás csapat gerincét is a futsalosok alkotják és ha "kiveszik" őket onnan, akkor megszünne az NB. III-es nagypályás csapata a városnak.
Még mindig tovább bonyolódik a "futsal-nagypálya" ügy, ami itt berettyóban központi kérdés és minden meccsen felhozódik a szurkolók-vezetők körében egyaránt, szóval nem csak a női focinkban....
Az ügy "pikantériája", hogy a futsal csapat elnöke, szponzora, vezetője Mezei József, a nagypályás csapatunkban elnökhelyettes.......
El tudjátok képzelni, hogy ez mit jelent.
Ennek ellenére már nagyon sokszor hangoztatta, hogy jövőre nem fogja engedni a futsalosokat nagypályázni, mert egyik a másik rovására megy és sok, és nem lehet összeegyeztetni stb.
Nekünk viszont összehasonlítani nagyon nehéz ezt a szituációt, hisz itt berettyóban a férfi futsalosok profi körülmények között élnek és készülnek.
Ebből élnek, tehát megteheti a vezetőjük, hogy "megtiljta", hisz míg a nagypályán csurran-cseppen egy kis meccspénz, addig a futsal a megélhetésüket képezi. Ő a "munkáltatójuk", ő diktál. Eddig nem titltotta meg Józsi, hisz a n.pályás csapatban is érdekelt, viszont volt olyan, hogy a fontos mérkőzések előtt nem játszhatott egy-két játékos n.pályán vagy nem mehettek edzésre a fiúk, mert másnap futsal bajnoki meccs volt. Nagyon nem könnyű helyzet, ilyen profi szinten sem, pláne a mi kis amatőr világunkban.
Én is érdeklőkdve várom a döntést, hogy jövőre "nagypályázhatnak-e" a futsalos fiúk.
Szerintem ha a futsal elnöknek nem lenne érdekeltsége a nagypályán, már rég meg lenne tiltva a fiúknak, de hangsúlyozom, hogy a futsalból élnek, Nála "dolgoznak" és MINDEN körülmény biztosítva van számukra és a BAJNOKCSAPATRÓL van szó, akikne a Bajnokok Ligájába kell szerepelni és felkészülniük egy ilyen szintű megmérettetésre.
Nagyjából ez a helyzet itt nálunk Berettyóújfaluban a fiú futsalnál, de szerintem összehasonlíthatatlan a mi "speciális" női focinkkal.
Talán csak annyit közös van a kettőben, hogy FOCI.
Semmi más....sajnos.
Tényleg összehasonlíthatatlan a két helyzet, minden tekintetben.
A kőkemény profizmus a csúcsamatőrséggel szemben.
Személy szerint érintve vagyok mind a kettőben és tényleg a két végletet látom.
Óriási a szakadék a kettő között!
Míg az egyik oldalon fizetsz azért, hogy focizol, utiköltség, tagdíj, cipő stb, a másik oldalon pedig azért is pénzt kapsz, hogy megjelensz edzésen /edzéspénz/, addig nem lehet a két sportágat összehasonlítani.
Nem is tudom mit mondjak, kezdek én is belefáradni a szélmalomharcba.
Sajnálattal olvastam a nagykutasi cikket és nagyon átéreztem az írást.
Elgonolkodtató, mikor egy volt válogatott női focista, aki évekig a csapat kapitánya is volt azt mondja, hogy: "Mindegy mit sportol majd a lánya, csak női focista ne legyen...."
.....és ez nem az Ő kritikája, hanem a sportág vezetőié...Ő csak jobbat akar a gyermekének, nem azt, aminek évekig ő is részese volt.....Ő már tudja, milyen benne lenni....
Azt érzem, hogy rengeteg a lelkes, kitartó vezető. Sokan próbálnak kitörni ötletekkel, médiaszereplésekkel, különböző kapcsolatok kihasználásval.
Sokan összeülnek, vagy a fórumon megvitatják, hogy lehetne jobban csinálni, mi vinné előbbre a női focinkat. Tényleg sokan erőn felül küzdenek, magánéletet, munkhelyet, magukat beáldozva, DE mégis gyengék vagyunk, még így is ennyien önfeláldozó, tenni akaró eberrel is, annyira nagy a nyomás, olyan erős az ellentábor, hogy felőrölnek szép lassan bennünket és nem látom a kiutat.
Néha fellángolunk, bízunk, felcsillan a remény, még jobban belevetjük magunkat a munkába, aztán megint jön egy pofon, vissza rántanak minket a valóságba és az addig hónapokig, évekig tartó munkád, mint egy kártyavár úgy omlik össze.
Olyan az egész mint egy thriller....
Küzdessz, csinálod, harcolsz, de egy egy kézlegyintéssel félresöpörönek, van valami erősebb "hatalom", amin mindig legyőz bennünket és még csirájában elfolyt minden kezdeményezést, ötletet.
Pedig akik itt küzdenek, azok a sportemberek, akik áltlában nem hagyják magukat, hisz nem szeretnek vesztesek lenni, mégis át kell élniük nap,mint nap a csalódást és szép lassan belefáradsz, mert felőrölnek és sokan elfordulnak, és keresnek más dolgokat, ahol kedvesebb, összetartóbb a közeg, a munkádnak van becsülete értéke, látod a fejlődést, harcolsz, de van eredménye, ahol segítik az építő szándékú tevékenységeidet, ötleteidet, ahol nem söpörnek le az asztalról, ahol nem statisztikát javító kolonc vagy a nyakakon, ahol csak akkor kellesz mikor szép lányokat kell mutogatni a kiéhezett kapuzárási pánik küszöbén álló szövetségi tagoknak, akik nem a szakmát nézik a meccsben, hanem, hogy melyik lánynak milyen lába van, ahol.... .....tudnám még folytatni, de egyre keményebb lenne, így inkább leállok és én is bezárom ezt a honlapot, nézek más területekre, ahol fényesebben süt a nap és több sikerélményt találok.
Szívből kívánok kitartást azoknak akik még bírják!

Üdv. Füredi Andi /Füge/

e-mailCsatlakozott:2006. november 15. 16:47:04 
andrew
regisztrált
2008. május 29. 20:46:40    
Ezzel a véleményeddel maximálisan egyetértek!

e-mailCsatlakozott:2008. április 13. 21:05:59 
"M"
regisztrált
2008. május 29. 20:42:07    
Hát igen Andrew itt a baj, ha a magyar viszonyokhoz igazítjuk /és sajnos muszáj/ a focit akkor kapjuk azt ami most van. Egyszer már leírtam az elképzelésem a magyar sportolónevelésről, ezért csak röviden: 6éves kortól,/ ugye ez első osztály / napi egy tesi órával kapjon a gyerek sportra való alapfelkészítést. Szakszerűen! Nem ahogy most van, "fussatok két kört utánna focizhattok". Mozgáskoordináció, ügyesség, labdás feladatok kézzel, lábbal stb.Így 9 éves kor körül mi edzők sportolásra alkalmas gyerekeket kapnánk és a heti minimum három edzéssel el lehetne kezdeni kimászni a gödörből.Mi kell hozzá? Szinte semmi akaraton kívül. Csak a felelősöknek ez valahogy nem jut el a tudatáig. De azért pár hét múlva majd ezerrel szurkolnak az Olimpián az urak. Hogy lassan nem lesz sportolásra alkalmas gyerek az nekik nem számít. Abban igazad van, hogy minőséget csak jólképzett szakemberektől várhatunk. De a legjobb szakember sem tud a sokéves lemaradással érkező gyerekből futballistát csinálni maximum úgy magyarosan......

 
andrew
regisztrált
2008. május 29. 10:17:52    
Móni rendkivül hasznos hozzászólással jelentkeztél gratulálok!

Kedves M! Abban sosem volt vita köztünk,hogy az lenne az ideális állapot ha különválasztanák a kettőt de nekünk a magyar viszonyokat nemlehet figyelmen kivül hagyni! hiszen azt látni kell,hogy 1-2 csapatot leszámitva még az nb1-es futsalcsapatok sem edzenek heti 2-3-nál többet! Nemcsak a nagypályások elfoglaltságai miatt hanem mert ilyenek körülmények! Amig a helyzet nem változik-mitől váltoozna?-addig a nagypályás futsalosokra is számitani kell és belőlük is ki kell hozni a legjobb teljesitményt és igy jön az amit irtam,hogy ehhez kell a komoly szakmai ismeret amivel sajnos nem rendelkezik egy magyar női futsalban dolgozó edző! Nem forgattam én ki semmit csak megjegyeztem a női futsalban jelen pillanatban a legfontosabb a szakemberképzés és utána ha ez megvan el kell tudni érni,hogy a heti 3 edzés meglegyen a női csapatoknak! Megmondom őszintén ehhez már vezetői bravur kell de meggyőződésem minimum heti 3 edzés kell,hogy lehessen normális munkát végezni ezekkel a játékosokkal!

e-mailCsatlakozott:2008. április 13. 21:05:59 
KassaiMóni
regisztrált
2008. május 28. 22:16:57    
Andrew, annak nem sok értelme van, ha ugyanazt mégegyszer egy más néven Sascha Hehn néven is beírod,

Csatlakozott:2008. március 16. 19:20:09 
"M"
regisztrált
2008. május 28. 21:38:39    
Andrew emlékeztetlek a miskolci futsalcsapatokra /Meggy, Berek Rolád/ egész fiatal korom óta rendszeresen ott voltam a hazai meccseken. Volt Miskolcon egy Jugoszlávia -Magyarország Barátságos meccs, ott láttam a vendégeknél egy egészen zseniális alapjátékot, a Vénuszban játszanak volt játékosaim is, tehát láttam annyi meccset mint te, mivel közismert mennyire elfoglalt vagy. Direkt kiemeltem, hogy hasznos az edzőképzés és te mégis kiforgatod. De a hazai körülményekre hivatkozva összekutyulni a nagypályás focit a futsallal és ezt a továbblépés útjaként kijelölni továbbra is agyrém.

 
"M"
regisztrált
2008. május 28. 21:17:45    
Na végre abban mindhárman egyetértünk, hogy a cél az előrelépés kellene legyen. Az, hogy Magyarországon éldegélünk sokmindent tesz egyelőre reménytelenné.

 
andrew
regisztrált
2008. május 28. 21:15:38    
Portugáliában,Oroszországban,Spanyolországban,Braziliában,Oalszországban a futsalosok óriási nézőközönség elött játszanak irtozatos lovékat keresnek! Igy nem is játszanak nagypályás focit! Sőt a többségük nem is dolgozik a futsal mellett olyan jól meg tudnak élni! Ha nálunk nem fizetik meg a játékosokat minek áldozzák tehetségüket egy nem fizető sportágra? De meg kell mondjam a szakmai munka több férfifutsalklubban igen magas szinvonalú ezért van az,hogy az a 200-250 futsalos ami kb van Magyarországon a világ élvonalában tud lenni! Nagypályásokkal! Aki tehát azt mondja,hogy a nem a szakmai munka fejlődése az egyik kulcsszó a magyar futsal fejlődésének az nem ért hozzá! Te sem M de hát Te tudtommal nagypályán tevékenykedsz szerintem nem sűrűn jártál magyar futsalmeccsen! Nyugodtan mondhatom nem sokkal van kevesebb női futsalos az országban mint férfi futsalos szeretném ha a lányok is eljutnának arra a szintre ahol a férfiak vannak! De a jelenlegi valóság az,hogy nem futsal az amit a lányok üznek -Tolnát sajna nem láttam igy róluk nem tudok nyilatkozni-igy az elsődleges cél,hogy az edzők olyan edzéseket tartsanak ami után látható lesz a mérkőzéseken,hogy mit is akarnak játszani! De ami jelenleg van az sajnos nagyon taktikátlan,ösztönös kispályás foci mindenféle tudatosság nélkül! Aki mást mond az nem ért a futsalhoz! Pallai Mesterben bizom,hogy ő átadja majd a futsalban átélt és látott tapasztalatait a berettyói női csapatnak! További jó nagypályázást kivánok!

e-mailCsatlakozott:2008. április 13. 21:05:59 
andrew
regisztrált
2008. május 28. 21:01:23    
Ha egy magyar futsalválogatott nb3-ban nagypályázik akkor magas szinten futsalozik és közepes szinten nagypályázik! HA igy is jobb a futsalban mint a csak futsalra koncentráló akkor őt el kell zavarni a futsaltól? Kell a fenét! A nagypályán is helytálló nem tehet arról,hogy futsalban olyan jó,hogy oda is befér! És valóban az elöttem állónak igaza van a pénz döntő jelentőségű! A futsalban kevés a pénz sajnos-a magyarban-igy valamibőlmeg kell élnie nekik! Ők focizni szeretnek és abból a szempontból hasznos nekik a nagypálya,hogy óriási erőnlétre teszneks zert de a lényeg az,hogy összeilleszthető legyen a 2 sportág! Az nem megy,hogy 1 nap 2 edzésre is menyjen! Amig a futsalklubbok anyagilag nem erősödnek meg nem lesz itt semmiféle előrelépés!

e-mailCsatlakozott:2008. április 13. 21:05:59 
Sascha Hehn
regisztrált
2008. május 28. 20:53:20    
Ukrajnában több futsalválogatott nagypályázik is! Ott sincs tiltva mint ahogy Portugáliában sincs! Az egy más kérdés,hogy mondjuk Portugáliában nem igen művelik a kettőt egyszerre! Csak hát ne hasonlitsuk össze a 2 ország futsalosainak a számát mert abból nem jövünk ki jól! Ha Magyarországon kizárjuk a futsalból a nagypályásokat nagyon rosszúl járnánk! Magyar férfi futsalválogatott nem űzte magas szinten a futsalt? Dehogynem! Nagypályáztak mellette? Igen! Ment nekik a kettő? Ment! Te ne is haragudj M nem vagy tisztában a magyar lehetőségekkel! Egy átlagos magyar futsalcsapat heti 2-3-at edz a Csömör még annyit sem! Ennek nemcsak a nagypálya az oka hanem az,hogy nem fizetik meg őket! Portugálokat,Ukránokat megfizetik -alaposan-igy nekik a nagypálya nem fontos! Kulcsszó a lóvé! Ha lenne minnél több magyar profi futsalcsapat akkor én is azt javasolnám,csak egyik sportág bajnokságában vegyenek részt de nem lehtetsz olyan ostoba kedves M ,hogy Te ebben komolyan bizzál! Miből lenne bevétele egy futsalcsapatnak? Nézők vannak? Nincsenek! Ha azt az átlag 100-150 nézőt nem tekintjük annak! Vannak olyan csarnokaink ahová annyain beférnének mint egy spanyol csarnokba? Nincsenek! Tv közvetitési bevétel van? Nincsen! Hát akkor fog változni a helyzet a közeljővőben? Nem fog! Ezért mondom a magyar viszonyokhoz kell igazodnunk és ez alapján mondhatom a következő 10 évben nem lesz olyan helyzet nálunk mint Portugáliában! Jelenleg van 2 komoly csapata a futsalnak ahol a tulajdonos inkább mecénás mint befektető jó,hogy vannak de ők ketten kevesek,hogy mindent megváltoztassanak a futsalsportban!

 
"M"
regisztrált
2008. május 28. 20:35:05    
Nem tudom elhinni, hogy magát futball-szakembernek valló bárki is olyan ostobaságot állítson, hogy a futsal és a nagypálya magas színvonalon együtt művelhető. Hiába szedjük elő a Magyar bajnokságokat példának, az hogy nálunk igy megy, az a hazai bajnokságok "komolyságát" minősíti.Nézzünk szét Portugáliától Ukrajnáig és láthatjuk, hogy a komoly futsalosok között egyetlen nagypályás sincs. Egyszerűen azért mert nem összeegyeztethető a kettő. Ha végiggondoljuk azt az egyszerű beidegződést ahogy egy nagypályás a becsúszást műveli, mondja meg nekem valaki, hogy ki az a vérprofi nagypályásfutsalos aki a másodperc századrésze alatt el tudja dönteni, hogy most csúszhatok vagy nem?.......Vagy aki automatikusan felkapja a labdát a bedobáshoz és mire bevillan, hogy most rúgni kell mégpedig a vonalról, már oda is az akció! A futsal fejlődésének bármennyire is elkeserítő kedves Andrew sokkal inkább alapfeltétele a különválasztás mint a futsaledző-képzés. Ugyanis az UEFA képzések alapgyakorlatai a "kis játékok" alapjában véve alkalmasak a futsalosok képzésére és egy valamirevaló edző ezek alapján már képes jól felkészíteni egy futsal csapatot. Ezzel nem azt akarom mondani, -még mielőtt megkapom- hogy nem lenne hasznos az edzőképzés, mert ugyanúgy ahogy a játékosnak az edzőnek is specalizálódnia kell, de ez az összekavarás úgy ahogy van ostobaság.

 
andrew
regisztrált
2008. május 28. 14:05:35    
A technika ördöge közbeszólt igy az egykori gödöllői sikerkovács nevét tévesen irtam le: Kis János egy s-el! Igy pontos!

e-mailCsatlakozott:2008. április 13. 21:05:59 
andrew
regisztrált
2008. május 28. 10:38:49    
Szeretném hangsúlyozni,hogy több nb1-nb2-ben játszó férfi labdarugó is rendszeresen szerepel-szerepelt a futsalbajnokságban elég ha csak Kovacsicsot,Ughyt,Schranz Balázst emlitem,de pl Vigh is idetartozik szóval sok példát fel lehet sorolni! Természetesen több nb3-as és Megyei bajnokságban játszó is futsalozik,sőt több Osztrák alacsonyabb osztályban játszó is elég ha csak az Arrabonában játszókat emlitem! Szóval ennek a tiltásnak az égvilágon értelme nem volt amit a női bizottság a mostani bajnokságban bevezetett,remélem a következő bajnokságban már minden csapat annyi angypályást szerepeltethet amennyit akar!

e-mailCsatlakozott:2008. április 13. 21:05:59 
andrew
regisztrált
2008. május 28. 10:30:19    
Móni láthatod a férrfi futsalban ahol pénzért játszanak sok helyen-pl.Berettyón is-a játékosok sincsen megtiltva a nagypályás foci a futsalosoknak! És ez forditva is igy van a nagypályás klubbokban sem tiltják mindenhol a futsalt! És ez igy van jól! Nálatok példáúl Várkonyinak megtiltottátoka futsalt nem is jár futsalozni,szóval minden nagypályás klubedző kezében van lehetőség,hogy tiltsa a futsalozást,de nem mindegyik teszi ezt meg! Női labdarugók amatőrök,nem pénzért fociznak,tagdijakat fizetnek és ebből is él sok egyéb melett a klub! Nekik megtiltani,hogy szabadidejükben mit csináljanak nem lehet! Én inkább a cigizést,piálást,diszkót tiltanám meg nekik ha már egy női labdarugó kapcsán a tiltás egyáltalán szóba kerülhet! Érdemes lesz neked is elolvasni Móni kiss János kömyvét sokat tanulhatsz belőle és lehet megváltozik a véleményed azzal kapcsolatban,hoyg egymáshoz illeszthető e ez a 2 sportág valamiképpen!

e-mailCsatlakozott:2008. április 13. 21:05:59 
2008/09 NBI.
1. Viktória FC-Szombathely15
2. MTK Hungária FC9
3. Győri ETO FC7
4. 1. FC Femina 936
5. Győri Dózsa SE6
6. Nagykutas-Filinger Trans4
7. Ferencváros3
8. Pécsi VSK0
részletes     
2008/2009., NB II, Keleti csoport
1. Újpesti TE6
2. Csepel FC6
3. Szegedi AK4
4. Gyulai Amazonok3
5. Nyíregyháza Spartacus FC1
6. XII. Ker. Hegyvidék SE-Radisson Travel0
7. Nyíregyháza Kölyök SC0
részletes     
2008/2009., NB II, Nyugati csoport
1. Taksony-Lancast SE5
2. Bonyhád-Völgység NSE5
3. Pécsi MFC4
4. Fészek Csempebolt NFK4
5. Dorogi Egyetértés SE-SAME3
6. Veszprém-Gizella0
7. Soproni FAC0
részletes     
2008/2009., Futsal NB I
1. Dunavarsány-Hellotel-Hefa0
2. Univerzum0
3. Tolna-Mözs0
4. Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz0
5. Vesta-City Line K és 3S0
6. Somafone-Kiskunfélegyházi HTK0
7. Salgótarjáni Vadmacskák0
8. Skorpió-Salgótarján0
részletes     
2008/2009., Futsal NB II
részletes     
2008/2009., Női U17
1. Viktória FC-Szombathely0
2. Nagykutas NLSE0
3. Pécsi MFC0
4. Győri ETO FC0
5. Pécsi VSK0
6. MTK Hungária FC0
7. 1. FC Femina '930
8. Győri Dózsa SE0
9. Kecskeméti NLE0
10. Bonyhád-Völgység NSE0
11. Ferencváros0
részletes     
NB I. góllövőlista :
Jakabfi Zsanett (MTK Hungária FC)9
Pádár Anita (1. FC Femina '93)5
Schumi Mercédesz (MTK Hungária FC)4
Nagy Hedvig (Nagykutas-Filinger Trans)4
Sebestyén Györgyi (1. FC Femina '93)3
Dörömbözi Csilla (Ferencváros)3
Deli Anikó (Ferencváros)3
Szuh Erika (Viktória FC-Szombathely)3
Méry Rita (MTK Hungária FC)3
Papp Dóra (Viktória FC-Szombathely)3

teljes lista >>
Futsal NB I. góllövőlista >>
NB II. góllövőlista >>
további képek
fórum

· ONLINE-Rész- és végeredmények
· Somogyjád SZKKSE
· Ha ide belépsz, hagyj fel minden reménnyel!
· Szegedi AK
· Sopron Fan Club
· Gyulai Amazonok
· Kutasi lányok!!!
· U15
· Veszprémi nöi foci
· Futsal
· Ki lesz a bajnok az NB I-ben?
· MTK Fan Club
· A női válogatottról
· Fészek Csempebolt Fan Club
· Ki lesz a bajnok az NB II-ben?
hozzászólások

· A női UEFA-kupában játszik a Femina
· Markó Edina - Vágó Attila háború (megszólal mindkét fél)
· Női NB I, NB II: teljes hétvégi (08.30-31.) összefoglaló
· Az augusztusi góltipp végeredménye
· Indul az NB II: körkérdés valamennyi szakvezetőhöz
· Női NB I: rajt előtti helyzetkép (átigazolási körkép)
· Elkészült a Magyar Kupa sorsolása
· Komárom-Esztergom megyei bajnokság - végeredmény!
· Szent István-napi Sportfesztivál Kamaraerdőn
· A júliusi góltipp végeredménye
név:
jelszó:
sporthir.com - a legtöbb, a legfrissebb eredmenyek.net Góltippp játék nb1.hu
partnerek
Viktória FC Szombathely MTK női foci FTC UTE női csapat ETO FC GYŐR Olimpia kattints !!! PVSK Női focicsapat Kölyök SC PMFC
utolsó frissítés:
2008. szeptember 06. 18:46:53