kiemelt partnerek :   |  MLSZ.hu | foci24.com  |  nb1.hu | 
KEZDŐLAP · NB II. · Szegedi AK
A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !
Szegedi AK
1/47. oldal[1] 2 3 »  »
whitch
regisztrált
2008. szeptember 16. 22:11:57    
Edzőmeccs- Szak -UTC /fiuk/ 2-1.
A Karolinában 12en voltak-sajnos az a terem nem lesz jó, mert nagyon pici.
Igazolások ,átigazolások,sportorvosik hamarosan meglesznek.Akinek fénykép, személyi másolat, játékengedély dij,átigazolási díj tartozása van kérem rendezze.

Csatlakozott:2005. november 27. 21:34:47 
whitch
regisztrált
2008. szeptember 16. 09:32:58    
Ma edző mérkőzés az UTC pályán. Futsal edzés a Karolinában- 5-7ig.
A hétvégi Vivicitta futáson mindenki teljesítette az Zsuzsi által előírt szintidőt. Tücsi is? ))Grat.

Csatlakozott:2005. november 27. 21:34:47 
Stauffenberg
regisztrált
2008. szeptember 12. 17:42:24    
Szerencsére mindig jó edzők voltak a szegedi női csapatnál akárki volt az elnök! Elkeseritő ez a hangnem ami ezen a Fórumon van itt sajnos nem a lányainkról szólnak a beirások hanem arról,hogy kit hogyan lehet lejáratni,ezért jeleztem,hogy Zsuzsival mint EMBERREL ÉS EDZŐVEL semmi baj nincs,jól dolgozik! Összefogással talán többre mennénk!

Csatlakozott:2008. augusztus 27. 15:10:43 
zsozsó
regisztrált
2008. szeptember 12. 17:30:26    
Stauffenberg írta:
Nem gunynak szántam zsozsó hanem tényszerű megállapitásnak! Sok edzésedet láttam,amelyek pörgőek,magas szinvonalúak a sok munka meg fogja hozzni gyümölcsét csak ne legyen senki türelmetlen mivel az ország talán legfiatalabb csapata a miénk!


Hy!!! Hát az Én edzéseimet nem láthattad, mert nem én vagyok EDZŐ! Én csak egy SZAK-os lány Anyukája vagyok!!!:
De ha már az edzői téma feljött a magán véleményem: AZ AMAZONOKNÁL TM.volt, aki jól edzete a lányokat, és sokat megtett ,hogy feljutottak "bizonyos szintig"/mivel ott még személyessen sokszor megjelentem, láttam/,,,,,, a SZAK-nál pedig AR.volt, aki megint megtett mindent a lányokért. De ,mind a két embert állandóan a vádaskodás, 'támadás" érte!!! Miért mert "jók" voltak! ??????? Van, akinek sokkal nagyobb "takargatni" valója van mint a fent emlitett két embernek!!!!!
A fent leirtakért vállalom az ÉN "támadásomat is", mert biztos soknak nem tetszik! De nem nagyon érdekel! Szólás szabadság van!!!!
Meg még egy kérdésem lenne: itt a honlapon Szegedi AK van??? Mióta Szegedi AK-Boszorkányok >>>> ez UJ NÉV!!! Ez egy ezer éves NÉV!!!!!! IGY VAN BEJEGYEZVE AZ MLSZ-NÉL IS????

Csatlakozott:2007. június 05. 16:57:59 
Stauffenberg
regisztrált
2008. szeptember 12. 09:46:54    
Nem gunynak szántam zsozsó hanem tényszerű megállapitásnak! Sok edzésedet láttam,amelyek pörgőek,magas szinvonalúak a sok munka meg fogja hozzni gyümölcsét csak ne legyen senki türelmetlen mivel az ország talán legfiatalabb csapata a miénk!

Csatlakozott:2008. augusztus 27. 15:10:43 
zsozsó
regisztrált
2008. szeptember 11. 23:31:25    
nagydomb írta:
ez hosszabb mint a Háboru és Béke...


IGAZAD VAN!!! De sztm. itt a Háboru folytatódik, Béke soha nem lesz!!!!!

Csatlakozott:2007. június 05. 16:57:59 
zsozsó
regisztrált
2008. szeptember 11. 23:25:17    
Stauffenberg írta:
Kemény voltál és határozott zsozsó! Ha az elszántság megmarad nb1-be viszed a Szegedet! Hiszünk Neked és Benned!!
>>>>>hmmmm most ez "GUNY"????

A másik: csak a, pénz ,a pénz,a papirok, a régi idők felemlitése! De a LÁNYOK a "főszereplők" lelkivilágával ki foglalkozzik??? Hisz sztm. ez őket is megviseli EZ AZ az örökös vita, hisz Ők is olvassák!!! Hisz látják, tudjál, érzik, hogy ITT nem ugy mennek a dolgok, ahogy kellene!! SIMÁN!!!
+ 1 megjegyzésem, mint szülő: megkezdődőtt az iskola: "talán az iskola a FŐ szempont" a lányoknál,hisz az lesz a jővőjük! /mivel egyik sem a vállogatottban játszik/ De az nem megy hogy hazajön a" gyerekek" az iskolából, egy kicsit pihennek, elmennek Dorozsmára az edzésre és 20.00 óra 20-30 kb. mire hazérnek! Kérdem mikor tanul, akkor másnapra??? +2 a bajnokságokat, meg be lehetne-e osztani ugy,hogy pl.'pont" vasárnap>>> ne kb.300 km-re menjenek el. Haza érnek későn,hétfőn reggel + menjenek az iskolába fáradtan!!! Nem tudom más szülőnek mi a véleménye,,,,,de nekem EZ!!! Na persze, már jó lenne, ha lenne egy "szüli értekezlet is", hogy a szülök is tájékoztatva legyenek a dolgokról! Mivel régen volt, nem 1 x, És ott előttünk is elmondanák az ITT beirók a problémákat! Ne csak itt támadják egymást a SZAK-vezetői!!! >>>>>idézem: a FÓRUM A VÉLEMÉNYEK HELYE!!!!!! DE már nem azokké, akiknek már semmi köze a SZAK-hoz!!!! :Az ugráljon el innen másfele!!!!

Csatlakozott:2007. június 05. 16:57:59 
Zsozsesz
regisztrált
2008. szeptember 11. 20:37:56    
T. Középgulács!

A szokott terjedelemben magyarázod a bizonyítványt, de engem (és azokat, akik tudják, mi a helyzet) ez nem tud megtéveszteni!

Amiket leírtam, továbbra is tartom, mert ez a színtiszta igazság. Viszont a békesség kedvéért nem akarom további parttalan levelezéssel rabolni az időt.

Ha mondanivalód van a számomra, akkor tudod a telefonszámomat, és az e-mail címemet, el tudsz érni.

Az építő jellegű kritikát továbbra is szívesen fogadjuk, de a rosszindulatú áskálódástól kímélj meg minket!

Csatlakozott:2007. március 26. 10:24:21 
nagydomb
regisztrált
2008. szeptember 11. 08:48:23    
ez hosszabb mint a Háboru és Béke...

Csatlakozott:2008. március 03. 09:33:55 
kozepgulacs
regisztrált
2008. szeptember 11. 08:42:06    
Tisztelt Zsozsesz!

A tegnapi beírásomat követően úgy gondoltam, nem nagyon akarom olvasni, mi történik itt és mi a reakció a gondolataimra. Csak időt és energiát visz el. Elkövettem azonban azt a hibát, hogy elolvastam az általad leírtakat. Így viszont úgy gondolom, reagálnom kell néhány pontatlanságodra. Sajnos megint téves információk alapján írod, amit leírsz. Nem gondolom rólad, hogy hazudni akarnál. Talán rosszul raktad össze egy mozaik elemeit, vagy rossz elemeket kaptál:

Tételesen:
1. A két egyesület összeolvadásakor az volt a megállapodás, hogy az U17 utaztatását az Amazonos vonal fedezi azokból a pályázati pénzekből, amiket ők nyertek, ill. a tagdíjaikból. Ezzel szemben több játékosom panaszkodott (ha vitatod, meg kell neveznem őket), hogy "mind a mai napig (= 2007 december eleje) nem kapták meg a pénzt, pedig egyáltalán nem állnak annyira fényesen. Így nem is viszik többet a csapatot.
2. A felnőtt csapatnál az útipénzeket mindig kifizettük, ill. az elején egy alkalommal nem kérte el a kocsitulajok egy része a pénzt. Te kivétel voltál az U15 utaztatásánál. Soha nem kérted el az útiköltséget, amivel valóban sokat segítettél. Megköszöntem akkor is és köszönöm utólag is.
3. Amikor anno Judit lemondott nem akadt jelentkező az elnöki posztra. Végül, hogy valaki - bárki - vigye a dolgokat, elvállaltam az elnökösködést. Egy feltétellel: az adminisztratív ügyekkel nem akartam foglalkozni - nevezetesen a pályázatok megírásával és a könyvelőhöz mászkálással. E két feltételt elfogadták a jelen levők, sőt igen aktívan jelezték, hogy majd ők írnak pályázatokat és a könyvelőhöz is elmászkálnak. (Ha kell, tételesen megnevezem őket.)
4. Ezzel szemben könyvelőhöz az egyesület átvételétől kezdve nekem kellett mennem. Havonta egy vagy két alkalommal az összes hozzám bejött számlát bevittem neki. A pályázatírások beígérői sem mozdították a kisujjukat sem. (Na, ekkor kellett volna kiszállnom.)
4.1. Nyár elejére sikerült azt az adminisztrációs totál káoszt felszámolni. Azt ami az előző évből az egyesületre szakadt. Judittól nem kaptam meg számos dokumentumot. A korábbi könyvelő gyakorlatilag nem könyvelte le az előző évet, elvesztette a dokumentumokat. Nem volt 2007tavaszán lezárva az előző év első negyedének a könyvelése sem, hiányzott minden alapadat. Vállalkozóként tudod, mit jelent ez. Úgy kellett két-három nap alatt pályázati elszámolást kreálni, hogy a könyvelő hölggyel felváltva könyörögtünk Juditnak, hogy adjon már számlákat, pályázati és egyéb doksikat, stb. Judit nem igazán ért rá - bár elnökségi tag volt. A végén már a könyvelő felajánlotta, hogy elmegy Judithoz és a nagy halomból segít kibányászni azt a néhány tucat cetlit, doksit, amire szükség lenne. Csak megjegyzem, hogy ha akkor nem sikerül kiénekelni Juditból a nála levő maradék dokumentumokat, nem dolgozik a könyvelő rengeteget a sz..r ellapátolásán, évekre kizárták volna az adott pályázati körből a SZAK-ot. A SZAK sarának ellapátolásával a könyvelő nem csekély személyes kockázatot is felvállalt - azt hiszem. Nem egyszer és nem kétszer mondta el a könyvelő, hogy nagyon úgy tűnik: Judit ott tart be, ahol tud. Nos, én is így éreztem. Csak egy konkrét példa: A SZAK leveleit a Pál utcába küldték, de hogy legalább egyet megkapjak, a postán át kellett irányítani a levelezést. Nem csak a pályázati pénz elvesztése, de egy esetleges APEH ellenőrzés esetén az egyesület léte, komoly büntetések veszélye is a fejünk fölött voltak.
4.2. Mivel elnökségem ideje alatt minden hozzám került számlát, dokumentumot rendre bevittem, beküldtem a könyvelőhöz, nem tudom, milyen alapon állítod azt, hogy az adminisztrációm hanyag volt. Egyrészt a jelenlegi elnökségi tagok némelyike ígérte meg a kapcsolattartást adminisztratív vonalon a könyvelővel, másrészt az én elnökségem alatt tette rendbe az új könyvelő a korábban keletkezett káoszt, harmadrészt minden dokumentumot, ami keletkezett, átadtam a könyvelőnek a keletkezés után igen gyorsan.
4.3. Hónapokkal a lemondásom után is jöttek hozzánk SZAK-os levelek, hiába kértem nem egyszer és nem is kétszer Juditot, hogy a levelezést irányítsa át. Lemondásom után, hónapokig küldözgettem, vittem a SZAK leveleket az új elnökségnek. Csak azért mert erre nekik nem volt idejük - nekem meg igen. Ki a trehány?
4.4. Nem tudom mivel veszélyeztettem az új pályázatok elnyerésének a lehetőségét. Minden valós kiadásról eljuttattam a számlákat a könyvelőnek. Igaz, tavasszal Judit egyszer keresett rajtam valamit néhány nappal egy elszámolási határidő lejárta előtt - ami nem volt nálam. Többször is rákérdezett, végül kiderült, hogy tényleg nem nálam volt, hanem - mondjuk így .- az egyesületnél.
5. Támadások Judit ellen: Úgy gondolom más a kritika és más a támadás. Úgy gondolom, hogy nem csak Judit, hanem az egész jelenlegi SZAK vezetés az, amit kritizálok. Gondolom egy fórum nem csak arra szolgál, hogy hosszú nyelvvel történő nyalások jelenjenek meg benne. A fórum a vélemények helye.
5.1. Továbbra is az a véleményem, és ezt fenntartom, hogy 2007 késő ősze óta erősen erodálódik az egyesület és ebben nem kis szerepe van a jelen vezetésnek.
5.2. Az előző pontban leírtak kapcsán lehet azon vitatkozni, hogy van-e erózió. Lehet azon vitatkozni, hogy a jelen vezetés vagy egyszemélyben a volt elnök az oka-e ennek. És lehet fenyegetőzni, meg névtelen leveleket írni. Aki a vita helyett az utóbbiakat választja, úgy gondolom, magát minősíti.
5.3. A kritikán lehet elgondolkodni, talán tanulni is belőle. Meg lehet fröcskölni. Ha van időd, légy szíves nézd meg, hogy hányszor kritizáltam az elmúlt időszakban, mit írtam, és született-e rá a fröcskölésen és fenyegetőzésen kívül más válasz.
5.4. Az egyesület aktív játékosainak a létszáma jelentősen csökkent az elmúlt hónapokban. (Ennek a lányod is issza a levét, elfogyott alóla-mellőle az U17. Egy év parkolópálya ebben a korban soha nem pótolható veszteség. Sajnálom Tücsit.) Az tavaszi eredmények rosszabbak, mint az ősziek. Lehet ezért rám köpködni, becsületsértésig elmenni, zsarolni próbálni. Ettől a létszám még nem növekszik, az eredmények nem javulnak.
5.5. Egy felnőtt sportegyesületben folyó munkát az eredmények, egy utánpótlás nevelőnél a felnevelt tehetségek minősítenek.Nem hiszem, hogy én lehetetlenítem el a jelen vezetést.
6. Az engem közvetlen vagy közvetve kritizáló - gyalázó megszólalásaitokra a jövőben is válaszolok. Példák a közelmúltból:
6.1. Kb. "Csak egy ember alatt gyarapodott a SZAK anyagilag" - igaz ez?
6.2. Annak a megkérdőjelezése, hogy örömöt okoz az, hogy nem vagyok a Szak-nál. - Elmagyaráztam, remélem érthetően azt, hogy miért.
6.3. Hanyag, trehány, a szülők pénzét lenyúló, a SZAK-ot pályázati ügyekben ellehetetlenítő magatartás. - a te hozzászólásod rólam
6.4. Személyes sértegetés - a te hozzászólásod

Ennyi. Nem szeretnék újabb sértegetésekre, alaptalan vádakra, provokáló beszólásokra válaszolni. Vitatkozni meg nem lehet olyan hozzáállású emberekkel, akik az érvekre bunkósbottal kívánnak válaszolni. Részemről tényleg szeretném lezárni ezt a gusztustalan bohózatot, de ismétlem: a sértő beszólásaitokat továbbra sem viselem el.

A beírásomra - úgy gondolom - legalább ketten, de inkább hárman fogtok - kívántok válaszolni.Nyilván elhangzik az, hogy nem igaz, amit írtam, mocskolódok és sz.r alak vagyok. Legyen meg az az örömötök, nem reagálok rá. Különben soha nem ér éget ez a katasztrofális szomorújáték. Az első három csesztető beírásra.

e-mailCsatlakozott:2008. április 21. 10:36:16 
Zsozsesz
regisztrált
2008. szeptember 10. 22:44:06    
Tisztelt Középgulács!

Az egyesület bankszámláján jelenleg semmivel sincs kevesebb pénz, mint amikor Te átadtad a kasszát!!! Sőt...!!!

Az, hogy a kasszát olyan összeggel tudtad átadni, mint amilyennel, az 2 dolognak volt köszönhető. Egyik, hogy az U-17-es csapat az Amazonos kasszából lett finanszírozva. Másik, hogy néhány szülő (köztük én is), ill. Te sem kértük el az egyesületi kasszából a csapat szállításának utazási költségét (benzinpénzt).

Tehát semmivel sem gazdálkodtál jobban, mint a jelenlegi vezetés (elsősorban Judit), igaz, lényegesen rosszabbul sem... Az viszont, hogy aktívummal adtad át a kasszát, csak annak köszönhető, hogy néhány szülő "szponzorálta" az egyesületet.

Ezzel szemben jelenleg alapelvnek tekintjük, hogy mindenki, aki szállítja a csapatot, megkapja a benzinpénzt - így nem a szülők "finanszírozzák" az egyesületet, mint a Te idődben...
Ez szerintem így korrekt!

Ennek ellenére az egyesület gazdálkodása megfelő mederben folyik!

Azok a támadások, amiket Judit ellen intézel, merőben méltánytalanok!!! Annál is inkább, mert ő simítja el azokat a problémákat, amelyek a Te hanyag adminisztrációdból származtak!!!

Azokért az összegekért, amiket tavaly az egyesület pályázati lehetőségekből nyert Te arattad le a babérokat, bár a jelenlegi vezetőségben dolgozók (Farkas család és Judit) írták meg a pályázatokat, Neked csak alá kellett írnod őket!

Arra veszed a bátorságot, hogy kritizáld azokat, akik jelenleg is az egyesületért dolgoznak, azonban nem zavart az, hogy az egyesület a Te hanyag adminisztrációd miatt elveszítheti a tavalyi pályázati pénzeket, amiknek a felhasználásával utólag el kellett számolni!

A legkisebb mértékben sem voltál hajlandó együttműködni Judittal ez ügyben - még azon az áron sem, hogy a csapat ezen több százezer forintot bukhatott volna... Kínkeservvel szedte össze azokat a papírokat, amiket Neked kellett volna eltenni, vagy a könyvelőnek leadni!!!

Ezek után nem értem, miért érzel jogalapot arra, hogy kritizáld, és megpróbáld Őt ellehetetleníteni!?!

Mi nagyra becsüljük Őt, és azt a munkát amit (többek közt bizonyos értelemben helyetted is) az egyesület, és a lányok érdekében elvégzett!

A Te munkáddal sem volt gond - már ami elnökként a gazdálkodásodat és az edzői tevékenységedet illeti! Mindannyian tudjuk, hogy Veled egészen más problémák voltak! Olyanok, amik miatt - természetesen nem csak előttem - erkölcsileg emberként csúnyán leszerepeltél! Emiatt álltál fel, ezt mindannyian tudjuk! Elsősorban saját lelkiismereteddel kell elszámolnod!

A fentieket nem kívánjuk többet feszegetni, amennyiben Te is leszállsz rólunk. Azonban ha továbbra is folytatod ezt az áskálódást, tenni fogunk róla, hogy azok, amiket joggal van okod takargatni, nyilvánosság elé kerüljenek!!!

Én a békesség híve vagyok, de most már elég!
Ne húzd ki a gyufát!!! Hagyjál minket tisztességesen dolgozni!

Amit leírtam, nagyon komolyan gondoltam! Nem kívánok ezzel tovább foglalkozni, és nem akarom senki sebeit feltépni. Sem a Tieidet, sem másét!

Szerintem mindenkinek jobb a békesség...

Csatlakozott:2007. március 26. 10:24:21 
kozepgulacs
regisztrált
2008. szeptember 10. 14:37:10    
Felteszem, nem rám, hanem magadra gondoltál, amikor azt írtad: ki az az EGYETLEN ember, akinek a munkája alatt az egyesület bankszámlája gyarapodott. Ezzel nem értek egyet. Egy mínuszban levő egyesületet vettem át tőled és egy erős pluszban levőt adtam vissza.

Ha csesztetésnek hiszed, amit leírtam, sajnálom. Nem annak szántam. Azért reagáltam csupán, mert az idézett mondatod alapján egy külső azt hihetné, hogy a másfél évem alatt leromlott anyagilag az egyesület. Ehelyett erősen gyarapodott.

Kiszállás-öröm:
Örülök, hogy kiszálltam - nem hiszed el. Pedig ÖSSZESSÉGÉBEN örülök és azt is leírom, hogy miért:
- Természetesen tényleg sok minden hiányzik a női foci kapcsán. Sok, nagyon sok értékes dolognak fordítottam távozásomkor hátat. Nagyszerű emberek, egyre jobb eredmények, fokozódó sikerek, létszámban és anyagilag is gyarapodó egyesület.

- Viszont nagyon nagy árat fizettem és fizetnék ismét, ha belekezdenék újra, bárhol. A mérleg egyik serpenyőjét teszi csak ki az, aminek hátat fordítottam. A másik serpenyőben ott a családtól és a munkától elvett idő és pénz, a munkámra sem jutott már elég energia - pedig vállalkozóként ez nem érdektelen. Úgy nőttek a törpéim, hogy alig láttam őket. (A nagy fiúkat legalább a cégnél és a pályán sokat láttam.) Ezt az időt soha, senki nem adhatja vissza nekünk. Pedig ez sokkal fontosabb mindenféle bőrgolyónál és feljutásnál.

- Idegileg és egészségileg megviselt az az ellenem folytatott hadjárat, aminek a végén felálltam. Aminek szerves része volt a maffia módszer: fenyegető és névtelen levelek nem csak nekem, hanem a családomnak is címezve.

- Így, a mérleg mindkét oldalát számításba véve mondom azt, hogy igenis örülök, hogy ebből a közegből kiszálltam. Amikor Tíria nem túl szépen elénekel valamit, vagy Zsizsivel Hódítózok vagy Sopival a nyulunkat futtatjuk a teknősök közt - nekem sokkal többet ér, mint pl. Adrika gyönyörű hosszú sarkos átemelt góljai vagy Anikó remek bombái - pedig az utóbbiaknak is nagyon örültem. Változnak az idők, változnak az emberek. Ennyi.

Ugyanakkor nem vagyok közömbös sem azokkal szemben, akikkel együtt építettünk valami nagyon szépet és jót, és akikkel hegyeket mozgathattunk volna meg, ha nem történik az, ami. Szerettem és szeretem őket most is. De nem vagyok és leszek közömbös azokkal szemben sem, akik az egészet, pontosabba annak a nagyját lerombolták, és úgy tűnik nem képesek közel egyenértékűt sem építeni helyette.

Nincs nálam a Kába kő, tévedhetek és sokat tévedek. Lehet sokkal jobban is csinálni, mint én tettem. Az egyik egyesület pl, amivel most kapcsolatban vagyok, és évi 200 eFt-t kap a várostól, sokkal profibb anyagi teljesítményt nyújt, mint amire valaha képes voltam. Fizet az edzőknek és a húzóembereknek is. Ezernyi jó példa van.

e-mailCsatlakozott:2008. április 21. 10:36:16 
whitch
regisztrált
2008. szeptember 10. 12:56:43    
Hanna lába gyógyul-ha Üllés környékén ezerrel teker 2 felajzott nőszemély az egyik Horváth kisasszony lesz.
Hölgyeim hétvégén VIVICITTA.Áll. én is futok Na ezt még megnézem. Nem ér

Csatlakozott:2005. november 27. 21:34:47 
whitch
regisztrált
2008. szeptember 10. 12:39:31    
Állitásom simán ellenőrizhető- ha gondolod összegszerűen is-és szerintem az egyesületnél ezt mindenki tudja te is. Hiszen utálod a papir munkát-nekem ez volt a feladatom -pályázat irás pénzfelhajtás/egyedül, Katával, Tündével/-neked más.A szerzett szerelések anyagi javak ,játékosok felhajtásában az én munkám ugyanúgy benne van-sőt az általad sokat köpködött mai vezetőség munkája is. Nem a te munkádat vitattam- azt hiszem ilyet sosem tettem--sőt emlékeim szerint azon a dec. 21.én elmondtam,hogy az egyesület ilyen stabil anyagi helyzetben sosem volt-te viszont folyamatosan "segítő kritika "cimén áskálódsz-Az égvilágon minden jó és eredményes csak tőled származott és származik és mindenki más hatástalan, hazudik téved és rosszul emlékszik-nálad a Kába köve, a marsal bot és a nagy betűs IGAZSÁG.Most én kérem, hogy hagyj békén-Nem értem miért velem szórakozol egy olyan ügyben ami téged undorral tőlt el utálsz és örülsz, hogy kiszállhattál belőle.Ez utóbbit sosem hittem el.

Csatlakozott:2005. november 27. 21:34:47 
kozepgulacs
regisztrált
2008. szeptember 10. 08:49:52    
"Ha ennyire tisztában vagy a helyzettel meséld már el ki az egyetlen ember ebben a városban akinek a munkája révén az elmúlt 9 évben valaha is gyarapodott a SZAK bankszámlája." - Írja Whitch Godnak.

Mivel a dolog érint, válaszolok. A SZAK-nak eddig kettő elnöke volt. Dr. Kékes Szabó és dr. Péczely. Ez utóbbi vagyok én.

Szeretnék a pontosság kedvéért hozzászólni, Whitch állítása ugyanis szerintem téves.
- Amikor 2006 nyarán átvettem az egyesületet a bankszámlán néhány tízezer Ft, kp-ban néhány száz Ft volt. A tartozásaink a pénzállományt meghaladták - ráadásul hosszabb ideje volt ebben a helyzetben az egyesület, nem csak pillanatnyi zavarról volt szó.
- Amikor másfél évvel később leadtam az egyesületet, a bankban néhány százezer, kp-ban néhány tízezer Ft volt és az egyesületnek nem volt tartozása.
- Eszközök: volt néhány hiányos garnitúra szerelésünk. A legjobb a bordó mez volt, amiből tíz vagy tizenegy játékost lehetett felöltöztetni, volt tíz labdánk (ebből több a használhatóság határán), tizenkettő jelzőmezünk és egy bólyakészletünk.
- Másfél év alatt vettünk két garnitúra szerelést, kb. 20-25 labdát, kiegészítettük a jelzőmez készletet, kb. 25 fő kapott SZAK feliratos melegítőt, a hiányos garnitúrákhoz (nadrág + mez) is megvettük a pótlást.
- Az anyagi gyarapodás becslésem szerint így 1-1,3 millió Ft közötti volt.

- Úgy gondolom, hogy nem a materiális javak kategóriája, de az egyesület fő értékét a játékosok jelentik. Az átvételkor néha kérdés volt, hogy az NB II-es meccsen lesz-e cserénk, rá egy évre több olyan hétvége is akadt, hogy ügyes lányokat sem az NB II, sem pedig az U17 kispadjára nem sikerült leültetni, mert annyian voltunk.

Szóval úgy érzem, hogy igenis volt gyarapodás, ráadásul nem is jelentéktelen. A dolognak persze semmi jelentősége, csak a pontosság kedvéért írtam le.

e-mailCsatlakozott:2008. április 21. 10:36:16 
Zsozsesz
regisztrált
2008. szeptember 09. 23:22:57    
Szerintem törődjünknk azzal, hogy a SZAK dolgai továbbra is a megfelelő irányba menjenek!

Ne foglalkozzunk az ellendrukkerekkel...!!! -d:

Azt olvastam valahol: "Fogadatlan prókátornak szar a fizetése!" Akinek savanyú a szőlő, az ízlelgesse máshol, minket meg hagyjon dolgozni!

Destruktív elemekre nincs szükségünk!!!

Csatlakozott:2007. március 26. 10:24:21 
Stauffenberg
regisztrált
2008. szeptember 08. 20:18:09    
Kemény voltál és határozott zsozsó! Ha az elszántság megmarad nb1-be viszed a Szegedet! Hiszünk Neked és Benned!!

Csatlakozott:2008. augusztus 27. 15:10:43 
whitch
regisztrált
2008. szeptember 08. 20:06:29    
Lányok jó volt veletek- kicsit visszaadtátok a hitemet.

Csatlakozott:2005. november 27. 21:34:47 
zsozsó
regisztrált
2008. szeptember 08. 17:51:14    
A gyáva nap mint nap meghal, a bátor csak egyszer./GOD/

Csatlakozott:2007. június 05. 16:57:59 
zsozsó
regisztrált
2008. szeptember 08. 17:25:33    
God írta:
Kár a meccsért lányok, de nem a ti hibátok, hanem azoké, akik szétzilálták a csapatot saját érdekeikért. Még u17-re is éretlen játékosok játszanak a csapatban. Anikó, Vivi (Zsuzsi) hétről hétre sérülten kénytelen vállalni a szereplést. Cserék hiánya...
Az a baj, hogy a helyzet nem lesz jobb, mitől lenne? Egy verekedős kőművestől, a hozzáértő menedzsertől, vagy a lelépett rendőrtől? Esetleg witch munkájától? Ha rajta múlt volna anno, itt nb2-es csapat sem lenne. Egyszer már majdnem csődbe vitte a csapatot kishíján, most is ez lesz?
Tök demokratikus az is, hogy a lányok le vannak tiltva a fórumról
Előremutató helyzet. Azért remélem, hogy a maradék pár meccsen sikerül lányok bravúrt elérni, esetleg pontokat szerezni!
1. EGYETÉRTEK whitch hozzászólásához! Fogadd meg a TANÁCSÁT és TÜNJ már el inenl! Az az érdekes, hogy .....Te honnan tudsz mindenről, ami a csapat életében zajlik!/EZ ÉRDEKES???/ Egy darabig csöndben voltál te ARCTALAN!!!! Mondtam már, hogy vállald már fel magad! De nem mered, mert GYÁVA vagy.Sőt nem is EMBER! Az irásaid már tényleg a becsületsértés határát surolja! >>>>Felhivom a figyelmed, hogy meglehet téged találni, még ha az IP cimed minden bekapcsolásnál ujból generálja a a sz. géped! UGY IROGASS IDE!!!
Egyáltalán ....MI a bajod a SZAK-volt, és jelen vezetőivel, és a Lányokkal?? ALLJ MÁR KI>>>> NE A "BOKORBÓL" LESD A MECCSÜKET! ÁLLJ MÁR ELÉBE A VEREKEDŐS KŐMÜVESNEK, VAGY A LELÉPETT RENDŐRNEK! ÉS A SZEMÜKBE MONDD, NE IDE IRJKÁLJ!! DE AHHOZ...G Y Á V A... VAGY!!!!!! A LÁNYOK NINCSENEK LETILTVA AZ IDE IRÁSRÓL::::::::CSAK MÁR UNNAK TÉGED! ÉS TÉNYLEG """CSÖND"""", VAGY IRJ NEKEM AZ IWIW-EN,!!!!IRTAM MÁR!!!! DE AHHOZ SINCS MERSZED TEEE GERINCTELEN ..... HOGY JELENTKEZZ NÁLAM!! act of God >>>>>> >>>>>>>>jelentése: természeti csapás: NEMHIÁBA EZ A NICKED!!!!! Tudod mit érsz már mint ember hogy mindenki rajtad!!!!!

Csatlakozott:2007. június 05. 16:57:59 
whitch
regisztrált
2008. szeptember 08. 15:52:14    
Boldog névnapot az Adrienneknek! Feety, Adrika, és persze Tottynak is

Csatlakozott:2005. november 27. 21:34:47 
whitch
regisztrált
2008. szeptember 08. 12:02:31    
Miért lennének letiltva?
God kedves te munkanélküli vagy hogy ennyi időd van marhaságokat írogatni? Nekem nincs -sajnos épp pénzt szerzek a csapatnak-pályázatokat irogatok-elszámolgatok-tudod csak a csőd miatt.Ha ennyire tisztában vagy a helyzettel meséld már el ki az egyetlen ember ebben a városban akinek a munkája révén az elmúlt 9 évben valaha is gyarapodott a SZAK bankszámlája. Csőd? Ha összeteszem több miliót kb7-8 at tettem oda a sajátomról nem is beszélve-igaz ezt a többi vezetőségi tag is megteszi-megtette. Te üldögélsz nézelődsz és egyik rágalmat, becsületsértést irogatod a másik után. Mi meg dolgozunk ha megengeded.Keress már más játszadozást- ne feszitsen már ilyen veszettül a női foci sorsa- vagy gyere ide tedd ide a zsozsódat, a verejtékedet,idődet és aztán szövegelj- ) ost pedig ha megengeded irány a CSÖnD.

Csatlakozott:2005. november 27. 21:34:47 
naezjó
regisztrált
2008. szeptember 08. 08:56:36    
Nagyon érdekes,hogy azt is honnan lehet tudni,hogy a lányok le vannak tiltva a fórumról????!!Erre nagyon kíváncsi lennék!!!!!A többihez nincs hozzáfűzni valóm,mert nem látom értelmét!!!

Csatlakozott:2007. november 21. 13:04:50 
God
regisztrált
2008. szeptember 08. 07:52:08    
Kár a meccsért lányok, de nem a ti hibátok, hanem azoké, akik szétzilálták a csapatot saját érdekeikért. Még u17-re is éretlen játékosok játszanak a csapatban. Anikó, Vivi (Zsuzsi) hétről hétre sérülten kénytelen vállalni a szereplést. Cserék hiánya...
Az a baj, hogy a helyzet nem lesz jobb, mitől lenne? Egy verekedős kőművestől, a hozzáértő menedzsertől, vagy a lelépett rendőrtől? Esetleg witch munkájától? Ha rajta múlt volna anno, itt nb2-es csapat sem lenne. Egyszer már majdnem csődbe vitte a csapatot kishíján, most is ez lesz?
Tök demokratikus az is, hogy a lányok le vannak tiltva a fórumról
Előremutató helyzet. Azért remélem, hogy a maradék pár meccsen sikerül lányok bravúrt elérni, esetleg pontokat szerezni!

Csatlakozott:2007. november 22. 12:17:16 
whitch
regisztrált
2008. szeptember 06. 19:20:37    
Ez az Újpest előrébb tart fejben, csapatépítésben, súlyban, korban... De mégha így is van, így akkor sem szabad kikapni.

Csatlakozott:2005. november 27. 21:34:47 
katamama
regisztrált
2008. szeptember 02. 00:19:50    
Így igaz! Egyetértek!
Ha jól játszunk, akkor az erősebb ellen is tudunk győzni, de rossz játékkal a leggyengébb csapattól is ki lehet kapni!!!!
Nem szabad lebecsülni az ellenfelet.

honlape-mailCsatlakozott:2007. október 01. 02:16:12 
whitch
regisztrált
2008. augusztus 31. 22:51:38    
Vereséggel felérő dontetlen

Az sem vigasztal,hogy érvényes gólt vett el a bíró. És az sem hogy össze-visszafújt! Ezt a csapatot 6-8 góllal verni kellett volna.

Csatlakozott:2005. november 27. 21:34:47 
Zsozsesz
regisztrált
2008. augusztus 29. 21:59:54    
A hét végi nyíregyházi kiránduláshoz sok sikert!!!

Szurkolok Nektek!!!

Csatlakozott:2007. március 26. 10:24:21 
whitch
regisztrált
2008. augusztus 27. 23:06:17    
Remélem a pótosaink sikerrel vették az akadályokat....fizika kémia,matek....

Csatlakozott:2005. november 27. 21:34:47 
whitch
regisztrált
2008. augusztus 26. 17:39:45    
Értettem!
A párttal a néppel egy az utunk a jelszavunk munka és béke..
.

Csatlakozott:2005. november 27. 21:34:47 
2008/09 NBI.
1. Viktória FC-Szombathely18
2. MTK Hungária FC12
3. Ferencváros10
4. Győri ETO FC10
5. Győri Dózsa SE7
6. 1. FC Femina 936
7. Nagykutas-Filinger Trans4
8. Pécsi VSK0
részletes     
2008/2009., NB II, Keleti csoport
1. Újpesti TE9
2. Csepel FC6
3. Szegedi AK4
4. Nyíregyháza Kölyök SC4
5. Gyulai Amazonok3
6. Nyíregyháza Spartacus FC2
7. XII. Ker. Hegyvidék SE-Radisson Travel0
részletes     
2008/2009., NB II, Nyugati csoport
1. Pécsi MFC10
2. Taksony-Lancast SE8
3. Bonyhád-Völgység NSE8
4. Fészek Csempebolt NFK4
5. Dorogi Egyetértés SE-SAME3
6. Veszprém-Gizella0
7. Soproni FAC0
részletes     
2008/2009., Futsal NB I
1. Dunavarsány-Hellotel-Hefa-Üllő0
2. Univerzum0
3. Tolna-Mözs NLE0
4. Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz0
5. Vesta-City Line K és 3S0
6. Somafone-Kiskunfélegyházi HTK0
7. Salgótarjáni Vadmacskák0
8. Skorpió-Salgótarján0
részletes     
2008/09, Futsal NB II, A-csoport
1. ELTE SE0
2. Siketek SK0
3. Szegedi AK-Boszorkányok0
4. Szentesi FSC0
részletes     
2008/09, Futsal NB II, B-csoport
1. Rubeola FC-Csömör0
2. Univerzum-Szent István0
3. Tolna-Mözs NLE0
4. Apci Amazon SE0
részletes     
2008/2009., Női U17
1. Győri ETO FC6
2. Nagykutas NLSE4
3. 1. FC Femina \'933
4. Bonyhád-Völgység NSE3
5. Ferencváros3
6. Viktória FC-Szombathely1
7. Kecskeméti NLE0
8. MTK Hungária FC0
9. Győri Dózsa SE0
10. Pécsi VSK0
11. Pécsi MFC0
részletes     
NB I. góllövőlista :
Jakabfi Zsanett (MTK Hungária FC)10
Dörömbözi Csilla (Ferencváros)8
Pádár Anita (1. FC Femina '93)5
Nagy Hedvig (Nagykutas-Filinger Trans)5
Kopácsi Barbara (Győri Dózsa SE)4
Deli Anikó (Ferencváros)4
Szuh Erika (Viktória FC-Szombathely)4
Méry Rita (MTK Hungária FC)4
Schumi Mercédesz (MTK Hungária FC)4
Sebestyén Györgyi (1. FC Femina '93)3

teljes lista >>
Futsal NB I. góllövőlista >>
NB II. góllövőlista >>
további képek
fórum

· Ha ide belépsz, hagyj fel minden reménnyel!
· Kutasi lányok!!!
· ONLINE-Rész- és végeredmények
· Somogyjád SZKKSE
· Szegedi AK
· Gyulai Amazonok
· Sopron Fan Club
· Futsal
· Veszprémi nöi foci
· Csepel FC
· U15
· Fészek Csempebolt Fan Club
· Ki lesz a bajnok az NB I-ben?
· MTK Fan Club
· A női válogatottról
hozzászólások

· Íme az U19-es válogatott bő kerete
· Női futball-vb 2011: kétmillió eurós nyitóünnepség Berlinben
· Turtóczki Sándor elvárásai az utánpótlás-válogatottak szövetségi edzőjeként
· A női UEFA-kupában játszik a Femina
· Markó Edina - Vágó Attila háború (megszólal mindkét fél)
· Női NB I, NB II: teljes hétvégi (08.30-31.) összefoglaló
· Az augusztusi góltipp végeredménye
· Indul az NB II: körkérdés valamennyi szakvezetőhöz
· Női NB I: rajt előtti helyzetkép (átigazolási körkép)
· Elkészült a Magyar Kupa sorsolása
név:
jelszó:
sporthir.com - a legtöbb, a legfrissebb eredmenyek.net Góltippp játék nb1.hu
partnerek
Viktória FC Szombathely MTK női foci FTC UTE női csapat ETO FC GYŐR Olimpia kattints !!! PVSK Női focicsapat Kölyök SC PMFC
utolsó frissítés:
2008. szeptember 17. 23:17:24